Cum se aplică machiajul ochilor pe piele echitabilă

Când aveți piele corectă sau palidă, aplicarea machiajului ochilor poate fi un pic mai dificil. Pentru unul, mai întunecat se pare că ochii fumului pot fi prea întunecați dacă utilizați culorile greșite și vă poate lăsa să vă uitați ca un racoon. De asemenea, în timp ce culorile mai ușoare au tendința de a arăta mai bine, vă pot lăsa cu vene și spaltele întunecate care arată prin machiaj. Vestea bună este că este posibil să aplicați machiajul ochilor și să creați toate efectele populare atunci când aveți piele echitabilă, dar trucul găsește culorile potrivite și potrivirea machiajului cu subtilitățile dvs.

Pași

Partea 1 din 2:
Determinarea substronului dvs
  1. Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor pe pielea echitabilă Pasul 1
1. Știți ce înseamnă un subtil. O subtilă este tonul de bază al pielii dvs. sub stratul de suprafață, care nu este afectat de lucruri precum bronzarea, acneea și decolorarea suprafeței. Totul dvs. vă va ajuta să alegeți cele mai bune nuanțe pentru machiaj, haine și bijuterii, deoarece subsolurile sunt asociate cu anumite culori, care pot fi mai bine potrivite cu unele culori peste alții.
  • Persoanele cu subtilități răcoroase sunt asociate cu tonuri de piele albastru, roșiatice și roz.
  • Persoanele cu subtilități calde sunt asociate cu tonuri de aur, gălbuie și de piersici.
  • Persoanele cu subtilități neutre pot avea o combinație de tonuri de piele răcoroasă și caldă.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor pe pielea echitabilă Pasul 2
    2. Aflați ce este subtilul dvs. Există câțiva indicatori care vă vor spune ce este subtilul dvs., cum ar fi culoarea părului, modul în care pielea dvs. reacționează la soare, culoarea venelor dvs. și culoarea părului.
  • Persoanele cu subtilități răcoroase: Priviți cel mai bine în bijuterii de argint, ardeți cu ușurință la soare, au vene albastre la încheietura mâinii și, de obicei, are părul care este blond (cenușă sau nisip), maro (cenușă sau întuneric), albastru-negru, auburn, zăpadă sau argintiu gri.
  • Oameni cu subtilități calde: Uită-te mai bine în bijuterii de aur, va avea bronz în soare, au vene verzi la încheietura mâinii și de multe ori are părul blond (auriu, căpșuni sau miere), maro (aur sau caramel), maro-negru, roșu (cupru sau vin), sau albă cremoasă.
  • Persoanele cu subtilități neutre: Arătați bine în ambele tipuri de bijuterii, aveți vene verzi albastru la încheietura mâinii și tind să aibă părul care este blond, maro, roșu, alb, sau gri.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor pe pielea echitabilă Pasul 3
    3. Alegeți culorile corespunzătoare. Odată ce știți subtilul dvs., puteți selecta culori care vă vor completa cel mai bine pielea. Majoritatea persoanelor cu pielea palidă sau echitabilă tind să aibă subtilnați cool, ceea ce înseamnă că ar trebui să căutați cosmetice (și îmbrăcăminte) în nuanțe de mare, purpuri moi, taupes și chieri gri, metalice, roz și fructe de boabe. Cel mai bine este să evitați portocalele, roșu-portocaliu și galben.
  • Pentru persoanele palide cu subtiloni cald, încercați roșii de pământ, galben, verdeață, maro, piersici, corali și roșii violet.
  • Dacă sunteți palid, dar aveți o subtil neutru, puteți purta orice culoare, dar puteți să vă uitați cel mai bine în culorile de boabe mutate, cum ar fi zmeura, lămâul și lavanda.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor pe pielea echitabilă Pasul 4
    4. Știți ce culori pentru a evita. Când vine vorba de aplicarea machiajului pe pielea echitabilă, unul dintre cele mai importante lucruri de reținut este că nuanțele mai întunecate pot fi pur și simplu prea întunecate. Contrastul cosmeticelor întunecate pe pielea palidă poate fi prea puternic, dar vă poate face, de asemenea, să vă arătați zdrobiți.
  • Încercați Browns și Grays în loc de Negru pentru Cosmetics, cum ar fi Mascara și Eyeliner, și folosiți maro în loc de negru ca culoarea dvs. de bază atunci când creați un efect de ochi fumători și amestecați-vă fardul mai riguros.
  • Partea 2 din 2:
    Aplicarea machiajului ochilor
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul de ochi pe pielea echitabilă Pasul 5
    1. Pregătiți-vă fața. Întotdeauna vrei o pânză proaspătă pentru a lucra când aplicați machiaj. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți piele palidă, deoarece orice machiaj rămas va apărea mai proeminent decât ar putea altfel.
    • Spălați-vă fața cu un cremă blândă de curățare facială. Așezați curățarea în mâini și folosiți mișcări circulare pentru ao masta în față.
    • Clătiți-vă fața cu apă caldă și apoi pe pielea uscată cu un prosop curat.
    • Când fața dvs. este încă ușor umedă, aplicați hidratantul dvs. preferat, serul sau tonerul.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor pe pielea echitabilă Pasul 6
    2. Puneți un concealer sau o bază pe ochi. Pentru a crea o bază bună pentru machiajul dvs. pentru a rămâne și pentru a acoperi vene și roșeață, frecați sau periați o cantitate de mazare de grund, concealer sau fundație pe pleoapele, sub linia frunții și sub ochii tăi.
  • Acest pas este deosebit de important dacă veți folosi o nuanță ușoară de machiaj, care nu va acoperi decolorarea și venele.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor pe pielea echitabilă Pasul 7
    3. Aplicați fard de ochi. Odată ce ați ales culorile care se vor potrivi cu subtilitatea dvs. și care nu sunt prea întunecate pentru pielea dvs. echitabilă, puteți începe să aplicați machiajul la ochi. Pentru un aspect de bază, începeți cu trei culori: o culoare de bază, o culoare mai deschisă a unei umbre similare pentru evidențierea și o culoare mai închisă a unei umbre similare pentru contur.
  • Aplicați o cantitate mică de bază la rădăcina genelor. Construiți încet culoarea și lucrați spre osul frunții, opriți-vă chiar sub linia de frunte.
  • Luați o culoare mai deschisă a unei umbre similare și aplicați-vă că chiar sub linia de frunte. Utilizați culoarea mai întunecată în creasta ochiului pentru a adăuga un contur.
  • Faceți-vă ochii să arate mai deschis prin adăugarea unui dab de culoarea de bază deasupra și sub conductele dvs. de lacrimă.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor pe pielea echitabilă Pasul 8
    4. Puneți pe niște ochelari și mascara. Utilizați o eyeliner de uscare rapidă pentru a evita murdărirea ochelariului întunecat peste fardul dvs. proaspăt aplicat și amintiți-vă să utilizați o culoare mai deschisă, cum ar fi gri, maro sau chiar albastru.
  • Aplicați o linie de eyeliner de-a lungul liniei dvs. de la colțul interior al ochiului în colțul exterior.
  • Aplicați unul la două straturi de rimel la genele superioare.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochilor pe pielea echitabilă Pasul 9
    5. Adăugați definiția la sprâncenele dvs. Persoanele cu piele echitabilă și păr pot avea nevoie să adauge o definiție suplimentară la sprâncene, și poate doriți să adăugați un întuneric suplimentar în fruntea dvs. dacă aveți piele echitabilă și părul întunecat.
  • Alegeți un creion de frunte sau gel colorat care se potrivește cu umbra sprâncenelor. Aplicați curse scurte de culoare la sprâncenele dvs., începând din colțul interior și lucrați spre templul dvs. Utilizați peria pentru a lucra culoarea prin sprâncene și sculptați ușor forma.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar