Cum să-ți conving părinții să-ți aducă o pisică

Dacă doriți o pisică, poate fi intimidantă pentru a cere părinților dvs. permisiunea. Vă puteți îngrijora să vă îngrijorați că părinții dvs. vor fi supărați sau plantați "Nu." Cu toate acestea, dacă faceți o mică cercetare, puteți obține o "da" Răspuns. Citiți pe pisici, astfel încât să știți cum să le îngrijiți și să întrebați într-un mod calm și prietenos. Nu vă descurajați dacă primiți a "Nu" pentru acum. Părinții dvs. pot avea nevoie de timp să se gândească. Dacă acceptați răspunsul lor în mod matur, ei își pot schimba mintea în viitor și veți fi pe calea obținerii unui prieten blană!

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând cercetarea dvs. de fond
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o pisică Pasul 1
1. Scrieți de ce pot spune părinții tăi "Nu." Gândiți-vă de ce părinții dvs. nu vă vor dori să obțineți o pisică. Costurile suplimentare și responsabilitatea pot fi preocupări. Dacă puteți găsi soluții la probleme, puteți obține o "da" Răspuns.
  • Părinții se pot îngrijora de o gheare de pisică la mobilier sau făcând mese.
  • Părinții dvs. se pot îngrijora și cu privire la costul. Un animal nou are nevoie de jucării noi, lenjerie de pat și așa mai departe.
  • Părinții tăi sunt probabil foarte ocupați, așa că se pot îngrijora de îngrijirea animalului. Animalele de companie au nevoie de mult timp și atenție.
  • Unul dintre ele poate fi alergic la pisici. Nu lăsați acest lucru să vă descurajeze, cu toate acestea - există niște pisici hipoalergenice!
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o pisică Pasul 2
    2. JOT jos modalități de abordare a preocupărilor. Să fie proactivi și să vă gândiți la unele soluții pentru problemele potențiale. În acest fel, dacă părinții dvs. ridică preocupări, vă puteți adresa rapid îngrijorărilor lor. Scrieți-le în jos chiar lângă sau chiar sub preocupările dvs., răspunzând. De exemplu:
  • Dacă părinții dvs. sunt îngrijorați de o pisică care dăunează mobilierului, sugerează capace de gheare. Se potrivesc peste ghearele pisicii, împiedicându-l să zgârie. Nu decla niciodata o pisica.
  • Dacă părinții dvs. sunt îngrijorați de cost, oferiți-vă să vă salvați alocația sau să obțineți un loc de muncă pentru a plăti pentru noi consumabile pentru pisica dvs.
  • Dacă timpul este o problemă, promiteți-vă părinții că vă veți îngriji de pisica. Reamintesc că pisicile sunt animale independente și nu necesită o atenție ca câini.
  • Dacă unul dintre părinții dvs. este alergic la pisici, sugerează că rase hipoalergene, cum ar fi Balinese, Bengal, Birmane, Cornish Rex, Siameză, Siberiană sau Sphynx.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă aducă o pisică 3
    3. Faceți unele cercetări privind îngrijirea de bază a pisicilor. Cu cât știi mai mult, cu atât vor fi mai impresionați părinții dvs. Cercetați nevoile de bază ale pisicii în ceea ce privește alimentele, atenția și îngrijirea. Dacă părinții dvs. văd că vă puteți îngriji de o pisică, este mai probabil să vă lași să aveți unul.
  • Spuneți părinților dvs. că vă veți oferi pisica dvs. cu un pat curat și păstrați cutia de gunoi din camera sau garajul dvs.
  • Spuneți părinților dvs. că vă veți hrăni mâncarea sănătoasă de pisici sănătoasă și chiar sugerați câteva mărci pe care le-ați găsit în timp ce cercetați.
  • VET vizite pot deveni scumpe. Oferta pentru a ajuta la plata pentru vizite si mentionarea faptului că sunteți dispus să găsiți un loc de muncă pentru a vă ajuta să câștigați bani.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o pisică Pasul 4
    4. Găsiți modalități concrete pe care le puteți face timp pentru un animal de companie. Părinții voștri vor să vă asigure că pisica dvs. este iubită. Spuneți părinților dvs. exact când intenționați să vă petreceți timpul să jucați și să vă îngrijiți de pisica.
  • Puteți promite părinților dvs. că veți juca cu pisica în fiecare zi după școală timp de o oră după ce ați terminat temele.
  • De asemenea, contul pentru îngrijirea pisicii. Promite părinții tăi te vei ridica devreme dimineața pentru a face lucruri cum ar fi hrăniți pisica și schimbați cutia de gunoi.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o pisică Pasul 5
    5. Repetați ceea ce veți spune înainte de timp. Repetarea nu doare niciodată. Încercați să jobind o idee brută despre ceea ce doriți să spuneți și practicând în fața unei oglinzi. Nu trebuie să aveți totul să vă gândiți la cuvânt-pe-cuvânt, dar o idee brută poate ajuta.
  • Nu vă faceți griji pentru a aduce note cu dvs. De fapt, acestea pot ajuta părinții dvs. să vadă cât de mult cercetări pe care le-ați pus în obținerea unei pisici!
  • Partea 2 din 3:
    Având o conversație
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o pisică Pasul 6
    1. Discutați cu părinții dvs. atunci când nu sunt stresați. Alegeți un moment în care părinții dvs. nu sunt ocupați sau distrași. Ei nu ar trebui să aibă oriunde trebuie să fie. De exemplu, încercați să vorbiți într-o după-amiază de sâmbătă când părinții dvs. se relaxează în camera de zi. Puteți aștepta ziua de naștere și cereți un animal de companie ca un cadou.
    • Acordați atenție sincronizării. De exemplu, dacă știți că părinții dvs. au un moment dificil să plătească facturile, acum ar putea să nu fie o idee bună să cereți o pisică.
    • Alternativ, alegeți un moment în care vine o ocazie mare, cum ar fi ziua de naștere sau de înaltă absolvire.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o pisică Pasul 7
    2. Introduceți subiectul direct. Când sunteți gata să vorbiți, este important să fiți direct. În loc să renunțe la sugestii, să ridicăm calm și să ridicăm problema de a obține o pisică. Dacă încercați să vă măriți în jurul subiectului, părinții dvs. pot fi frustrați și își pierd răbdarea.
  • De exemplu, spuneți, "Băieți, am vrut să vorbesc cu tine despre ceva. M-am gândit la asta pentru o vreme și mi-ar plăcea cu adevărat pisica mea."
  • Reacția părinților dvs. poate fi un drept "Nu." Dacă se întâmplă acest lucru, încercați: "Am făcut o mulțime de cercetări. Nu mă aștept să vă schimb mintea, dar vă rog să mă auziți."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o pisică Pasul 8
    3. Arată recunoștința când întrebi. O mică lingușire merge mult. Nu doriți să ieșiți la fel de îndreptățiți sau răsfățați, astfel încât să vă arătați părinților pe care îi apreciați când întrebați. Acest lucru va arăta că sunteți atenți la tot ceea ce faceți pentru ei și că nu vă așteptați nimic sau să luați ceva de la sine.
  • De exemplu, spuneți, "Știu cât de tare muncești, și chiar apreciez tot ce faci. Dacă aș avea pisica mea, aș fi sigur că am grijă de ea, așa că nu trebuie."
  • Nu suge de părinții tăi cu prea multă lingușire, cu toate acestea, sau vei ieși ca fiind nesincer.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă aducă o pisică Pasul 9
    4. Aduceți ideile pe care le-ați gândit mai devreme. Amintiți-vă lista preocupărilor și soluțiilor pe care le-ați făcut? Înainte ca părinții dvs. să poată ridica obiecții, spuneți-i că ați crezut. Spune-le cum o pisică se poate încadra în siguranță în casa ta. Spune ceva de genul:
  • "Știu că avem o mulțime de mobilier scump, dar am găsit acest produs numit labele moi. Sunt capace din plastic pe care le-ai pus pe ghearele unei pisici. Pisica prietenului meu le are și nu distruge niciodată mobila."
  • "Înțeleg că o pisică va avea nevoie de mâncare, jucării și alte provizii. M-am gândit la modalități de a câștiga bani pentru asta și am căutat chiar de locuri de muncă!"
  • "Pisicile nu sunt ca niște câini, astfel încât ei pot fi lăsați singuri toată ziua. Încă mai am grijă de pisică în fiecare zi prin hrănirea și jocul cu ea și voi curăța cutia de gunoi."
  • "Știu că sunteți alergic la pisici, dar am găsit câteva pisici hipoalergenice, cum ar fi Siberianul. Poate că am putea întâlni unele dintre aceste rase la un adăpost și să vedem cum reacționați?"
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o pisică Pasul 10
    5. Lăsați părinții tăi să vorbească. Odată ce ți-ai spus cazul, trebuie să-ți dai părinților o șansă să răspundă. Încercați să înțelegeți cu adevărat perspectiva lor și să evitați să întrerupeți sau să vă plângeți, deoarece acest lucru poate face ca părinții să devină supărați. Pur și simplu fiți liniștiți și ascultați să arătați părinților dvs. sunteți matur.
  • Părinții dvs. nu pot fi de acord la început, ceea ce este bine. Dați-le timp să vă gândiți la acest subiect, mai ales dacă spun ceva "Lasa-ma sa ma gandesc la asta."
  • Apăsând părinții dvs. pentru un răspuns imediat, va câștiga mai probabil o respingere. Fii răbdător. Dați-le cel puțin câteva zile până la o săptămână înainte de a cere din nou.
  • Partea 3 din 3:
    Care se ocupă de A "Nu" Răspuns
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o pisică Pasul 11
    1. Nu argumentați sau nu. Părinții tăi pot spune "Nu" sau exprima ezitare. În timp ce vă recomandăm să argumentați, aceasta nu este cea mai bună soluție.Argumentarea va face doar lucrurile mai tensionate și vă poate face părinții supărați. Dacă părinții dvs. se înfurie, sunt mai puțin probabil să vă asculte și să vă considerați cazul.
    • Nu este sfârșitul lumii dacă spun părinții tăi "Nu." Încercați să le arătați cât de responsabili sunteți în săptămânile viitoare. Ei își pot schimba mintea.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o pisică Pasul 12
    2. Oferta de a face ceva în schimb. Părinții dvs. pot dori să simtă că ți-ai câștigat pisica. Dacă exprimă ezitarea, încercați să oferiți ceva în schimb. Pisica poate fi o recompensă pentru anumite comportamente sau realizări.
  • De exemplu, spune ceva, "Dacă lucrez cu adevărat în acest semestru și îmi aduc clasa de matematică? Poate pisica poate fi o recompensă pentru asta."
  • Veți avea mai mult noroc cu alegerea ceva cu care vă luptați. De exemplu, dacă primiți drept ca în limba engleză la școală, alegeți un subiect diferit.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o pisică Pasul 13
    3. Oferta de a plăti pentru unele costuri. Banii sunt o problemă majoră atunci când vine vorba de noi animale de companie. Dacă oferiți să plătiți, părinții dvs. pot fi de acord să obțină o pisică. Puteți oferi să vă salvați alocația sau să obțineți un loc de muncă cu normă întreagă.
  • De exemplu, spune ceva, "Îmi pot salva toți banii de la locul meu de muncă după școală. În acest fel, pot plăti jucării noi și o cutie de gunoi."
  • Dacă aplicați pentru locuri de muncă, impresionați-vă părinții arătând aplicațiile pe care le-ați completat. Chiar dacă nu obțineți slujba, părinții dvs. vor aprecia efortul.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce o pisică Pasul 14
    4. Acceptați a "Nu" pentru acum. Chiar dacă întrebați matur și calm, părinții dvs. pot spune încă "Nu." În acest moment, cel mai bun mod de acțiune este pur și simplu acceptarea răspunsului. Dacă părinții dvs. văd că puteți accepta calm "Nu," ei își pot schimba mintea în viitor.
  • Terminați conversația pe o notă bună. Spune ceva de genul, "Ei bine, apreciez că ați ascultat oricum. Mulțumesc că mi-ai auzit."
  • Acceptarea A "Nu" Răspunsul este un semn de maturitate și vă poate ajuta cu cererile viitoare. Dacă continuați să le apăsați sau să aruncați un tantrum, vor fi mai probabil să spună "Nu."
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Faceți o mulțime de cercetări pentru a arăta că sunteți dedicat și nu este doar o fază.
  • Declarați pisica dvs. poate provoca durere, panică și o plimbare neliniștită - evită-o atunci când este posibil.
  • În loc să obțineți capace de unghii, obțineți un post de zgâriere. Care le permite să se angajeze în comportamente normale, sănătoase, în loc să o oprească și, de asemenea, să-l antreneze să se zgârie.
  • Dacă părinții dvs. nu cred că sunteți responsabil, atunci fiți responsabili. Face locuri de muncă fără a fi întrebat. Curățați-vă camera, fiți drăguți cu frații, fiți maturi și faceți toate lucrările obișnuite și alte lucruri.
  • Modalități de cercetare de a vă împiedica părinții să vă îngrijorați de lucrurile care ar putea pune pisica într-un dezavantaj, cum ar fi mirosul, mesele etc.
  • Discutați cu părinții dvs. despre o pisică când sunt într-o stare bună. Alegeți momentele cheie pentru a cere părinților dvs. pentru o pisică, cum ar fi după ce ați avut un card de raport bun sau înainte de ziua de naștere sau de Crăciun.
  • Fiți deosebit de bun cu frații dvs. dacă în mod normal, argumentați și luați-le pe partea dvs.
  • Păstrați un dosar de informații și dați-i părinților dvs. să citească și ar putea spune da.
  • Dacă părinții dvs. cred că nu sunteți suficient de responsabili pentru o pisică, întrebați-vă părinților dvs. dacă puteți pisica - Stați pisica unui prieten pentru a dovedi că sunteți suficient de responsabil.
  • Pentru a arăta că sunteți responsabili, voluntari pentru a promova pisicile la adăpostul local de animale. În acest fel, părinții dvs. pot vedea că sunteți dedicați.
  • Dacă vă speriați să vă confruntați direct părinții, încercați să scrieți o notă, un e-mail sau un text. În acest fel, puteți spune totul corect.
  • Dacă aveți alte animale de companie, luați mai mult timp cu ei și arătați părinților dvs. sunteți pregătiți pentru un alt animal de companie.
  • Amintiți-vă părinților că pisicile pot fi instruiți cu siguranță.
  • Scrie o scrisoare lungă pentru ei despre ceea ce ați cercetat.
  • Pisicile sunt foarte ușor de a avea grijă de. Singurele lucruri pe care trebuie să le aveți de fapt sunt jucării, mâncare și o cutie de gunoi. Dacă aveți o pisică în aer liber, este posibil ca acesta să nu aibă nevoie de o cutie de gunoi tot timpul. Cu toate acestea, ar trebui să vă aduceți în continuare pisica înăuntru, mai ales în timpul iernii! Pisicile pot muri cu ușurință în vreme de îngheț.
  • Amintiți-vă că pisicile nu trebuie să fie scăldate.
  • Arătați-vă părinților că sunteți suficient de responsabili pentru a avea grijă de o pisică
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar