Cum să-ți conving părinții să vă aducă un telefon mobil

Solicitarea părinților dvs. să vă aducă un telefon poate fi înfricoșătoare, mai ales dacă credeți că ar putea spune nu. Convingerea părinților tăi se apropie să-și arate părinților că aveți nevoie de un telefon, că sunteți responsabil și că vă puteți face cota. Planificând ceea ce veți spune, vorbind cu părinții dvs. și acceptând răspunsul lor, veți fi pe drumul spre un nou telefon.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificați ce să spuneți
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un telefon mobil pasul 3
1. Faceți cercetarea dvs. asupra telefoanelor mobile. Căutați tipul de telefon dorit și vedeți cât costă. În plus față de costul de bază al telefonului, dați seama de orice factură lunară însoțitoare.
  • Vedeți dacă puteți găsi o afacere pe telefon. De exemplu, uitați-vă la cumpărarea de telefoane utilizate / renovate pe site-uri precum eBay sau Swappa. Dispozitivele mai vechi tind să fie mai ieftine decât cele mai noi embleme. De asemenea, transportatorul actual al familiei dvs. vă poate oferi o reducere. Acest lucru poate fi foarte util dacă banii reprezintă o mare preocupare pentru părinții dvs.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un telefon mobil pasul 1
    2. Luați în considerare motivele pentru care părinții dvs. ar putea spune nu. Pentru a-ți convinge părinții, trebuie să-ți ții motive. Gândiți-vă la ceea ce ar putea spune astfel încât să puteți planifica un răspuns în avans. De exemplu, ar putea spune că nu pentru că ați fi putut avea alte electronice în trecut, dar încercați să le convingeți că sunteți mai în vârstă și mai maturizați acum și că puteți avea grijă de propriile tale lucruri.
  • Dacă părinții dvs. sunt îngrijorați de bani, atunci sunt probabil să spună că nu își pot permite un nou telefon. Mulți părinți au preocupări practice în ceea ce privește facturile de cost și lunare când vine vorba de un telefon mobil. Puteți oferi să plătiți pentru unele dintre telefonul dvs. prin obținerea unui loc de muncă cu fracțiune de normă sau salvați alocația dvs. pentru a vă ajuta cu finanțele.
  • Dacă jucați o mulțime de jocuri video, atunci părinții dvs. vă pot face griji că veți descărca prea multe aplicații de jocuri.
  • Dacă fratele tău mai mare a fost prins să vorbească cu cineva pe care nu ar fi trebuit să-l facă, atunci părinții tăi se pot îngrijora de faptul că vei face același lucru.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un telefon mobil pasul 2
    3. Găsiți modalități de abordare a potențialelor preocupări. După ce ați făcut o listă de preocupări potențiale, gândiți-vă cum să le abordați. Ce puteți face sau spuneți pentru a ușura părinții dvs. vă faceți griji despre obținerea unui telefon? Pentru fiecare problemă, gândiți-vă la o soluție.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un telefon mobil pasul 2
    4. Planificați-vă răspunsul. Trebuie să contracareze motivele părinților dvs. De ce nu ar trebui să obțineți un telefon, deci găsiți un argument împotriva fiecărui motiv din care tocmai l-ați enumerat.
  • Arătați-vă părinților că telefonul nu va costa la fel de mult cum gândesc sau le explică cum vă veți ajuta să plătiți pentru el.
  • Adresați-vă prietenilor dvs. pentru aplicații gratuite de jocuri sau fiți pregătiți să vă promiteți părinții că nu veți descărca niciun joc. Dacă este momentul în care cheltuiți jocurile pe care părinții tăi sunt îngrijorați, apoi promiteți să reluați jocurile video dacă primiți telefonul.
  • Promiteți-vă să vă lăsați părinții să verificați periodic cine trimiteți textul sau mesajele.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un telefon mobil pasul 3
    5. Gândiți-vă la motivele pentru care ar trebui să aveți un telefon. Este mai probabil să-i convingeți pe părinții dvs. dacă aveți un caz puternic, deci intenționați să le arătați că noul dvs. telefon este o necesitate prin brainstorming toate motivele pentru care aveți nevoie de unul.
  • Promite să fie responsabil cu telefonul. Lăsați părinții dvs. să știe că veți fi în avans cu ei despre ceea ce faceți la telefon și îl veți folosi în mod responsabil.
  • Promite să vă limitați timpul la telefon. Puteți fi de acord să utilizați doar telefonul pentru un număr setat de ore în fiecare zi.
  • Un telefon vă va permite să vă apelați părinții dacă aveți probleme sau la Contactați serviciile de urgență Dacă sunteți în pericol. De asemenea, este bine să exagerați doar un pic, dar dacă sunteți prea dramatic, părinții dvs. ar putea crede că glumești și sunt imaturi și nu pot cere
  • Amintește-le că copiii tăi întâlnesc adesea presiune de la egal la egal, astfel încât având o modalitate ușoară de a le contacta vă va permite să aveți un "out" în astfel de situații.
  • Dacă ți-e dor de școală, ai putea să-ți întrebi prietenul pentru notele și misiunile. Sau dacă ați pierdut o zi de școală și ați fost nevoie să vă prindeți sau poate că ați uitat o carte sau note aveți nevoie. Amintiți-vă părinților că, dacă nu vă aduceți propriul telefon, va trebui să continuați să utilizați și să le folosiți destul de enervant pentru ei.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un telefon mobil pasul 4
    6. Identificați beneficiile unui telefon. Telefoanele mobile pot avea unele beneficii. Dacă subliniați modul în care telefonul vă poate ajuta să vă prosperați, părinții dvs. vor fi mai probabil să vă permită să aveți unul.
  • Subliniați orice posibilități de învățare de la telefon. De exemplu, puteți asculta Audiobooks sau puteți descărca aplicații pentru a vă ajuta să vă organizați temele.
  • Spuneți părinților dvs. textul nelimitat vă poate permite să le avertizați de locul unde vă aflați așa de târziu.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un telefon mobil pasul 4
    7. Arătați-vă părinților că sunteți responsabili. Părinții dvs. trebuie să știe că puteți avea grijă de telefon, deci gândiți-vă cum le-ați arătat că sunteți responsabil în trecut.
  • Amintiți-vă să vă faceți temele în fiecare zi.
  • Faceți toate treburile dvs. fără ca părinții dvs. să ceară și poate chiar face treburi suplimentare pe care părinții tăi ar dori.
  • Aveți grijă de hainele, rucsacul și jocurile video.
  • Obținerea unui loc de muncă, dacă este permis legal și nu va interfera cu studiile dvs.
  • Responsabil vă petreceți banii de prânz și salvați orice bani primiți ca un cadou.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un telefon mobil pasul 5
    8. Sugerați cerințele pentru păstrarea telefonului. Prezentați telefonul ca o recompensă în curs de desfășurare pe care va trebui să o câștigați. De exemplu, părinții dvs. ar putea cere să vă păstrați gradele, să faceți treburi suplimentare sau să plătiți pentru plan.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un telefon mobil pasul 5
    9. Practicați ce veți spune. Nu trebuie să aveți discursul dvs. scris cuvântul-cuvânt, dar vă poate ajuta să vă job jos gândurile. Practicați ce veți spune de câteva ori în fața oglinzii. În acest fel, veți intra în situație de a simți puțin mai pregătit.
  • Puteți începe conversația cu ceva de genul, "Hei, aș vrea să vorbesc cu voi despre ceva care mi-a fost în minte."
  • Pentru a introduce subiectul telefonului, spune ceva, "Am vrut cu adevărat un telefon mobil pentru o vreme acum."
  • Partea 2 din 3:
    Vorbind cu părinții tăi
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un telefon mobil pasul 6
    1. Alegeți un moment bun. Adresați-vă părinților când sunt relaxați și într-o stare bună. Dacă sunt ocupați, s-au grabit sau având o zi grea, așteptați să întrebați. Nu întrerupe părinții dacă vorbesc deja cu cineva, fie că este la telefon sau față în față.
    • Puteți lăsa părinții dvs. să știe că doriți să vorbiți spunând ceva asemănător, "Ai un minut? Am vrut să vorbesc ceva cu tine."
    • Dacă părinții dvs. sunt ocupați cu o activitate, este bine să le informați că doriți să vorbiți cu ei când au un moment liber. Spune: "Hei, mamă. Văd că faceți cina chiar acum, dar dacă aveți timp în seara asta, aș vrea să vorbesc despre ceva."
    • Luați în considerare scrierea unei scrisori pentru a solicita telefonul.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un telefon mobil pasul 7
    2. Fi direct. Este întotdeauna cel mai bine să fii direct. În loc să renunțe la sugestii, introduceți politicos subiectul imediat. Spune ceva de genul, "Am vrut să mă discut să-mi am propriul telefon mobil." De asemenea, puteți încerca ceva de genul, "Voiam să întreb dacă m-ai lăsa să am propriul telefon mobil."
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un telefon mobil pasul 7
    3. Se comportă în mod matur. Fiți politicos și sensibil pe tot parcursul discuției. Dacă vă faceți griji, argumentați sau furtuni, atunci părinții dvs. vor vedea că nu sunteți suficient de maturi pentru un telefon.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un telefon mobil pasul 8
    4. Juca pe emoțiile lor. Puteți face apel la emoțiile lor în mai multe moduri, inclusiv preocuparea lor pentru siguranța dvs., nevoia dvs. de independență și nevoia dvs. de acceptare socială.
  • Dacă ieșiți din oraș pentru un sport sau o activitate, spuneți părinților dvs. că telefonul vă va permite să rămâneți în contact cu ei în timp ce ați plecat.
  • Spune-le o poveste despre un copil care era în pericol și trebuia să cheme pe cineva. De exemplu, spuneți: "Amintiți-vă luna trecută când un străin a oprit acea fetiță două străzi în jos? Ea și-a folosit telefonul mobil pentru a apela la 911 și a primit ajutor."
  • Explicați modul în care nu a avut un telefon a afectat negativ în mod social, făcând sau păstrați prieteni.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un telefon mobil pasul 8
    5. Prezentați informațiile pe care le-ați adunat. Amintiți-vă informațiile pe care le-ați adunat mai devreme și îl utilizați acum. Discutați despre motivul pentru care doriți un telefon, cum veți fi responsabil atunci când îl utilizați și orice beneficii pe care le-ați avut telefonul.
  • De exemplu, spune ceva, "Mi-ar plăcea cu adevărat să pot interacționa cu prietenii mei. Aș folosi telefonul pentru socializare, așa că nu aș face nimic iresponsabil."
  • Adăugați orice beneficii. De exemplu, spuneți, "Prietenul meu are această aplicație NEAT care îi ajută să-și organizeze programul. Asta mă poate ajuta să rămân pe drumul cel bun cu temele."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un telefon mobil pasul 9
    6. Utilizați logica. Arătați-vă părinților că obținerea unui telefon face cel mai mult sens pentru familia dvs. Includeți răspunsurile pe care le-ați pregătit pentru motivele lor potențiale împotriva telefonului.
  • De exemplu, dacă părinții dvs. vă iau din practică, spuneți-le că ați putea să sunați când este timpul să vă luați.
  • Utilizați răspunsurile planificate. Spune: "Știu că ești îngrijorat că voi juca pe telefonul meu în timpul cină, dar îți promit să-l las în dormitorul meu tot timpul să mâncăm."
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un telefon mobil pasul 10
    7. Aduce dovezi. Imprimați un articol de știri despre motivul pentru care copiii dvs. ar trebui să aibă telefoane. Alegeți o sursă de știri credibilă pe care părinții dvs. o vor crede.
  • Încercați un blog parental care spune că ar trebui să obțineți un telefon la vârsta ta sau mai tânăr decât tine.
  • Evitați postările scrise de alți copii și asigurați-vă că adultul care a scris articolul este fiabil.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un telefon mobil Pasul 11
    8. Oferta de a lua mai multe responsabilități. Explicați părinților dvs. că veți face mai multe treburi în schimbul obținerii unui telefon și veți explica cum puteți utiliza telefonul pentru a face mai multă muncă pentru școală.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un telefon mobil pasul 12
    9. Lăsați părinții dvs. să stabilească restricții. Părinții dvs. sunt mai probabil să spună da dacă sunteți de acord cu regulile lor de utilizare a telefonului și să le permiteți să verificați pentru ceea ce îl utilizați.
  • Sugerează modalități pe care le pot verifica telefonul pentru a vă asigura că ați urmat regulile lor. Puteți chiar să sugerați o aplicație de urmărire a telefonului, astfel încât să vă poată urmări locația dvs.
  • Dacă părinții dvs. spun că nu aveți voie să faceți ceva de genul prietenilor de trimitere, nu vă supărați. De-a lungul timpului, vă vor permite să vă arătați că sunteți matur și responsabil.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un telefon mobil Pasul 13
    10. Lăsați părinții dvs. să aleagă telefonul și planul. Nu vă preocupați de tipul de telefon sau de caracteristicile sale. Oferiți-le să selectați un plan pre-plătit sau un model de telefon mai ieftin pentru primul dvs. telefon.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un telefon mobil pasul 9
    11. Exprimă recunoștința când întrebați. Arătând părinții dvs. pe care îi apreciați că pot contribui la creșterea probabilității unui rezultat pozitiv. Spuneți părinților dvs. cât de mult apreciați tot ceea ce fac. În acest fel, nu se va opri ca și cum te simți îndreptățit la un telefon mobil.
  • De exemplu, spune ceva, "Știu cât de greu de lucrează pentru a plăti pentru tot și cu adevărat apreciez asta."
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un telefon mobil Pasul 14
    12. Oferta pentru a ajuta la plata. Dacă ați salvat unele dintre alocația dvs. sau banii de cadouri, oferiți-o să o utilizați pentru a cumpăra telefonul. De asemenea, puteți oferi să vă interziceți să plătiți factura de telefon sau să contribuiți bani pe care câștigați-o de la un loc de muncă, babysitting sau de curți de cosire.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un telefon mobil pasul 10
    13. Ascultați perspectiva lor. Părinții dvs. au dreptul să se exprime și de orice preocupare pe care o au. Dacă părinții dvs. au întrebări de urmărire sau doresc să facă un comentariu, lăsați-i să vorbească. Nu întrerupeți ca părinții dvs. să răspundă la dvs.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un telefon mobil pasul 11
    14. Cereți un motiv dacă refuză. Dacă părinții tăi spun că nu este bine să întrebi de ce. Cu toate acestea, atât de politicos pentru a evita aparent argumentativ.
  • Nu spune, "Dar de ce? Oricine altcineva are unul!" În schimb, încercați ceva de genul, "Bine, dar există vreun motiv special pe care nu-l spui?"
  • Partea 3 din 3:
    Acceptarea răspunsului părinților
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un telefon mobil Pasul 12
    1. Să se abțină sau să se plângă. Este bine să încercați să compromiteți sau să vă convingeți părinții dacă nu spun că nu. Cu toate acestea, nu începeți să vă plângeți, ridicați-vă vocea sau altfel se comportă într-un mod argumentativ. Acest lucru vă va frustrează părinții și va scădea foarte mult probabilitatea că își vor schimba mințile.
    • Evitați frazele ca, "Nu e corect!" Acest lucru poate apărea ca argumentativ.
    • În schimb, încercați ceva de genul, "Bine, vă mulțumesc că ați ascultat, dar mă simt ca și cum nu mi-ai auzit partea."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un telefon mobil pasul 15
    2. Acceptați răspunsul lor. Dacă spun că nu, nu protestează sau nu pledează cu ei. Arată că sunteți matur ascultând ceea ce spun ei fără a reacționa.
  • Rămâi calm și respirați adânc înainte de a răspunde.
  • Evitați argumentele. Argumentând cu părinții dvs. nu își va schimba mintea - în schimb, probabil că vor deveni mai rezistenți la ideea de a obține un telefon.
  • Înțelege răspunsul lor. Dacă părinții tăi spun că nu, amintiți-vă că au un motiv bun. Ei au cel mai bun interes în minte sau nu pot să adauge acum cheltuielile unui telefon chiar acum.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un telefon mobil Pasul 13
    3. Oferta de a câștiga telefonul. Dacă banii sunt o preocupare, oferta de a plăti pentru unele dintre costurile dvs. Dacă aveți deja un loc de muncă, spuneți că veți economisi bani de la asta. De asemenea, puteți oferi să obțineți un loc de muncă pentru a vă ajuta să plătiți telefonul.
  • De asemenea, puteți oferi pentru a câștiga telefonul în alte moduri. De exemplu, întrebați dacă aveți un telefon în schimbul de a vă aduce gradul de matematică în sus.
  • Spune ceva de genul, "Aș putea pune 25 de dolari din banii mei față de Bill Thea."
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un telefon mobil Pasul 16
    4. Cereți detaliile. Indiferent dacă obțineți un da sau un nu, trebuie să întrebați părinților dvs. câteva întrebări clarificatoare pentru a ști ce trebuie să faceți în continuare.
  • Dacă spun da, cereți-le regulile și așteptările lor. Spune: "Sunt atât de încântat să primesc noul telefon! Cum vă pot dovedi că ați luat o decizie bună?"
  • Dacă spun că nu, întrebați-i ce puteți face pentru a le arăta că sunteți gata pentru un telefon. Spune: "Ce pot face pentru a vă arăta că sunt suficient de responsabil pentru un telefon?"
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un telefon mobil Pasul 17
    5. Planificați următorul pas. Dacă părinții tăi spun da, atunci discutați cu ei când puteți face cumpărături de telefon. Dacă spun că nu ia pași pentru a arăta părinților dvs. că sunteți responsabili și reconsiderați cum le puteți arăta că aveți nevoie de un telefon.
  • Dacă spun că nu, amintiți-vă că puteți să întrebați din nou sau să vă reconsiderați, așa că încercați să nu vă supărați. În schimb, gândiți-vă la ceea ce puteți face acum pentru a vă ajuta să faceți succes data viitoare când întrebați.
  • Amintiți-vă, când vă cereți părinților dvs. pentru telefon, nu le deranjați niciodată și cereți din nou să cumpărați telefonul. Ei nu vor fi mulțumiți de comportamentul dvs.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un telefon mobil Pasul 14
    6. Cereți-i să se gândească. Dacă părinții dvs. par ezitant, solicitați un răspuns întârziat. Spune ceva de genul, "Vă pot vedea că nu sunteți în întregime siguri de asta. De ce nu luați câteva zile să vă gândiți la asta și atunci putem discuta din nou?"
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un telefon mobil pasul 15
    7. Acceptați a "Nu" pentru acum. În cazul în care părinții dvs. nu sunt deloc dispuși să vă lase să obțineți un telefon mobil, acceptați politicos acest lucru. Dacă acceptați a "Nu" Cu Grace, aceasta arată responsabilitatea. Părinții tăi pot fi mai dispuși să-și schimbe mințile pe drum.
  • Terminați conversația spunând ceva asemănător, "Vă mulțumim pentru timpul dvs. oricum. Apreciez că sunteți ascultați."
  • sfaturi

    Promit să nu depășească limitele planului, cum ar fi textul, minutele de apel sau datele celulare - cu excepția cazului în care obțineți un plan nelimitat.
  • Cereți telefonului într-o vacanță, cum ar fi Crăciunul sau ziua de naștere - și faceți-o singura solicitare.
  • Începeți mici, cum ar fi obținerea unui telefon de mână de la părinți sau frați mai mari. Pentru a vă dovedi responsabilitatea, petreceți cel mai puțin timp posibil folosind acesta.
  • Arătați-vă părinților cum nu sunteți dependent de niciun dispozitiv electronic pe care îl dețineți în prezent.
  • Rețineți că părinții dvs. vă pot surprinde într-o zi și decideți că sunteți gata să obțineți un telefon. Niciodata nu iti pierde speranta.
  • Faceți o promisiune pentru tine și pentru părinții voștri și faceți ceva de genul lăsându-vă vechiul telefon sau alte gadget-uri în dormitorul dvs. în timpul cina și / sau opriți telefonul după ora 21:30 sau noaptea.
  • Începeți să căutați foarte responsabil când obțineți noul telefon și apoi progresați încet la jocurile. Lăsați părinții dvs. să știe ce jocuri pe care le jucați și să setați un cronometru de fiecare dată când jucați jocuri. Ajută!
  • Lăsați-i să știe că le apreciați.
  • Nu fi la telefon tot timpul. Luați o oră sau 30 de minute, pentru a vă arăta îngrijirea părinților dvs., nu pentru telefon.
  • Lăsați părinții dvs. să stabilească restricții. Continuați să aveți grijă de toate electronicii dvs. actuale și să țineți cont de faptul că dacă sunteți responsabil, ei se pot gândi la asta.
  • Cereți un telefon lângă o vacanță sau ziua de naștere. Părinții dvs. sunt mai predispuși să vă aducă un telefon dacă faceți singura solicitare!
  • Înainte de a vorbi cu părinții dvs., poate doriți să scrieți un e-mail sau o scrisoare pentru a le explica de ce doriți / aveți nevoie de un telefon.
  • Avertizări

    Dacă sunteți sub vârsta de 10 ani, atunci veți avea probabil un timp mai greu pentru a obține un telefon. Desigur, acest lucru nu înseamnă că părinții voștri vor spune cu siguranță că nu, dar păstrați acest lucru în minte.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar