Cum de a înălbi părul corpului

Dacă aveți părul corpului nedorit, nu! Puteți să-l înălbiți cu ușurință folosind un kit de iluminare la domiciliu, peroxid de hidrogen sau suc de lămâie. Albirea părului nu o elimină, dar face părul mult mai puțin vizibil. Seturile de iluminare sunt ușor de utilizat și relativ ieftin, dar conțin substanțe chimice dure care au potențialul de a provoca o reacție alergică. Dacă preferați o opțiune naturală, ieftină, încercați să utilizați peroxidul de hidrogen pentru a vă ușura părul corpului. Alternativ, luați în considerare utilizarea sucului de lămâie dacă aveți o piele foarte sensibilă. Aplicați pur și simplu produsul, așteptați 5-20 minute și clătiți produsul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Acasă Seturi de luminare
  1. Imagine intitulată Bleach Corp Hair Pasul 1
1. Faceți un patch de testare pe un punct mic înainte de a aplica înălbitorul peste tot. Citiți caseta și amestecați o cantitate mică bazată pe rapoartele particulare ale produsului Bleach și Activator. Aplicați înălbitorul la 1 în × 1 în (2.5 cm × 2.5 cm) secțiunea corpului dvs., cum ar fi brațul dvs. interior. După aproximativ 7-10 minute, scoateți produsul cu apă. Dacă nu există nici o roșeață sau iritație după 24 de ore, puteți utiliza kitul de înălbire în siguranță.
  • Dacă observați orice roșeață sau iritare după utilizarea înălbitorului, nu utilizați acest lucru pentru a înălbi părul corpului. Dacă reacția nu dispare în decurs de 1-2 zile, consultați-vă medicul.
  • Imagine intitulată Bleach Hair Pasul 2
    2. Spălați zona pe care doriți să o înălbiți cu săpun și apă. Înainte de a aplica înălbitorul, frecați zona cu săpun și clătiți bine folosind apă rece sau caldă din robinetul dvs.
  • Este util să curățați zona înainte de al înălbiți pentru a elimina uleiurile naturale, sudoare sau resturi.
  • Imagine intitulată Bleach Corp Pasul 3
    3. Se amestecă ingredientele de albire pe baza instrucțiunilor dvs. particulare. Citiți instrucțiunile dvs. pentru a vă asigura că amestecați produsele corect. În mod tipic, există un recipient de înălbire cu pulbere, un activator de borcan sau cremă și un instrument de amestecare în kituri de înălbire la domiciliu. Utilizați instrumentul de amestecare inclus pentru a scoate produsele și puneți-le într-un vas mic. Cele mai multe kituri Apel pentru o spatulă de înălbitor de pulbere și 2 scoops de cremă Activator.
  • Dacă amestecați incorect bleachul, puteți să vă distrugeți pielea.
  • Așa cum faceți acest lucru, aveți grijă să nu obțineți înălbitorul pe piele. Dacă o faci, clătiți complet.
  • Imagine intitulată Bleach Corp Pasul 4
    4. Aplicați un strat solid, chiar de înălbire în zona dorită. Odată ce înălbirea dvs. este amestecată, utilizați instrumentul de amestecare pentru a scoate produsul și a răspândi în zona pe care doriți să o înălbiți. Puteți să vă înălțați brațele, picioarele sau buza superioară, de exemplu. Asigurați-vă că toate părul dvs. sunt acoperite complet, astfel încât ușurează în mod egal.
  • Pe măsură ce răspândiți înălbitorul, evitați-l la frecare înainte și înapoi în piele.
  • Dacă observați puncte goale după ce aplicați mai întâi Bleach, reveniți și completați-le cu mai mult produs.
  • Imagine intitulată Bleach Corp Pasul 5
    5. Lăsați procesul de înălbire timp de 5-10 minute. Setați un cronometru timp de 5-10 minute, conform instrucțiunilor dvs. specifice. Unele kituri necesită mai mult sau mai puțin timp pentru a procesa înălbitorul. Dacă părul dvs. este maro deschis sau blondă, este posibil să nu aveți nevoie de cât de mult timp pentru a procesa părul. Dacă părul dvs. este foarte întunecat, este posibil să aveți nevoie de timpul complet de procesare.
  • Nu lăsați înălbitorul mai mult decât indicat în instrucțiunile - ar putea duce la arsuri chimice.
  • Imagine intitulată Bleach Corpul părului Pasul 6
    6. Îndepărtați o mică secțiune de înălbitor pentru a verifica luminozitatea generală. După terminarea temporizatorului, luați-vă instrumentul de amestecare și răsuciți un 1 în × 1 în (2.5 cm × 2.5 cm) secțiune a înălbitorului. Inspectați-vă părul pentru a vedea cât de ușoară este acum. Dacă părul tău este suficient de ușor, poți să-ți clătești mai departe. Dacă părul nu este suficient de ușor, lăsați-l să proceseze timp de 2-4 minute, pe baza instrucțiunilor dvs.
  • Dacă observați orice iritare, clătiți slăbirea imediat.
  • Imagine intitulată Bleach Hair Pasul 7
    7. Clătiți înălbitorul când părul este suficient de ușor pentru a vă place. Când părul tău trece inspecția, ești aproape terminat! Pur și simplu ștergeți excesul de înălbitor cu un prosop de hârtie și clătiți orice reziduu. Clătiți complet produsul astfel încât să nu rămână înălbitor.
  • După cum faceți acest lucru, puteți folosi mâna pentru a freca produsul. Când nu există bule sau specificații albe în apă, pielea dvs. este probabil curată.
  • Imagine intitulată Bleach Corp Pasul 8
    8. Evitați să utilizați săpunuri sau să curățări dure de aproximativ 8 ore. Dacă utilizați un detergent abraziv pe părul dvs. nou alb, acesta vă poate irita pielea.
  • Dacă înălbiți părul pe timp de noapte, dușul dimineața, mai degrabă decât înainte de a vă culca.
  • Metoda 2 din 3:
    Apă oxigenată
    1. Imagine intitulată Bleach Corp Pasul 9 Pasul 9
    1. Se amestecă părți egale de 3% peroxid de hidrogen și apă într-un castron sau cupă. Aceasta este o metodă sigură, deoarece peroxidul și apa sunt ambele ingrediente naturale. Utilizați un raport de 1: 1 pentru a amesteca aceeași cantitate de soluție într-un vas. Se rotește o lingură în jurul valorii de a se asigura că lichidul este amestecat corect.
  • Imagine intitulată Bleach Hair Pasul 10
    2. Saturați o minge de bumbac sau un tampon în amestecul lichid. Odată ce amestecați peroxidul de hidrogen și apa, dați o minge de bumbac sau un tampon în vas și lăsați lichidul să înmuiați complet bumbacul. Puteți să o mutați în jur de mâncare până când este complet saturată.
  • Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 15-30 de secunde.
  • Dacă balonul sau tamponul dvs. de bumbac se scurge excesiv, strângeți-l ușor pe partea superioară a vasului.
  • Imagine intitulată Bleach Corp Pasul 11 ​​Pasul 11
    3. Puneți bilele de bumbac sau tamponul pe fața pe care doriți să le înălbiți. Puteți să vă înălțați părul abdominal și zona antebrațului, de exemplu.
  • Utilizați bilele de bumbac multiple sau tampoane dacă doriți să acoperiți mai multe pete în același timp.
  • Imagine intitulată Bleach Corp Pasul 12
    4. Stați în soare timp de 20-30 de minute pentru procesarea peroxidului. Pentru a ușura părul în mod corespunzător, este mai bine să stați la soare, deoarece peroxidul de hidrogen este activat de lumina soarelui. Setați un cronometru după ce ați pus bumbacul sau tamponul în poziție și verificați luminozitatea după aproximativ 20 de minute.
  • Rețineți că părul poate să nu apară mult mai ușor după prima utilizare. Va lua mai multe aplicații.
  • Imagine intitulată Bleach Corp Pasul 13
    5. Spălați bine peroxidul de hidrogen. Odată ce ați terminat să vă luminați părul, luați o cârpă curată și ștergeți zona albită. Puteți, de asemenea, să urce în duș rapid pentru a clăti dacă preferați. Peroxidul nu este dăunător pentru pielea dvs., dar o poate usca în timp.
  • Imagine intitulată Bleach Corpul părului Pasul 14
    6. Aplicați o loțiune hrănitoare pentru a rehidrata pielea. De-a lungul procesului de albire, pielea dvs. poate fi uscată din expunerea la peroxid de hidrogen. Pentru a vă menține pielea moale și sănătoasă, este mai bine să frecați o cantitate de dimensiuni de dime sau de la loțiune bogată în ulei de vitamina E peste zona dvs. albită. Faceți acest lucru imediat după clătire și uscarea zonei albite.
  • De asemenea, puteți utiliza loțiune cu o bază de cacao sau unt de shea, deoarece acestea sunt foarte hidratante și făcute din ingrediente naturale.
  • Metoda 3 din 3:
    Suc de lămâie
    1. Imagine intitulată Bleach Corp Pasul 15
    1. Amestecați părți egale de suc de lămâie și apă într-o ceașcă. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați suc de lămâie proaspăt stoarse. Sucul de lămâie îmbuteliat sau organic funcționează, de asemenea, bine. Umpleți o ceașcă de aproximativ 1/3 din calea cu suc de lămâie, apoi umpleți paharul încă 1/3 din calea cu apă din robinetul tău.
    • Folosind apa pentru a dilua sucul de lămâie reduce aciditatea un pic, astfel încât pielea dvs. nu se usucă sever.
  • Imagine intitulată Bleach Hair Pasul 16
    2. Înmuiați o minge de bumbac sau un tampon în amestec. Pentru a aplica sucul de lămâie la părul pe care doriți să îl înălbiți, este mai ușor să utilizați o minge de bumbac sau un tampon. Dungeți bilele de bumbac sau tamponul în ceașcă de suc de lămâie și scoateți-o după câteva secunde. Asigurați-vă că mijlocul și în afara bumbacului este umed adecvat.
  • Imagine intitulată Bleach Hair Pasul 17
    3. Așezați bilele de bumbac sau tamponul în care doriți să aplicați Bleach. Puteți folosi suc de lămâie pentru a înălbi în siguranță buza superioară, abdomen, brațele și picioarele. Țineți bumbacul în locul procesului de albire.
  • Imagine intitulată Bleach Corpul părului Pasul 18
    4. Stați afară cu soluția de lamaie în loc de 15-20 de minute. Lumina soarelui ajută la stimularea efectelor de iluminare ale sucului de lamaie, deoarece soarele activează acidul citric. După 20 de minute, pielea se va simți foarte uscată, deci este un moment bun pentru a opri sesiunea de albire.
  • Dacă ardeți cu ușurință, aplicați protecție solară la restul pielii pentru a evita arsurile solare.
  • Imagine intitulată Bleach Corp Hair Pasul 19
    5. Clătiți complet sucul de lamaie. Utilizați apă caldă pentru a scăpa de sucul de lămâie sau reziduul. Dacă vă înălțați brațele, vă puteți ține brațul sub chiuvetă. Dacă vă înălțați fața sau picioarele, utilizați un prosop curat.
  • Imagine intitulată Bleach Corp Pasul 20
    6. Hidratați zona cu loțiune după ce curățați zona albită. Sucul de lamaie face ca pielea să fie foarte uscată, deci este mai bine să-l completați cu loțiune de hidratare imediat după curățarea pielii. Utilizați produse care conțin unt de cacao, unt de shea sau ulei de vitamina E, de exemplu.
  • Puteți masca loțiunea în piele pentru un efect relaxant.
  • Imagine intitulată Bleach Corpul părului Pasul 21
    7. Repetați acest lucru în fiecare zi pentru a observa rezultate substanțiale. Sucul de lamaie poate ușura părul corpului, dar face mai multe aplicații și o anumită răbdare. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați această tehnică de albire în fiecare zi. Dacă nu sunteți în stare să înălbiți cu suc de lămâie zilnic, încercați timp de 3-4 zile pe săptămână.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Acasă Seturi de luminare

    • Kit de albire la domiciliu
    • Apă
    • Săpun
    • Curățați prosopul
    • Temporizator

    Apă oxigenată

    • 3% peroxid de hidrogen
    • Apă
    • Farfurie
    • Bile de bumbac sau tampoane
    • Loţiune

    Suc de lămâie

    • Sucul de lămâie proaspătă
    • Apă
    • ceașcă
    • Bile de bumbac sau tampoane
    • Loţiune

    sfaturi

    Dacă pielea îți arată mai ușoară după ce ai clătit bleachul, e în regulă! Acest lucru este normal, iar colorarea va dispărea înapoi la tonul dvs. natural după câteva ore.
  • Albirea părului de corp funcționează cel mai bine pentru tipurile de păr fin, ușoare.
  • Un tratament de albire poate dura de la 2-4 săptămâni, în funcție de cât de repede crește părul.
  • Avertizări

    Dacă observați nici o iritare a pielii, mâncărime sau ardere, ștergeți imediat înălbitorul și spălați orice rămășițe.
  • Nu puneți înălbitor pe nici o piele iritată sau tăieturi. De exemplu, nu puneți înălbitorul pe un cos sau cusur.
  • Evitați aplicarea înălbitorului în zonele sensibile, cum ar fi linia dvs. de bikini sau grupa.
  • Dacă aveți păr foarte întunecat sau gros, părul dvs. nu poate arăta mai ușor după o aplicație. Luați în considerare utilizarea unei alte metode de îndepărtare a părului dacă părul dvs. nu se ușurează în mod adecvat după mai multe încercări.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar