Cum se calculează cât de mulți bani trebuie să vă retrageți

Majoritatea oamenilor așteaptă cu nerăbdare să se pensioneze. Aceasta este o perioadă de viață în care puteți pleca de la grind de muncă zilnică și urmați-vă visele. Într-o lume perfectă, toată lumea ar putea să se pensioneze fără griji sau regret. Din păcate, mulți oameni nu reușesc să se pregătească financiar. Pentru a începe, va trebui să vă confiscați cât de mulți bani aveți nevoie pentru pensionare.

Pași

Partea 1 din 2:
Calculând cât de mulți bani veți avea nevoie
  1. Imaginea intitulată Calculați câți bani aveți nevoie pentru a vă retrage pasul 1
1. Determinați cheltuielile de bază de viață. Un prim pas important este de a determina suma necesară pentru acoperirea cheltuielilor de bază în fiecare an. Există perspective diferite asupra cât va fi acest lucru.
  • Unii experți cred că trebuie să calculați pur și simplu cheltuielile curente. Apoi, așteptați că veți avea nevoie de aceeași sumă pentru a trăi odată ce vă retrageți. Din această perspectivă, suma de care aveți nevoie în fiecare an va fi la fel cum aveți nevoie acum.
  • Alții cred că mulți pensionari pot trăi la aproximativ 65% din venitul lor de lucru. Aceasta presupune că ați plătit casa dvs. și nu vă așteptați să vă retrageți în lux.
  • Indiferent de abordarea pe care o alegeți, va trebui să adăugați toate necesitățile de trai de trai. Aceasta ar trebui să includă:
  • Orice costuri de locuințe pe care le așteptați să le aveți după pensionare
  • Utilități lunare medii (e.G. apă, electricitate, gaz etc.)
  • Alimente și îmbrăcăminte
  • Transport
  • Asigurare
  • Orice altă factură lunară pe care încă o așteptați să plătiți după retragere (e.G. cablu sau internet)
  • Iată un exemplu. Să spunem că Bill și Sally i-au plătit deja ipoteca, dar plătesc 500 de dolari pe lună în impozitele de proprietate, asigurarea proprietarului și costurile de întreținere. Utilitățile medii lunare ajung la 300 $. Ei cheltuiesc, de asemenea, 350 de dolari pe lună pe alimente și îmbrăcăminte. Costurile acestora pentru transport vin sub forma de asigurare auto, gaze și întreținere de rutină. Aceasta este de aproximativ 400 de dolari pe lună. Asigurarea lor de sănătate este încă 800 de dolari pe lună. Cablul și internetul lor este încă 150 de dolari pe lună.Toate împreună, costul lor lunar pentru cheltuielile de bază de bază este de 2.500 de dolari. Anual, este de 30.000 de dolari. Acest lucru acoperă doar cheltuielile cele mai de bază.
  • Imaginea intitulată Calculați cât de mulți bani aveți nevoie pentru a vă retrage pasul 2
    2. Calculați cheltuielile suplimentare. Mulți oameni au intenția să urmărească noi interese sau hobby-uri în timpul pensionării. Mulți părinți au responsabilități financiare continue pentru copiii cu dizabilități. Alții au probleme de sănătate care vor adăuga cheltuieli. Ar trebui să includeți aceste costuri viitoare în nevoia dvs. de pensionare proiectată.
  • Adăugați costurile suplimentare pe care le-ați putea confrunta în timpul pensionării la nevoia de pensionare de bază. Aici sunt cateva exemple:
  • Andy și Maria recunosc că, datorită istoriei familiei, una sau cealaltă este probabil să aibă nevoie de îngrijire pe termen lung. În consecință, intenționează să finanțeze un extra $ 1000 pe lună în timpul pensionării în economii pentru aceste costuri. Această decizie va adăuga 12.000 de dolari pe an la cheltuielile lor de viață proiectate.
  • Bill îi place să restabilească automobilele americane fabricate înainte de 1960. El anticipează că călătoriile, instrumentele și cheltuielile sale vor rula 2000 de dolari pe lună. Acest lucru va adăuga 24.000 de dolari pentru cheltuielile sale de viață proiectate.
  • Sally îi place să-i ia nepoții într-un parc tematic major pentru un weekend în fiecare an. Costul total este de 720 USD, ceea ce va trebui să fie adăugat la cifra de cheltuieli de bază. Acest lucru nu poate părea prea mult, dar dacă nu o poate bugeta, ea ar putea să nu le poată lua anul viitor.
  • Imaginea intitulată Calculați câți bani aveți nevoie pentru a vă retrage pasul 3
    3. Includeți cheltuielile de călătorie. Mulți pensionari doresc să vadă lumea în timpul liber. Dacă acest lucru este important pentru dvs., va trebui să adăugați acest lucru la estimările dvs. lunare de costuri.
  • De exemplu, imaginați-vă cheltuielile de bază sunt de 48.000 de dolari pe an. Dacă doriți să călătoriți la un cost de 12.000 de dolari pe an, nevoia totală a venitului de pensionare va fi de 60.000 de dolari.
  • Să fie la fel de specific în estimările dvs. cum puteți. Dacă tu și soțul / soția dvs. intenționați să călătoriți, care este costul anual probabil? Ești mai probabil să cheltuiți 50 de dolari pe zi în afara cheltuielilor de buzunar sau de 200 de dolari pe zi? Vei călători 30 de zile pe an sau 180 de zile? Va costul dvs. normal de trai la refuzul de bază la domiciliu dacă călătoriți? Dacă da, de cât de mult? Luați în considerare acest exemplu:
  • Jean și Ed au dat seama că ar putea trăi confortabil în casa lor de 100 de dolari pe zi. Acest lucru a inclus combustibil, întreținere, alimente și alte cheltuieli de călătorie. Se așteaptă să călătorească în zilele cele mai reci ale anului când zăpada este pe teren sau aproximativ 120 de zile pe an. În timp ce călătoresc departe de casă, cheltuielile lor de bază vor scădea 15%. Costurile estimate ale călătoriei lor vor fi de 12.000 de dolari anual. Acest lucru va fi ușor compensat de economiile la domiciliu de 350 de dolari pe lună pentru cele trei luni călătoresc sau $ 1150. Costurile nete ale călătoriei lor vor fi o adăugare de 10.850 de dolari la bugetul lor de bază.
  • Bill și Sally doresc să facă o excursie pentru a-și vizita copiii pe coasta de est în fiecare an. Biletele lor de avion sunt de aproximativ 1.200 de dolari. Ei pot rămâne cu copiii lor, astfel încât ei petrec doar aproximativ 50 de dolari pe zi în timpul călătoriei pe săptămână. Care vine la 1.550 $. Această cifră ar fi adăugată la bugetul lor de bază.
  • Imaginea intitulată calculează cât de mulți bani aveți nevoie pentru a vă retrage pasul 4
    4. Să recunoască impactul inflației. Inflația va reduce valoarea banilor pe care o salvezi.Trebuie să luați în considerare acest lucru în calculele dvs.
  • Imaginați-vă că ați estimat că veți avea nevoie de 60.000 de dolari pe an pentru pensionare. Dacă nu vă retrageți încă 15 ani, atunci 60.000 de dolari nu vor fi suficienți.
  • Puteți calcula cât de mulți bani veți avea nevoie în 15 ani prin înmulțirea necesității dvs. anuale de către un plus de rata inflației, ridicată la cea de-a cincisprezecea putere. Dacă presupunem o proiecție conservatoare de 3.5% pe an (rata istorică reală a inflației este de 3.22%), înseamnă că în exemplul nostru veți multiplica 60.000 de 1.035 (103.5%) au crescut la a 15-a putere.
  • Multe calculatoare de pensionare online vor compensa inflația. Folosirea uneia dintre aceste instrumente este recomandată cu tărie.
  • De asemenea, puteți calcula cât de mult veți avea nevoie într-o foaie de calcul Excel. Formula este o putere ((1 + la sută anticipată din inflație), numărul de ani în viitor) * Obiectivul de pensionare de astăzi. În exemplul nostru, formula din celula foii de răspândire ar apărea ca putere (1.035,15) * 60000. Veți avea nevoie de 100.521 de dolari în venituri de cincisprezece ani în viitor pentru a avea puterea de cumpărare de 60.000 de dolari astăzi.
  • În ultimii 100 de ani, economia Statelor Unite a experimentat 13 ani de deflație și 87 de ani de inflație. Cu excepția anului 2009, în fiecare an din 1990 a suferit inflația variind de la 5.4% la 1.5%.
  • În timp ce inflația este probabil în viitor, volatilitatea sa este imposibil de prezis. Majoritatea experților prezic o rată medie de inflație între 2% și 3%. Cu cât este mai mare inflația reală, cu atât mai multe venituri necesare pentru a egala puterea de cumpărare de astăzi.
  • Imaginea intitulată calculează cât de mulți bani aveți nevoie pentru a vă retrage pasul 5
    5. Ia în considerare obligațiile post-mortem. Orice sume care trebuie să fie disponibile după moartea dvs. reduce suma disponibilă în timpul vieții. Aceasta include banii pe care doriți să o lăsați la un soț sau moștenitori supraviețuitori.
  • Determinați cât de mulți bani doriți să lăsați la fiecare persoană pe care doriți să o părăsiți.
  • Pentru a vă asigura că dorințele dvs. în această zonă sunt efectuate, luați în considerare elaborarea unei voințe, astfel încât banii dvs. să fie distribuiți calea pe care doriți să o fie.
  • De exemplu, Bill și Sally doresc să renunțe la 2000 de dolari pentru cheltuieli funerare și să lasă încă 2.000 de dolari pentru fiecare dintre copiii lor. Care face 6.000 de dolari au nevoie de buget în aceste scopuri.
  • Imaginea intitulată Calculați câți bani aveți nevoie pentru a vă retrage pasul 6
    6. Preziceți lungimea pensionării. Cât de mult trebuie să vă retrageți va fi balamale de cât timp veți fi pensionați. Aceasta înseamnă că va trebui să estimați cât timp așteptați să trăiți.
  • Administrația Securității Sociale oferă medii pentru bărbați și femei care se pensionează la vârste diferite. Consultarea acestui tabel este un loc bun pentru a începe.
  • Luați în considerare istoricul dvs. de sănătate și familie. Oamenii din familia ta tind să trăiască în anii 90 de ani? Dacă da, predicția dvs. ar trebui să fie probabil în acel interval, peste speranța medie de viață. Pe de altă parte, dacă oamenii din familia dvs. tind să moară tineri, sau dacă ați experimentat deja o mulțime de probleme grave de sănătate, o estimare mai mică ar putea fi mai realistă.
  • Imaginea intitulată Calculați câți bani aveți nevoie pentru a vă retrage pasul 7
    7. Calculați fondurile totale de pensionare necesare.Calculând cât de mulți bani trebuie să acumulați pentru a oferi un anumit venit la pensionare. Puteți utiliza un calculator online de pensionare sau o foaie de calcul.
  • Conversia venitului anual de pensionare necesită o sumă forfetară. Venitul dvs. de pensionare trebuie, de asemenea, să țină pasul cu inflația. Să presupunem că aveți nevoie de 100.521 de dolari în venituri începând de la pensionare, așa cum este calculat mai sus, că acest venit trebuie să crească la rata de inflație circa 3.5% pe an, timp de 30 de ani de pensionare. Să presupunem, de asemenea, că rata de actualizare este de 8% (rata de rată a investiției banii dvs.). Puteți utiliza formula de anuitate a valorii actuale pentru a converti acest lucru într-o sumă forfetară: A / (Rg) * (1 - (1 + g) / (1 + r)) ^ n), unde a = plata anuală (venituri ), R = rata de actualizare, G = rata de creștere (rata inflației), n = numărul de ani (câte ani vă așteptați să trăiți în pensionare).
  • Conectarea valorilor în formula randamente 100.521 $ / (8% -3.5%) * (1 - (1 + 3.5%) / (1 + 8%)) ^ 30) = 1.610.722 $. Aceasta este suma de bani pe care ați avea nevoie în 15 ani pentru a oferi venitul de pensionare trebuie să aveți aceeași putere de cumpărare de venituri de 60.000 de dolari astăzi.
  • Adăugați orice obligații post-mortem pe care doriți să le finanțați. Bill și Sally au vrut să renunțe la 6000 de dolari pentru înmormântarea lor și copiii lor. Adăugând acest lucru la nevoia lor de pensionare, ar avea nevoie de 1.616.722 de dolari pentru a se pensiona.
  • Alternativ, ați putea folosi o foaie de calcul. A face acest lucru pe cont propriu poate fi complicat. Dacă doriți să utilizați un calculator online, săriți acest lucru și pasul pe calcularea acumulărilor.
  • Crearea coloanelor pentru cheltuielile anuale adresate în pașii anteriori: cheltuieli de bază de viață, extras și călătorii. Completați sumele pe care le-ați calculat.
  • Ajustați pentru inflație. Dacă nu ați făcut deja acest lucru, ajustați aceste sume pentru inflație, așa cum este indicat mai sus. Aceasta este suma de care veți avea nevoie pentru un singur an.
  • Repetați acest proces într-un rând suplimentar pentru fiecare an, vă așteptați să fiți pensionați. Veți observa că suma va crește în fiecare an ca urmare a inflației.
  • Când ați ajuns în partea de jos, calculați o subtotală pentru cheltuielile anuale.
  • Adăugați orice obligații post-mortem pe care doriți să le finanțați. Această sumă finală este suma totală necesară pentru pensionare.
  • Dacă acest lucru este un pic prea complicat, există șabloane gratuite Excel pe care le puteți descărca deja configurate pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Calculați câți bani aveți nevoie pentru a vă retrage pasul 8
    8. Luați în considerare acumulările. Odată ce știți cât de mult aveți nevoie, următorul pas este să vă gândiți cât de mult este probabil să acumulați înainte de pensionare. Există un număr de factori care să se gândească, cum ar fi:
  • Vârsta pe care o așteptați să o pensionați. Timpul dintre vârsta de pensionare așteptată este perioada de acumulare a activelor pentru pensionare. Acesta este cât timp trebuie să salvați.
  • Frecvența și cantitatea de adăugiri de economii. Cât de mult și cât de des salvați influențează direct valoarea de încheiere a economiilor dvs. la pensionare.
  • Rata de câștiguri asupra investițiilor dvs. Alegerile dvs. de investiție în timpul fazei de acumulare afectează valoarea finală. Rețineți că investițiile pot fi volatile, în special pe termen scurt.
  • Impactul impozitelor pe venit. Impozitele pe câștigurile dvs. de investiții vă reduce acum capitalul. Impozitele pe distribuții După ce vă pensionați reduce venitul dvs. de pensionare. Ambele vor afecta fondurile disponibile.
  • Imaginea intitulată Calculați câți bani aveți nevoie pentru a vă retrage pasul 9
    9. Calculați acumulările totale. Ca costurile de pensionare, puteți calcula acumulările estimate utilizând o foaie de calcul Excel. Puteți face acest lucru după cum urmează:
  • Creați coloane pentru economiile anterioare și contribuțiile anuale. Sumiți economiile de pensionare existente și contribuția anticipată pentru acest an într-o a treia coloană. Puteți utiliza "SUMĂ" caracteristică în Excel pentru a calcula acest lucru automat.
  • Creați o coloană care va calcula suma pe care o așteptați să câștigați anual investițiile dvs. Puteți utiliza "PRODUS" Funcție pentru a calcula automat acest lucru. De exemplu, dacă vă așteptați să câștigați 9% din investițiile dvs., veți avea foaia de calcul pentru calcularea sumei din coloana C ori 1.09.
  • Dacă câștigurile dvs. sunt impozite anual (e.G. deoarece unele dintre ele provin din dividende de stoc), veți avea nevoie de o altă coloană în care sunt scăzute orice taxe.
  • Ca și în cazul foametei de cheltuieli, va trebui să adăugați un rând pentru fiecare an între acum și pensionare, astfel încât să puteți vedea cum vor crește banii dvs.
  • Când ați ajuns la sfârșitul perioadei de acumulare, ar trebui să aveți o cifră pentru economiile dvs. totale.
  • Nu în ultimul rând, deduce suma pe care o veți plăti în impozite atunci când retrageți fondurile. Această sumă va varia în funcție de tipurile de investiții pe care le aveți. Va trebui să analizați detaliile planului dvs. de pensionare și al altor investiții.
  • Din nou, dacă acest lucru este prea complicat, luați în considerare descărcarea unui șablon deja configurat.
  • Imaginea intitulată Calculați câți bani aveți nevoie pentru a vă retrage pasul 10
    10. Utilizați un calculator de pensionare. Puteți crea o foaie de calcul care include toți factorii și calculează fondurile de pensionare necesare. Dar, aceasta este consumatoare de timp și complicată. O abordare mai simplă este utilizarea unuia dintre numeroasele calculatoare ale veniturilor de pensionare gratuite pe Internet.
  • Aceste calculatoare sunt disponibile de la bancare, la AARP și bani CNN.
  • Ei folosesc aceleași cifre descrise mai sus: cheltuieli, economii existente și acumulări proiectate. Dar aceste calculatoare fac tot matematica pentru tine.
  • Când lucrați cu calculatoare, jucați cu intrările. Veți vedea efectele sumelor investițiilor, ratei câștigurilor, inflației și speranței de viață. Acest lucru vă va oferi un sens mai bun despre modul în care acești factori vă vor afecta.
  • Partea 2 din 2:
    Acoperirea unui decalaj de venit pentru pensionare
    1. Imaginea intitulată Calculați cât de mulți bani trebuie să vă retrageți pasul 11
    1. Stick la obiectivele tale. Mulți oameni au stabilit obiective nerealiste pentru ei înșiși. Se așteaptă ca pensionarea să fie recompensa pentru ocuparea forței de muncă. Odată ce ați dat seama cât de mult veți avea nevoie, setați obiective realiste și să le lipiți.
    • Dacă există un decalaj între acumularea dvs. anticipată și nevoile dvs. de pensionare, va trebui să vă măriți economiile și investițiile cât de mult puteți acoperi acest decalaj. Dacă este posibil, veți dori să stabiliți obiective de economisire care să vă aducă acumulările în conformitate cu nevoile dvs. (sau cât mai aproape posibil). Dar, trebuie să faceți acest lucru în timp ce vă permiteți să trăiți confortabil în anii rămași înainte de pensionare.
    • Dacă vă cheltuiți tot ceea ce câștigați și nu reușiți să investiți, singurul beneficiu de pensionare pe care îl veți primi va fi Securitate Socială. Pentru a avea o șansă la o pensionare confortabilă, fără griji, ar trebui să începeți să salvați cât mai curând posibil cât mai curând posibil.
    • Vă puteți bucura de pensionare pe deplin dacă vă disciplinați cheltuielile și amânați satisfacția din când în când. Construirea unei mari fonduri de pensii este o chestiune de dezvoltare a unui obicei de a salva o parte din fiecare dolar pe care îl câștigați pentru o perioadă lungă de timp.
  • Imaginea intitulată Calculați câți bani aveți nevoie pentru a vă retrage pasul 12
    2. Înțelegeți beneficiile dvs. de securitate socială. Majoritatea americanilor de lucru născuți după 1960 au dreptul să primească un beneficiu lunar de pensionare după vârsta de 67 de ani. Beneficiul pe care îl veți primi depinde de suma și de numărul de ani pe care ați plătit impozitele FICA.
  • Plățile de securitate socială reduc suma pe care altfel ați fi nevoie să vă furnizați.
  • Du-te la estimatorul de pensionare a securității sociale pentru a afla ce beneficiul dvs. lunar proiectat va fi.
  • Beneficiile dvs. vor continua atâta timp cât locuiți și pot fi la dispoziție soțului dumneavoastră în anumite condiții.
  • Beneficiile de securitate socială măresc în fiecare an pentru a ține cont de inflație. Rata de creștere a fost mai mică decât inflația reală experimentată, dar acest lucru este încă util.
  • De exemplu, Joe are dreptul la 1850 USD pe lună de la securitatea socială pentru propriul său cont. Soția lui Mary va primi un beneficiu de sodiu egal cu 50% din suma de 925 USD.00. Împreună, Joe și Mary vor primi un total de 2725 de dolari în fiecare lună de la securitatea socială.
  • Imaginea intitulată Calculați câți bani aveți nevoie pentru a vă retrage pasul 13
    3. Utilizați programe de pensionare amânată. Majoritatea lucrătorilor participă la planurile 401 (k) cu condiția de 401 (k) sau la IRA. Acestea sunt planuri favorabile impozitelor care vă permit să deduceți contribuțiile pentru calculele impozitului pe venit. Principalul va crește, amânat impozitul, până la retras din planuri.
  • Impozitele pe venit pe aceste fonduri vor fi datorate când se retrag, de preferință după retragere.
  • Roth 401 (k) contribuțiile S și IRA nu sunt deductibile, retragerile sunt gratuite.
  • Valoarea finală a planurilor de pensionare poate fi dificil de proiectat. Dar, ar trebui să contribuiți cât mai mult posibil în astfel de planuri. Acest lucru este deosebit de important ca angajatorul să corespundă întregii sau o parte din contribuția dvs.
  • De exemplu, contribuția a 5.000 de dolari pe an timp de 20 de ani la o rată de câștig de 5% va avea ca rezultat un sold final de 173.596 dolari. Creșterea cantității de contribuție sau a ratei de câștig pentru o perioadă mai lungă de timp va adăuga mai mult capital.
  • Imaginea intitulată Calculați câți bani aveți nevoie pentru a vă retrage pasul 14
    4. Investiți cu înțelepciune. În plus față de investițiile prin planurile angajatorului și conturile tradiționale de economii, este o idee bună să faceți alte investiții pentru a vă oferi pensionarea dvs. De exemplu:
  • Deschideți un cont individual de pensionare (IRA). Puteți cumpăra fie un IRA tradițional, fie o ira Roth. Banii pe care îi investiți într-o IRA tradițională nu este impozitată până când vă retrageți. Veți plăti impozitele pe bani pe bani atunci când îl retrageți din contul dvs. de pensionare. Banii plătiți într-o IRA Roth este impozitată acum. Deci, atunci când vă retrageți Dacă din contul dvs. de pensionare mai târziu, nu va trebui să plătiți impozite pe ea. Dacă vă retrageți banii înainte de a avea 59-1 / 2, atunci veți pierde o mulțime de ea la sancțiuni și impozitul pe venit.
  • Investiți în fonduri mutuale. Unele dintre cele mai simple fonduri mutuale se numesc fonduri index. Ei urmăresc performanța unui indice de investiție, cum ar fi S & P 500. Fondurile Index sunt excelente dacă doriți să vă puneți banii în valori mobiliare (stocuri) pentru o investiție pe termen lung..
  • Luați în considerare fondurile tranzacționate la bursă. ETF-urile funcționează ca fonduri mutuale, dar sunt cumpărate vechi ca stocul vechi. Acest lucru le face mai volatil. Ele sunt, de asemenea, mai eficiente din punct de vedere al impozitelor și adesea au taxe mai mici.
  • Cumpărați niște obligațiuni. Obligațiunile sunt un risc scăzut: tind să fie mai stabile decât valorile mobiliare sau stocurile. Considera obligațiuni de trezorerie. U.S. Tranzacțiile guvernamentale sunt unele dintre cele mai sigure investiții din lume. Le puteți cumpăra prin Trezorerie direct sau prin bancă sau broker.
  • Obligațiunile municipale sunt o altă opțiune bună. Multe orașe și orașe emite obligațiuni să plătească pentru cheltuieli mari, cum ar fi clădirile școlare sau îmbunătățirile infrastructurii. Aceste obligațiuni pot face investiții mari pentru portofoliul dvs. Rata plătită pe obligațiunile municipale este mai mică decât cea plătită pentru alte obligațiuni guvernamentale sau corporative, datorită statutului lor scutit de impozite. Un investitor în obligațiunile municipale trebuie să fie sigur că taxele salvate reprezintă diferența de rată.
  • Redistribuiți portofoliul dvs. în timp ce îmbătrâniți. Dacă sunteți tineri, atunci ar trebui să aveți majoritatea banilor în stocuri și fonduri mutuale. Ele vin cu un risc mai mare, dar și o rentabilitate mai mare. Pe măsură ce îmbătrâniți, ar trebui să vă deplasați mai mult din banii dvs. în obligațiuni și bani pentru a vă proteja valorile investiționale.
  • Imaginea intitulată Calculați câți bani aveți nevoie pentru a vă retrage pasul 15
    5. Creșteți rata de economisire personală. Alegerea de a consuma mai puțin și de a economisi mai multe va avea efecte semnificative asupra stilului de viață pe care le puteți bucura la pensionare.
  • Începeți să salvați și să investiți cât de mult puteți astăzi. Creșteți economisirea pe măsură ce crește venitul dvs. Puteți crește economisirea în continuare ca obligațiile familiale, cum ar fi creșterea copiilor, scăderea.
  • De exemplu, imaginați-vă un copil de 30 de ani care investește 300 de dolari pe lună. Dacă câștigă rata istorică de rentabilitate a acțiunilor (9.7%), ea va avea 1.297.473 de dolari în portofoliul ei până la vârsta de 67 de ani. Creșterea investiției la 500 USD pe lună va adăuga aproape 1 milion de dolari pentru sold ($ 2,162,454). O vârstă de 30 de ani care investește 300 de dolari pe lună până la vârsta de 50 și 1000 de dolari pe lună după aceea va avea 1.661.279 $ în contul său. Acest lucru ar genera un venit lunar de 9.481 dolari de la vârsta de 68 de ani la vârsta de 93 de ani. Acest venit ar fi în plus, orice plăți primite de la securitatea socială.
  • Multe dintre calculatoarele de pensionare descrise în parte se pot ajuta cu aceste calcule. De asemenea, puteți crea o foaie de calcul care urmărește contribuțiile și câștigurile așteptate. Acestea, împreună cu echilibrul dvs. de începere, vă vor permite să calculați un echilibru final. Dacă nu este suficient, puteți ajusta contribuțiile dvs. în consecință.
  • Imaginea intitulată Calculați câți bani aveți nevoie pentru a vă retrage pasul 16
    6. Întârzieți pensionarea. Potrivit tabelelor de speranța de viață a asigurărilor sociale, o vârstă de pensionare de sex masculin 67 se poate aștepta să trăiască încă 18 ani.62 de ani. Un copil de 70 de ani va trăi pentru o medie de 16 ani.33 de ani. Întârzierea pensionării până la vârsta de 70 de ani, mai degrabă decât vârsta de 67 de ani, au mai multe beneficii:
  • Venitul pentru ocuparea forței de muncă continuă timp de trei ani suplimentari. Acest lucru permite contribuțiile continue la conturile de pensionare. Trei ani de contribuții și creșterea principală pot crește valoarea totală a portofoliului cu o treime sau mai mult.
  • Venitul lunar crește datorită mai multor ani de utilizare. Un vechi de 67 de ani, cu 1 milion de investiții de investiții 4.8% pe an ar putea desena 6,751 dolari pentru 18 ani.62 de ani. Un vechi de 70 de ani cu același portofoliu ar putea desena 7.342 dolari în fiecare lună.
  • În plus, mulți medici și psihologi recomandă să lucreze mai mult pentru îmbunătățirea sănătății fizice și mintale.
  • Imaginea intitulată Calculați cât de mulți bani aveți nevoie pentru a vă retrage pasul 17
    7. Luați în considerare relocarea după pensionare. Locul pe care îl alegem să trăim în timpul pensionării depinde adesea de locația familiei și a prietenilor. Mulți pensionari, însă, optează pentru a se deplasa în locuri cu climă mai caldă și impozite mai mici.Dacă aveți în vedere o mișcare, ar trebui să luați în considerare următoarele:
  • În state cu un cost mai mic de viață și fără impozit pe venit, puteți obține mai mult din banii dvs.
  • Costurile din orașele și orașele mai mici sunt susceptibile de a fi mai mici decât zonele urbane mari. În timp ce San Francisco este un oraș minunat, costul său de viață este cu mult peste u.S. in medie. Prin contrast, Harlingen, Texas este aproape de plajă și Mexic. Costul vieții este cu mult sub U.S. In medie.Texas nu are, de asemenea, un impozit pe venit.
  • O casă mai mică poate fi mai ieftină pentru a trăi. Mulți pensionari care se mută în locații noi cumpără case mai mici decât cele pe care le părăsesc. În consecință, costurile de utilități și întreținere vor fi mai mici decât o casă mai mare. Mutarea acasă mai mică într-o locație mai scăzută de locuit poate avea un impact dramatic asupra situației dvs. financiare.
  • Nevoile de îngrijire a sănătății crește odată cu vârsta. Pe măsură ce îmbătrânim, creștem Filer. Dacă intenționați să vă mișcați, să vă uitați la facilitățile medicale și serviciile în care intenționați să vă mutați.
  • Locațiile străine pot fi opțiuni bune. Mulți pensionari americani trăiesc în străinătate, cel puțin pentru o vreme.Pensionarii locuiesc în țări din întreaga lume, cu o serie de culturi (Thailanda, Mexic, Franța). Mulți pensionari se mișcă în străinătate pentru o perioadă înainte de a se stabili în u.S.
  • O mișcare poate însemna pierderea contactului cu prietenii și familia. Acest lucru poate însemna pierderea unei rețele de sprijin pe termen lung la un moment dat va fi cel mai vulnerabil. Înainte de a face o mișcare, luați în considerare închirierea și trăirea într-o casă în noua locație timp de trei luni. La sfârșitul acestei perioade, veți putea spune dacă sunteți pregătiți pentru mutare.
  • Imaginea intitulată calculează câți bani aveți nevoie pentru a vă retrage pasul 18
    8. Lucrați cu jumătate de normă. Mulți americani pensionari au descoperit că venitul lor este insuficient pentru stilul lor de viață dorit. Lucrați 20 până la 30 de ore pe săptămână, puteți adăuga mai mult de 1000 $ la venitul dvs. lunar.
  • Mulți pensionari își transformă hobby-urile în venituri. Luați în considerare începerea propriei afaceri atât pentru distracție, cât și pentru profit.
  • Rețineți că este posibil să nu fie la fel de ușor cum era de așteptat să găsească un loc de muncă cu fracțiune de normă. Mulți pensionari descoperă că înțelepciunea și experiența lor nu sunt la fel de valoroase ca și speranțele. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei fără abilități sau instruire unice.
  • Majoritatea locurilor de muncă cu fracțiune de normă necesită o muncă fizică și o experiență prealabilă mică sau deloc. Majoritatea lucrătorilor cu fracțiune de normă primesc salariul minim sau ușor deasupra și nu primesc beneficii angajaților.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Uită-te la nevoile dvs. de asigurare. De exemplu, gândiți-vă să investiți în asigurări de îngrijire pe termen lung pentru a acoperi orice timp pe care ar trebui să-l cheltuiți într-o casă de îngrijire medicală.
  • Calculele de pensionare sunt proiecții ale evenimentelor viitoare. Ele se bazează pe ipoteze care nu pot fi valabile pe măsură ce timpul trece. Planificarea pentru pensionare este un exercițiu activ și activ. Va necesita schimbări constante în ipoteze și acțiuni între astăzi și pensionare.
  • Investiția în valori mobiliare individuale necesită un risc mai mare decât investiția într-un portofoliu de valori mobiliare. Luați în considerare investiția pe termen lung într-un fond tranzacționat de schimb (ETF). ETF-urile au un cost redus și un risc scăzut.
  • Investițiile în acțiuni au câștigat în mod tradițional la o rată mai mare decât titlurile de venit fix. În consecință, menținerea unui raport de cel puțin 80/20 de acțiuni din portofoliile dvs. de investiții. Cu cinci ani înainte de pensionare, începe să scadă raportul de acțiuni la venit fix. În ziua pensionării, portofoliul dvs. ar trebui să reflecte un echilibru de 50/50.
  • Planificați pentru eșecurile la planul dvs. de economii de pensii. De exemplu, ați putea prezenta perioade de șomaj. Sau, s-ar putea să ajungeți la plata pentru învățământul superior pentru dvs. sau pentru copiii dvs. Dacă nu dați în exces în exces, ați salvat-o, veți ieși atât de mult înainte. Dacă o faceți, veți fi în continuare pe drumul cel bun pentru pensionare.
  • Avertizări

    Fii precaut în legătură cu beneficiile de securitate socială. Securitatea socială va înlocui 45% din veniturile pentru majoritatea americanilor de venituri medii. Problema cu securitatea socială este că nimeni nu știe cum se va schimba în următorii ani, deoarece boomers pentru copii se pensionează. Nu vă prindeți în afara paznicului presupunând că securitatea socială va fi acolo pentru pensionare.
  • Nu luați riscuri extraordinare care urmează următorul Microsoft sau Google Stock. Să investească într-un portofoliu de titluri de capital pe termen lung.
  • Prețurile capitalurilor proprii sunt volatile. Aceasta înseamnă returnarea pentru orice perioadă specifică sunt necunoscute, în special pe termen scurt. Din 1930, doar 4 din 32 de perioade de zece ani au avut un randament negativ. Crearea medie anuală de 10 ani pentru S & P 500 din perioada 1930 până în 2013 a fost de 9 ani.7%. Lecția de aici este de a cumpăra și deține stocurile companiilor în creștere pentru lungi pe termen lung.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar