Cum să obțineți miros de urină de câine din covoare

Dacă aveți câini sau cățeluși, este probabil ca ei să aibă accidente în interior. În timp ce poate fi ușor a curăța, S-ar putea să miroși urina de câine dacă se înmoaie în covor. Când există un miros persistent pe care doriți să-l scapi, puteți deodoriza cu ușurință covorul cu oțet și bicarbonat de sodiu, o pastă de peroxid de hidrogen, soda clubului sau un derulant enzimatic. Indiferent de metoda pe care o alegeți, covorul dvs. va mirosi ca nou odată ce ați terminat!

Pași

Metoda 1 din 4:
Curățarea cu oțet și bicicletă Soda
  1. Imagine intitulată Obțineți miros de urină câine din covoare Pasul 1
1. Se amestecă împreună apă și oțet alb într-o sticlă de pulverizare. Se combină 1 cană (240 ml) de oțet albă distilată cu 1 cană (240 ml) de apă caldă într-o sticlă de pulverizare. Agitați soluția pentru ao amesteca bine și a dilua oțetul. Asigurați-vă că sticla de pulverizare funcționează prin pulverizarea soluției în chiuvetă înainte de ao folosi pe covor.
  • Puteți cumpăra o sticlă de pulverizare sau puteți utiliza una goală dintr-o soluție veche de curățare.
  • Dacă utilizați o sticlă de pulverizare care avea altceva în el, asigurați-vă că vă spălați bine înainte de a adăuga noul amestec. Nu doriți să vă patați sau să vă contamineze covorul cu substanțe chimice necunoscute.
  • Imagine intitulată Obțineți miros de urină câine din covoare Pasul 2
    2. Pulverizați amestecul de pe pată de urină și lăsați-l să stea timp de 15 minute. Țineți sticla de pulverizare 3-4 în (7.6-10.2 cm) peste covor și trageți trăgaciul pentru a aplica soluția. Acoperiți întreaga pată cu soluția, astfel încât covorul dvs. este complet saturat, apoi lăsați-l să se înmoaie timp de 15 minute.
  • Oțetul lucrează excelent pe petele uscate sau umede de urină.
  • Nu bateți oțetul uscat imediat, deoarece trebuie să se înmoaie în tampon sub covor pentru a elimina pe deplin mirosul.
  • Imagine intitulată Obțineți miros de urină câine din covoare Pasul 3
    3. DAB covorul pentru a ridica oțetul în exces. Utilizați o cârpă veche de curățare sau burete și apăsați pe oțet pentru a absorbi lichidul. Lucrați pe întreaga pată, astfel încât covorul nu se înmoaie umed. Când ați terminat, spălați imediat cârpa sau aruncați-o.
  • Purtați mănuși de curățare dacă nu doriți să obțineți oțet sau urină pe mâini în timp ce lucrați.
  • Avertizare: Nu frecați înapoi și înapoi pe covor sau altfel veți lucra oțetul și urina mai adâncă în covor, mai degrabă decât să o ridicați.

  • Imagine intitulată Obțineți miros de urină câine din covoare Pasul 4
    4. Acoperiți soluția de oțet cu soda de coacere pentru a vă dezodoriza covorul. Acoperi întreaga suprafață a patei cu un strat subțire de sodiu de copt și apăsați-l în țesătură cu o cârpă. Odată ce se aplică sifonul de copt, lăsați-l să stea să scoată umiditatea și mirosul de adânc în covor. Soda de copt va funcționa înapoi spre suprafață și va forma o crustă subțire pe covor.
  • Dacă sunteți îngrijorat de oțet și bicarbing Soda Schimbarea culorii covorului dvs., testați amestecul într-o zonă mică, inconspicuoasă înainte de a acoperi pata.
  • Pentru o creștere suplimentară a mirosului, amestecați câteva picături de ulei esențial preferat, cu sifonul de copt înainte de ao stropi. Arborele de ceai, lavandă sau ulei de lemongrass sunt toate opțiunile bune.
  • Imagine intitulată Obțineți miros de urină câine din covoare Pasul 5
    5. Vacuum Soda de coacere odată ce este uscat. Când soda de copt este complet uscată, rulați vidul peste zonă pentru ao scoate din covor. Treceți peste loc de mai multe ori pentru a obține orice suc de copt care este adânc în covor. Când ați terminat, miroși zona care a fost pătată pentru a vedea dacă există încă un miros de urină.
  • Dacă încă mai miroși urina, puteți aplica din nou soluția sau încercați o altă metodă de curățare.
  • Sfat de experți

    "Pete curate la fața locului, dar ar trebui să aveți, de asemenea, covoarele dvs. Steam curățate anual, mai ales dacă aveți animale de companie."

    Chris Willatt

    Chris Willatt

    Curățarea casei ProfessionalChris Willatt este proprietarul și fondatorul alpine servitoare, o agenție de curățenie din Denver, Colorado a început în 2015. Alpine Maiservi a primit premiul Super Service din Lista Angie timp de trei ani la rând din 2016 și a primit Colorado "Curățarea locală de top" Premiul în 2018.
    Chris Willatt
    Chris Willatt
    Curățenie Curățenie profesională
    Metoda 2 din 4:
    Aplicarea unei pastă de peroxid de hidrogen
    1. Imagine intitulată Obțineți miros de urină câine din covoare Pasul 6
    1. Se amestecă peroxidul de hidrogen, detergentul de spălat vase și soda de copt. Combina 1/2 linguri (22 ml) de peroxid de hidrogen, 1 linguriță de 1,5 ml) de săpun lichid și 2 linguri (28 g) de bicarbonat de sodiu într-un castron de plastic și se amestecă împreună. Amestecul va forma o pastă groasă și va începe să bubling pe măsură ce reacționează unul cu celălalt. Continuați să amestecați amestecul până când este amestecat bine.
    • Peroxidul de hidrogen funcționează cel mai bine pe covoarele de culoare deschisă. Dacă doriți să o utilizați pentru a curăța covoarele întunecate, testați o cantitate mică pe covor pentru a vedea dacă afectează culoarea.
    • Puteți utiliza peroxid de hidrogen pe petele de urină proaspătă sau uscată.
  • Imagine intitulată Obțineți miros de urină câine din covoare Pasul 7
    2. Aplicați pasta în pata de urină cu o lingură și lăsați-o de până la 1 oră. Utilizați o lingură pentru a scoate și a răspândi pasta pe pată de urină. Apăsați pe pastă pentru ao lucra în covor, astfel încât să poată ridica mirosul de pe pad de dedesubt. Odată ce ați răspândit pasta pe toată pată, lăsați-o singură timp de cel puțin 30 de minute și până la 1 oră.
  • Soda de copt și peroxidul de hidrogen reacționează unul cu celălalt și vor prinde mirosul de urină, astfel încât covorul dvs. să miroasă.
  • Mirosul este mai probabil să plece dacă părăsiți peroxidul mai mult timp.
  • Imaginea intitulată Obțineți miros de urină câine din covoare Pasul 8
    3. Dad paste de pe covor cu o cârpă umedă. Umeziți o cârpă de curățare cu cea mai caldă apă pe care o puteți ocupa și o îndepărtează, astfel încât nu se scurge umed. Împingeți cârpa ferm pe pastă pentru ao ridica din covor. Reintegi cârpa de curățare dacă se usucă și păstrează tăierea petelor până când îndepărtați cât mai mult de pastă după cum puteți.
  • Imagine intitulată Obțineți miros de urină câine din covoare Pasul 9
    4. Uscați covorul cu prosoape de hârtie. Odată ce scoateți pasta, plasați un strat de prosoape de hârtie pe locul umed și apăsați în jos pentru a absorbi orice lichid rămas. Evitați ștergerea prosopului de hârtie de la o parte la alta, astfel încât să nu o faceți înapoi în covor.
  • De asemenea, puteți utiliza o cârpă de curățare în loc de prosoape de hârtie dacă doriți.
  • Bacsis: Dacă există o pastă rămasă pe covor, lăsați-o să se usuce complet și vid în jurul zonei pentru al scoate.

    Metoda 3 din 4:
    Folosind Club Soda
    1. Imaginea intitulată Obțineți mirosul de urină câine din covoare Pasul 10
    1. Pour Club Soda pe întreaga pată. Utilizați o cantitate mică la un moment dat, astfel încât covorul dvs. să nu se îmbibă. Se toarnă încet soda clubului pe întreaga pată, astfel încât bulele și se înmoaie în covor. Odată ce pata este acoperită cu club de sodiu, lăsați-o să stea timp de aproximativ 10-15 minute, astfel încât să poată pătrunde în pad de dedesubt.
    • Puteți cumpăra soda de club de la orice magazin alimentar.
    • Club Soda funcționează cel mai bine pentru petele de urină proaspătă.
  • Imagine intitulată Obțineți miros de urină câine din covoare Pasul 11
    2. Blocați pata cu o cârpă de curățare sau burete. După 10-15 minute, a trecut, setați o cârpă de curățare deasupra patălui și apăsați ferm pe ea pentru a ridica soda. Dacă cârpa devine prea umedă, scoateți-o sau folosiți altul pentru a ridica mirosul. Lucrați în întreaga pată până când majoritatea sodului este ridicată.
  • Nu ștergeți înainte și înapoi peste pată sau altfel mirosul de urină va funcționa înapoi în covor.
  • Imaginea intitulată Obțineți miros de urină câine din covoare Pasul 12
    3. Uscați zona cu prosoape de hârtie. Acoperiți pata cu 2 straturi de prosoape de hârtie și se usucă. Împingeți-vă greu cu mâna pentru a absorbi orice sodă de club care este adânc în interiorul tamponului de covoare. Continuați să apăsați în jos pe întregul pata până când nu puteți trage mai mult lichid.

    Bacsis: Purtați pantofi și pasul pe prosopul de hârtie pentru a aplica mai multă forță și pentru a absorbi mai mult lichid de pe covor.

  • Imagine intitulată Obțineți miros de urină câine din covoare Pasul 13
    4. Spray un odorizant de aer pe covor pentru a obține un miros răcoritor. Utilizarea clubului Soda va elimina mirosul, dar este posibil să aveți un miros mai puternic atunci când îl eliminați mai întâi. Alegeți mirosul preferat de odorizant de aer sau ulei esențial și pulverizați-l pe covor pentru a acoperi orice miros rezidual pe care soda a crescut. Spritz suficient pentru a masca mirosul și apoi verificați covorul în câteva ore pentru a vedea dacă puteți să miroși urina.
  • Căutați odorizenii de aer care elimină mirosurile, mai degrabă decât să le acopere de când ucid bacterii care provoacă mirosuri.
  • Dacă încă mirosi urina, este posibil să fie nevoie să încercați o metodă de curățare mai puternică.
  • Metoda 4 din 4:
    Pulverizarea unui curat enzimatic
    1. Imagine intitulată Obțineți miros de urină câine din covoare Pasul 14
    1. Se usucă cât mai mult de urină, cu prosoape de hârtie. Setați un strat de prosoape de hârtie peste pată și apăsați ferm prosopul de hârtie pe covor. Nu curățați covorul, deoarece ar putea funcționa urina mai adâncă în pad de dedesubt. Păstrați-i pe covor până când este la fel de uscat ca și cum o puteți obține.
    • Enzimatic Cleaners funcționează cel mai bine pe petele proaspete.
    • Pasul pe prosopul de hârtie pentru a aplica mai multă presiune și pentru a absorbi mai mult lichid.
  • Imaginea intitulată Obțineți miros de urină câine din covoare Pasul 15
    2. Pulverizați mai curat enzimatic direct pe pată. Obțineți o sticlă de curățenie enzimatică comercială din supermarketul local. Țineți sticla 3-4 în (7.6-10.2 cm) din pată și pulverizați-l până când covorul este saturat complet.
  • Multe magazine de animale de companie poartă curățători enzimatici speciali pentru urina de câine.
  • Imagine intitulată Obțineți miros de urină câine din covoare Pasul 16
    3. Lăsați curățătorul să se înmoaie în covor și să se usuce pe cont propriu. Uită-te pe sticlă pentru a vedea cât timp este nevoie de curățenia enzimatică la locul de muncă, care este de obicei până la 24 de ore. Lăsați curățarea să se înmoaie și să absoarbă în covor, astfel încât să poată elimina complet mirosul. Odată ce timpul listat pe ambalajele trece, mirosi covorul pentru a vedea dacă miroase încă.
  • Dacă covorul încă miroase, este posibil să fie nevoie Șampon covorul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Peroxidul de hidrogen poate schimba culoarea covorului. Testați soluția pe o mică zonă inconspicuoasă a covorului dvs. pentru a vedea dacă se schimbă culoarea.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Curățarea cu oțet și bicicletă Soda

    • Oțet albă distilată
    • Apă
    • Sticla cu pulverizator
    • Cârpă de curățare
    • Bicarbonat de sodiu
    • Vid

    Aplicarea unei pastă de peroxid de hidrogen

    • Castron de amestecare
    • Apă oxigenată
    • Detergent de vase lichide
    • Bicarbonat de sodiu
    • Linguriţă
    • Cârpă de curățare
    • Prosop de hârtie

    Folosind Club Soda

    • Club Soda
    • Cârpă de curățare
    • Prosop de hârtie
    • Odorizant

    Pulverizarea unui curat enzimatic

    • Servețele de hârtie
    • Enzimatic Cleaner
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar