Cum să vă preluați propria bere

Băuscul propriu bere La domiciliu este ușor, ieftin, distractiv, și cel mai probabil va produce o preparare mult superioară acelei lucruri conservate apoase. De asemenea, veți deveni ca Bacchus la prietenii dvs. de bere! Vom stabili pașii de bază pentru a începe și vă vom arăta cum vă puteți dezvolta abilitățile și puteți extinde soiurile de bere pe care le produceți.

Ingrediente

  • Extract de malț (lichid sau uscat)
  • Hops
  • Cereale de specialitate
  • Drojdie (soiurile depind de tipul de bere pe care o pierdeți, iar aceste ingrediente sunt disponibile în kituri)

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea
1. Păstrează-l curat. Deoarece orice bere experimentat vă va spune, 80% din secretul succesului este curățenia. Curățați bine și dezinfectați tot ceea ce va veni în contact cu bere. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este de a utiliza o mașină de spălat vase electrică setată la setarea ridicată a căldurii sau utilizarea unui dispozitiv de curățare sub formă de pulbere, cum ar fi PBW (spălare de bere pulverizat).
  • Nu folosiți un scruber care va zgâria suprafața a ceea ce curăță-agenții patogeni iubesc să crească în canelurile lăsate în urmă și sunt aproape imposibil de dezinfectat. Clătiți bine, apoi înmuiați scurt într-o soluție de înălbire sau iod.
  • Imagine intitulată BREW Pasul dvs. de bere 2
    2. Clătiți totul bine. Clătiți înălbitorul înainte de a folosi elemente folosind apă potabilă sau distilată foarte curată. Nu vă presupune că apa de la robinet este dezinfectată pentru echipamentul de bere de clătire.
  • Dacă utilizați Bleach pentru a dezinfecta, adăugați o uncie (30 ml) de înălbitor la cinci galoane (19 litri) de apă rece, urmată de o uncie (30 ml) de oțet alb. Nu amestecați înălbitorul și oțetul împreună înainte de a adăuga la apă! Oțetul va face apa mai acidă, ceea ce ajută la sanchetarea.
  • Nu clătiți soluțiile de iod, lăsați echipamentul să picureze în schimb.
  • Rețineți că Bleach poate provoca arome nedorite în bere și necesită clătire, care pot introduce microorganisme la echipamentul dvs. sterilizat. Dacă doriți să vă sterilizați în mod corespunzător echipamentul, utilizați fie un dispozitiv de curățare a gradului alimentar, fie un dezinfectant, cum ar fi un singur pasiv, care nu necesită o soluție de clătire sau de iod, cum ar fi Iodofor BTF.
  • Amintiți-vă, în berea de bere, puteți face doar tot ceea ce doriți și adăugați orice doriți, pentru a face orice fel de bere pe care doriți - dar sânitul potrivit este cel mai important lucru pe care îl puteți face. Ia timpul și energia pentru a face acest lucru.
  • Imagine intitulată BREW Pasul dvs. de bere 3
    3. Pregătiți totul înainte de a începe. Care include curățarea și dezinfectarea așa cum este prezentată și include, de asemenea, toate ingredientele pregătite și măsurate în avans.
  • Partea 2 din 3:
    Brewing
    1. Imagine intitulată Brew propria dvs. etapă 4
    1. Ia notite. Înainte de a începe incurari în prepararea acasă, obțineți un notebook și notați tot ceea ce faceți - procesul de curățare, ce tulpină de drojdie, cantitatea și tipul specific de malț, ce varietate de hamei și orice boabe de specialitate sau alte ingrediente utilizate Pentru a vă produce berea.
    • Acest lucru vă va permite să reproduceți orice preparare dată sau să oferiți o bază pentru experimentare și îmbunătățire.
  • 2. Abrupți-vă boabele. Puneți orice boabe de specialitate într-o pungă de cereale (o geantă de plasă pentru a conține boabele ca o pungă de ceai, doar mult mai mare) și le abrupți în vasul mare în trei galoane (10 litri) de apă fierbinte (aproximativ 150 ° F (66 ° C) timp de aproximativ 30 de minute.
  • Scoateți boabele și lăsați apa să se scurgă din sacul de cereale, în pot. Nu strângeți sacul, pentru că puteți extrage taninuri care vă vor da berei o aromă astringentă.
  • 3. Adăugați extractul de malț și aduceți totul la fierbere. HOPS sunt adăugate de obicei la diferite intervale pentru a adăuga aromă, amărăciune sau aromă și vremurile vor fi scrise pentru dvs. în instrucțiunile kit-ului pentru stilul dvs. de bere.
  • În general, hopurile adăugate la începutul fierului va contribui la mai multă amărăciune, dar în detrimentul aromei și aromei. Hamei adăugate la sfârșitul fierului va avea o aromă și o aromă mai pronunțată, dar nu vor contribui în mod semnificativ la amărăciunea berii.
  • Luați în considerare uscarea căprimați berea dacă sunteți în căutarea unei arome mai luminoase și mai puțin amare.
  • 4. Răciți-vă wortul. După ce ați fiert lichidul (numit Wort-pronunțat wərt), trebuie să o răciți cât mai repede posibil. Cea mai ușoară cale este să puneți întreaga oală într-o chiuvetă sau cadă care este umplută cu apă cu gheață.
  • Puteți amesteca ușor mustul pentru a vă ajuta să accelerați răcirea, dar încercați să nu splasați sau să-i aerați în timp ce este încă fierbinte (poate face pentru unele arome funky).
  • Odată ce este în jur de 80 ° F (27 ° C), sunteți gata să îl transferați la fermentator.
  • 5. Se toarnă mustul răcit în fermentatorul tău. După ce am răcit și înainte de începerea fermentației este singurul timp în care se încurajează stropirea. Drojdie are nevoie de oxigen și stropindamul pe măsură ce îl vărsați în fermentator va fi livrat.
  • Odată ce fermentația a început, doriți să minimalizați expunerea la aer, deoarece va duce la arome și arome.
  • Folosind un filtru mare (de obicei mai ieftin la magazinele de aprovizionare la restaurant), scoateți hameiul afară - aveți deja toate lucrurile bune din ele. (Dacă utilizați un carbohic, tensionați mustul pe măsură ce îl turnați în carbohidru).
  • Adăugați apă pentru a face cinci galoane (20 litri). Acum sunteți gata "pas" (Adăugați) drojdie. Unele drojdii cere ca tine "a inflori" (amestecați cu apă caldă pentru a le activa înainte de pitching, alții nu. S-ar putea să găsiți că chiar și cei care nu necesită înflorire vor începe să lucreze mai repede dacă le înfloriți mai întâi, dar de obicei nu este mare lucru.
  • Puneți capacul pe fermentatorul dvs. (sau opritorul în carbohiala dvs. de sticlă) și fixați blocarea aerului în partea de sus. Puneți fermentatorul într-o zonă întunecată care rămâne o temperatură destul de consistentă a camerei (pentru Ales...Lagerii au nevoie de refrigerare pentru fermentarea corectă). În aproximativ 24 de ore, ar trebui să observați aer-blocarea fericită, dacă nu a început să facă nimic după 48 de ore, este posibil să aveți o problemă, cum ar fi drojdie moartă.
  • Partea 3 din 3:
    Bottling
    1. Pregătiți-vă pentru îmbuteliere! După o săptămână, activitatea de la Airlock va încetini la un crawl. Lăsați-l singur timp de două săptămâni măsurate de la momentul în care ați început prima dată prepararea / fermentarea. Berea este acum pregătită pentru îmbutelierea. Kitul dvs. a venit probabil cu un zahăr de primăvară sau DME (extract de malț uscat). Acest lucru este folosit pentru a oferi carbonarea berei dvs. odată ce este în sticlă.
    • Fierbeți zahărul într-o mică apă și se răcește. Apoi, adăugați-o la găleata goală, curățată și dezinfectată cu spigot sau cu bere fermentată.
  • 2. Transferați preparatul. Utilizați tubul de plastic curățat și dezinfectat ca sifon pentru a transfera berea cât mai ușor posibil - astfel încât să existe o aerare mică sau deloc - de la fermentator la găleata de îmbuteliere cu soluția de zahăr de primare în ea. Încercați să nu obțineți niciunul din sediment (trub) de la fermentator în găleata de îmbuteliere.
  • Atașați umplutura de sticlă curățată și dezinfectată la tubulatura de plastic curată și dezinfectată, celălalt capăt al tubului se atașează la capătul inferior al spigotului. (Dacă utilizați doar o găleată, este important să lăsați berea fermentată să se așeze după agitare în soluția de zahăr de primare. Există sedimente pe fund (trub) care va împrumuta o aromă de pe bere).
  • 3. Obțineți sticlele dvs. bine curățate și dezinfectate. Dacă utilizați o găleată de îmbuteliere, deschideți SPIGOT și puneți umplutura de sticlă într-o sticlă. Împingeți umplutura de sticlă în jos și care va lăsa fluxul de bere.
  • Dacă utilizați metoda o singură găleată, umpleți tubul (atașat la umplutura sticlei) cu apă și puneți capătul deschis în berea fermentată și plasați umplutura de sticlă într-un pahar sau o sticlă sau chiuveta, apăsați în jos pentru a lăsa apa ieșiți și începeți berea care curge în tub ca un sifon. Umpleți fiecare sticlă doar pentru a depăși, apoi scoateți umplutura de sticlă: aceasta lasă un spațiu aerian aproape perfect în partea superioară a sticlei. Capac sticla cu capacul sticlei la îndemână și repetați până când toate sticlele sunt pline.
  • Imagine intitulată BREW Pasul dvs. de bere 12
    4. Vârsta Brew-scurt! Depozitați sticlele timp de cel puțin o săptămână, de preferință două la aproximativ temperatura camerei, apoi la frigider.
  • 5. Ia sete. Când sunteți gata, deschideți o sticlă și se toarnă cu atenție într-un pahar. Lăsați aproximativ un sfert de inch în sticlă - sedimentul are un pic mai mic și vă va da farturi serioase de bere.
  • Imagine intitulată BREW propria dvs. etapă de bere 14
    6. Bucurați-vă de!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Începeți să colectați sticle de top fără șurub, în ​​avans de la începerea acestui hobby, veți avea nevoie de aproximativ 50 de sticlă pentru a fi un lot standard. Aceasta este o scuză bună pentru a începe să cumpărați branduri premium. De asemenea, sticle vechi de băuturi răcoritoare și unele sticle de șampanie sunt remarcabile (o bere întunecată într-o sticlă de cocs este mai strictă pentru a spune cel puțin) și poate fi adesea găsită la vânzările de curte.
  • Nu utilizați Bleach! Utilizați un dezinfectant specific de bere "Starsan" sau un sanitizator de calitate alimentară pe bază de iod!
  • O perie de sticlă va fi utilă pentru curățarea sticlelor. Un termometru bun va fi util pentru multe lucruri.
  • Curățați și dezinfectați! Nu se poate repeta suficient. Curățați și dezinfectați! Utilizați o mașină de spălat vase electrică, dacă este disponibilă.
  • O modalitate ușoară de a păstra temperatura în jos este să păstreze fermentatorul într-o găleată mare de apă și să înfășurați totul cu o pătură mare. Puteți adăuga pachete de gheață sau sticle de apă înghețate pentru a renunța la temperatură la câteva grade dacă aveți nevoie.
  • Cutii de extract de malț pot fi achiziționate la magazinul local de preparare la domiciliu sau online. Ele vin adesea în diferite arome și produc diferite beri de degustare.
  • Există o varietate extraordinară de boabe de specialitate, tulpini de drojdie, hamei, malți și preparate. Experimentați cu diferite combinații de ingrediente și creați propriul preparat unic.
  • Sticle de sodă din plastic de sus sunt alegeri excelente pentru începători. Cele mai multe bere de acasă nu-i plac simțul și apariția sticlelor de bere din plastic, dar lucrează minunat. Ele sunt ieftine, puternice și ușor de utilizat. Dacă le folosiți, asigurați-vă că eliminați etichetele astfel încât cineva să nu ia o sticlă de bere gândindu-se că este o băutură răcoritoare.
  • Menținerea temperaturilor în fermentator va duce la o bere mai curată și mai bună degustare. Încercați să păstrați temperatura între 60 și 70 ° F (16 până la 21 ° C), dacă este posibil (pentru ALES) sau 45 până la 55 ° F (7 până la 13 ° C) pentru lageri (mai mică este mai bună). Mult mai rece și drojdia merge latente, dar dacă devine prea multă încălzire, veți obține unele neobișnuite "Fruity" aromă. Temperatura ideală variază în funcție de tulpina de drojdie pe care o utilizați, astfel încât recomandarea de mai sus este doar o orientare generală.
  • Un răcitor foarte mare plin de apă de înălbire este un dispozitiv excelent pentru a înmuia sticlele pentru a le dezinfecta.
  • Carboy-uri de sticlă, deși mai grele și puțin mai scumpe, sunt într-adevăr cele mai bune dacă veți fi bewing pentru o lungă perioadă de timp. În cele din urmă, gălețile de plastic se zgârie, sunt mai greu de curățat, iar plasticul va lăsa în oxigen, deși foarte încet.
  • Majoritatea berii beneficiază de o a doua etapă de fermentație sau dintr-o "secundar." Odată ce fermentația a încetinit (blocul de aer nu mai este bubbling, fie a încetinit la 2-3 bule pe minut), foarte atent sifon bere de la primul fermentator la un alt fermentator dezinfectat, de preferință un carboic de sticlă. Stropirea este descurajată în această etapă, deoarece nu doriți ca oxigen să intre în bere. Un sifon lent și neted este cel mai bun. Acest "fermentație secundară" dă bere mai mult timp să clarifică, adică mai puțin sediment în sticle și, în general, duce la o bere de degustare mai bună.
  • Avertizări

    Fiți atenți la adăugarea zahărului în sticle pentru carbonare. Dacă adăugați prea multe, pot exploda!
  • Când fierbeți must, urmăriți pentru fierbere. Extrasul de malț este unele lucruri veverelly când începe să fierbe. Același lucru este valabil și pentru fierberea dmei pentru amorsare.
  • Nu folosi "Drojdie de bere" Așa cum sa vândut în magazinele de sănătate, etc. Aceasta este drojdie moartă și nu va funcționa!
  • Dacă utilizați un carboic de sticlă, nu vărsați niciodată hot hot direct în ea, se va rupe de la diferența de temperatură.
  • Înainte de a adăuga extract în apa clocotită, opriți căldura. Se amestecă bine, dar ușor, înainte de a porni căldura. Acest lucru vă ajută să evitați scoaterea extractului și minimizează șansa de fierbere.
  • Verificați legile țării dvs. despre prepararea preparatului propriu. Câteva state americane necesită permise.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pout de stoc mare care poate conține 3 galoane (11.4L). De preferință cu un capac.
    • 5 până la 6 galon (20-23L) găleată de plastic alimentară cu un capac etanș (sau carboic de sticlă) o a doua găleată cu un spigot în partea de jos va fi prea bună.
    • Air Lock (disponibilă de la Home Brew Magazine) sau puteți utiliza unul dintr-un magazin de acvariu pentru aproximativ 20 de ani mai puțin
    • Cel puțin 2 cazuri de sticle de 12oz (355 ml) (Topuri non-șuruburi funcționează cel mai bine). 500 de mililitri (16.9FL OZ) Sticlele pot fi folosite dacă doriți să beți prin halbă (pot fi disponibile numai în plastic cu vârfuri cu șuruburi).
    • Plăcuța de umplere a sticlelor (tub de plastic cu o duză încărcată cu arc la un capăt care păstrează berea de la turnarea peste tot)
    • Aproximativ 5 picioare (1.5m) din tubul de plastic alimentar care se va potrivi cu umplutura de sticle (pentru a transfera berea de la găleata / carbohiala la sticle)
    • Capașul sticlei
    • Caps
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar