Cum să obțineți mirosuri răi din piele

Pielea este un material realizat din ascunderea animalelor tăbăcite. Este folosit pentru a face jachete, mobilier, pantofi, portmoneuri, centuri și multe alte produse. Deși pielea este un material foarte durabil, este mai dificil de curățat decât fibrele naturale sau sintetice. Cereale de piele pot absorbi mirosuri puternice, cum ar fi fumul, mirosul alimentar, transpirația, parfumul, mucegaiul sau "mirosul de piele nou" din procesul de bronzare. Obținerea acestor mirosuri din piele poate necesita o încercare și eroare, iar atunci când aveți îndoieli, puteți obține întotdeauna pielea curățată profesional pentru a evita deteriorarea elementului.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind remedii la domiciliu
  1. Imaginea intitulată obține mirosuri răi din piele pas 1
1. Uscați pielea umedă imediat. Dacă pielea este umedă sau pare a fi acoperită cu mucegai sau mucegai, trebuie să eliminați rapid orice umiditate. Umiditatea poate deteriora pe piele permanent și poate crea un miros care va fi foarte greu de ieșit. Există mai multe metode simple de uscare a pieii:
  • Plasați pielea într-un loc în casa dvs. care primește soare indirect. Contactul direct cu lumina soarelui dur poate provoca crack, cip și uzură. Alegeți un loc care este printr-o fereastră care filtrează lumina soarelui sau care se află în spatele unui ecran.
  • Utilizați un uscător de suflare pe o setare scăzută a căldurii. Evitați să aduceți uscătorul de suflare prea aproape de piele, deoarece acest lucru poate cauza crack sau cip. Rulați uscătorul de suflare la o distanță de peste piele pentru a absorbi umiditatea și pentru a preveni petele de apă mari pe piele.
  • Încercați să puneți din piele în afara timp de câteva zile pentru a lăsa mirosul să fie în mod natural.
  • Utilizați o cârpă uscată curată pentru a șterge pielea uscată, mai ales dacă încercați să tratați o pereche de pantofi din piele, o jachetă din piele sau o pungă din piele. Sari peste produse pe bază de alcool sau produse de mascare a mirosului, cum ar fi parfumul și folosiți o cârpă uscată curată pentru a da elementului o ștergere bună. Substanțele chimice din aceste produse pot intra în porii din piele și pot deteriora articolul.
  • Imagine intitulată Get Miroase rău din piele Pasul 2
    2. Ambalați elementul din piele în ziar sau hârtie de ambalare. Calitatea poroasă a ziarului și a hârtiei de ambalare înseamnă că acestea sunt mari pentru a absorbi orice miroase rău în elementul dvs. din piele. Verificați întotdeauna că elementul din piele este complet uscat și că utilizați ziare uscate. Fibra liberă în ziar o face mai moale și mai absorbantă decât alte opțiuni, cum ar fi hârtia de birou.
  • Crumpați mai multe coli de ziar într-o cutie și plasați elementul din piele în ziar. Închideți caseta și lăsați-o sigilată timp de una până la două zile.
  • Verificați elementul din piele pentru a vedea dacă ziarul a tras efectiv mirosul rău. Este posibil să trebuiască să părăsiți articolul în ziar pentru o altă zi.
  • Imagine intitulată obține mirosuri rău din piele pas 3
    3. Curățați pielea cu o soluție de oțet. Acidul din oțet va ajuta la contracararea mirosurilor rele și mirosul de oțet, care ar putea fi un miros rău la unii, va disipa, de asemenea, cu alte mirosuri rele din piele.
  • Înainte de a utiliza orice curățare bazată pe acid pe elementul din piele, faceți un test la fața locului pentru a vă asigura că nu va decolora pielea. Amestecați părțile egale oțet de culoare albă distilată și apă. Alegeți o zonă foarte mică pe element și dați soluția de oțet de pe piele. Dacă nu există nici o decolorare sau crăpătură pe piele, continuați cu curățarea elementului cu soluția de oțet.
  • Utilizați o cârpă curată pentru a șterge suprafața pieii cu soluția de oțet.
  • De asemenea, puteți utiliza o sticlă de pulverizare pentru a pulveriza pielea cu soluția de oțet și apoi ștergeți-o cu o cârpă.
  • Dacă mirosul este foarte rău, puteți încerca să înmuiați elementul din piele în soluția de oțet timp de cinci până la zece minute. Asigurați-vă că uscați bine pielea după oțetul se înmoaie, astfel încât să nu primească mucegai sau plin de mucegai.
  • Imaginea intitulată Get Miroase rău din piele Pasul 4
    4. Sigilați pielea într-o soluție de sodiu de coacere. Soda de copt este excelentă pentru absorbția mirosurilor rele și este sigur de utilizat pe piele. Veți avea nevoie de bicarbonat de sodiu și o pernă sau o pungă de blocare zip care este suficient de mare pentru a se potrivi elementului din piele.
  • Așezați elementul din piele în perna de sac de blocare zip. Se presară un strat subțire de sodiu de copt peste suprafața pieii. De asemenea, puteți presăra interiorul elementului din piele pentru a elimina orice mirosuri din interiorul articolului.
  • Legați capătul pernei sau sigilați sacul de blocare cu zip. Lăsați elementul să stea în soda de copt peste noapte sau timp de 24 de ore.
  • Scoateți sifonul de copt utilizând un vid mic sau o cârpă curată. Periați cu ușurință soda de copt pentru a evita zgârierea pieilor.
  • Repetați procesul de sodiu de copt până când mirosul rău este plecat.
  • Imagine intitulată Get Miroase rău din piele Pasul 5
    5. Lăsați vârsta de piele să reducă mirosul în timp. Datorită naturii pieilor, mirosurile care absorb în piele, de la țigară fum la "noul miros" al procesului de bronzare, se va diminua treptat în timp. În loc să încerci să masci mirosul cu parfum sau agenți de mascare a mirosului, care vor prelungi de fapt timpul necesar pentru a trece mirosul, utilizați elementul din piele de multe ori. Dacă puteți sta mirosul rău, purtați jacheta din piele, pantofii din piele sau pantofii din piele pe o bază zilnică pentru a ajuta vârsta de piele.
  • Procesul de îmbătrânire va înmuia, de asemenea, pielea, deschiderea efectivă a porii din piele, și eliberarea mirosului rău.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea produselor profesionale
    1. Imagine intitulată obține mirosuri rău din piele pasul 6
    1. Cumpărați o curățenie din piele. Puteți găsi curățătorii profesioniști din piele la magazinul dvs. de hardware local sau chiar la pantoful dvs. Cobbler. Utilizați întotdeauna curățător fabricat special pentru piele pe elementul dvs. din piele.
    • Va trebui să utilizați o cârpă uscată curată pentru a șterge pielea cu cel mai curat. Cele mai multe de curățare pot ajuta la îndepărtarea mirosurilor, păstrează culoarea și lucrarea pieii și pentru a proteja pielea de crăpare.
  • Imagine intitulată Get Bad Mirosuri din piele Pasul 7
    2. Starea elementului din piele. Trebuie să condiționați întotdeauna articole din piele după ce le curățați. Condiționarea pieii va ajuta la îndepărtarea oricăror mirosuri și pentru a menține culoarea și strălucirea pieii. Există mai multe opțiuni pentru condiționarea pieii:
  • Ulei de in de înaltă calitate: Acesta este un ulei natural foarte eficient pentru condiționarea îmbrăcămintei din piele și alte articole din piele. Evitați utilizarea uleiului ieftin de identificare, deoarece nu va fi foarte eficient. Utilizați o cârpă pentru a masca uleiul de fixare în piele, astfel încât uleiul este absorbit de piele.
  • Polish pantofi: Cea mai veche metodă de condiționare a pieii este, de asemenea, una dintre cele mai bune. Utilizați poloneză de încălțăminte lichidă pe pantofi din piele, jachete din piele și portofele din piele. De asemenea, puteți utiliza poloneză pentru încălțăminte pentru cizme și încălțăminte din piele. Dacă curățați piele naturală, cumpărați poloneză de pantofi care conține carnauba ceară și ingrediente naturale.
  • Profesionale de piele de piele: Acest produs poate fi cumpărat la magazinul local de aprovizionare de uz casnic. Cele mai multe balsamuri din piele vin ca un spray. Pulverizați balsamul de pe suprafața pieii și substanța chimică se scurge în porii din piele. Apoi îndepărtează mirosurile și ajută la scoaterea strălucirii pieilor.
  • Evitați să utilizați săpunul de șa pe elementul din piele. Va necesita o mulțime de clătire și poate da pielea un aspect streaky sau o suprafață lipicioasă.
  • Imagine intitulată obține mirosuri rău din piele pasul 8
    3. Luați în considerare obținerea elementului curat și condiționat profesional. În cazul în care mirosul rezistă remediilor la domiciliu sau cu o mai mare curățare din piele, ar putea fi timpul să luați în considerare aducerea elementului la un cobbler de pantofi pentru a vedea să-l curățați profesional și condiționat. În funcție de elementul de piele și de severitatea mirosului, este posibil să puteți scoate mirosul din piele pentru o mică taxă.
  • Un profesionist va folosi substanțele chimice pentru a dezodoriza pielea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar