Cum să cumpărați semințe de grădină

Puteți crește o grădină frumoasă achiziționând semințe de bună calitate care sunt bine potrivite pentru climatul dvs. Plantele în creștere din semințe reprezintă o opțiune mai rentabilă decât cumpărarea de plante pentru transplantul în grădina dvs. Cumpărați semințe organice de la întreprinderile locale sau online de la companii mici și reputate.

Pași

Partea 1 din 2:
Găsirea semințelor de bună calitateObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imagine intitulată Cumpărați semințe de grădină Pasul 1
1. Găsiți furnizori de semințe în zona dvs. sau online. Înainte de cumpărături pentru semințe de grădină, evaluați furnizorii care vă aflați la dispoziție în persoană sau online. Fermieri de semințe de cercetare și companii de semințe din zona dvs. pentru a vă simți pentru ceea ce este disponibil. Răsfoiți magazinele de semințe online pentru a compara stocurile, prețurile și comentariile clienților.
  • Pentru a restrânge căutarea, începeți prin căutarea vânzătorilor care oferă semințele speciale pe care le căutați și extindeți domeniul dvs. după cum este necesar.
  • Imagine intitulată Cumpărați semințe de grădină Pasul 2
    2. Cumpărați de la companii mici, reputate care subliniază producția de calitate. Pentru a obține semințe de înaltă calitate, evitați să cumpărați de la marile corporații care își comercializează produsele. Cumpărați de la companii mai mici care prezintă un angajament de a susține mediul și de a produce semințe sănătoase, organice. Magazin la întreprinderile locale de semințe, sau căutați online pentru a vă extinde căutarea.
  • Semințele de calitate vor produce probabil randamente mai mari și plante mai sănătoase.
  • Examinați cât de mult a fost o companie de semințe în afaceri și dacă există plângeri de consum împotriva lor.
  • Imagine intitulată Cumpărați semințe de grădină 3
    3. Căutați semințe organice pentru a vă asigura că aveți o grădină fără chimicale. Semințele organice provin din plante parentale care sunt fără pesticide și cultivate organic. Aceste semințe pot fi heirloom sau hibrid. Cumpărați semințe organice pentru a vă asigura că propria grădină nu are urme de pesticide sintetice și să contribuie la recoltarea și distribuția semințelor fără chimicale.
  • Asigurați-vă că semințele pe care le cumpărați sunt etichetate "Certificat organic."
  • Dacă semințele nu sunt în mod specific etichetate organice, probabil că nu sunt.
  • Achiziționați semințe organice pentru a crește plantele neexepene, precum și fructele și legumele pentru a asigura o grădină fără chimicale.
  • Imagine intitulată Cumpărați semințe de grădină Pasul 4
    4. Cumpărați semințe de heirloom pentru plante care nu sunt modificate genetic sau selectate artificial. Semințele de heirloom provin din plante care au fost cultivate în mod natural fără nici o ajustare artificială a machiajului genetic sau a reproducerii selective. Semințele din aceste plante vor produce același tip de plante pe care au fost recoltate. Căutați semințe de heirloom dacă nu doriți să crească nici o plante genetic modificate sau artificial în grădina dvs.
  • "Mostenire de familie" înseamnă, în general, că semințele au fost recoltate și au trecut în decurs de o familie sau comunitate timp de cel puțin 50 de ani.
  • Cu câteva excepții, semințele OMG nu sunt disponibile pe scară largă membrilor publicului larg. Cu toate acestea, multe plante sunt crescute în condiții controlate pentru a selecta pentru caracteristici specifice (cum ar fi dimensiunea, culoarea sau forma). Semințele de heirloom sunt deschise, permițându-le să-și păstreze caracteristicile unice.
  • Imagine intitulată Cumpărați semințe de grădină Pasul 5
    5. Achiziționați semințe hibride dacă sunteți interesat "îmbunătățit" Plante. Semințele hibride sunt transversale de la 2 plante-mamă diferite pentru a promova anumite trăsături dorite. Aceste "îmbunătățit" Semințele pot produce plante care sunt mai rezistente la boli sau produc fructe mai mari. Căutați semințe de plante hibride dacă sunteți interesat de plante care pot produce unice și "îmbunătățit" culturi.
  • Broccolini, un hibrid de broccoli și Gai Lan, este un exemplu de plante hibride.
  • Dezavantajul acestui tip de semințe de grădină este că genele unice de plante, care afectează lucrurile cum ar fi aroma și textura, pot fi pierdute în încrucișare.
  • Partea 2 din 2:
    Selectarea semințelor drepte pentru grădina dvsObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată Cumpărați semințe de grădină Pasul 6
    1. Cumpărați semințe recoltate la nivel local pentru a asigura culturile pregătite la climă. Semințele cultivate la nivel local sunt cele mai susceptibile de a rezista climatului dvs. și condițiilor meteorologice unice. Căutați semințe produse în regiunea dvs. prin cumpărarea numai de la companiile locale de semințe. Asigurați-vă că ați aflat exact unde au fost recoltate semințele, deoarece unele companii locale pot cumpăra semințe din alte regiuni.
    • Uită-te la semințe cultivate la nivel regional la piețele locale de fermieri sau la magazinele locale de grădină.
  • Imagine intitulată Cumpărați semințe de grădină Pasul 7
    2. Achiziționați semințe externalizate care vor crește în zona dvs. climatică, dacă este preferată. Dacă nu găsiți semințe din surse locale, asigurați-vă că ați cumpărat semințe care vor crește și vor prospera în clima în care locuiți. Informații despre Zona climatică că semințele vor prospera în ar trebui să fie furnizate atunci când le achiziționați. Dacă nu este, cercetați aceste plante online sau întrebați un specialist la un centru local de grădină pentru sfaturi.
  • Dacă locuiți în u.S., Vezi o hartă a celor 10 zone climatice ale țării pe site-ul Departamentului Agriculturi al Statelor Unite (USDA) http: // plantară.ARS.USDA.Gov / Phzmweb /.
  • Imagine intitulată Cumpărați semințe de grădină Pasul 8
    3. Cumpărați semințe meteorologice calde pentru a crește plantele în primăvară, vară sau cădere. Achiziționați semințe de grădină pentru sezonul de creștere pe care doriți să îl plantați. Unele semințe au nevoie de vreme rece pentru germinare, în timp ce altele au nevoie de vreme caldă și de sol pentru a germina. Alegeți semințele meteorologice calde dacă doriți să creșteți lucrurile în primăvara târzie, vară sau la începutul toamnei, când solul este încă relativ cald.
  • Semințele care cresc cele mai bune într-un mediu cald includ castraveții, roșii, vinete, busuioc, squash, zinniile și nasturtiums.
  • Imagine intitulată Cumpărați semințe de grădină Pasul 9
    4. Cumpărați tăvi de semințe pentru a germina semințe meteorologice calde în interior. Semințele meteorologice calde sunt mai sensibile la schimbările meteorologice și ar trebui să fie spotate într-un climat controlat. Cumpărați tăvi de semințe dintr-un magazin de grădină sau online la germinează semințele În interior. Lungimea și lățimea tava de sămânță ar trebui să depindă de câte semințe pe care le plantați.
  • Ca regulă generală, tava dvs. ar trebui să fie de 2 sau 3 inci (5.1 sau 7.6 cm) adânc.
  • Timpul în care semințele dvs. vor trebui să germineze va depinde de tipul de plante pe care le creșteți.
  • De exemplu, semințele de marigold vor germina în 5-7 zile, în timp ce semințele Zinnia vor germeni în 7-10 zile.
  • Imagine intitulată Cumpărați semințe de grădină Pasul 10
    5. Alegeți semințele rezistente la rece dacă doriți să le semeni în aer liber. Semințele rezistente la rece sunt cele mai bune pentru a planta direct în grădina dvs., deoarece vor germina cu ușurință în ciuda condițiilor reci sau a condițiilor aspre. Asigurați-vă că dvs solul este gata de grădină înainte de plantare. Alegeți aceste semințe dacă doriți o experiență ușoară de plantare, care nu va necesita transferarea oricăror varietăți în grădina dvs.
  • Semințele notabile la rece, includ kale, salată, broccoli, mazăre, morcovi, cilantro, patrunjel și varză.
  • Legumele rădăcinilor sunt potrivite pentru metoda de însămânțare directă de plantare, deoarece acestea sunt dificil de transferat după germinare. De exemplu, cumpărați morcovul, sfecla sau semințe de ridiche.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar