Cum să fii auto suficient într-un oraș

Indiferent dacă visezi să trăiești în țară sau să scape de o viață de consum, poți fi întotdeauna suficientă. Auto-suficiență este totul despre dezvoltarea inventivității, economisirea de bani și fiind conștientă de ceea ce faceți și cum. În orașul care implică elaborarea a ceea ce sunteți cel mai dependent și cum să utilizați mai mult resursele comunității locale și propriile dvs. abilități.

Pași

Metoda 1 din 5:
Făcând propria dvs. mâncare
  1. Imaginea intitulată să fie suficientă într-un pas 1
1. Căutați modalități Creșteți-vă propriul produs. Dacă nu aveți spațiu în aer liber pentru plantare, aflați dacă zona dvs. are o alocare în grădină unde puteți închiria un complot. În caz contrar, puteți crește alimente în casa sau în apartament folosind containere. Există atât de multe opțiuni, de la ierburi la roșii la lavandă.
  • Imaginea denumită să fie suficientă într-un oraș pas 2
    2. Sări peste factura imensă de bacanie și a face propria dvs. mâncare. În timp ce tot trebuie să cumperi elementele de bază, cum ar fi făină, orez, fasole și zahăr, puteți coace propria dvs. pâine, învățați cum să faceți brânză și iaurt, și să păstreze mâncarea pe care o crești prin conservarea și făcând gemuri sau muraturi.
  • Imaginea intitulată să fie suficientă într-un pas 3
    3. Încercați să faceți propriile băuturi. Dacă bei bere, Vin, cidru sau Mead, puteți prepara toate aceste lucruri acasă. Costul de a începe să bea acasă poate fi mai mare, dar după un timp există potențial de a vinde sau de a împărtăși ceea ce faci, care poate ajuta la costurile de pe linie.
  • Metoda 2 din 5:
    Reducerea deșeurilor
    1. Imaginea intitulată să fie suficientă într-un oraș pas 4
    1. Încercați să reciclați obiectele vechi sau utilizate în jurul casei. De exemplu, sticlele din plastic pot fi utilizate pentru a face ghivece mici sau terrariuri pentru răsaduri, în timp ce jumătatea superioară poate fi utilizată ca o pâlnie. Dacă un element pare să fie trecut utilitatea sa, este posibil să găsiți o viață nouă înainte de a fi în cele din urmă aruncată - de exemplu, hainele vechi și prosoapele pot fi utilizate pentru prafuri sau cârpe pentru mașini de curățat.
  • Imaginea intitulată să fie suficientă într-un oraș pas 5
    2. Verificați dacă zona dvs. are un program de reciclare. Chiar dacă nu puteți recicla lucrurile pe cont propriu, multe locuri au un program de reciclare. Unele zone oferă recipiente pe care le iau, dar altele pot cere să aduci reciclabile la facilități. Faceți o căutare rapidă Google pentru a vedea despre opțiunile din apropierea dvs.
  • Imaginea intitulată să fie suficientă într-un oraș pas 6
    3. Compostați-vă resturile de alimente. O mulțime de alimente sunt compostabil, Deci, construiți un coș în curte (dacă aveți unul) sau păstrați un recipient de compost mic, capabil în bucătărie. Compostul oferă un îngrășământ non-chimic pentru grădina dvs. de origine și reduce cantitatea de gunoi trimisă la depozitele de deșeuri.
  • Resturile care nu sunt compostabile includ deșeurile animale, ceapa, coaja de citrice, pungi din ceai sau cafea, oase, bucăți de carne sau pește și alții.
  • Unele resturi, cum ar fi coaja de cartofi, piei de ceapă și oasele de pui, pot fi păstrate într-o pungă în congelator, pentru a fi folosite pentru a face stocul de casă.
  • Imaginea intitulată să fie suficientă într-un pas de oraș 7
    4. Schimbați-vă vechile becuri pentru LED-uri. Becurile cu LED-uri folosesc mult mai puțină energie decât becurile tradiționale și sunt răcoritoare la atingere, astfel încât ei nu vor încălzi casa când sunt pe. Va economisi, de asemenea, bani pe factura dvs. de energie electrică și să fiți mai bine pentru mediul înconjurător.
  • 5. Achiziționați lucruri care pot fi reutilizate sau reproșate. Obiectele cu un singur folos creează o mulțime de deșeuri, deci dacă încercați să tăiați înapoi, căutați articole care pot fi folosite de mai multe ori, în schimb. Chiar dacă acestea costă un pic mai mult pe termen scurt, cumpărarea de produse de calitate care vor dura mult timp vă pot economisi o mulțime de bani în timp.
  • De exemplu, în loc să utilizați folie de plastic, achiziționați Beeswax Wraps că puteți reutiliza un număr de ori.
  • Metoda 3 din 5:
    Învățarea abilităților utile
    1. Imaginea intitulată să fie suficientă într-un oraș pas 8
    1. Aflați cum să faceți reparații. Învățați-vă cum să Anglog o toaletă, Fixați un robinet, sau Fixați o gaură în perete. Chiar și mici remedii vă pot păstra de la a trebui să apelați un instalator sau un reparator.
  • Imaginea intitulată să fie suficientă într-un pas al orașului 9
    2. Cumpărați propriile unelte. O cutie completă de instrumente vă va ajuta să faceți orice reparații minore la domiciliu sau apartament. Puteți cumpăra un set dintr-un magazin hardware sau verificați piețele secundare, licitațiile imobiliare și magazinele de caritate pentru instrumentele folosite.
  • Imaginea intitulată să fie suficientă într-un pas de oraș 10
    3. Investiți în echipamente de bucătărie durabile. În loc să cheltuiți o mulțime de bani pe Takeout, cumpărați echipament de gătit care pot face o varietate de feluri de mâncare. Obțineți un aragaz lent sau un croit, și vase bune, tigăi și overnware. Multe articole pot fi provenite ieftin de pe piețele secundare, licitații online și vânzările imobiliare.
  • Dacă puteți, cumpărați un procesor de alimente: în timp ce nu este esențial, este un economizor de timp. Alte instrumente de bază care sunt vitale includ linguri de amestec decent, boluri de amestecare și obiecte mici, cum ar fi deschizătorii și bucătari de brânză.
  • Dacă nu poți gătiți pentru tine, Învățați-vă cum. De exemplu, citiți cărți de bucate, utilizați școlile gratuite de gătit online sau videoclipuri YouTube sau frecventați cursuri.
  • Imaginea intitulată să fie suficientă într-un pas al orașului 11
    4. Aflați cum să faceți a coase. Nu trebuie să puteți urmări modelele sau să utilizați o mașină complexă de cusut, dar cusături simple și de mozafuri sunt bune abilități de a avea. Fiind capabili să-ți fixezi hainele pe măsură ce se usucă înseamnă mai puține călătorii la magazin și mai puțini bani cheltuite pe haine noi. Puteți cumpăra cărți, găsiți tutoriale online sau vizionați videoclipuri YouTube pentru cele mai bune modalități de a patch-uri diferite materiale (cum ar fi denim).
  • Metoda 4 din 5:
    Fiind pregătit pentru accidente
    1. Imaginea intitulată să fie suficientă într-un pas de oraș 12
    1. Investiți în A trusă de prim ajutor. Un kit de prim ajutor este important pentru tratarea bolilor minore la domiciliu, cum ar fi dureri de cap și răceli, mușcături de insecte și tratarea unor mici tăieturi și zgârieturi. Kiturile de prim ajutor pot fi, de asemenea, utilizate pentru stocarea nevoilor de asistență medicală, cum ar fi un monitor digital de tensiune arterială, creme de soare, pilule de vitamine și așa mai departe.
  • Imaginea intitulată să fie suficientă într-un pas 13
    2. Puneți împreună un kit de supraviețuire de bază. Aceasta poate fi o casetă de bază pentru a stoca primul dvs. kit de ajutor, cu lumânări, meciuri sau o brichetă, și o lanternă sau lanternă. Lista elementelor de care aveți nevoie poate varia, mai ales dacă locuiți într-o zonă vulnerabilă la cutremure, inundații sau focuri de foc, astfel încât să verificați întotdeauna sugestii locale când vă puneți kitul împreună.
  • Imaginea intitulată să fie suficientă într-un pas de oraș 14
    3. Au o listă de numere de urgență undeva la îndemână. Găsiți numerele la linii de criză sau de urgență, cum ar fi controlul otrăvurilor sau linia de criză la biroul unui terapeut și le-au scris sau tipăriți pe o pagină. Păstrați lista pe frigider sau în setul de prim ajutor, astfel încât să știți unde să o găsiți.
  • Metoda 5 din 5:
    Păstrați-vă organizați
    1. Imaginea intitulată să fie suficientă într-un oraș pas 15
    1. Să cunoașteți bine zona dvs. locală. Obțineți o hartă, utilizați Google Maps sau rătăciți în jurul cartierului dvs., urmărind locul unde vă aflați și unde ați fost. Învățarea zonei dvs. vă ajută să găsiți locuri pentru a merge, lucruri de făcut și cel mai simplu mod de a ajunge în jur.
    • Niciodată nu știi ce ar putea fi ascuns cartierul tău. Păstrarea unei hărți cu dvs. vă permite să marcați locuri răcoroase pe care le găsiți, cum ar fi parcurile sau barurile și restaurantele funky și vă va permite să aveți o înregistrare de unde se află exact, ceea ce vă poate ajuta și alții să o găsească mai târziu.
  • Imaginea intitulată să fie suficientă într-un pas 16
    2. Scrieți o listă de bacanie și "to-do". Cea mai ușoară modalitate de a rămâne organizată și amintiți lucrurile din jurul casei este să le scrieți jos. De fiecare dată când ieșiți din lapte, adăugați-o la lista de cumpărături. Dacă aveți treburi de a face în jurul casei sau comisioanele pentru a rula, scrieți fiecare sarcină, cum ar fi aspirarea sau ridicarea mai multor semințe din magazinul hardware, astfel încât să puteți rămâne pe drumul cel bun și să le trageți când ați terminat.
  • Pentru unii, cel mai simplu mod de a ține evidența listelor lor este să o păstrați pe frigider sau pe o placă de cretă. Găsiți cel mai bun mod pentru dvs., ca un notebook pe care îl păstrați pe tejghea sau o notă lipicioasă lângă ușă.
  • Imaginea intitulată să fie suficientă într-un pas 17
    3. Cumpărați sau face foldere pentru documente. Cea mai bună modalitate de a evita pierderea oricărui și de a trebui să îl înlocuiți este cu dosarele. Cumpărați câteva dosare de fișiere ieftine sau faceți niște cutii de cereale vechi sau hârtie de resturi. Odată ce ați avut undeva unde să le sortați după tip, cum ar fi păstrarea tuturor înregistrărilor școlare într-un singur dosar și toate informațiile medicale în altul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar