Cum să obțineți pielea clară într-o zi

Fie că mâine aveți un mare interviu, PROM, Ziua de imagine școlară sau pur și simplu aveți nevoie de un început proaspăt pentru pielea dvs., poate doriți să obțineți rapid pielea clară. De obicei durează câteva săptămâni pentru a obține pielea clară și sănătoasă. Majoritatea mijloacelor verificate din punct de vedere medical de curățare a pielii durează mai mult de o zi pentru a lucra. Cu toate acestea, există unele abordări holistice că unele revendicări sunt eficiente. În timp ce nu au fost dovedite, există unele dovezi anecdotice care le susțin. Dacă doriți să încercați să vă ștergeți pielea într-o zi, unele măști naturale de față și tratamente spot pot fi eficiente pentru dvs.

Pași

Metoda 1 din 4:
Încearcă măști și creme
  1. Imaginea intitulată Obțineți pielea clară într-o zi Pasul 1
1. Utilizați o mască de lut. Unii cred că o mască de lut poate ajuta la penetrarea pielii, înlăturarea uleiului și a bacteriilor. Acest lucru vă poate ajuta să vă ștergeți rapid pielea, lăsându-vă fața cu o privire proaspătă. Pentru a face o mască de lut, veți avea nevoie de pulbere de cacao, lut de pulbere de caolin și apă distilată. Este posibil să puteți obține aceste ingrediente rapid la un magazin local de sănătate. Kaolin Clay poate fi greu de găsit, astfel încât este posibil să fie necesar să îl comandați online.
  • Plasați o lingură de lut și o lingură de pudră de cacao într-un castron și se amestecă bine. Adăugați o lingură de apă și amestecați într-o pastă.
  • Utilizați degetele pentru a aplica un strat subțire de pastă pe față. Utilizați degetele pentru a împinge masca în jurul feței în mișcări ascendente. Evitați să ajungeți prea aproape de ochi și buze.
  • Păstrați masca pe 15 minute. Odată ce masca este ușor uscată, spălați-o de pe față și pe fața dvs. uscată cu un prosop curat și uscat.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară într-o zi Pasul 2
    2. Încercați gel aloe vera. Gelul care conține 50% aloe vera sa dovedit a face ca produsele cutanate să fie mai eficiente. Aceste studii au fost efectuate pe parcursul a 8 săptămâni, astfel încât acest lucru nu vă va șterge neapărat pielea într-o zi. Cu toate acestea, unii avocați ai remedierilor la domiciliu și medicina holistică simt dabbing aloe vera gel pe probleme pe care spoturile pot vindeca acnee rapid. Te-a recomandat să dați gelul pe acnee și pe pete, să stea să stea o oră și apoi să o spălați.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară într-o zi pasul 3
    3. Spălați cu produse de acnee supra-the-counter. Când vine vorba de curățarea pielii, opțiunile de supra-the-Counter pot ajuta. În timp ce nu promite pielea clară într-o zi, ei sunt eficienți pentru mulți oameni care doresc pielea clară. Este o idee bună să spălați cu produsele de peste-counter atunci când încercați măști și creme, deoarece acest lucru poate face mai multe abordări naturale să funcționeze mai repede, ceea ce poate accelera procesul de curățare a pielii.
  • Mergeți la produse care conțin peroxid de benzoil ca ingredient activ. De asemenea, trebuie să încercați produse care conțin sulf, resorcinol sau acid salicilic.
  • Fii atent cu produsele de peste-counter, dacă le legați să vă ștergeți pielea într-o zi. Efectele secundare ale acestor produse pot include lucruri precum roșeața și scalarea. Poate fi o idee bună să folosiți numai produsele care au încercat înainte de a fi în legătură cu alte tratamente.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind articolele de uz casnic
    1. Imaginea intitulată Obțineți pielea clară într-o zi Pasul 4
    1. Freca usturoi pe zone problematice. Cercetarea empirică indică faptul că usturoiul este un antibiotic natural puternic și are și proprietăți anti-fungice. Unii cred că acest lucru înseamnă că usturoiul ar putea lupta împotriva bacteriilor din piele, ceea ce poate provoca acnee și pete. Încercați să tăiați o cățel de usturoi în două și apoi frecați-l în cosuri. Lăsați sucul să stea timp de 5 minute și apoi se spală în apă călduță. Puteți repeta acest proces, după cum este necesar pentru a curăța pielea.
    • Ca și în cazul unui remediu natural, nu există nicio garanție că acest lucru va funcționa. Dacă pielea dvs. se simte mâncărime sau iritată după prima încercare, este posibil să doriți să încetați să încercați această metodă. Nu vrei să faci nimic care să facă problemele de piele să se înrăutățească.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară într-o zi Pasul 5
    2. Curățați-vă fața cu castraveți. Există unele cercetări care sugerează că castravetele conține substanțe chimice și vitamine care ajută la o piele sănătoasă. Unii cred că acest lucru face castravete un tratament acnee cu acțiune rapidă. Există mai multe moduri în care puteți utiliza castraveți pentru a încerca să ștergeți pielea rapidă.
  • Puteți să vă grăbiți niște castraveți și să o aplicați în zona problemei. Lăsați-o să stea timp de 20 de minute și apoi să se îndepărteze.
  • Puteți tăia un castraveți și puneți-l în apă limpede. Lăsați-o să se înmoaie timp de o oră, permițând substanțelor nutritive să se scurgă în apă. Apoi, tensionați soluția. Utilizați apa pentru a vă spăla fața.
  • De asemenea, puteți face o mască de față. Gratează un castravete și se amestecă cu o ceașcă de ovăz. Amestecați în unele iaurt simplu până când formați o pastă. Aplicați masca pe față, lăsați-vă timp de 30 de minute și apoi spălați-vă cu apă călduță.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară într-o zi Pasul 6
    3. Aplicați miere la zonele problematice. Unii cred că mierea are anumite proprietăți care promovează vindecarea pielii. Cu toate acestea, studiile efectuate au fost în mare parte neconcludente, arătând puțină dovadă că mierea ajută la vindecarea problemelor pielii. Cu toate acestea, dovezile anecdotice indică mierea a curățat pielea pentru unii. Dacă doriți să încercați să vă ștergeți pielea într-o zi, spălați-vă fața cu miere în loc de un curățitor obișnuit. Vedeți dacă observați o diferență.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară într-o zi Pasul 7
    4. Utilizați abur. Tratamentele cu aburi pot ajuta pielea să fie mai rapidă, deoarece forțează murdăria, praful și uleiul fără a face cosuri și pete mai slabe. Puneți fața pe o oală de apă clocotită timp de 2 sau 3 minute și vedeți dacă observați curățarea pielii.
  • Aveți grijă să nu vă aplați prea aproape de apă, deoarece acest lucru vă poate arde pielea.
  • Metoda 3 din 4:
    Tratarea pielii înainte de culcare
    1. Imaginea intitulată Obțineți pielea clară într-o zi Pasul 8
    1. Spot tratați zonele problematice cu o loțiune de uscare. Ridicați o loțiune de uscare la farmacul dvs. local sau la supermarket. Căutați ceva cu proprietăți antibacteriene și ceva care include sulf și acid salicilic. Utilizați un sfat Q pentru a aplica loțiunea la orice cosuri și pete.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară într-o zi Pasul 9
    2. Aplicați sucul de lămâie și plecați peste noapte. Mulți cred că lămâie are proprietăți antibacteriene care pot ajuta rapid acnee. Strângeți niște suc dintr-o lămâie proaspătă. Apoi, dați un tip Q în suc și DAB pe zone problematice. Lăsați peste noapte și vedeți dacă pielea dvs. sa despărțit.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară într-o zi Pasul 10
    3. Se străduiesc să dormi de înaltă calitate. Asigurați-vă că aveți un somn de înaltă calitate poate îmbunătăți apariția pielii a doua zi. Încercați să vă asigurați că obțineți cel puțin 8 ore de somn pe noapte. Puteți începe prin alimentarea electronicii, deoarece ecranul albastru de la telefoane și laptopuri are un efect stimulativ asupra creierului. Ar trebui să aveți, de asemenea, un fel de ritual relaxant, cum ar fi citirea, că vă angajați înainte de culcare pentru a vă ajuta să vă odihniți pentru odihnă.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară într-o zi Pasul 11
    4. Spălați-vă fața înainte de culcare. Dacă doriți ca pielea să se clarifice rapid, faceți un obicei să-l spălați în fiecare noapte înainte de culcare. Utilizați o curățare ușoară și apă călduță pentru a vă spăla fața înainte de culcare pe timp de noapte. Spălați ușor, deoarece spălarea excesivă poate provoca iritarea pielii.
  • Metoda 4 din 4:
    Susținerea pielii sănătoase
    1. Imaginea intitulată Obțineți pielea clară într-o zi Pasul 12
    1. Utilizați un hidratant cu SPF. Dacă doriți ca pielea să rămână clară, ar trebui să luați măsuri pentru ao proteja. Soarele poate deteriora pielea, făcându-l mai susceptibil la pete și acnee. Ar trebui să utilizați un hidratant zilnic care conține SPF pentru a vă proteja pielea de soare.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară într-o zi Pasul 13
    2. Mănâncă o dietă sănătoasă. Dieta dvs. poate avea un impact asupra pielii. În Longterm, mâncați o mulțime de fructe, legume, cereale întregi și proteine ​​slabe. Legătura dintre dietă și piele este încă neclară, dar cercetarea sugerează o dietă mai bună poate promova pielea mai mică și mai sănătoasă.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară într-o zi Pasul 14
    3. Evitați expunerea la iritanți. Săpunuri puternice, anumiți detergenți de rufe și alte substanțe care au contact cu pielea dvs. pot provoca iritații. Dacă observați că pielea dvs. reacționează prost la o anumită substanță, încetați să utilizați imediat.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară într-o zi pasul 15
    4. Gestionați stresul. Dacă sunteți predispus la Breakouts, gestionarea stresului poate ajuta la prevenirea problemelor cutanate. Stresul poate face pielea dvs. mult mai sensibilă, declanșând breakouts și iritare.
  • Lucruri precum yoga, respirație profundă și meditație pot ajuta la gestionarea stresului. Puteți găsi online yoga și rutine de meditație online sau căutați o clasă în zona dvs.
  • Exercițiul regulat poate ajuta la reducerea stresului. Încercați să mergeți pentru o plimbare cu brisk în fiecare dimineață pentru a vă șterge capul.
  • Avertizări

    Este foarte puțin probabil să remediați problemele cutanate într-o zi. Rețineți că experimentarea cu aceste metode poate produce rezultate, dar altele vă pot irita pielea. Dacă aveți o reacție adversă la orice metode, opriți imediat utilizarea.
  • Dacă aveți o erupție cutanată care nu va dispărea sau un punct neobișnuit sau un punct negru, discutați cu un dermatolog în loc să încercați să faceți față problemei pe cont propriu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar