Cum să furnizeze prima dvs. Familie de colegiu sau un apartament pe un buget

Deoarece orice student colegiu poate raporta, banii pot fi strânși. Va trebui să fiți creativi și inteligenți pentru a vă oferi apartamentul sau dormitorul la fel de ieftin posibil. Iată câteva sfaturi pentru a ridica unele elemente de viață esențiale.

Pași

Partea 1 din 3:
Decideți ce aveți nevoie
  1. Imaginea intitulată începe o nouă zi 16
1. Aflați ce aveți nevoie. Începeți cu lucrurile pe care aveți absolut nevoie de camera dvs. de dormit. Colegii au de obicei un pachet de orientare care enumeră clar ceea ce veți avea nevoie. De exemplu: așternut, cum ar fi foi, perne, pături, protectori de saltea.
  • Ceea ce este interzis? Multe școli nu permit "Vase fierbinți", Cuptoare de toaster, lumânări, încălzitoare de spațiu și altele asemenea. Și acest lucru va fi probabil declarat foarte clar.
  • Ce recomandă CLASSMENSMEN? Orientarea este un moment bun pentru a cere oamenilor familiarizați cu campusul ceea ce poate să nu fie absolut necesar, dar recomandat. Dacă nu, de obicei, prima săptămână este bună. Aceasta poate include frigidere de dimensiuni mari, ventilatoare (în special în climatul mai cald), lămpile, microunde mici, covoare mici și așa mai departe.
  • Cu apartamente, în general, va trebui să oferiți mobilier. Acestea includ paturi, dresser, canapele și lucruri precum televizoarele.Cu toate acestea, asigurați-vă că întrebați dacă există mobilier care vine cu apartamentul. Ocazional, un apartament poate avea unele mobilier - adesea pentru că ultimul chiriaș a lăsat-o în urmă. Uneori, dacă cereți chiriașului care pleacă (mai ales dacă pentru un loc îndepărtat), ei vă pot lăsa ceva sau pentru o reducere mare.
  • Fii atent "Înapoi la școală" Publicitate. Magazinele de vânzare cu amănuntul vor încerca să vă convingă că aveți nevoie de elemente care pot fi complet inutile. De exemplu, este posibil să nu aveți nicio cameră pentru un scaun de bere supradimensionat în dormitorul mic.
  • Imagine intitulată Faceți o verificare a fundalului criminal Pasul 2
    2. Faceți o listă de articole pe care veți avea nevoie. O listă de elemente comune pentru a vă gândi să vă puteți găsi mai jos în Lucrurile de care veți avea nevoie secțiune. Ia în considerare faptul că spațiul va fi, fără îndoială, limitat. Apartament de viață poate necesita mai multe. Utilizați judecata și bunul simț. Puneți lista în ordinea importanței.
  • De asemenea, luați în considerare cât timp veți fi acolo. O persoană care petrece un semestru la un program special va avea nevoie probabil mai puțin decât cineva care petrec un an școlar în campus.
  • Amintiți-vă că mai puțin adus, cu atât mai ușor de ambalat și să se mute. Dacă locuiți în campus, va trebui să vă mutați toate lucrurile în 9 luni. Prea multe lucruri pot fi, de asemenea, problematice dacă trebuie să luați un autobuz sau o casă de avion. De asemenea, elevii de colegiu tind să se miște frecvent, deci are sens să vă mențineți lumina bunurilor de uz casnic.
  • Uneori are sens să faceți o listă de rulare pe măsură ce mergeți. Pe măsură ce vă așezați într-un spațiu, aveți tendința de a afla ce aveți nevoie, de ce dimensiune, și așa mai departe. De asemenea, vă poate ajuta să declanșați memoria dvs. atunci când mergeți la cumpărături sau la o vânzare de garaj sau nu.
  • Magazinele sunt de obicei disponibile imediat. În timp ce unele colegii sunt în locuri îndepărtate cu centre comerciale greu accesibile, majoritatea vor avea locuri de vânzare cu amănuntul pentru a cumpăra lucruri de care aveți nevoie. De obicei nu totul trebuie să fie cumpărat imediat. Chiar dacă există puține magazine disponibile, cumpărăturile online pot face multe lucruri disponibile pentru cumpărare.
  • Imaginea intitulată Supraviețuirea liceului Pasul 13
    3. Planificați pe termen scurt. Cele mai multe dintre elementele de care va trebui să obțineți prin colegiu sau pentru primul dvs. apartament nu trebuie să dureze mai mult de câțiva ani în cel mai bun caz. În timp ce ar trebui să încercați întotdeauna să alegeți elemente de calitate decentă, mobilierul primului dvs. nu va fi probabil cel mai bun.
  • Simțiți-vă liber să achiziționați articole de plastic ieftine, cum ar fi sertare de plastic, mese pliabile, futoni sau chiar mobilier de patio, ca un mod ieftin de a-ți îndeplini nevoile.
  • Cu toate acestea, aveți grijă să nu mergeți cu într-adevăr Mobilier de calitate inferioară. Un bătrân Futon va răni probabil înapoi. Un sertar de plastic set care nu funcționează niciodată în mod corespunzător și pauze înainte de pauza de iarnă nu este o afacere.
  • Nu fi prea agitat. Lucrurile pe care le folosiți în timpul anilor colegiului tind să fie utilizați timp de câțiva ani în cel mai bun caz, și nu tind să fie la fel de drăguți ca și ceea ce ați putea avea în timpul carierei dvs. S-ar putea să fiți folosit pentru casa părintelui dvs., care va avea lucruri pe care le-au acumulat de-a lungul anilor. Dar, pentru moment, va fi puțin probabil să aveți un set de dormitoare potrivite sau ceva asemănător cu mobilier fină.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea și cumpărarea de mobilier
    1. Imaginea intitulată Vorbește mama în a spune da pasul 1
    1. Cereți rude sau vecini dacă au obiecte pe care le puteți utiliza. S-ar putea să fiți surprins de câți oameni au mansardă și sertare pline de elemente neutilizate sau nedorite care au nevoie de o casă bună. S-ar putea să le faceți o favoare, luându-l de pe mâini. Începeți să vă întrebați în timpul verii, astfel încât ei să poată păstra ochii deschisi și să se așeze la o parte.
    • Aveți grijă să luați articole din casa familiei. Nu vrei să ieși ca un măturători lacomi. Dacă tatăl dvs. se gândește să modernizeze televiziunea, poate fi o oportunitate de a discuta despre luarea celui vechi în apartamentul dvs. Cu toate acestea, nu vă așteptați să fiți dat lucruri care sunt folosite în casă.
    • Dacă cei dragi vor să arunce o petrecere sau să dea cadouri pentru a sărbători absolvirea, solicitați consumabile pentru colegiu sau apartamentul dvs.Magazine de lanțuri mari, cum ar fi ținta și baia de pat și dincolo de registrele de ofertă.
    • Nu faceți cereri generoase. Este un lucru care trebuie să ceară un frigider de dimensiuni, dar un televizor cu plasmă poate părea lacom. Păstrând-o simplu și rezonabilă, oamenii vă vor aprecia situația și vă vor simți mai înclinați să vă ajute.
    • Tu trebuie sa trimite mulțumesc Note pentru toți cei care vă oferă un cadou. Fii recunoscător.
  • Imaginea intitulată ieși dintr-un pas de închiriere 17
    2. Verificați bordonul. Mulți oameni aruncă lucrurile în loc să încerce să vândă sau să doneze. Acest lucru este comun, în special atunci când oamenii se mișcă, în ziua de gunoi sau în ziua sau după o vânzare de curte. Desigur, obțineți doar obiecte care pot fi spălate și dezinfectate - probleme cu mucegaiul, bug-urile de pat și curățenia de bază pot fi o problemă.
  • Pentru cele mai bune lucruri, călătoriți în zonele mai bogate. Oamenii cu bani în plus pentru a petrece adesea elemente noi și asemănătoare cu noi, doar pentru că au ieșit din stil.
  • Centrele de reciclare, magazinele de economie și alte magazine second-hand în astfel de regiuni sunt, de asemenea, resurse excelente.
  • Imagine intitulată Calculați cantitatea de ștampile alimentare Pasul 7
    3. Se îndreaptă spre centrul de deșeuri sau de reciclare locală.În multe depozite de deșeuri, există o clădire separată în care oamenii pot scădea ușor mobilier utilizat și alte articole de casă, care de obicei sunt clasificate ca "Prea bine pentru a arunca."Curățarea de primăvară pentru rezidenții județeni poate însemna o canapea nouă pentru apartamentul dvs. sau o stație de calculator pentru camisie, fără costuri, cu excepția energiei pentru a încărca lucrurile în vehiculul dvs.Asigurați-vă că vizitați frecvent aceste locuri, deoarece o vărsare completă într-o dimineață poate fi uscată pe oase.
  • Imagine intitulată Piața unui produs Pasul 1
    4. Căutați alte tipuri de cadouri gratuite. Verificați site-urile web, cum ar fi Craigslist.org sau freiclice. Foarte des, oamenii vor posta elemente care sunt libere pentru întrebarea.
  • Fi extrem de atent de bedbugs. Din păcate, infestațiile pot fi obișnuite în articole, cum ar fi saltele, scaune ușoare și canapele. Obiectele curbside, cum ar fi acestea, ar trebui abordate cu precauție extremă.
  • Imagine intitulată Faceți bani în creștere a legumelor Pasul 11
    5. Încercați magazinele de tip. Ele sunt adesea afiliate cu o caritate. Nu numai că puteți obține bunuri ieftine, banii pe care îi cheltuiți merge spre a ajuta caritatea. Verificați adesea așa cum se schimbă oferta lor zilnic săptămânal. Puteți ridica cu ușurință ghivece, tigăi, bowls și ustensile pentru $ 1 sau mai puțin. De asemenea, urmăriți vânzările bisericești. Mulți biserici mai în vârstă de descărcați articole excelente pentru a fi vândute super-ieftine la aceste vânzări.
  • Imaginea intitulată face bani ca o fată adolescentă Pasul 12
    6. Vizitați magazinele de dolar în cartierul dvs. Acestea sunt un loc minunat pentru a cumpăra mopuri, mături, articole de bucătărie și curățare. De asemenea, încercați să ridicați perii de toaletă și pistoane de toaletă aici. Acestea sunt două elemente pe care nu doriți să le folosiți.
  • Magazinele de dolar sunt, de asemenea, locuri minunate pentru a cumpăra cadre de imagini. Fotografiile fac decorațiuni excelente, personale și ieftine.
  • Magazinele de dolar sunt, de asemenea, de obicei excelente pentru o bogăție de articole de uz casnic, cum ar fi tablouri, note, calendare, mănuși de cuptor, mâncăruri de săpun și multe altele.
  • Imaginea denumită reducerea plăților dvs. de împrumut pentru studenți Pasul 2
    7. Magazin de vânzări la curte locale. Vânzările de curte sunt adesea mari resurse pentru adultul tânăr obosit. Acestea vor fi aproape întotdeauna în week-end (mai ales sâmbătă) și tind să înceapă mai devreme și să se înfășoare în jurul valorii de 3 p.M.
  • Cereți persoanei care execută vânzarea curte pentru articolele pe care le căutați în mod specific, deoarece acestea pot fi ascunse sau vânzătorul s-ar putea aminti brusc că există unul care poate fi vândut.
  • Dacă elementele sunt prea scumpe sau pot fi găsite mai ieftine în altă parte, ar trebui să așteptați. Unele persoane prețuri de vânzare elemente de garaj prea mare. Dacă da, renunțați la vânzarea curtei sau încercați din nou la mijlocul după-după-după-după-după-dată când prețurile pot scădea.
  • Un alt sfat este să vorbești liniștit cu gazda vânzărilor din curte. Explicați că plecați la colegiu și încercați să găsiți anumite elemente. Dați-le numărul dvs. și spuneți-le că veți fi fericiți să vă luați obiecte de pe mâini, nu ar trebui să vândă până la sfârșitul zilei. Majoritatea oamenilor ar prefera să dea obiecte unui student prietenos, personalizat, nevoiaș decât să le setați pe bordură sau să-l arunce afară.
  • Imagine intitulată de cercetare Pasul 6
    8. Verificați listele de licitație. Mulți oameni își pun obiectele neutilizate în depozit și, uneori, uită să plătească factura de stocare. Aceste articole sunt puse la licitație. S-ar putea să fiți în măsură să stocați doar câteva dolari. Majoritatea oamenilor încearcă să-și obțină mâinile pe comorile la licitații, astfel încât elementele de bază pot fi ridicate super ieftine.
  • Imagine intitulată se distrează cu prietenii tăi adolescenți (fete) Pasul 16
    9. Consultați cu magazinele locale de antichitate. Magazinele antice nu sunt toate elementele vechi. În mod surprinzător, magazinele antice vinde adesea obiecte la un preț mai mic decât mobilierul nou. Deși termenul este "magazin de antichități", Aceste magazine vin adesea fericit ceea ce este de fapt vintage și uneori nici măcar acel vechi. Sincer, ei vor vinde ceea ce cred ei că pot face un profit pe, vechi și valoroase sau nu! Ele au adesea multe articole decorative, de asemenea.Vă puteți negocia adesea cu ei să primească o reducere.
  • Imaginea intitulată Fii un antreprenor de succes Pasul 13
    10. Vizitați magazinul de surplus al universității. De multe ori vor oferi mobilier de birou folosit, lămpi, unelte și altele asemenea la prețuri rezonabile.
  • Imagine intitulată răsfățați-vă pasul 7
    11. Vizitați dulapul de împrumut al Universității. Unele colegii operează "Dulapuri de împrumut" Pe baza unei baze de onoare, unde puteți obține lucruri gratuite dacă sunteți de acord să îl returnați (și să aduceți mai multe lucruri) de îndată ce nu mai aveți nevoie de ea.
  • Uneori, accesul la dulapuri de împrumut este limitat la persoanele cu nevoi speciale: studenți internaționali, studenți ai unui anumit departament sau școală, sau cei care au nevoie în special (cum ar fi un student care provine dintr-un fundal extrem de săracit.) Cu toate acestea, nu doare niciodată să ceară.
  • Partea 3 din 3:
    Personalizarea și împachetarea mobilierului
    1. Imagine intitulată adormit rapid pasul 17
    1. Vopsea sau aplicați finisaje funky pentru a face ceva să arate mai mult stilul tău. Slipcovers sunt disponibile la magazinele cu discount sau puteți utiliza foi într-un vârf. Fi creativ și distrați-vă cu el!
  • Imagine intitulată Deplasați-vă din statul de stat 13
    2. Înfășurați și împachetați cu atenție obiecte spart. Nu vrei să ajungi la școală cu o grămadă de mâncăruri sparte și trebuie să începi peste tot. Asigurați-vă că etichetați cutiile.
  • Imaginea intitulată supraviețuiește unui apocalipsă Pasul 17
    3. Magazin pentru alimente în timp ce sunteți încă acasă. Bineînțeles, acest lucru tinde să lucreze dacă conduceți la școală, nu dacă sunteți în zbor. Stocuri pe obiecte conservate cum ar fi supe, amestecuri de băuturi pulverizate, ton și ravioli, amestecuri cutie și elemente care nu vor zdrobi sau nu vor fi rele. Nu uitați să sare, piper, muștar, ketchup, zahăr, îndulcitor, praf ne-lactate cremă de cafea, spray de gătit, popcorn, cutii de arahide, etc.
  • Întrebați înainte de a lua! Părinții tind să fie bine cu privire la trimiterea elevului lor legat de colegiu. Unii părinți vor insista. Cu toate acestea, aceasta nu ar trebui să fie o surpriză. Nici pur și simplu luați mâncarea unei alte persoane fără să vă întrebați, chiar și părinții dvs.
  • Nu deschideți nimic care necesită refrigerare înainte de a pleca pentru noile dvs. săpături. Multe produse arzătoare sunt în siguranță la temperatura camerei până se deschide, cum ar fi maioneza și pansamentele de salată.
  • Discutați cu părinții dvs. despre adăugarea câtorva elemente în lista de bacanie a fiecărei săptămâni. Dacă începeți mai devreme, puteți avea o mare ofertă de hrană pentru a vă duce la școală.
  • Adresați-vă părinților dvs. despre a face o excursie la Clubul Local Shopping Club și pentru a ridica niște alimente în vrac.
  • Condimentele cum ar fi sarea și piperul sunt probabil în stare bună la casa părintelui dvs. Condimentele sunt scumpe și nu veți trece rapid, deci cereți-vă familiei să împrumute de la consumabilele lor.
  • sfaturi

    Dacă sunteți destul de norocoși pentru a obține mai multe elemente, puteți dona extras prietenilor care se confruntă cu aceleași provocări de cumpărături.
  • Pentru cadouri de naștere sau de vacanță, cereți carduri cadou pentru magazine de reducere unde puteți ridica consumabile.
  • Nu uitați să verificați site-urile precum Craigslist sau alte plăci de mesaje locale pentru articole gratuite sau cu costuri reduse.
  • Nu așteptați până în săptămâna înainte de începerea școlii. Începeți să luați articole în timpul verii sau anul școlar anterior. Stocarea unui tampon de colegiu poate fi scump, așa că dă-ți o mulțime de timp pentru a căuta chilipiruri.
  • Puteți chiar să începeți rețele cu prietenii dvs. pentru a împărtăși sfaturi de cumpărături. Lăsați-i să știe când vedeți ceva pe lista lor și viceversa.
  • Pentru fiecare element, luați în considerare dacă veți într-adevăr Aveți nevoie de ea - pentru majoritatea studenților noi, veți trece într-o cameră mai mică decât camera dvs. acasă, și Veți avea un coleg de cameră.
  • Chiar dacă locuiți într-un dormitor pentru moment, puteți începe să luați celelalte elemente esențiale. Păstrați-vă ochii deschiși și ridicați oferte bune. Până când vă deplasați în apartamentul respectiv, veți fi stocați cu consumabile.
  • Dacă știți sau veți afla exact cine sunt colegii dvs. de cameră înainte de a vă deplasa în dormitor, intrați în contact cu ei și lucrați cine este responsabil pentru obținerea lucrurilor mai mari cum ar fi microunde, televizoare, sisteme de jocuri, imprimante, et cetera, în conformitate cu Ce permite școala dvs.
  • Cel mai bun moment pentru a găsi elemente de bordură este în luna mai, când majoritatea colegiilor finalizează anul școlar.Elevii aruncă adesea elementele pe care nu le pot lua cu ei când se mișcă. Conectează-te cu alți studenți pe Uloop pentru articole gratuite sau ieftine - Craigslist este, de asemenea, plin de articole gratuite sau ieftine în această perioadă a anului, de asemenea.Dacă vă aflați într-un oraș mare, mergeți în jurul valorii de sfârșitul lunii, când mișcările sunt cele mai frecvente.
  • Site-ul colegiului dvs. ar trebui să aibă o zonă dedicată bobocilor primiți, care probabil vor avea o listă cu ceea ce să aducă și ce să nu aducă la cămine (e.G. Multe colegii interzice aparatele cu elemente de încălzire expuse, cum ar fi coffecioara cu vase care stau pe plăci de hot).
  • Utilizați creativitatea pentru a vă decora pereții. Imagini de prieteni, familia și imaginile din orașul dvs. natal lărgit și pus în cadre potrivite. Puteți găsi aceste magazine cu discount sau cumpărați cele nepotrivite și vopsea pentru a se potrivi.
  • Verificați ziarele colegiului sau alte publicații gratuite în orașul Colegiului sau pentru un colegiu din apropierea orașului dvs. natal. Alți studenți se pot mișca și mă dau în jos pentru un preț foarte bun.
  • Avertizări

    Echipa de ridicare dacă ceva este greu! Pornirea semestrului cu o spate înclinată (și probabil mobilier rupt) face ca un student foarte nefericit.
  • Căminele restricționează adesea ce aparate electrice sunt permise. Verificați cămașa dvs. permite articole înainte de a le mișca. Poate că trebuie să-l împachetați până când aveți propriul dvs. apartament.
  • Întrebați ce fel de cârlig este disponibil înainte de a face cumpărături pentru o mașină de spălat și uscător. Nu cumpărați un uscător de gaz dacă cârligul este numai pentru electricitate.
  • Bleach va înălța țesătura pe care este vărsat accidental. Utilizați precauție când curățați cu înălbitor și utilizați precauție atunci când se ocupă cu mopul sau cârpele pe care le-ați folosit.
  • Când se îndreaptă spre depozitul de deșeuri, verificați dacă vehiculul dvs. afișează corect autocolantul județean. Pot exista amenzi grele pentru a "vizitator," Chiar dacă să ridicați (și să nu renunțați) elemente. Luați în considerare ca un prieten să vă conduceți la dump dacă sunteți dintr-o altă jurisdicție.
  • Majoritatea magazinelor și vânzărilor de curte vinde articole "Ca și", ceea ce înseamnă că nu poate funcționa. Cereți conectarea la orice aparat electric pentru a vedea dacă funcționează înainte de a cumpăra.
  • Bleach și amoniac pot fi de curățare ieftin și eficienți, dar nu pot fi amestecate împreună. Fumurile toxice se vor forma!
  • Bleach și amoniac au fumuri puternice. Se diluează cu apă și se utilizează într-o zonă bine ventilată dar nu amestecați.
  • Mobilierul uzat poate conține bedbug-uri.Saltelele sunt cele mai expuse riscului, dar bedbug-urile pot trăi în crăpături mici în orice mobilier.Rețineți că bedbug-urile sunt foarte pline, și astfel se pot ascunde foarte eficient în crevări - este puțin probabil să le vedeți prin inspecție ocazională.Odată ce bedbugs intră într-o casă, ele sunt extrem de greu de eradicat.Pentru a evita problemele, fiți foarte sigur că mobilierul nu a venit dintr-o casă infestată.
  • Luați în considerare cu atenție mobilierul care se găsește pe bordură.Ca saltelele cu bedbug-uri, mobilierul din lemn și canapele pot conține roade dacă au fost păstrate într-o casă cu o infestare.Tu nu face Doriți să vă ocupați de asta.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Bucătărie
    • Ustensile: Veți avea nevoie de cuțite, furci și linguri pentru a mânca, dar, de asemenea, cuțite pentru a tăia cu linguri mai mari pentru agitare. Ar trebui să obțineți, de asemenea, plastic mai mare sau din lemn (nu metal, zgârieturi teflon) linguri și spatule pentru a fi utilizate pe tigaie acoperită cu teflon (non-stick).
    • Oale și tigăi: Este posibil să nu gătiți foarte mult acum, dar ar trebui să învățați. Odată ce învățați bucătar Pentru unul, vă puteți întinde buckul mult mai departe. Obțineți ghivece non-stick (acoperite cu teflon) și tigăi (mai ușor de curățat și alimentele nu se vor lipi.) Veți avea nevoie de o tigaie de tip tigaie, de dimensiuni medii, o cratiță sau două, o foaie de coacere sau o tigaie de jellyroll și o pantă de pizza rotundă dacă puteți găsi unul (și doriți să mâncați pizza). Jellyroll și foile de copt vin în mai multe dimensiuni. Încercați să obțineți o tigaie mică sau medie de la tigăi mari (de obicei 17"-19") nu se potrivesc întotdeauna în cuptoare mici.
    • Bucate: Pentru ușurință, ar trebui să stocați pe plăci din plastic (plăcile de hârtie face prea multe deșeuri). De asemenea, este important să aveți mâncăruri cu microunde. Uită-te pe fundul plăcii - va fi marcat, de obicei, dacă este în siguranță cu microunde cu "Cuptor cu microunde". Veți avea nevoie de boluri și plăci. Dacă beți cafea, veți avea nevoie, de asemenea, cupe de cafea.
    • Sticlărie: Ochelarii sunt pentru băut, nu pentru a fi folosiți ca scrumiere sau boluri de amestecare. Unii oameni preferă sticla peste plastic. Majoritatea oamenilor au o combinație a celor două. Căutați un pahar greu, care nu este prea mare, nici prea mic. Gândiți-vă la ochelarii pe care îl beți zilnic și căutați ochelari care mărimea. Ochelari cu tulpini (Gândiți ochelarii de vin) se pot rupe cu ușurință și nu pot fi potriviți pentru dormitorul de zi cu zi / apartamentul. Dacă găsiți câteva dintre cele necostisitoare sau cineva vă oferă cele libere, le puteți lua, dar salvați-le pentru ocazii speciale. Cupele de plastic ar trebui să fie robuste și fără miros.
    • Depozitare alimentară: Bolurile de depozitare sunt de obicei plastice și vin cu un capac. Puteți găsi recipiente de depozitare din plastic foarte ieftine în magazinul alimentar. Ele sunt destul de ieftine pentru că vă aruncați ar trebui să îmbătrânesc sau urâți. Încercați să aveți 1-3 containere de depozitare mai mari și cel puțin 4-5 containere mai mici. Dacă locuiți undeva susceptibilă Insecte, De asemenea, puteți obține recipiente de depozitare suficient de mari pentru a ține o cutie de cereale, o pungă de zahăr și suficient de mare pentru a ține o pâine de pâine.
    • Pungi Ziploc sunt excelente pentru depozitare. Puteți stoca restul unui sandwich, gustări sau le puteți folosi pentru a împacheta gustări pentru a vă întinde bugetul și nu vă puteți mânca cât de mult.
    • Încercați să ridicați recipientele ieftine de depozitare pentru resturile dvs. și utilizarea de zi cu zi. Acestea pot fi găsite de obicei pe folia de aluminiu sau pe culoarul sacului Ziploc în majoritatea magazinelor de produse alimentare pentru $ 2- $ 5 pentru mai multe mici.
    • Pentru depozitarea zahărului, făinii, pâinii etc. Este posibil să aveți nevoie de un container de depozitare din plastic mai mare, care poate fi găsit în secțiunea de stocare din cauciuc sau bucătărie a magazinului dvs. local de reducere. Acestea vor costa un pic mai mult pentru că sunt grele. Încercați să vă întrebați familia dacă au extras înainte de a cumpăra.
  • Amestecarea: Este posibil să nu faceți o mulțime de amestecare, dar având 1-2 boluri în jurul valorii de nu este un lucru rău. Unii chiar vin cu capace, astfel încât să puteți avea spațiu de stocare dacă aveți nevoie de ea. Bolurile din oțel inoxidabil sunt ieftine și vor dura literalmente o viață dacă le mențineți.
  • Căutați câteva cărți de bucate Dacă vă place să gătiți. Există cărți de bucate dedicate gătitului pentru single, pentru bugete și mese ușoare. Nu uitați să adăugați cupe de măsurare și linguri în lista dvs. de cumpărături, deoarece veți avea nevoie de măsurare mai precisă cu rețete de cărți de bucate.
  • Gadget-uri și aparate mici:
  • Cuptor cu microunde- Încercați să obțineți unul mai mic, deoarece spațiul va fi o primă (dacă nu veți obține o mare afacere pe una mare).
  • Deschizator de conserve- Acestea vin în electrice și manuale. Dacă deschideți o mulțime de cutii, vă puteți gândi la un electric.
  • Toaster sau cuptor de toaster- poate economisi energie electrică dacă o utilizați în loc de un cuptor pentru articole mici.
  • Cafetiera- Căutați ceva cu o caraf simplă. Înlocuirile pot fi găsite cu ușurință dacă sunt rupte. De asemenea, puteți utiliza cafea producătorii de ceai sau de încălzire a apei.
  • Blender- Mare pentru a face shake-uri și smântână. Capacul este esențial.
  • Hot Air Popcorn Popper- Acesta este un element fantastic, iar dacă puteți găsi un lucru ieftin de lucru, ar trebui să-l obțineți. Floricele de porumb este ușor de fixat, super ieftin și o gustare excelentă pentru a oferi prieteni care nu vă vor răni portofelul. Cu popperii de aer cald, îl puteți pregăti în 3 minute și aveți o curățare minimă.
  • Prosoape și lenjerie de pat: Veți avea nevoie de cel puțin două seturi de foi pentru patul dvs., o pătură sau un mângâietor (mai mult sau mai puțin în funcție de locul în care locuiți), spălați cârpe, prosoape de baie, prosoape de bucătărie, mănuși de cuptor, Curățenie cârpe și / sau bureți. Culorile cool sunt distractive, dar stau cu albii vă vor da opțiunea de a înălbi dacă lucrurile sunt într-adevăr murdare sau mirositoare. Încercați să obțineți pături și mângâieri care sunt lavabile la mașină și se pot încadra într-o mașină de spălat. Nu uitați lenjeria și pernele. A dormi pe o saltea fără paduri sau foi de saltea poate fi nesanitar, promovează infestarea acarmentelor de praf și scurtarea duratei de viață a elementului.
  • Curățenie: Nimeni nu-i place să curățească astfel să facă treaba mai ușoară cu instrumentele adecvate. Obțineți un mop, găleată, mătură, praf, cârpe, bureți, un alt scop de curățare, cum ar fi 409 sau fantastic, care va curăța sau degresat, amoniacul este, de asemenea, excelent pentru curățarea totul de la aparate la ferestre, curățător de baie, castron de toaletă și perie castron de toaletă (Dacă aveți covor, veți avea nevoie de un aspirator și un vid). Dacă într-adevăr urăsc curățenia, poți ridica niște mănuși galbene pentru a-ți păstra mâinile să se murdărești. De asemenea, ar trebui să ridicați a Plunger pentru baie ta. Sunt ieftine și când ai nevoie de unul, ai nevoie de unul. Uneori, curățarea super-ieftină de marcă de dolari poate să nu funcționeze, precum și mărcile de nume.
  • Articole de mobilier: Acest lucru poate fi luat gratuit de familie. Adresați-vă părinților dacă puteți lua mai în vârstă mobila De la domiciliu sau verificați mansardă sau subsol pentru lămpile și accesoriile uitate. Faceți o listă a nevoilor evidente: pat, dresser, canapea, scaune etc.
  • Dacă nu găsiți un tabel, puteți utiliza întotdeauna mese de tavă. Sunt mai ieftine și mai ușor de mutat.
  • Verificați Craigslist, magazine locale și puneți cuvântul la familie că aveți nevoie de mobilier.
  • Evitați paturile de apă sau paturile regele. Multe locuri interzic paturile de apă și paturile de dimensiuni regele funcționează numai în camere foarte mari. Gândiți-vă la funcționalitate și luați ceea ce se va potrivi. Este posibil să trebuiască să discutați cu părinții dvs. despre a vă permite să luați ceva din camera sau comerțul cu un frate.
  • Utilizați slipcovers pentru a da canapele vechi și scaune un aspect nou. Slipcovers îi vor proteja de vărsări. Nu vă faceți griji cu privire la găsirea de sus a canapelor de linie și scaune. Obțineți ceea ce puteți și ce se va potrivi spațiului dvs. și veți folosi capacele de alunecare pentru a lega decorul împreună.
  • Aparate mai mari de obicei vin cu apartamente, dar ar trebui să întrebați când închiriați o casă.
  • Șaibă și uscătoare- Disponibilitatea poate varia de la locație la locație, asigurându-vă că întrebați dacă acestea sunt incluse. Dacă nu sunt incluse, dar este disponibil un cârlig, puteți găsi cu ușurință o mașină de spălat și uscător second-hand. Verificați paginile galbene și cumpărătorii de contact care cumpără și vinde aparate. Aceste întreprinderi cumpără adesea unități sparte și le refuză pentru revânzare. Verificați, de asemenea, anunțurile de ziare și Craigslist. Adesea oamenii vor descărca pe cei vechi atunci când se mișcă sau vor primi noi. Acestea sunt uneori în stare de funcționare excelentă și sunt vândute la un preț foarte scăzut, deoarece nu vor să se ocupe de mișcarea sau tractarea. (Acesta este și modul în care unii comercianții cu amănuntul au folosit produsele.) Dacă oferă o spălătorie de spălătorie și un apartament în apartamente, ar trebui să verificați costul spălării lor. Puteți cheltui cu ușurință mai mult plătit pe încărcare decât de a cheltui 50 $ fiecare pe o mașină de spălat și uscător secundar.
  • Verificați tipul de mașină de spălat și uscător care este disponibil într-un apartament înainte de a cumpăra. Acestea pot oferi un cârlig, dar numai pentru un uscător electric sau un stivuitor până la.
  • Nu vă faceți griji dacă fișa de pe uscător nu se potrivește cu recipientul din apartament. Există două tipuri de corzi și dopuri utilizate pe scară largă. Puteți merge la orice magazin de îmbunătățire acasă sau la magazinul de aparate și obțineți un nou conector pentru aproximativ 10- $ 15. Urmând instrucțiunile, va dura aproximativ 10 minute pentru a schimba cel vechi pentru cel nou.
  • Aer conditionat- Acestea pot sau nu pot fi o necesitate unde veți trăi. Uneori casele vechi care sunt închiriate pot să nu aibă facilitățile cum ar fi aerul condiționat. Puteți găsi adesea unități de ferestre de vânzare la unii dintre aceleași centre de aparate folosite ca și cum ați găsi șaibă și uscătoare. Verificați Craigslist și hârtia dvs. locală pentru opțiunile necostisitoare utilizate. Unele clădiri mai mari de apartamente pot închiria și instala aceste. Dacă vă deplasați într-o creștere ridicată, aceasta ar putea fi o opțiune de stres scăzut.
  • Iluminat. Veți avea nevoie de ea pentru a studia, iar lămpile pot fi mult mai rentabile decât derularea luminilor aeriene. Asigurați-vă că întrebați familia despre lămpile nedorite. Verificați vânzările de curte și magazinele de tip. Fii deschis la lămpi de podea, lămpi de birou și lămpi de masă. Cum ar fi cu alte decor de mână-me-jos, puteți să-l picteze de multe ori negru, aur sau argint pentru a se potrivi cel mai mult orice decor. Magazinele de reducere vinde, de asemenea, nuanțe de înlocuire. Luați în considerare utilizarea becurilor eficiente din punct de vedere energetic și asigurați-vă că nu utilizați un bec de 100 Watt într-o lampă făcută pentru o lumină de 40 Watt. Ar putea fi un pericol de incendiu.
  • Opțiuni de stocare. Având depozitarea disponibilă, veți elimina dezordinea și de a avea lucruri stivuite în jurul noului dvs. loc. Adăugați biblioteci sau rafturi de stocare pe lista dvs. Elevii vor avea o mulțime de cărți și să le păstreze organizate vă pot economisi timp și frustrare. Au suficient spațiu pentru a stoca elementele pe care le aveți. Nu uitați să aduceți stocarea adecvată pentru haine, obiecte personale etc.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar