Cum să devii musulmani

La aproape două miliarde de membri și în creștere, Islamul este, prin unele măsuri, cea mai rapidă creștere a religiei din lume. Unic printre religiile lumii în ușurință cu care noii membri se pot alătura rangului său, Islamul necesită doar o declarație simplă și sinceră de credință pentru a deveni musulmani. Declarația nu trebuie să fie făcută ușor, totuși - devotarea unei vieți ghidate de principiile islamice este cel mai important act pe care îl veți face vreodată.

Ar trebui să știți că acceptarea islamului șterge toate păcatele care vin înaintea acestuia. Ca un nou convertit, înregistrarea dvs. este curată - este similară cu o renaștere literală. Unul ar trebui să se străduiască să păstreze această înregistrare curată și să se străduiască să facă cât mai multe fapte bune.

Vă rugăm să rețineți că Islamul nu susține uciderea - în majoritatea religiilor, uciderea este un păcat major. Practici extreme, cum ar fi acestea, nu sunt sfătuite. Islamul are un cod de îmbrăcăminte care pune accentul pe modestie, pe care toți musulmanii trebuie să îl urmeze.

Pași

Partea 1 din 3:
Conversia la islam
  1. Imaginea intitulată deveni un pas musulman 1
1
Asigurați-vă că știți ce înseamnă să fiți musulmani și cum să acționați ca unul.Prima și cea mai importantă regulă de a fi un musulman este crezând în singurul Allah (accent pe cea de-a doua silabă). Allah este singurul Dumnezeu, singurul Creator și Cel Atotputernic. El este singurul pe care ar trebui să-ți faci faptele bune și singurul care se va închina. Nu ar trebui să existe nimic în locul lui. Mesagerul lui Allah Muhammad (pacea lui) este mesagerul și ultimul profet care a coborât pe Pământ și nu vor mai fi niciodată profeți după el. Islamul se consideră calea naturală a întregii creații. Adică Islamul este starea originală, perfectă de a fi. Deci, când o persoană "Convertiți" la Islam, el / ea se întoarce de fapt la propria lor natură originală.
  • Islamul consideră că oricine urmărește învățăturile sale să fie musulmani, indiferent când sau unde a trăit ea sau ea. De exemplu, Islamul crede că Isus a fost musulman, deși a trăit cu sute de ani înainte de înființarea istorică a Islamului modern.
  • Allah, cuvântul arab pentru Dumnezeu, se referă la același Dumnezeu venerată de creștini și evrei (aka "Abrahamic" Dumnezeu). Astfel, musulmanii respectă profeții creștinismului și iudaismului (inclusiv Isus, Moise, David, Ilie, etc.) și ia în considerare Biblia și Tora să fie inspirate divin, dar au fost modificate în timp, și, prin urmare, nesigure. Coranul este Scriptura finală a lui Dumnezeu, care afirmă adevărul în Scripturile anterioare și rectifică orice falsitate sau corupții.
  • Evitați asocierea cu orice sectă în islam. Allah și profetul său ne poruncesc să fim uniți. Prin urmare, musulmanii ar trebui să se supună doar lui Allah și profetului său și ar trebui să evite BID`AH (inovație în materie religioasă). Dacă Allahul sau Profetul nu au comandat sau nu au o acțiune, nu o faceți.
  • "Într-adevăr, cei care și-au împărțit religia și au devenit secte - tu, [O Muhammad], nu sunt [asociate] cu ei în nimic. Afacerea lor este doar [stânga] la Allah - atunci îi va informa despre ceea ce obișnuiau să facă." [6: 159]
  • Profetul (ﷺ) a spus: "Ai grijă! Oamenii din cartea înainte au fost împărțiți în șaptezeci și două secte, iar această comunitate va fi împărțită în șaptezeci și trei: Șaptezeci și doi vor merge în iad și unul dintre ei va merge la Paradis și este grupul majoritar."
  • Imaginea intitulată deveni un pas musulman 2
    2. Citiți Scriptura islamică. Coranul este cartea religioasă centrală a Islamului, considerată a fi cuvântul neadecvat al lui Dumnezeu și culminarea tuturor scripturilor creștine și evreiești anterioare. O altă scriptură religioasă foarte importantă este Hadith, cuvintele și conturile lui Muhammad. Colecțiile Hadith formează baza pentru o mare parte din legea islamică. Citirea acestor scrieri vă va oferi o înțelegere a povestirilor, legilor și învățăturilor care alcătuiesc credința islamică.
  • Imaginea intitulată deveni un pas musulman 3
    3. Vorbi cu un imam. Imamii sunt cercetători religioși islamici care desfășoară servicii religioase în interiorul și în afara moscheii (Masjid).Imamurile sunt alese pentru cunoașterea lor despre Scriptura islamică și de caracterul lor bun. Un imam bun va fi capabil să vă ofere sfaturi atunci când decideți dacă sunteți gata să vă dedicați islamului.
  • Imaginea intitulată deveni un pas musulman 4
    4. Spune Shahada. Dacă sunteți absolut sigur că acceptați credințele de bază ale Islamului și doriți să vă supuneți pe deplin voii lui Allah, tot ce trebuie să faceți este să recitați Shahada, o scurtă declarație orală de credință pentru a deveni musulmani. Fiți conștienți de faptul că, odată ce ați spus Shahada, sunteți angajat să urmați islamul pentru viață. Cuvintele lui Shahada sunt "Ash-HADA ANLA ELAHA ILLA-Allah Wa Ash-Hadu Anna Mohammadur Rasul-Allah", care se traduce la "Eu mărturisesc că nu există alt Dumnezeu decât Allah, și mărturisesc că Muhammad este mesagerul lui Allah." Spunând Shahada, deveniți musulmani.
  • Prima parte a shahada ("Ash-Hadu Anla Elha Illa-Allah") se referă nu numai la zeitățile de la alte religii, ci și la lucruri lumești care pot lua locul lui Allah în bogăția și puterea voastră, de exemplu.
  • A doua parte a Shahada ("WA ASH-HADA ANNA MOMMADUR RASUL-ALLAH") este o recunoaștere că Muhammad este ultimul mesager al lui Allah. Musulmanii trebuie să trăiască prin principiile lui Muhammad, dezvăluite în Coran și urmează exemplul său.
  • Shahada trebuie spusă cu sinceritate și înțelegere ca fiind legată. Nu puteți deveni musulman doar prin pronunțarea cuvintelor - recitația orală este o reflectare a credinței care se desfășoară în inimă.
  • Nu ar trebui să ucizi niciodată, să minți, să furi sau ceva de genul ăsta. Urmați întotdeauna comenzile lui Allah detalindu-se cum dorește să fie venerați. Vă angajați să urmați toate regulile islamului, cunoscut sub numele de Shari`ah.
  • Imaginea intitulată deveni un pas musulman 5
    5. Pentru a deveni membru legal al comunității musulmane, au martori prezenți la recitarea dvs. Martorii nu sunt strict obligați să devină un musulman - Dumnezeu știe toate lucrurile, așa că a spus un Shahada singur, cu convingere, te va face musulman în ochii lui Dumnezeu. Cu toate acestea, pentru a deveni recunoscut legal de Moscheea Musulman, în general, trebuie să-ți faci Shahada în fața martorilor - doi musulmani sau un imam (lider religios islamic) care este autorizat să-ți certifice noua credință.
  • Imaginea intitulată deveni un pas musulman 6
    6. Spală-te. Imediat, la a deveni musulman, ar trebui să luați un duș sau o baie ca formă de purificare. Acesta este un act simbolic care semnifică spălarea trecutului și de a ieși din întuneric la lumină.
  • Păcatele nimănui nu sunt prea grave pentru a interzice puritatea Newfound. La a face Shahada voastră, păcatele dvs. trecute sunt iertate și sunteți pur. Începeți simbolic o nouă viață centrată în jurul eforturilor pentru a vă îmbunătăți starea spirituală prin fapte bune.
  • Bărbații sunt recomandați să se supună circumciziei cât mai curând posibil după ce a devenit musulman. Deși acest lucru poate părea descurajator, este considerat important pentru curățenie și reprezintă un act de iubire pentru Allah, căutând răsplata sa. Moscheea locală ar trebui să vă poată direcționa într-o clinică din apropiere, unde această procedură poate fi efectuată într-un mediu steril de experți calificați.
  • Partea 2 din 3:
    A trăi în conformitate cu principiile islamice
    1. Imaginea intitulată 900px devin un pas musulman 7
    1. Oferi rugăciune la Dumnezeu.Dacă nu sunteți sigur cum să vă rugați ca musulman, cel mai simplu mod de a învăța este să participați la o moschee pentru cele cinci rugăciuni zilnice.Rugăciunea ar trebui să fie o activitate relaxantă, plăcută, dar să fie conștientă de faptul că cele cinci rugăciuni zilnice sunt obligatorii pentru toți musulmanii maturi. Luați-vă timpul când vă rugați. Rushingul rugăciunii ar trebui evitată pentru a obține beneficii maxime.
    • Amintiți-vă, rugăciunea este o legătură spirituală directă între dvs. și ființa care vă menține inima bătând și care a creat universul. Ar trebui să aducă liniște, fericire și pace. Acest lucru va veni și se va îmbunătăți în timp. Evitați să fiți excesiv sau ostentativ cu rugăciunea dvs. de rugăciune pur și simplu și cu umilință. Scopul dvs. inițial este de a stabili un obicei și de a face o experiență plăcută și îndeplinită. Cu timpul, accentul dvs. ar trebui să se îmbunătățească la un nivel în care nimic nu vă poate distrage vreodată.
    • Structurați-vă ziua în jurul celor cinci rugăciuni zilnice. Asigurați-vă că ați lăsat o mulțime de timp pentru rugăminte (DUA) după efectuarea rugăciunilor obligatorii, deoarece acesta este modul în care musulmanii caută ajutor de la Allah. Încercați să adoptați obiceiul de a vă ruga toate rugăciunile opționale, deoarece acestea aduc recompense mari.
    • Rugați-vă lui Allah pentru o judecată bună și succes în viață. Cu toate acestea, păstrați două puncte în minte. În primul rând, trebuie să îndepliniți îndatoririle pe care Allah le-a cerut. Nu este suficient să se roage doar pentru succes - trebuie să faceți ceea ce este necesar pentru ao realiza. În al doilea rând, aveți încredere în Allah în toate chestiunile. Succesul materialului dvs. este trecător, dar Allah este veșnic - păstrați-vă devotamentul în Allah dacă aveți succes sau nu.
    • Rugați-vă pentru iertare în fiecare zi, după fiecare salat și ori de câte ori aveți un moment liniștit. Recunoaște-ți păcatele în propriile tale cuvinte la Allah, spuneți de ce sunt în neregulă, promite să nu le repete și să-i întrebe pe Allah pentru milă. Fiecare păcat ar trebui să fie recunoscut, indiferent cât de mică poate părea pentru noi, de exemplu, greșelând un cuvânt în recitare sau arătând cu răsturnare la sexul opus. Dacă cerem cu sinceritate, putem fi speranță de iertare, altfel fiecare păcat va conta împotriva SUA în ziua judecății și poate duce chiar la pedeapsă în această lume.
    • Amintiți-vă că Allah este autosuficient și nu are nevoie de închinarea noastră, mai degrabă el ne poruncește să ne rugăm pentru propriul nostru beneficiu, așa că ar trebui să îmbrățișăm darul lui Salah cu mare bucurie.
  • Imaginea intitulată deveni un pas musulman 8
    2. Efectuați obligații islamice (Fard). Islamul cere musulmanilor să îndeplinească anumite obligații. Aceste obligații sunt numite "Fard." Există două tipuri de Fard: Fard Al-Ayn și Fard Al-Kifaya. Fard Al-Ayn sunt obligații individuale - lucruri pe care fiecare musulmanule trebuie să le facă dacă el sau ea este capabil, cum ar fi rugarea zilnic și postul în timpul Ramadanului.Fard al-Kifaya sunt obligații comunitare - lucruri pe care Comunitatea o va face, chiar dacă fiecare membru nu le face. De exemplu, dacă un musulman moare, unii dintre musulmanii din comunitate trebuie să se întâlnească pentru a spune rugăciuni funerare. Nu este necesar pentru fiecare musulmani individuali să spună rugăciunile. Cu toate acestea, dacă nimeni nu spune rugăciunile funerare, întreaga comunitate este vina.
  • Credința islamică mandate, de asemenea, respectarea orientărilor Sunnah, a stilului de viață bazate pe viața lui Muhammad. Unele acte sunt recomandate, iar unele sunt mandatate. Narațiunea (Hadith) vă va informa dacă este necesară acțiunea descrisă.
  • Încercați să adoptați un nou sunnan în viața voastră, pe măsură ce vă dezvoltați ca musulmani, de exemplu adăugarea unor rugăciuni mai voluntare în rutina zilnică și recitați câteva dintre ducele zilnice recomandate în dimineața și seara.
  • Imaginea intitulată devine un pas musulman 9
    3. Observați eticheta musulmană (ADAB). Musulmanii trebuie să-și trăiască viața în anumite moduri, evitând unele comportamente și adoptarea altora. Ca musulman, veți păstra următoarele obiceiuri (și altele):
  • Observa Halal Practicile dietetice. Musulmanii se abțin de la consumul de carne de porc, carion și alcool. În plus, carnea trebuie sacrificată în mod corespunzător de către un musulman autorizat.
  • Spune "Bismillah" ("În numele lui Dumnezeu") inaintea meselor.
  • Mâncați și beți cu mâna dreaptă și niciodată cu stânga, chiar dacă sunteți stângaci. Cu toate acestea, dacă mâna dreaptă este inutilizabilă (cum ar fi amputata), vi se permite să utilizați mâna stângă.
  • Practicați igiena adecvată.
  • Să se abțină de la interacțiunea neesențială cu genul opus.
  • Amintiți-vă că toate formele de satisfacție sexuală în afara limitelor căsătoriei sunt strict interzise.
  • Femeile căsătorite trebuie să se abțină de la sex în timpul ciclului menstrual.
  • Studiați și urmați codul de îmbrăcăminte islamic, care pune un mare accent pe modestie.
  • Imaginea intitulată devine un pas musulman 10
    4. Înțelegeți și întruchipează cei cinci piloni ai islamului. Cinci piloni ai lui Islam sunt acțiuni obligatorii pe care musulmanii trebuie să le ia. Ele reprezintă miezul vieții islamice pioase. Cei cinci piloni sunt:
  • Mărturia credinței (Shahada). Faceți acest lucru atunci când deveniți musulmani, declarând că nu există Dumnezeu, ci Allah și Muhammad este mesagerul său.
  • Performanța cinci rugăciuni zilnice (Salah). Rugăciunile sunt făcute pe tot parcursul zilei, de cinci ori, în direcția Sfântului City Mecca.
  • Postul În luna de la Ramadan (SIRT), dacă este capabilă. Ramadan este o lună sfântă marcată de posturi și de fapte bune, cum ar fi rugăciunea și caritate.
  • Dând 2.5% din economiile dvs. pentru cei săraci (Zakat). Este o responsabilitate personală a musulmanilor de a ajuta pe cei mai puțin norocoși.
  • Făcând un pelerinaj la Mecca (Hajj). Cei care sunt capabili sunt obligați să facă călătoria spre Mecca cel puțin o dată.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de musulman 11
    5. Cred în cele șase articole de credință. Musulmanii au încredere în Allah și în ordinea divină, chiar dacă nu pot fi percepute de simțurile umane. Cele șase articole ale credinței mandate că musulmanii trebuie să creadă în:
  • Allah (Dumnezeu). Dumnezeu este creatorul universului și singura fiind vrednic de închinare.
  • Îngerii lui. Îngerii sunt slujitorii necondiționați ai voinței divine ale lui Dumnezeu.
  • Scriptura lui dezvăluită. Coranul este voința perfectă a lui Dumnezeu, așa cum a fost dezvăluită lui Mohamed prin intermediul îngerului Gabriel (Scriptura creștină și evreiască este, de asemenea, considerată sfântă, au fost dat de Allah, dar unii sau mai mulți dintre conținutul a fost deja schimbat).
  • Mesagerii lui. Dumnezeu a trimis profeți (inclusiv Isus, Avraam și alții) pentru a-și propovădui cuvântul pe pământ.
  • Ziua Judecății. Dumnezeu va ridica în cele din urmă toată viața pentru judecată la un moment cunoscut numai lui.
  • Fate. Dumnezeu a hirotonit toate lucrurile - nimic nu are loc fără voința lui sau pre-cunoaștere.
  • Partea 3 din 3:
    Măsurați-vă credința
    1. Imaginea intitulată deveni un pas musulman 12
    1. Continuați să citiți Coranul și păstrați-l întotdeauna în centrul vieții voastre. Puteți afla mult din traducerile Qur`an. Unele dintre aceste traduceri pot fi mai greu de înțeles decât altele.Abdullah Yusuf Ali și Pickthall sunt cele două cele mai comune traduceri Qur`an, dar dau sahih internațional o încercare Dacă întâmpinați dificultăți în înțelegerea vechii engleză a celorlalte traduceri. Cu toate acestea, este chiar mai bine să căutați îndrumări de la oameni care sunt instruiți în studiul Coranului, mai degrabă decât să se bazeze doar pe propria dvs. capacitate de a interpreta Coranul. Moscheea dvs. locală va avea probabil oameni care vor fi mai mult decât dispuși să vă ghideze și să vă ajute să aflați mai multe despre Islam și mulți "Noul musulman" Cercurile de studiu ale fraților și surorilor, care sunt adesea un loc bun pentru a începe. Fii atent, dar relaxat, despre găsirea unei persoane cu care te simți confortabil și cine ești convins că are cunoștințe suficiente pentru a învăța bine.
    • Mulți musulmani dedau mult timp să memoreze cv`ranul, deoarece aduce o mare recompensă. Când araba dvs. se îmbunătățește, începeți să învățați prin inimă unele dintre surahii preferați. Acestea pot fi apoi recitate în timpul rugăciunii sau ori de câte ori simți că aveți nevoie de un lift.
    • Cercetarea și studierea colecțiilor autentice ale lui Hadith (cuvintele sau actele profetului Muhammad [PBUH]), de exemplu Sahih Bukhari și Sahih Musulman. Memorează o parte din Ahadițul dvs. preferat. Vedea Sunnah.COM Pentru a răsfoi colecțiile.
  • Imaginea intitulată deveni un pas musulman 13
    2. Studiați legea islamică și alegeți o școală (opțional). În Islamul Sunni, legea religioasă este împărțită în patru școli de gândire. Uită-te în diferitele școli și alege cel care te apelează cel mai mult. Abonarea la o școală vă va informa interpretarea legii islamice, așa cum a fost descoperită în sursele primare ale islamului (Coran și Sunnah). Rețineți că toate școlile sunt la fel de valide. Deși unele aspecte ale Shariei pot părea foarte stricte la început, sistemul juridic este un dar de la Allah pentru a asigura o societate sigură și echitabilă. Este datoria ta să o îmbrățișezi și să o folosești pentru a te motiva să trăiești o viață bună. Școlile recunoscute oficial sunt:
  • Hanafi. Școala Hanafi a fost fondată de Imam Al A`dham Nu`man Abu Hanifa și este cea mai practicată școală și are cele mai multe informații disponibile în limba engleză. Acesta variază de la turcii pe scară largă la Deobandis și Barelvis ultra-ortodox. Cele mai multe Hanafis trăiesc în subcontinentul indian, Turcia, Est Iran, părți din Egipt și multe țări majoritare non-musulmane
  • Shafi`i. Școala Shafi`i a fost fondată de Imam Abu `Abdillah Muhammad al-Shafi`i și este cea de-a doua școală populată și este majoritatea în Egipt și Africa de Est, precum și Yemen, Malaezia și Indonezia, Școala Shafi`i este cunoscută Pentru sistemul lor juridic complex.
  • Maliki. Școala Maliki a fost fondată de Imam Abu Aas Malik, care era student al lui Imam Abu Hanifa - este școala majoritară din nordul Africii de Nord și Nord, precum și o urmă rezonabilă în Arabia Saudită. Imam Malik și-a luat practicile din poporul lui Madinah - Un faimos Scholar Maliki este Hamza Yusuf.
  • Hanbali. Școala Hanbali a fost fondată de Imam Ahmad Ibn Hanbal și este practicată aproape exclusiv în Arabia Saudită, cu unii adepți în Occident. Hanbalis loc accent deosebit pe practica crezului și ritualului și este considerat cel mai conservator și strict.
  • Este nu este obligatoriu să urmeze una dintre școlile de gândire menționate mai sus. Acestea nu au existat în timpul profetului și sunt pur și simplu interpretări minore diferite despre cum să îndeplinească anumite acțiuni, cum ar fi rugăciunea. Nu vă faceți griji dacă altcineva urmează o altă școală - Islamul avertizează împotriva împărțirii religiei în secte. Urmați Coranul și Sunnah și nu veți rătăci.
  • Imaginea intitulată deveni un pas musulman 14
    3. Mai presus de toate, să vă străduiți să vă îmbunătățiți în serviciul lui Allah în toată viața. Indiferent ce ar putea mânia, sadden sau supărat, datoria dvs. pe pământ este să fii cea mai bună persoană pe care o poți fi servind Allah și căutând răsplata lui. Musulmanii cred că Allah ne-a creat să avem o viață bună și să fim fericiți prin serviciul nostru. Utilizați talentele pentru a ajuta pe alții și pentru a vă îmbunătăți comunitatea. Fi deschis. Niciodată nu faceți rău nimănui. Faceți-vă misiunea de a spune oamenilor despre islam, subliniind că Islamul este o religie a păcii.
  • Musulmanii trebuie să rămână atenți la Allah pe tot parcursul zilei. Fraze frumoase - cum ar fi Subhana L-Lahi Wa Bi-Hamdihi (Howerfect Allah este și eu laudăm), La Ilaha Illallah (nu este nimeni vrednic de închinare, cu excepția lui Allah), Allahudulillah (toată lauda se datorează lui Allah) și Allahu Akhbar ( Allah este mai mare) - poate fi repetat pe tot parcursul zilei și este o modalitate excelentă de a arăta recunoștința față de Allah.
  • Perspectiva fiecărui musulman este echilibrată între speranța mila lui Allah pentru păcatele noastre și teama de a-și îndeplini pedeapsa.
  • La fel ca multe religii, Islamul pledează că credincioșii ei urmează "regula de aur.". Urmați întotdeauna sfatul profetului Muhammad și nu veți merge departe.
  • sfaturi

    Nu vă grăbiți într-o viață a islamului. Trebuie să aveți o înțelegere fermă a legilor care fac un musulman bun înainte de a se alătura Islamului. Deși există multe de învățat, aceste legi ar trebui să se simtă naturale, deoarece Islamul este religia "starea naturală."
  • Alăturați-vă clase de seară / weekend la moscheea locală pentru a afla mai multe despre Islam. Islamul nu este doar o religie - este un mod de viață, oferind îndrumare de la naștere la moarte.
  • Începând deoparte timpul în fiecare zi pentru a citi Qu`ran și studiul Islam-studiul este o obligație de-a lungul vieții și cu atât știm mai mult despre religia noastră, cu atât vom beneficia mai mult.
  • Încercați să vă petreceți cu musulmani pioși, cunoscuți cât mai des posibil - vor putea să răspundă la întrebările dvs. ocazionale.
  • Aflați despre și aderă la codul de îmbrăcăminte islamic - are multe avantaje practice, precum și pentru a vă ajuta să vă identificați ca musulman. Dacă sunteți o femeie, ar trebui să acoperiți părțile corpului (cu excepția mâinilor, picioarelor și feței) și nu purtați haine care sunt prea dezvăluite sau sunt vedeți-prin. Vedea Cum să purtați un hijab, o eșarfă sau o cârpă care acoperă părul și / sau gâtul. Poți purta tot ce vrei ca acasă și în jurul familiei tale, totuși.
  • Nu sunteți niciodată singuri - există mulți convertiți noi la islamul din întreaga lume. S-ar putea să vă puteți întâlni cu unii la moschee locale.
  • Dacă vă dați seama că ați făcut o greșeală, atunci vă pocăiți sincer și rugați-vă pentru iertare, iar Allah vă va asculta.
  • Încercați să fiți conștienți de Creator și să faceți în mod constant cele mai bune lucruri pe care le puteți avea oriunde ați fi.
  • Întrebați întotdeauna un musulman informat când aveți întrebări despre credința dvs. recent dobândită. O a doua opinie este recomandată, posibil din imamul moschei locale.
  • Dacă puteți, învățați să citiți Coranul în limba arabă. Pe lângă beneficiile spirituale remarcabile din citirea în arabă (chiar dacă nu înțelegeți semnificația), Coranul arab este cuvintele exacte ale lui Allah, care a fost dezvăluită profetului Muhammad. În plus, originalul Coran este scris ca poezie frumoasă - ceva care este pierdut în traduceri.
  • Dacă nu puteți învăța arabă, încercați să ascultați Coranul recitat în limba arabă în timp ce citiți traducerea în limba engleză.
  • Este vital Efectuați abluția Înainte de Salah.
  • Întotdeauna încercați să citiți cărți despre profeți. Acest lucru vă va crește cunoștințele despre islam și vă va face să vă simțiți mai bine.
  • Amintiți-vă de Allah în orice moment nu numai atunci când aveți nevoie sau în primejdie.
  • Nu toate musulmanii poartă un voal, în funcție de interpretarea lor a Coranului. Dacă alegeți să nu purtați unul, asta nu înseamnă că nu puteți fi încă modest.
  • Spune Athkar în fiecare dimineață și noapte, acest lucru vă va ajuta să deveniți foarte aproape de Allah și să-l faceți să vă iubească și mai mult, ceea ce va face pe toți cei din jurul dvs. să vă prezideze respectul. Unele lucruri din Athkar vă împiedică să mergeți în iad, așa că este o modalitate foarte ușoară de a face acest lucru. Doar spune-i în autobuz la școală, mergând acasă de la serviciu, sau chiar în bucătărie mâncarea de gătit.
  • Avertizări

    Ca orice religie, Islamul are extremiști, care, în încercările lor de perfecțiune religioasă, dăunează comunității și avocate acțiuni urâte sau violente. Fii atent unde îți primești informațiile religioase. Dacă citiți ceva ce pretinzând că este o învățătură islamică care pare a fi străbătă sau extremă, căutați oa doua opinie de la un musulman pios, moderat.
  • Puteți veni peste oameni care vor fi ostili față de voi. Din păcate, musulmanii sunt uneori ținta observațiilor și a atacurilor personale, cum ar fi numite teroriști. Rămâneți puternici și fermi și Allah vă va răsplăti.
  • Sunt multi concepții greșite despre islam, Deci, confirmați ceea ce auziți cu versetele quranice și tradițiile profetice. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a înțelege un aspect al islamului, adresați-vă unui savant sau a imamului Moscheii Locale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar