Cum se potrivesc în viața orașului atunci când se deplasează dintr-un mic oraș

Trecerea într-un oraș, în special unul cu o populație metropolitană substanțială, tinde să aibă un impact enorm asupra vieții cuiva atunci când vine dintr-un mic oraș, țara sau o insulă cu o populație mică. Luarea pașilor pentru copii este cheia cheia de făcut atunci când vă relaxați în viața orașului mare.

Pași

Partea 1 din 4:
Cercetați zona
Imagine intitulată Maparea hârtiei
Imagine intitulată Maparea hârtiei
1. Construiți o listă de cultură. Afișați toate posibilitățile unui oraș pe care le-ar putea avea, cum ar fi transportul, educația, primăriile, bibliotecile, parcare etc. Prin crearea unei liste, puteți avea un ghid scris cu care să începeți să explorați noul teritoriu.
  • Ghiduri de utilizare scrise pentru călători. Acestea sunt la îndemână pentru ca noii sosiri să se miște într-un oraș, deoarece sunt pentru turiști.
  • Imagine intitulată Signul Lane Turn
    2. Cercetați orice legi locale. Este esențial să înțelegeți legile locale ale orașului sau să aveți o idee despre ei când ajungeți mai întâi.
  • Dacă conduceți, trebuie să fiți conștienți de toate legile referitoare la conducerea, inclusiv modul de gestionare a vehiculelor de urgență, urgențele de zăpadă și interdicțiile și limitele de timp de parcare. De asemenea, înțelegeți marcajele rutiere, semnele și lucrurile simple, dar importante, cum ar fi fuzionarea și darea de vehicule în anumite situații (de exemplu, în cazul în care există mașini de cablu implicate).
  • Imagine intitulată Windy
    3. Pregăti pentru vreme. În continuare, mișcarea dvs. este, cu atât mai diferit de schimbări climatice și de vreme va trebui să vă așteptați. Mai mult, orașele mari au tendința de a-și crea propriile micro-climă și acest lucru poate fi deranjant la început, până când învățați să faceți față căldurii suplimentare de la atât de mult beton, umiditate suplimentară, trotuare înghețate sau coridoare cu vânt cauzate de clădirile înalte și de străzile înalte. Un alt lucru care uneori vine ca o surpriză este cât de mică nu se aruncă o umbră de clădiri înalte, poate face o senzație de stradă, mai ales în dimineața.
  • JOT jos și învățați temperaturile medii pentru ianuarie și iulie. Ianuarie este, de obicei, cea mai rece lună a anului în emisfera nordică și cea mai tare din emisfera sudică, în luna iulie este opusul complet (cel mai tare din emisfera nordică și cea mai rece din emisfera sudică).
  • Planificați schimbarea dulapului dvs. pentru a vă adapta la noua locație, în funcție de anotimpuri. Multe locuri din jurul tropicelor nu prezintă aceleași anotimpuri și modele meteorologice ca și acele zone mai aproape de regiunile Polar de Nord și Sud.
  • 4. Construi o hartă a locurilor importante. S-ar putea să doriți să începeți cu Primăria, magazinele de bacanie, băncile, DMV / RMV (departamentul sau registrul autovehiculelor), cea mai apropiată școală, secția de poliție și stația de benzină.
  • Există o mulțime de aplicații disponibile pentru a vă ajuta să localizați unități bune de alimentație și locuri de divertisment, astfel încât să descărcați o reputație pentru a vă ajuta.
  • Partea 2 din 4:
    Explorați cu hărți
    1. Pregătiți-vă pentru un stil de viață diferit. Multe orașe nu au același mediu ca orașele și județele. Acceptați realitatea pe care probabil că ați putea să faceți aceleași activități sau să vedeți aceleași viziuni în oraș.
    • Totul poate dura mai mult într-un oraș, cum ar fi călătoriile de la A la B, așteptând serviciul, obținerea de ajutor de la comercianți, etc. Fiți pregătiți să așteptați!
  • Imagine intitulată Longmont Bike Harta DetailCul de SAC Cuts
    Imagine intitulată Longmont Bike Harta DetailCul de SAC Cuts
    2. Examinați diferite tipuri de hărți. Achiziționați unul cu informații detaliate, cum ar fi inserțiile stradale și rutele de transport public.
  • Dacă aveți un telefon inteligent sau un dispozitiv electronic portabil similar, multe hărți pot fi descărcate cu ușurință, adesea gratuit. Există, de asemenea, multe programe disponibile care vă permit să trageți pe hărți digitale, pentru a face note etc.
  • 3. Navigați cele mai directe rute. Cele mai directe și cele mai rapide rute sunt, de obicei, cele mai ușor de învățat când se deplasează într-un oraș nou.
  • După timp și obținerea de rute în jos, puteți determina apoi dacă străzile laterale sau alte autostrăzi sunt mai bune sau mai rău pentru dvs.
  • Imagine intitulată Zoo San Diego
    4. Familiarizați-vă cu locațiile atracțiilor. De la munte mici la grădina zoologică, fiecare oraș are locații că orașele mici și zonele rurale nu ar avea sau nu au o lipsă de.
  • Partea 3 din 4:
    Stabiliți un buget
    1. Stabiliți un nou buget. Viața orașului este de obicei mai scumpă decât prețurile din oraș și de țară. Chiar și cele mai mici lucruri se pot adăuga cu adevărat. Există adesea lucruri pe care le-ați găsi gratuit în orașele mai mici care costă bani în oraș, inclusiv parcare, un pahar de apă / pâine cu masa sau anumite tipuri de tarife de uz casnic. Va trebui să contabilizați toate aceste extras ca parte a bugetării dvs.
  • Imagine intitulată Buget1 1HDFH
    Imagine intitulată Buget1 1HDFH
    2. Brainstorm pe nevoile dvs. față de dorințele. Scrieți lista dvs. în două coloane și apoi rupeți fiecare în jos, dacă este necesar.
  • Alimente, gaze, electricitate, chirie / ipotecă, iar căldura pot fi cele mai esențiale nevoi de pus. Activitățile sociale, atracțiile, articolele de uz casnic și Internetul ar fi probabil considerate dorințe.
  • 3. Comparați diferite companii înainte de a vă înscrie pentru servicii. Cercetări privind varietatea companiilor electrice, internete și telefonice din zonă. Calculați întotdeauna dacă pachetele de pachete sunt mai ieftine decât obținerea elementelor unice.
  • Imagine intitulată Citrus Stallnorth Sydney Market
    4. Organizați-vă metodele de cumpărături cu alimente. Găsiți un supermarket în apropierea casei dvs. și vedeți dacă oferă o livrare gratuită sau ieftină sau dacă va trebui să se auto-livreze. Pentru alimentele proaspete, piețele fermierilor din oraș în oraș. Mulți piețe de fermieri au produse mai ieftine decât supermarketurile, însă, în funcție de oraș, ele pot fi, de asemenea, sezoniere și nu întotdeauna deschise.
  • 5. Profitați de orice reduceri. În timp ce reduceri de atracție ar fi mai potrivite pentru familii, orice persoană poate beneficia de reduceri la restaurante, baruri și alte noi descoperiri în oraș. Căutați reduceri online (site-uri ale companiei, site-uri speciale de ofertă etc.) și prin broșuri turistice etc. Utilizați cupoane atunci când faceți cumpărături pentru alimente.
  • Partea 4 din 4:
    Ieșiți acolo și interacționați
    1. Planificați-vă timpul. Permiteți-vă să luați totul în jurul dvs. în jurul vostru. Transferul într-un mediu mai mare este doar copleșitor dacă cineva crede că este.
  • Imagine intitulată bate pe lățimea lui Poe =
    Imagine intitulată bate pe poe
    2. Creșteți abilitățile sociale. Utilizați orice perioadă de nefuncționare pentru a vă cunoaște vecinii, indiferent dacă sunteți într-un apartament, oraș sau cartier. Nu numai că acest lucru va ajuta la scăderea oricărui sentiment de singurătate, acești oameni pot fi o sursă de sprijin și ajutor dacă aveți probleme. În schimb, fiți gata să le ajutați.
  • Imaginea intitulată Seth și Bill se joacă cu Badminton pe acoperiș
    3. Participați la cluburile sociale. Motivați-vă să vă înscrieți cu evenimente care vă vor mări ființa socială și interacțiunile cu alții din oraș. Indiferent dacă este vorba de voluntariat pentru o organizație de curățare, donație sau sport, există o listă lungă de activități pe care le puteți face.
  • Imagine intitulată Happy 141ST Canada!
    4. Experimentați viața de noapte. Fiecare oraș are propriul său unic luat când soarele coboară și luminile se aprind. Chiar dacă lucrați în mijlocul orașului, este cu adevărat o abordare diferită între zi și noapte. Cereți localnicii pentru sfaturi și, de asemenea, întrebați-le despre locul în care este sigur să mergeți noaptea, doar pentru a fi sigur.
  • Imagine cu denumirea bucătăriei de fuziune colonială
    5. Motivați-vă să încercați mâncare nouă. Ajustați bugetul pentru a vă permite să ieșiți cel puțin o dată pe săptămână și încercați un nou restaurant sau băutură pe care nu ați încercat-o înainte.
  • Multe restaurante în zilele noastre experimentează cu bucătăria de fuziune, adică combinarea celor două bucătării din regiune împreună, cum ar fi japonezii și americanii.
  • Imaginea intitulată WTF este aceasta
    6. Țineți niște bani pe tine. S-ar putea să nu știți niciodată dacă aveți nevoie de schimbări suplimentare de buzunar pentru un metru de parcare de ultimă oră, scoateți unitatea, transportul public, taxele de trecere etc.
  • Imagine intitulată Timesing Times
    Imagine intitulată Timesing Times
    7. Conectează-te cu alții pe site-uri de socializare. Construi "interese reciproce" cu oameni din jurul zonei dvs. pe Twitter. O mulțime de companii, inclusiv departamentele de poliție, întreprinderile locale și consiliile urbane interacționează și rețele cu rezidenți și fanii de astăzi. Și utilizați site-uri precum întâlniți-vă pentru a vă conecta cu oamenii locali din zona dvs. care au interese similare cu propria dvs. proprie, cum ar fi ciclismul, depășirea anxietății, creșterea copiilor, construirea computerelor, indiferent!
  • sfaturi

    Nu dezvăluie niciodată bani publicului. Dacă trageți bani dintr-un ATM (mașină automată Teller), utilizați corpul dvs. ca un scut și plasați-vă banii în portofel când sunteți încă la mașină. Nu puneți banii în portofel în timp ce mergeți.
  • Evitați cerșetorii de bani. Nu puteți ști niciodată dacă într-adevăr au nevoie de bani sau nu, așa cum sunt unii dintre ei "profesional" Panandlers. Dacă doriți să îi ajutați pe cei care au nevoie, gândiți-vă întotdeauna la donarea unei organizații oficiale care ajută în astfel de situații.
  • Asigurați-vă întotdeauna lucrurile personale. Nu luați niciodată nimic din casa dvs. că nu aveți nevoie. Asigurarea vehiculului dvs. este, de asemenea, foarte importantă - ascundeți toate elementele din vedere simplă sub scaunele dvs. și blocați toate ușile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar