Cum să-i convingeți pe părinți să vă lași să obțineți o pisică (adolescenți)

Credeți că sunteți gata să aveți grijă de o pisică de companie, dar părinții dvs. sunt mai ezitanți? Știm că un tovarăș drăguț și cuddly ca o pisică face un animal de companie mare, dar părinții tăi ar putea fi mai dur pentru a ajunge la bord. Din fericire, există o mulțime de moduri pe care le puteți arăta părinților dvs. că puteți avea grijă de o pisică. Vom acoperi câteva modalități diferite de a aduce subiectul și de a dovedi că sunteți responsabil, astfel încât să puteți obține un nou prieten felin!

Pași

Metoda 1 din 11:
Aduceți o pisică ocazional.
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți o pisică (adolescenți) Pasul 1
1. Arătați-vă interesul prin scăderea ocazional în conversație. Când vorbești cu părinții tăi, testați apele menționând o pisică de companie. Vorbiți despre ce pisicile ar face un animal de companie bun sau pur și simplu îi întrebați ce se gândesc la un nou animal de companie în casă. Dacă doriți să fiți puțin mai subtil, discutați despre un prieten care are o pisică și cum sunteți gata să aveți grijă de unul. Cu toate acestea, evitați să-l aduceți în fiecare zi, deoarece ar putea să vă deranjeze părinții.
  • De exemplu, ați putea spune ceva de genul: "Știați că pisicile sunt destul de ușor să aibă grijă de? Și sunt atât de liniștiți, ca să nu le observați nici măcar!"Sau," prietenul meu a primit un nou pisoi și este atât de drăguț! Aș vrea să pot avea și eu unul."
Metoda 2 din 11:
Arătați-le imagini și videoclipuri drăguțe.
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți o pisică (adolescenți) Pasul 2
1. Părinții dvs. ar putea schimba mintea lor dacă vor vedea cum sunt pisicile adorabile. Căutați pe Youtube sau căutați prin site-uri media sociale pentru a vedea ce videoclipuri noi și imagini personale de pe pisicile lor. Apoi, trimiteți videoclipurile părinților dvs. sau arătați-le în persoană, astfel încât ei să vadă cât de emoționați sunteți. Pe măsură ce părinții dvs. văd cum se interacționează și se comportă pisicile, s-ar putea încălzi până la ideea de a obține și unul.
  • Adresați-vă prietenilor să vă trimită imagini și videoclipuri ale pisicilor lor. De exemplu, ai putea spune ceva de genul: "Uită-te la această imagine Dan tocmai mi-a trimis de pisica lui dormind în poala lui! Asta ar fi destul de confortabil, nu ar fi?"
Metoda 3 din 11:
Întrebați-le despre preocupările lor.
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți o pisică (adolescenți) Pasul 3
1. Aflați de ce părinții dvs. sunt ezită să primească un animal de companie. Dacă părinții dvs. nu sunt vânduți cu privire la ideea de a avea o pisică, ar putea avea câteva motive bune. Stați cu ei și întrebați-i direct, astfel încât să știți ce sunt îngrijorați. Lăsați-i să explice toate motivele pentru care sunt îngrijorate și le scrie în jos, astfel încât să căutați modalități de a le rezolva. Ei pot fi preocupați de cât de responsabili sunteți, cum vă veți permite un animal de companie nou sau care vă va îngriji de pisica dvs. în timp ce ați plecat.
  • De exemplu, puteți întreba: "Știu că nu vrei o pisică în casă. Vă rog să explicați de ce?"
  • Familia dvs. ar putea avea, de asemenea, o problemă dacă sunt îngrijorați de pisica făcând o mizerie sau dacă cineva are o alergie la pisică.
Metoda 4 din 11:
Cercetarea raselor de pisici si nevoile.
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți o pisică (adolescenți) Pasul 4
1. Deveniți un expert, astfel încât să puteți răspunde la întrebările părinților dvs. Uită-te în diferite rase și cum se comportă pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru situația voastră și stilul de viață. Țineți cont de orice preocupare a părinților dvs. au menționat astfel încât să puteți căuta pisici care sunt mai potrivite pentru familia dvs. În plus, verificați ce fel de alimente, jucării și consumabile de care aveți nevoie pentru o pisică, astfel încât știți exact la ceea ce intrați.
  • De exemplu, poate doriți să găsiți o rasă care este mai relaxată și nu necesită o atenție deosebită în timp ce sunteți la școală, cum ar fi coadele Maine sau pisicile de ragdoll.
  • Ia părinții dvs. implicați în timp ce cercetați, astfel încât să se poată încălzi și mai mult ideea.
  • Examinați argumentele pro și contra de a obține o pisică adultă în comparație cu un pisoi. Pisicile necesită mult mai multă supraveghere și atenție decât pisicile adulte.
  • Cereți sfaturi de la prietenii dvs. care au pisici, astfel încât să puteți învăța de la cineva care are experiență practică.
Metoda 5 din 11:
Da o prezentare persuasivă.
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți o pisică (adolescenți) Pasul 5
1. O diapozitive sau poster este o modalitate excelentă de a explica de ce sunteți pregătiți pentru un animal de companie. Includeți orice informație pe care ați învățat-o și acoperiți orice problemă pe care părinții dvs. îl au cu o pisică. Practicați-vă prezentarea de câteva ori înainte de a vă așeza și arătați-o părinților dvs. Când prezentați, răspundeți la orice întrebări pe care trebuie să le arate că sunteți pregătiți și că ați crezut prin tot.
  • De exemplu, ați putea avea secțiuni care listați ce rase vă interesează, cum se comportă și ce moduri ați arătat că sunteți suficient de responsabil pentru un animal de companie.
Metoda 6 din 11:
Adresați-vă soluțiilor la îngrijorările lor.
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți o pisică (adolescenți) Pasul 6
1. Găsirea răspunsurilor pentru preocupările părinților dvs. arată că sunteți cu grijă. Stați părinții tăi și menționați problemele pe care le-au avut inițial. Veniți cu unele contra-argumente pentru fiecare problemă bazată pe cercetarea dvs., astfel încât părinții dvs. să înțeleagă cât de dedicați sunteți. Chiar dacă părinții dvs. pot spune încă nu, nu vă descurajați. Ei vor începe să-și dea seama cât de importantă este o pisică pentru tine și să apreciezi munca grea pe care ați pus-o.
  • De exemplu, dacă aveți un membru al familiei care este alergic la pisici, puteți spune: "Știu că sunteți preocupat de alergii mamei, dar aici sunt câteva rase hipo-alergenice pe care le-am găsit."
  • Ca un alt exemplu, dacă sunt îngrijorați de o cutie de gunoi mirositoare, puteți afișa opțiuni de așternut cu miros sau o cutie de gunoi acoperită.
Metoda 7 din 11:
Menționați beneficiile unei pisici.
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți o pisică (adolescenți) Pasul 7
1. Părinții dvs. nu își pot da seama că deținerea unei pisici are beneficii pentru sănătate. Când vorbești cu părinții tăi, adu-ți cum orice animal de companie poate face de fapt toată lumea mai sănătoasă. Spuneți-le că o pisică de companie ar putea ajuta la scăderea tensiunii arteriale, reduce stresul și vă va face să vă simțiți mai puțin singuri. De asemenea, puteți menționa că având o pisică vă ajută să vă obișnuiți cu alergenele lor, astfel încât să fiți mai puțin probabil să aveți reacții alergice sau astm.
  • Pisicile vor vâna, de asemenea, animale mici care ar putea intra în casa dvs., ca șoarecii.
  • Lăsați-i să știe că o mulțime de pisici sunt într-adevăr iubitoare și iubesc să lege cu oameni, așa că fac tovarăși mari.
Metoda 8 din 11:
Puneți-vă treburile fără a fi întrebat.
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți o pisică (adolescenți) Pasul 8
1. Curățarea vă demonstrează responsabilitatea. Înainte ca părinții să aibă șansa de a vă întreba, începeți să faceți lucruri în jurul casei pentru a vă curăța și a ajuta. Mai degrabă decât să se plângă de treburile voastre, să le faceți fericiți și să întrebați dacă există mai multe lucruri pe care le puteți face. Afișarea inițiativei face ca părinții să-și dea seama că sunteți gata și dispuși să puneți mult efort într-o pisică de companie deținută.
  • Dacă aveți deja un alt animal de companie, luați timp suplimentar pentru a vă îngriji de a arăta că sunteți suficient de matur pentru a avea grijă de propriul dvs. animal de companie.
Metoda 9 din 11:
Bujiți-vă banii.
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți o pisică (adolescenți) Pasul 9
1. Având grijă de unele dintre cheltuieli ia povara de la părinții dvs. Între livrările, alimentele și excursii VET, costul de a deține o pisică poate adăuga destul de repede. Estimați cât de mult va trebui să cheltuiți în fiecare lună pe pisica dvs., astfel încât să puteți începe să salvați. Mai degrabă decât să cumpărați lucruri pe care nu le aveți nevoie, să vă puneți banii deoparte pentru a arăta că aveți suficient pentru a acoperi costurile unei pisici. Dacă trebuie, aplicați pentru un loc de muncă cu fracțiune de normă, astfel încât să puteți câștiga un numerar suplimentar.
  • Chiar dacă nu vă puteți permite costul unei pisici în întregime, părinții dvs. vor vedea că ați luat inițiativa și sunteți dispuși să vă ajutați și să aveți grijă de noul dvs. animal de companie.
Metoda 10 din 11:
Pet-Sit pentru altcineva.
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți o pisică (adolescenți) Pasul 10
1. Privind după o altă pisică vă pregătește pentru unul dintre dvs. Dacă aveți prieteni sau familie care dețineți pisici, întrebați dacă puteți veni și urmăriți-le puțin timp. Pe măsură ce vă urmăriți pisica, jucați cu el și asigurați-vă că urmați toate instrucțiunile de îngrijire. Luați niște imagini sau videoclipuri pentru a vă arăta părinților, astfel încât să puteți dovedi că sunteți în stare să aveți grijă de o pisică pe cont propriu.
  • Amintiți-vă că diferite rase de pisici se comportă diferit, așa că nu vă descurajați dacă nu vă întâlniți cu o pisică.
Metoda 11 din 11:
Vizitați pisicile la un adăpost pentru animale.
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți o pisică (adolescenți) Pasul 11
1. Întâlnirea unor pisici în persoană ar putea influența decizia părinților. Cercetați unele adăposturi locale de animale din zona dvs. și alegeți unul pentru a vizita cu părinții dvs. Interacționați cu pisicile care sunt disponibile și întrebați angajații mai multe informații despre ele. Lăsați părinții dvs. să joace și să se întâlnească și pe pisici, astfel încât să se obișnuiască să fie în jurul lor. Dacă părinții dvs. au ezitat înainte, petrecerea timpului cu unele dintre pisici ar putea fi suficiente pentru a le obține la bord.
  • Dacă nu puteți obține părinții dvs. să meargă la un adăpost cu dvs., să le arătați niște broșuri sau să vă uitați online pentru a vedea dacă au postat fotografii ale pisicilor disponibile online.
  • Cereți adăpostului de animale dacă au orice programe de încurajare. În acest fel, puteți aduce o casă de pisică și de testare care să aibă grijă de ea înainte de a se angaja să adopte sau să cumpere una.

sfaturi

Nu vă descurajați dacă părinții dvs. spun că nu. Poate să ia puțin timp să-și schimbe în sfârșit mintea.
  • Lăsați părinții dvs. să știe că pisicile pot fi instruiți la fel ca câinii! Este un mit pe care pisicile nu pot fi instruiți să facă lucruri.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că sunteți cu adevărat pregătiți pentru angajamentul de a avea grijă de un animal de companie. Dacă nu aveți o mulțime de timp sau energie liberă, obținerea unei pisici ar putea să nu fie alegerea potrivită în acest moment.
  • Luați în considerare ceea ce veți face cu pisica odată ce vă deplasați, deoarece este posibil să nu vă puteți lua pisica la dormitoarele colegiilor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar