Cum să verificați o cameră de hotel pentru bug-uri de pat

Bugurile de pat sunt într-adevăr icky, și nu sunt întotdeauna vizibile cu o privire trecătoare. Din fericire, acești dăunători au tendința de a lăsa o urmă evidentă, deci durează doar câteva minute pentru a observa semne de activitate de bug în saltea, așternut și mobilier de cameră. Dacă observați semne de bug-uri în camera dvs., discutați cu un angajat la hotel și întrebați dacă puteți schimba camerele înainte de a vă stabili.

Pași

Metoda 1 din 2:
Căutând pat
  1. Imagine intitulată Verificați o cameră de hotel pentru bobogii de pat Pasul 1
1. Identificați bug-urile de pat prin ouăle, carcasele și petele. Rețineți că bug-urile patului mort tind să părăsească petele roșii-maronii atunci când sunt scoase pe o saltea sau o secțiune de așternut. În plus, căutați ouă albă mică sau carcase galbene ușoare, care sunt alte semne proeminente ale activității bug-ului. Bugurile de pat de viață sunt mici și maro și pot fi găsite târâtoare în jurul zonelor de dormit.
  • Puncte mici, întunecate pot fi un semn al deșeurilor de bug-uri.
  • Ouăle de bord sunt despre dimensiunea unui pinhead.
  • Imagine intitulată Verificați o cameră de hotel pentru bug-uri de pat Pasul 2
    2. Examinați saltea goală și arcul cutiei pentru bug-uri. Trageți orice paturi și foi, inclusiv orice așternut elastic care merge în jurul saltelei. Căutați orice semne vizibile de bug-uri de pat, cum ar fi ouăle sau bug-urile în sine. În plus, căutați carcase rămase dure care au fost vărsate de bug-uri, sau arcuri roșii maronii de pe saltea, care sunt ambele semne indicative ale unei infestări.
  • Chiar dacă pare plictisitor, este mai bine pe termen lung dacă examinați toate cele 4 colțuri ale saltelei.
  • Uită-te cu atenție la cusăturile saltelei, deoarece acesta este un loc de ascundere popular pentru bug-uri de pat. Pentru a obține o privire mai atentă sub aceste cusături, ridicați-le cu marginea subțire a unui card de credit.
  • Imagine intitulată Verificați o cameră de hotel pentru bug-uri de pat Pasul 3
    3. Căutați sub saltea cu lanternă. Susține saltea cu 1 braț sau adresați unui prieten sau unui membru al familiei să vă ajute. Porniți lanterna telefonului și căutați de-a lungul fundului saltelei. Inspectați sub saltea pentru orice pete sau spargeri semnificative, precum și orice ouă sau carcase.
  • Chiar dacă partea de sus a saltelei arată bine, partea de jos a saltelei ar putea ascunde unele semne de bug-uri de pat.
  • Imagine intitulată Verificați o cameră de hotel pentru bobogii de pat Pasul 4
    4. Inspectați așternutul și foile pentru activitatea Bug Bug. Trageți de pe quilt sau duvet și căutați colorare sau alte semne de bug-uri de pat. Ca o precauție suplimentară, uitați-vă peste celelalte foi și pături pentru a vă asigura că nici un bug-uri de pat nu au configurat magazin sub capace.
  • În timp ce nu trebuie să inspectați fiecare pătură, făcând o examinare rapidă vă poate oferi o liniște suplimentară a minții.
  • Imagine intitulată Verificați o cameră de hotel pentru bobogii de pat Pasul 5
    5. Străluciți o lumină în spatele capului sau a nopții. Porniți lanterna telefonului dvs. și țineți-o în spatele clădirii patului, cât și din partea din spate a noptiei tale. Căutați orice semn de bug-uri care se târăsc, care este un indicator mare că camera dvs. este infestată.
  • Lăsați un angajat al hotelului să știe cât mai curând posibil orice bug-uri de pat. Cu cât îl raportați mai repede, cu atât mai repede puteți să vă relaxați într-o cameră curată, fără bug-uri!
  • Metoda 2 din 2:
    Examinând restul camerei
    1. Imagine intitulată Verificați o cameră de hotel pentru bobogii de pat Pasul 6
    1. Verificați mobilierul suplimentar în camera pentru bug-uri de pat. Uitați-vă mai atent la orice canapele, răcoare sau alte scaune în cameră. Focus în special pe cusăturile, deoarece acesta este un hangout popular pentru bug-uri de pat. Înainte de a plasa orice îmbrăcăminte sau alte bagaje pe această scaun, luați un minut sau astfel inspectați întreaga suprafață a scaunului sau a canapelei.
    • Acest lucru poate fi ceva la fel de simplu ca un scaun de birou, sau un recliner confortabil care este setat undeva în cameră.
  • Imagine intitulată Verificați o cameră de hotel pentru bug-uri de pat Pasul 7
    2. Uită-te prin perdele. Verificați camera dvs. pentru orice ferestre laterale și perdele. Dați perdele o dată prin îndreptarea lor și inspectarea creșterilor și pliurilor individuale. Încă o dată, păstrați un ochi pentru orice semne de bug-uri sau orice pete icky.
  • Deoarece perdelele sunt în mod obișnuit crescute și înfundate, vă pot lua câteva minute pentru a vă verifica complet draperiile.
  • Imagine intitulată Verificați o cameră de hotel pentru bobogii de pat Pasul 8
    3. Studiați suportul pentru bagaje pentru orice semne de activitate a erorilor. Uitați-vă mai mult la coșul de valet sau la rackul de bagaje în camera dvs. Verificați semnele de bug-uri vii, împreună cu orice carcase rămase. În timp ce acest lucru nu este hotspot obișnuit, aceste rafturi pot colecta bug-uri de pat de la lucrurile altor oameni.
  • Imagine intitulată Verificați o cameră de hotel pentru bobogii de pat Pasul 9
    4. Ridicați imaginile încadrate și căutați bug-uri. Dacă este posibil, ridicați fiecare imagine încadrată și ridicați-o în sus și departe de perete. Păstrați un ochi pentru orice bug-uri vii care se împrăștie când îndepărtați pictura, deoarece acești dăunători vor lua uneori adăpost acolo.
  • Nu vă faceți griji cu privire la acest lucru dacă arta este montată ferm la perete.
  • Imagine intitulată Verificați o cameră de hotel pentru bobogii de pat Pasul 10
    5. Inspectați exteriorul și în interiorul nopții. Îngenunchează în jos și examinează găurile de șurub și marginile exterioare de-a lungul părților nopții de noapte. După cum ați făcut înainte, căutați semne de bug-uri vii, împreună cu ouăle și carcasele lor. În plus, căutați în interiorul fiecărui sertar pentru a vedea dacă există semne de activitate a erorilor.
  • Aceste bug-uri plictisitoare se pot potrivi în partea de sus a unui șurub.
  • sfaturi

    Stocați-vă bagajele pe un raft sau în baie când ajungeți mai întâi atât de bug-uri, nu sunt la fel de probabil să se târască în lucrurile voastre.
  • Păstrați hainele murdare în saci sigilați, astfel încât bug-urile de pat nu sunt la fel de probabil să se strecoare în hainele voastre.
  • Pentru a vă oferi o liniște a minții, treceți prin valiza dvs. cu un vid pentru a suge orice bug-uri potențiale de pat odată ce vă întoarceți acasă.
  • Curățați pantofii cu apă fierbinte dacă bănuiți că camera dvs. avea bug-uri de pat.
  • Avertizări

    Discutați cu un membru al personalului hotelului cât mai curând posibil dacă bănuiți că camera dvs. are bug-uri de pat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar