Cum să sărbătorim ziua ta de naștere

Zile de naștere - noi toți le avem și noi toți vrem să fie speciali. Fie că vă place să vă răsfățați sau să fiți răsfățați, veniți cu acel an anual "pe mine" lucru poate fi de fapt destul de stresant, ducând la distracție mai mică și mai multă zi de naștere. Poate că tu, ca și cum ai fi atât de mulți, ai avut experiența având ziua cea mare să ajungă doar să vă găsească dorința de ziua ta a fost, bine, într-o altă zi, ca să poți să-l faci ușor și să nu te ocupi de ziua de naștere Hoopla.Un pic ironic, nu-i așa?

Pași

Metoda 1 din 4:
Concentrându-vă pe tine
  1. Imaginea intitulată sărbătorește ziua dvs. de naștere Pasul 1
1. Te rog, fată de ziua sau băiatul. Principalul motiv pentru care mulți oameni găsesc sărbătorind propria zi de naștere stresantă este că ele se concentrează asupra vieții până la un standard stabilit de alții, mai degrabă decât în ​​sine.Amintiți-vă, este o sărbătoare a existenței voastre! Lăsați-o să fie celebre.
  • Imaginea intitulată sărbătorește ziua dvs. de naștere Pasul 2
    2. Lăsați-vă să vă îndreptați. Pentru o zi, oricum. Este bine să nu vrem să păstrăm autocolant, să vreau să-i pune pe alții înaintea ta, dar asta e ziua ta! Faceți lucrurile care vă oferă satisfacție. Aveți permisiunea de a merge exact acolo unde doriți și faceți exact ceea ce doriți să faceți.
  • Mergeți la un spectacol de concert sau teatru. Performanțe live, fie ei comedie, balet, muzică sau joacă de scenă, sunt o modalitate excelentă de a face o excursie specială.
  • Au un picnic. Colectarea unor prieteni și familii și având o după-amiază și o zi de după-amiază pe o pătură în aer liber, este o modalitate perfectă de a vă bucura de plăcerile simple ale zilei dvs.Luați o pătură, niște băuturi și gustări și găsiți un loc pitoresc. Dacă vă simțiți un pic fantezist, vin, brânză și fructe sunt ideale pentru picnic.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc ziua ta de naștere 3
    3. Nu face nimic dacă asta vrei. Cine spune că zilele de naștere trebuie să fie completate cu activitate? Mulți dintre noi doresc să aibă o zi de naștere care se umple de marginea cu aventuri în afara sau să se angajeze în evenimente sau petreceri speciale, dar nu este nimic în neregulă cu relaxarea și luarea ușurinței zilei de naștere.
  • Planificați să gătiți o masă preferată.
  • Rămâneți și urmăriți aceste filme de închiriere pe care nu le-ați avut timp.
  • Du-te pentru o înot sau o plimbare și să profite de ocazia de a vă relaxa și de a lua în aerul proaspăt.
  • Dormi în. Au un mic dejun mare și relaxați-vă.
  • Metoda 2 din 4:
    Ceea ce face cea mai mare parte a oportunității
    1. Imaginea intitulată sărbătoresc ziua dvs. de naștere Pasul 4
    1. Utilizați lista de găleți. Cei mai mulți dintre noi au activități specifice pe care vrem să le facem în viața noastră. Lucrurile de pe lista de găleți ar trebui să fie mari și mici călătoriți într-un anumit loc din lume, mâncând la un anumit restaurant, angajând în aventuri îndrăznețe - o zi de naștere poate fi o mare oportunitate de a face lucrurile pe care le-ați dorit întotdeauna să le faceți, dar niciodată nu am ajuns la. Având o listă literală nu este o idee proastă. Scrierea listei de găleți poate avea efecte pozitive asupra vieții dvs. în general, cum ar fi:
    • Fiind un motivator. Scrierea unei liste de lucruri pe care doriți să le faceți în viață vă poate ajuta să vă motiveze spre acțiuni pozitive.
    • Ajutându-vă să vă simțiți de succes și mai realizat. Verificarea elementelor de pe lista de găleți vă arată că ați făcut lucrurile.
    • Creșterea focalizării. O listă vă va ajuta să aveți un sentiment mai clar al ceea ce doriți și ce vreți să faceți cu viața voastră.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc ziua dvs. de naștere Pasul 5
    2. Știți ce este în bugetul dvs. Uită-te la modalități de a face lucrurile pe care le-ați dorit întotdeauna să faceți la un buget. Lista dvs. ar trebui să fie expansivă, dar include și lucruri care nu vor fi la fel de mari de realizări.
  • Lista dvs. ar trebui să includă lucruri pe care le puteți face fără prea multe cheltuieli sau timp.
  • Includeți lucrurile pe care le puteți face fără a părăsi orașul dvs. natal sau cheltuiți mai puțin de 100 de dolari.
  • Imagine intitulată sărbătorește ziua dvs. de naștere Pasul 6
    3. Plan de ani specială. Lista dvs. de găleți ar trebui să includă și vise mari! Este cel de-al 21-lea? 40? 50th? A face ceva cu adevărat special pe anumite etape, este deosebit de memorabil (și nimeni nu vă va bucura de cheltuielile!). Luați în considerare verificarea unui element de listă mare pentru acești ani speciali - etapele majore sunt anii buni pentru a face skydivingul sau călătoria la Paris sau caiacul în josul Grand Canyon.
  • Uită-te la modalități de a face lucrurile pe care le-ați dorit întotdeauna să faceți la un buget. Există o mulțime de resurse utile acolo pentru a face mai ușor (și mai ieftin) pentru a ajunge în acea călătorie în jurul lumii pe care le-ai visat mereu sau snorkeling în Maldive, sau chiar gătește doar acel fel de mâncare specială pe care ați dorit-o întotdeauna încerca.
  • Dacă doriți să faceți ceva major, aflați cât de mulți bani vă puteți permite să cheltuiți într-o zi de naștere specială.
  • Selectați câteva posibilități din lista dvs. pe care o credeți că poate fi în intervalul dvs. de prețuri.
  • Ideile înguste în privința oricăror cheltuieli de călătorie, prețuri la bilete, cazare și cheltuieli de hrană pe care fiecare element le va implica și a decide dacă vor fi posibilități.
  • Metoda 3 din 4:
    Aruncând o petrecere
    1. Imaginea intitulată sărbătorește ziua dvs. de naștere Pasul 7
    1. Ai o petrecere! Desigur, uneori doriți să mergeți la cea mai bună traseu de ziua de naștere a tuturor - cea a unei petreceri de aniversare. Amintiți-vă, nu este nimic în neregulă cu a vă lăsa să fie un pic de sine concentrat pentru ziua de naștere și așa că nu este nimic în neregulă cu a oferi o petrecere în sărbătoarea zilei de naștere!
  • Imaginea intitulată sărbătorește ziua dvs. de naștere Pasul 8
    2. Planificați-vă petrecerea. Asigurați-vă că aveți elementele necesare, locul și oamenii să aibă o petrecere sau să se întâlnească, ceea ce va fi plăcut pentru dvs. și pentru oaspeții dvs.
  • Cel puțin, veți dori să oferiți niște băuturi răcoritoare oaspeților dvs. Știți câte persoane pe care intenționați să o invitați și, în funcție de ce fel de băuturi răcoritoare pe care le decideți, criză numerelor pentru a vă asigura că veți avea suficientă mâncare și băutură pentru toată lumea.
  • Decideți ce veți servi. Aveți o cină completă sau doar băuturi și aperitive? Gândiți-vă cine vine și luați în considerare ceea ce ar putea dori. Sunt oaspeții dvs. mai multe carnivore? Vegetarieni? Dacă știți preferințele oaspeților dvs., utilizați acea cunoaștere.
  • Este iarna? Vară? Luați în considerare climatul când vă planificați petrecerea. Dacă este rece, dipsurile calde și pâinea fierbinte poate fi o cale relativ simplă. Dacă ziua dvs. de naștere se încadrează în lunile mai calde (sau dacă locuiți într-o regiune mai fierbinte) băuturi răcoritoare, fructe și dipsuri reci sunt minunate.
  • Back-urile sunt făcute pentru petreceri. Asigurați-vă că dacă există o șansă de ploaie, aveți un plan de rezervă - să vă gândiți, de asemenea, dacă oaspeții dvs. vor fi expuși la soare și examinează posibilitățile de adăugare a unor umbre, dacă este necesar. Umbrele sau copertinele pot fi închiriate la majoritatea magazinelor de aprovizionare.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua de naștere Pasul 9
    3. Nu supraplanul! Doar dacă nu aruncați o minge masivă la un castel francez sau o cină de stat și chiar dacă există o planificare serioasă în petrecerea dvs., eu.e catering și muzicieni, într-adevăr nu este nevoie să o răsturnați. Părțile pot face un efort, dar ia în considerare bucuria clienților dvs. și planificați o petrecere pe care ați dori să o participați și vor fi vremurile bune.
  • O petrecere bună de naștere implică oaspeții care se bucură de ei înșiși și sărbătorește prezența zilei de naștere sau a băiatului. Simplu ca asta.
  • Activitățile și chiar alimentele și băuturile sunt secundare la ambianță generală - oamenii care au un moment bun.
  • Fie că este vorba despre un partid al unui copil, o grătar de curte de curte sau o afacere de șampanie și hors`d`oouvres, creând o atmosferă relaxantă în care oaspeții se pot amesteca și se bucură de viață este scopul.
  • Nimeni nu-i place să simtă că este de așteptat ceva de la o petrecere. Oaspeții de multe ori le place să ajute cu ceea ce face nevoile la un partid - înscrierea oferită ajutor este minunat, dar nu cere aprecierea clienților dvs. Oaspeții dvs. ar trebui să li se permită pur și simplu să se bucure de oportunitatea de a petrece timp social unul cu celălalt și cu tine.
  • Imaginea intitulată sărbătorește ziua dvs. de naștere Pasul 10
    4. Obțineți prieteni apropiați și familia implicată. Dacă găzduiți o petrecere de casă sau un shindig unde veți face o parte din legile legale, înscrieți familia și prietenii să vină mai devreme pentru a ajuta la pregătirile - și pentru a vă bucura de strălucirea zilei de naștere înainte de începerea petrecerii mai mari.
  • Imaginea intitulată sărbătorește ziua dvs. de naștere Pasul 11
    5. Adresați-vă prietenilor să aducă ceva. Mai degrabă decât să accepte cadouri, solicitând contribuții la efortul de ziua de naștere. Sugerând că oaspeții aduc băuturi, gustări, plăci speciale, plăci sau chiar muzică sau jocuri este o modalitate de a implica toată lumea în punerea la dispoziție a celebrării și diminuează povara economică asupra ta. De asemenea, atunci când oaspeții se simt mai implicați și simt că au contribuit la o petrecere sau o adunare, ei se vor simți mai investiți în sensul camaraderiei și comunității pe care o creează o petrecere bună.
  • Dacă vă dați o masă completă la petrecerea dvs., Potlucks sunt o modalitate excelentă de a vă face prietenii o parte din gătit. Cereți tuturor să aducă un fel de mâncare sau să creeze o foaie de înscriere cu un serviciu de invitație online pentru coordonarea mâncărurilor.
  • Cunoaște cineva care este cunoscut printre prieteni pentru un vas special sau desert pe care îl fac? Întrebați-i dacă ar dori să o facă pentru ziua de naștere - se vor simți apreciați și așa veți face!
  • Metoda 4 din 4:
    Renunțării (unele) control
    1. Imaginea intitulată sărbătorește ziua dvs. de naștere Pasul 12
    1. Eliberați frunzele, eliberați tensiunea. Până în mod destul de recent, știința modernă nu avea abilitățile de a înțelege modul în care stresul poate afecta sănătatea noastră.Acum știm că nu trebuie să controleze fiecare element mic de spus, o petrecere de ziua de naștere, poate face astfel de experiențe benefice pentru sănătatea noastră, mai degrabă decât o tragere pe ea.
    • Fii flexibil. Ca și în cazul oricărui plan de planificare, nu vă așteptați ca fiecare minutiae să se întâmple exact așa cum ați imaginat-o în jos în fiecare minut sau la lumânarea zilei de naștere. Amintiți-vă - este vorba despre a avea un moment bun și sărbătorind, nu despre realizarea unei sarcini.
    • Când lucrurile nu merg exact așa cum ați planificat, du-te cu ea - este ziua ta de naștere, și, bine, poți plânge dacă vrei, dar nu e nevoie de adevărat. Toată lumea va avea un moment bun dacă gazda sau oaspetele de onoare sunt relaxați și se bucură de ei înșiși - așa că tot ce trebuie să vă faceți griji.
    • Lucrurile care se întâmplă altfel decât planificate fac ca o poveste minunată! Deci, atunci când secțiunea de tort de ziua de naștere cu numele dvs. pe ea cade de pe cuțitul de servire, nu-l transpirați.
  • Imaginea intitulată sărbătorește ziua dvs. de naștere Pasul 13
    2. Lăsați-vă să fie răsfățată. Dacă aveți familii sau prieteni în jurul valorii de care exprimă o dorință de a vă ajuta să faceți ziua de naștere memorabilă, să le lăsați!
  • Mergând la micul dejun, brunch sau prânz este o modalitate bună de a petrece timp cu prietenii apropiați și membrii familiei înainte de a ajunge la evenimentele ulterioare ale zilei de naștere.
  • Răsfățați-vă și dumneavoastră! Obțineți un spa de calitate sau un timp de masaj sau aveți o baie de lux urmată de ciocolată.
  • Imaginea intitulată sărbătorește ziua dvs. de naștere Pasul 14
    3. Puneți-vă responsabilitățile pentru o zi. Dacă este posibil, permiteți-vă "verificați" în ziua de naștere. Nu lăsați această afacere mare la birou să meargă, bineînțeles, și ar trebui să vă asigurați că copiii dvs. au o călătorie acasă de la școală, dar ziua dvs. de naștere poate fi o oportunitate anuală de vinovăție de a nu vă îngrijora de feluri de mâncare sau că perete care are nevoie de pictura sau alte sarcini minore pe care le aveți pe farfurie.
  • Dacă este posibil, obțineți ziua de naștere (sau ziua după ce ați planificat să fiți în sus târziu) de la locul de muncă. Luați ziua și bucurați-vă de ea.
  • Lăsați-vă să glisați puțin. În ziua de naștere, mai ales dacă sunteți un mare realizat care îi place să fie în partea de sus a tuturor, lăsați-vă să mergeți puțin puțin. Nu vă simțiți ca și cum ați fi nevoie să realizați fiecare coroana mică în ziua de naștere. Va fi bine pentru tine.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar