Cum să obțineți pielea corectă în două săptămâni

Puteți obține un ten sănătos și tânăr cu orice ton de piele. Indiferent dacă doriți să corectați decolorarea datorită expunerii la soare sau îmbătrânirii, sau pur și simplu doriți pielea mai echitabilă, știința medicală are unele tratamente foarte bune. Chiar și natura are și propriile sale soluții.

Pași

Metoda 1 din 4:
Folosind metode naturale
  1. Imaginea intitulată Obțineți pielea corectă în două săptămâni Pasul 4
1. Se amestecă sucul de portocale cu pulbere de turmeric. Vitamina C din portocale este esențială pentru pielea sănătoasă. Este, de asemenea, un mare agent de albire datorat acidului citric. Se amestecă două linguri de suc de portocale și jumătate de linguriță de pulbere de turmerică împreună. Aplicați balsamul în zonele întunecate sau pe toată fața dvs., dacă vă place. Lăsați-o peste noapte și clătiți-o cu apă în dimineața următoare.
  • Utilizați acest lucru în fiecare zi pentru cele mai bune rezultate. Asigurați-vă că acoperiți complet zonele pe care doriți să le ușurați.
  • Rețineți că turmericul are un efect de colorare, astfel încât pielea dvs. ar putea să apară portocaliu sau bronz după utilizarea acestui amestec, ceea ce este probabil opusul efectului pe care îl faceți. Nu vă faceți griji, odată ce efectul nu se estompează, pielea va fi subtilă mai echitabilă din cauza acizilor de fructe și a turmericului.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea corectă în două săptămâni Pasul 5
    2. Încercați să amestecați coaja de portocale uscată cu iaurt. Aceasta face o mască pe care o puteți folosi pentru a ușura pielea feței dvs. peste tot. Veți avea mai întâi nevoie de Todry o coajă de portocală. Apoi, mănâncă coaja într-o pulbere fină și amestecați-o cu iaurt simplu. Netezi rezultatele pe fața dvs. și lăsați-o la 20 până la 30 de minute. Spălați-l cu apă după aceea. Repetați acest lucru de două sau trei ori pe săptămână.
  • Acidul lactic din iaurt și acidul citric în coaja de portocale sunt subsoluri naturale.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea corectă în două săptămâni Pasul 6
    3. Într-un castron mic, amestecați o linguriță de miere, o linguriță de suc de lămâie, o lingură de lapte pudră și jumătate de linguriță de ulei de migdale împreună. Aplicați amestecul pe piele și lăsați-l timp de aproximativ 10 din 15 minute, apoi clătiți-l în apă rece. Utilizați această mască în fiecare zi.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea corectă în două săptămâni Pasul 7
    4. Face o mască de faina de faina gram. Făină de gram, cunoscută și sub numele de făină de năut sau Besan, este făcută din năuturile la sol (fasole Garbanzo.) Este bine cunoscut în India ca un exfoliant și strălucitor de piele. Combinați două linguri de făină de gram, o lingură de lingură de pulbere de turmeric și două linguri de lapte. Se amestecă ingredientele împreună pentru a forma o pastă netedă și fină. Așezați masca pe fața și gâtul. Lăsați-l pe piele timp de aproximativ 20 sau 30 de minute, apoi clătiți-l cu apă călduță.
  • Puteți folosi și această mască pe corpul dvs.
  • Aplicați zilnic pentru cele mai bune rezultate.
  • Metoda 2 din 4:
    Luminând temporar pielea
    1. Imagine intitulată ascunde pete roșii pe fața ta Pasul 8
    1. Înviați o tendință din secolul al XVI-lea și al XIX-lea Franța.Pielea foarte palidă a fost în vogă în Franța în anii 1700 și 1800, astfel încât femeile aristocratice să-și ușureze pielea folosind produse cosmetice. Putem învăța din greșelile lor - în mod obișnuit, au aplicat vopsea făcută din plumb! În schimb, încercați aceste alternative sigure:
    • Mai degrabă decât potrivirea machiajului pe față, selectați o nuanță de fundație o umbră mai ușoară decât culoarea reală a pielii. Amintiți-vă să utilizați, de asemenea, concealer și setarea pulberii o umbră mai ușoară decât pielea ta. Amestecați machiajul în piele la maxilar și gât, astfel încât să se estompeze treptat, mai degrabă decât să părăsească o linie evidentă care împarte pielea palidă pe fața dvs. de pe pielea mai întunecată de pe gât (sau mai bine, purtați o broască țestoasă sau o eșarfă).
    • Puteți încerca o versiune a acestei tactici fără a cheltui o tonă de bani pe noi produse cosmetice prin simpla achiziționare a unei pulberi de finisare într-o umbră mai ușoară. Aplicați-o asupra fundației dvs. normale și a concealerului și dacă vă place efectul, luați în considerare cumpărarea de fundație mai ușoară și a concealerului.
  • Imagine intitulată ascunde pete roșii pe fața dvs. Pasul 3
    2. Profitați de tendința de contur. Cele mai multe branduri de cosmetice importante sunt sărind pe tendință, care este, de asemenea, cunoscut sub numele de evidențiere sau strobing în funcție de tehnică. Puteți adapta această tendință pentru a crea temporar iluzia pielii mai echitabile. Contouring folosind machiajul implică plasarea cu atenție a unor linii mai întunecate pe zone care sunt menite să se retragă, ca sub pomeții tăi și de-a lungul părților nasului, plasând în același timp dungi mai ușoare de culoare de-a lungul zonelor care sunt menite să scape puțin și să prindă lumina , cum ar fi pomeții, podul nasului sau fruntea. Apoi, culorile sunt amestecate cu atenție, astfel încât să nu puteți spune că ați pus culoarea fie în orice loc, dar oferă un efect vizual foarte frumos al caracteristicilor faciale bine definite.
  • Aflați despre tehnicile de contur de la Acest articol utile wikihow, Dar când mergeți la cumpărături pentru produse, cumpărați produse în nuanțe ușor mai ușoare decât ați cumpăra în mod normal.
  • Aplicați produsele utilizând tehnica de contur, dar la fiecare pas, du-te unul la două nuanțe mai ușor decât în ​​mod normal. De exemplu, când începeți, aplicați fundația întregii fețe într-una sau două nuanțe mai ușoare decât tonul pielii. Apoi, atunci când conturați zonele mai întunecate, utilizați o culoare care se potrivește cu culoarea naturală a feței dvs. (mai degrabă decât o nuanță mai întunecată). Zonele mai ușoare și mai ușoare ar trebui să fie o umbră sau două chiar mai ușoare decât culoarea pe care ați început-o pentru a ieși cu adevărat.
  • Este important să stați în aceeași familie de culoare ca restul pielii. Dacă sunteți cool-toned, alegeți produse care sunt destinate pielii răcoroase - și dacă sunteți cald-toned, alegeți produse care sunt destinate pielii tonifiate. În caz contrar, conturul dvs. va părea că ți-ai pictat fața.
  • Imagine intitulată ascunde pete roșii pe fața dvs. Pasul 9
    3. Utilizați crema de evidențiere. Pentru un efect mai subtil, amestecați pur și simplu o cremă de evidențiere în fundația dvs. regulată. Se va ușura subtil culoarea reală a pielii dvs., dar datorită scânteiei și luminozității foarte fină, va face ca tenul să pară mai corect în lumină.
  • Încercați Iluminizatorul Iluminizator Josie Maran Argan Iluminator, NARS iluminator sau un produs similar de la brandul dvs. preferat de droguri. Cheia este de a alege un lider lichid care poate fi ușor amestecat în fundație lichidă și într-o umbră care este ușor mai ușoară decât tonul pielii, dar în aceeași familie de culoare.
  • Rezultatul final ar trebui să fie pielea care pare să strălucească, ca o față proaspăt hidratată - dacă se pare strălucitoare sau strălucitoare, apoi ați adăugat prea mult iluminator la fundație.
  • Metoda 3 din 4:
    Încercarea produselor de iluminare OTC
    1. Imaginea intitulată scapă de roșeață pe fața 3
    1. Încercați loțiuni sau creme care conțin niacinamidă (vitamina B3). Acest ingredient activ este popular în țările asiatice, unde pielea târzie și luminos este, în general, la modă, precum și în Statele Unite și alte locuri ca un ajutor în pozițiile întunecate, Eliminarea Tansului și tonul pielii de seară.
    • Puteți achiziționa un ser de 5% niacinamidă online sau în produsele alimentare și magazine de nutriție generală. Se crede că îmbunătățește starea și elasticitatea pielii, precum și îmbunătățirea tonului pielii.
    • De asemenea, puteți căuta produse cu Niacinamidă ca ingredient activ. Unele branduri populare includ Mega-C Dual Radiance Kate Somerville, Filozofie Nici un motiv să ascundă serul de transformare multi-imperfecțiune sau Revoluția Time Mishha Prima esență de tratament.
  • Imaginea intitulată Scapă de roșeață în fața feței 20
    2. Căutați vitamina C, extractul de dud sau extract de rădăcină licorice. Acestea sunt ingrediente populare în produsele de iluminare a pielii coreene și lucrează prin inhibarea producției de melanină în piele.
  • Încercați Cremorlab Alb Bloom Trimple Mască florală strălucitoare sau fiți pielea purificând tonerul de cascadă albă.
  • Imagine intitulată ascunde pete roșii pe fața dvs. Pasul 16
    3. Luați în considerare utilizarea altor acizi fructați. Acizii în fructe lucrează prin exfolierea stratului exterior al pielii, imitând în mod esențial o coadă chimică foarte ușoară, care se estompează pe pete întunecate pe suprafața pielii.
  • Încercați o esență de albire a luminantului, Peter Thomas Roth Gelcolic Gel hidratant, Mască de reînnoire a acidului lactic Ren Glicol sau Ole Henriksen.
  • Metoda 4 din 4:
    Folosind creme de prescripție, coajă chimică și lasere
    1. Imaginea intitulată Obțineți pielea corectă în două săptămâni Pasul 1
    1. Utilizați o cremă de albire a pielii. Cele mai multe creme de albire a pielii conțin medicamentul hidrochinonă ca ingredient activ. Puteți achiziționa soiuri care conțin două procente sau mai puțin din acest medicament la drogurile locale, în timp ce aveți nevoie de o rețetă pentru a obține creme mai puternice. Acestea au între patru până la șase procente hidrochinonă. Utilizați conform instrucțiunilor pe pachet sau de către medicul dumneavoastră. Acest lucru înseamnă, în general, aplicarea nu mai mult de două ori pe zi. Ca și în cazul oricărui alt medicament, hidrochinonul are riscurile sale. Ei includ:
    • Imbatranire prematura
    • Risc crescut de cancer de piele. Motivul pentru aceasta este că pielea tratată cu hidrochinonă este mai sensibilă la lumina soarelui.
    • Discolorarea pielii
    • Reactie alergica
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea corectă în două săptămâni Pasul 2
    2. Ia în considerare o coajă chimică. O coajă chimică este o procedură în care substanțele chimice sunt aplicate pe piele, de obicei fața, care determină ca pielea să exfolimeze și să se îndepărteze. În funcție de cât de adânc în piele pătrund, coaja chimică vin în trei soiuri: superficiale, medii și profunde.
  • Părți superficiale utilizează alfa-hidroxi acid și penetrează numai stratul exterior al pielii. Alegeți această metodă dacă decolorarea pielii pe care încercați să o abordezi este minoră. Timpul de recuperare este o zi sau cam asa ceva.
  • Peelii medii utilizează acid glicolic sau tricloracetic și penetrează straturile exterioare și mijlocii ale pielii. Ele sunt potrivite pentru decolorare moderată a pielii. Deoarece coaja se penetrează mai adânc în piele, poate dura 14 zile pentru a se vindeca după un tratament.
  • Peelii adânci sunt cele mai invazive și, ca atare, sunt potrivite pentru cele mai extreme cazuri de decolorare a pielii. Peelii adânci utilizează acid tricloracetic sau fenol, care pătrunde profund în stratul mijlociu al pielii. Din acest motiv, ele pot fi efectuate doar o dată în viața unei persoane. Timpul de vindecare este cel mai extins: 14 până la 21 de zile.
  • Indiferent de tipul de coajă, există riscuri. Acestea includ cicatrici și reactivarea rănilor reci
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea corectă în două săptămâni Pasul 3
    3. Încercați reluarea pielii cu laser cu comutatorul Q: LASERUL YAG. Responfacarea pielii cu laser funcționează prin direcționarea și distrugerea celulelor pielii nedorite cu lumină mare de energie. Corpul generează apoi noi celule ale pielii și crește producția de colagen, una dintre blocurile de construcție pentru pielea mare. Aceasta face acest lucru fără a deteriora stratul superior al pielii, ceea ce înseamnă că nu există o perioadă de nefuncționare. Programul de tratament recomandat este șase cicluri pe o perioadă de două săptămâni. Veți vedea rezultate vizibile după fiecare tratament, care continuă să se îmbunătățească în timp.
  • Q-Comutator se referă la capacitatea acestei laser de a funcționa la două lungimi de undă: 1064 nm sau infraroșu și 532 nm. ND: YAG se referă la structura cristalină a laserului, care izneymium-doped garnet de aluminiu yttrium.
  • Se pot produce efecte secundare minore, cum ar fi o roșeață de piele, dar acest lucru se rezolvă de obicei în termen de 30 de minute de la procedură.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar