Cum să fii un tomboy

Dacă sunteți cineva care identifică ca o fată, dar se bucură de activități și haine destinate în mod obișnuit băieților, dumneavoastră (și alții) se pot gândi la tine ca un "tomboy."Nu există o modalitate corectă de a fi un tomboy, deoarece toată lumea este unică. Cu toate acestea, dacă vă aflați că petreceți mai mult timp cu băieții sau preferința activităților lor, îmbrăcați partea și explorarea intereselor noi vă va ajuta să găsiți prieteni care vă acceptă așa cum sunteți.

Pași

Partea 1 din 3:
Dressing ca un tomboy
  1. Imaginea intitulată Fii un pas de tomboy 1
1. Purtați tricouri de fixare. Mergeți la imprimări solide și tăieturi drepte. Puteți purta fie tricouri largi cu logo-ul Bandei dvs. preferate, fie cu alte tipuri de imprimare sau o cămașă butonului colorată cu manșoanele laminate în sus. Indiferent de stilul cămășii pe care îl alegeți, încercați să îl cumpărați pentru a vă asigura că este confortabil.
  • Alegeți cămăși în culori neutre, cum ar fi negru, albastru marin, maro, roșu și verde. Camo este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă face să arătați mai tare.
  • Puteți, de asemenea, să împerecheați un fund neutru cu un vârf colorat sau altfel în jur.
  • Unii morți preferă să facă cumpărături în secțiunea de băieți sau bărbați din magazin, dar puteți purta haine pentru femei și puteți fi încă un tomboy. Păstrați hainele libere și sportive.
  • Imaginea intitulată este un pas de tomboy 2
    2. Căutați pantaloni cu buzunare, o tăietură dreaptă pe picioare, și bucle de curea. Pantalonii femeilor tind să aibă o curbă la șolduri și conică în jos spre gleznă pentru a crea o formă de slăbire. Ele pot fi, de asemenea, foarte bine montate și au "fals" buzunare. În schimb, du-te pentru "Chinos" (pantaloni din material numit "Twill"). Jeans sunt, de asemenea, o opțiune bună. Puteți purta, de asemenea, transpirații libere dacă vă simțiți cu adevărat casual.
  • Rulați manșetele pantalonilor dvs. pentru a le scurta dacă sunt prea lungi și vă arată pantofii răcoritori. De asemenea, vă poate ajuta picioarele să pară Stocier, dacă acesta este aspectul pe care îl faceți.
  • Când vremea se încălzește, poartă panouri sau pantaloni scurți de marfă. Nu vă fie frică de modele și culori, dar asigurați-vă că se potrivesc stilului dvs. personal!
  • Imaginea intitulată Fii un pas de tomboy 3
    3. Treceți la apartamentele de balet, sandalele de sandale și tocurile înalte. Purtați adidași, cizme sau pantofi de bărbați formali, cum ar fi Oxfords. Culori solide sau imprimări neutre de gen, cum ar fi un model de shecker sau dungi, vă vor ajuta să vă asigurați mai mult masculin. Evitați caracteristicile stereotipice feminine cum ar fi flori și sclipici. De asemenea, puteți sări peste șosete dacă doriți!
  • Tomboytoes.com face pantofi de bărbați formali și semi-formali în dimensiuni mai mici, deci verificați site-ul lor dacă preferați WingTips și cizme.
  • Imaginea intitulată Fii un pas de tomboy 4
    4. Accesator cu manșete, cravate și pălării. Manșetele și legăturile sunt modalități excelente de a vă face aspectul mai tomboyish dacă doriți să purtați cămăși butoane. Obțineți cele care reprezintă emisiunile preferate de televiziune, animalele sau filmele dvs. pentru a adăuga mai multe despre personalitatea dvs. în aspect. Purtați o pălărie de fasole sau întunecată, fără culoare, pentru a adăuga o atingere personală.
  • Imaginea intitulată Fii un pas de tomboy 5
    5. Purtați o coafură simplă. S-ar putea să doriți să vă tăiați părul într-un stil scurt, shaggy sau să obțineți o tăietură de buzz. Dacă doriți să o păstrați mai mult, încercați să o purtați într-o coadă simplă sau un bun. Evitați coafurile elaborate care implică panglice, cleme decorative de păr și o mulțime de produse de păr. Păstrați-vă aspectul simplu și simplu și mergeți întotdeauna la un stilist profesionist pentru schimbările majore ale părului.
  • Imaginea intitulată Fii un pas de tomboy 6
    6. Evitați să purtați o mulțime de machiaj sau unghii. Este bine să puneți puțin concealer pentru a acoperi petele sau Umpleți-vă sprâncenele Dacă sunt neuniformi, dar aspectul de tomboy este totul despre simplitatea naturală. Accesați contorul de machiaj de la magazin și cereți ajutor cu potrivirea machiajului dvs. la tonul pielii sau culoarea părului.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea intereselor Tomboy
    1. Imaginea intitulată a fi un pas de tomboy 7
    1. Încearcă noi sporturi. Nu trebuie să fii un atlet care să fii un tomboy! Dacă nu ați jucat niciodată sporturi înainte, încercați un joc ca fotbal sau kickball primul. Odată ce sunteți mai confortabil pe teren, Fotbal american și Frisbee final sunt distractiv sport sportiv.
    • Căutați cluburi sportive în orașul dvs. pe întâlniri.com sau adresați-vă prietenilor și vecinilor unde își joacă sportul.
    • De asemenea, puteți merge la centrele de recreere pentru a afla despre ligile lor sportive intramurale.
  • Imaginea intitulată Fii un pas de tomboy 8
    2. Joaca jocuri video. Jocurile video sunt considerate ca un interes deosebit de sex masculin, dar pot fi distractive pentru oricine! Dacă nu ați mai jucat niciodată, întrebați-vă prietenilor care joacă ceea ce sunt jocurile preferate. Dacă jucați deja jocuri, vă alăturați forumurilor online pentru a discuta despre jocul video preferat. Dacă aveți nevoie să cumpărați o consolă, întrebați angajatul la magazinul electronic care ar recomanda.
  • Jocuri excelente pentru a începe cu acestea sunt Mariokart și Minecraft. Jocuri clasice arcade cum ar fi Galaga și Frogger sunt distractive, de asemenea!
  • Odată ce te simți mai confortabil cu jocurile, Legenda lui Zelda serie, cu Final Fantasy serie, League of Legends, si Suflete intunecate Jocurile sunt interesante și provocatoare. Există atât de multe jocuri diferite acolo, deci du-te la un magazin de joc folosit pentru a ridica titluri accesibile.
  • Imaginea intitulată Fii un pas de tomboy 9
    3. Petreceți mai mult timp în aer liber. Încercați drumeții, camping, sau alpinism pentru a cultiva o persona mai accidentată. De asemenea, puteți găsi că vă place pescuit, împușcând arme la intervalul sau vânătoare. Aflați cum să faceți aceste hobby-uri înainte de a sări în ele prin luarea de cursuri sau formare cu o rudă care are o mulțime de experiență.
  • Image denumită un pas de tomboy 10
    4. Dezvoltați un sentiment de tomboy de umor. S-ar putea să vrei să înveți cum să-l "dai afară", sau să te distrezi la oameni. Asigurați-vă că puteți "ia-l" (râdeți-vă la tine) la fel de mult cum puteți să-l dați afară și nu înseamnă excesiv cu glumele tale.
  • Desigur, nu trebuie să râdeți de lucrurile pe care nu le găsiți amuzante. Ignorați glumele care insulte oamenilor de un anumit sex, rasă, religie sau altă identitate.
  • Evitați drama potențială prin faptul că nu participă la bârfe.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând prieteni ca un tomboy
    1. Imaginea intitulată Fii un pas de tomboy 11
    1. Mergeți la evenimente cu activități pe care le bucurați. Du-te la jocuri sportive (sau baruri sportive Dacă sunteți adult), evenimente în aer liber, cum ar fi călătoriile de pescuit și schi, spectacole de mașini și lansări de jocuri la magazinele de jocuri video. Dacă vedeți pe cineva cu care doriți să fiți prieteni, treceți la ei și discutați cu ei despre eveniment.
    • Nu mergeți la evenimente pentru lucruri pe care nu vă interesați. Dacă nu vă place mașinile, nu mergeți la un spectacol de mașină și pretindeți că sunteți în ea. Va fi greu să găsești ceva de vorbit!
  • Imaginea intitulată Fii un pas de tomboy 12
    2. Dezvoltați-vă propriul mod de a vorbi. Va fi mai ușor să faci prieteni cu băieți sau cu alte tomboy dacă vorbești mai mult ca ei, dar nu trebuie să copiați ceea ce spun ei. Tratați oamenii despre care vorbești ca și cum ai fi deja unul dintre ei - cheamă-le porecle pe care le folosesc deja unul pentru celălalt și vorbesc despre interesele tale comune.
  • Imaginea intitulată Fii un pas de tomboy 13
    3. Păstrați o atitudine calmă și încrezătoare. Nu vă supărați de lucrurile ca să vă murdăriți sau să faceți rău într-un joc. În schimb, păstrați-vă interacțiunile prietenoase și casual și nu vă fie frică să vă cunoașteți opinia.
  • Dacă sunteți tratat prost, este bine să vă confruntați cu persoana care este medie. Puteți încerca "lupta împotriva focului cu foc" pentru a opri agresiunea, dar nu fi excesiv de crudă sau veți pierde prieteni.
  • Imaginea intitulată este un pas de tomboy 14
    4. Fi cinstit despre cine sunteți. Este bine să fii un tomboy timid - nu trebuie să fii extrovertit Faceți prieteni buni. Dacă nu doriți să faceți ceea ce fac toți ceilalți, nu trebuie!
  • Imaginea intitulată este un pas de tomboy 15
    5. Înconjurați-vă cu oameni care vă sărbătoresc pentru dvs. Prietenii buni sunt cinstiți cu dvs. și vă sprijiniți în vremuri de nevoie. Dacă cineva vă provoacă mai multă durere decât fericirea, este bine să spun: "Hei, nu cred că ar trebui să fim prieteni."Știi ce e mai bine pentru tine, așa că te înconjoară cu oameni care te susțin și te respectă.
  • sfaturi

    Nu toți prietenii tăi trebuie să fie băieți! Vă puteți păstra și prieteniile cu fetele.
  • Nu puneți mai multe fete tradiționale. Ei nu fac nimic rău, fiind feminin, la fel ca tine nu faci nimic rău, fiind mai masculin. Pe fiecare lor!
  • Fiind un tomboy nu este rău. Dacă sunteți un tomboy, nu vă schimbați. E ok să fii tu însuți. Dacă sunteți o fată girly, nu vă schimbați la un tomboy decât dacă doriți cu adevărat. Și indiferent de ce, nu schimbați dacă sunteți un tomboy sau nu doar pentru că prietenii dvs. sunt sau pentru că prietenul / zdrobirea dvs. îi place doar Tomboys. Fii tu însuți!
  • Fiind un tomboy nu te face o persoană medie sau un bully. Unii oameni văd tomboy ca oameni care atârnă în alee sau fac lucruri crude pentru public. Amintiți-vă că nu este ceea ce este un tomboy! Nu trebuie să vă faceți acea persoană doar pentru a fi un tomboy.
  • Puteți purta blugi slabi, pierdeți blugi, blugi, blugi, blugi, sweatpants și chiar pantaloni scurți vă va da aspectul de tomboy și o fată dură. Vrei doar să te asiguri că ești, de asemenea, confortabil cu stilul tău. Este bine să experimentați cu costumele!
  • Fi slăbit! Cei mai mulți băieți nu sunt la fel de gravi ca fetele, dar totuși nu merg totul. Încă mai faci efortul tău cel mai bun pentru a obține note și lucruri bune, dar nu te înnebuni în legătură cu fiecare lucru mic.
  • Purtați sweatpants și un vârf liber dacă mergeți la un aspect de tomboy casual. Dacă este rece, purtați o hoodie și blugi sau pantaloni de transpirație. Puteți purta cămașă neagră, orice pantaloni de culoare (nu roz, galben, purpuriu dacă nu vrei să apară "fetişcană" deloc) și aruncați o pălărie.
  • Avertizări

    Unii oameni s-ar putea distra de tine pentru a fi diferit. Încercați cel mai bine să le ignorați și să rămâneți cu oamenii care vă acceptă.
  • Spuneți întotdeauna unui consilier, profesor sau părinte dacă vă simțiți nesigure.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar