Cum să ai grijă de un porc miniatural pobilizat

Porcii miniaturali sunt animale curate, inteligente și sociale. Un porc miniatural Potbelly poate fi un animal de companie excelent pentru dvs., dar asigurați-vă că vă puteți îngriji în mod adecvat. Un porc potbelic va avea nevoie de alimente și adăpost adecvate. Va trebui să jucați cu porcul dvs. pentru a vă asigura că rămâne în formă. Asigurați-vă că aveți un veterinar dispus să ia porci ca clienți. Vrei ca porcul tău să obțină îngrijirea veterinară necesară pentru a prospera.

Pași

Partea 1 din 3:
Furnizarea de alimente și adăpost
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc miniatural de porc 1
1. Oferiți adăpostul interior potrivit. Porcii potbelly sunt animale de companie destul de curate, atât de mulți proprietari nu au nici o problemă să le păstreze în interior. Dacă doriți să ridicați porcul dvs. în interior în interior, este important să configurați mediul potrivit, astfel încât porcul dvs. să poată prospera.
  • Porcii nu trebuie să fie limitați frecvent, dar ar trebui să aibă propriul spațiu în casă. Un câine sau o crate de pisică funcționează bine.
  • Asigurați-vă că umpleți cutia cu pături și așternuturi. Dacă aveți mai mult de un porc, fiecare porc ar trebui să aibă propriul pat.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc cu miniatural 2
    2. Configurați un bun adăpost în aer liber. Dacă preferați, și dacă aveți o curte de curte, puteți păstra un porc pobelly afară. De asemenea, ar trebui să aveți un adăpost în aer liber în loc doar pentru a lăsa porcul dvs. de interior ocazional.
  • Porcii potbenzi nu sunt foarte mari și nu pot sări. Ei ar trebui să aibă un fel de împrejmuire în incintă, dar nu este nevoie ca incinta să fie mai mare de 4 picioare.
  • De asemenea, trebuie să aveți adăpost și așternut în interiorul incintei, mai ales dacă intenționați să vă păstrați porcul în afara Longtermului. Ar trebui să existe o mică cutie sau un adăpost pe porcul tău poate intra, umplut cu așternut și fân timothy.
  • Dacă locuiți într-o zonă în care căldura scade vreodată sub 50 ° F (10 ° C), este necesar să aveți un adăpost încălzit. Puteți, de asemenea, lăsați porcii dvs. în interior în noaptea în care este de așteptat ca căldura să se scufunde sub 50 de grade.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc miniatural
    3. Hrăniți porcul dvs. o dietă bazată pe peleți. Stabilitatea unei alimente sănătoase a porcului este pelete. Puteți găsi pelete special concepute pentru porcii potbelly online sau la un magazin local de animale de companie.
  • Hrăniți porcul dvs. o servire de pelete de două ori pe zi. Consultați eticheta din alimentele dvs. de porc alese pentru instrucțiuni despre cât de mare de servire aveți nevoie. Cât de multă hrană este nevoie de un porc depinde de dimensiunea sa precisă.
  • Ar trebui să vă asigurați că nu vă depășiți animalul de companie. Un porc supraponderal nu este sănătos și va trebui să piardă în greutate. Dacă porcul dvs. începe să câștige greutate, să vorbească cu un Vet despre ajustarea dietei sale.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas miniatural Porc Pasul 4
    4. Suplimentați dieta porcului cu legume. În timp ce peletele ar trebui să fie capacul dietei de porc, ei nu ar trebui să trăiască singuri pe peleți. Un porc ar trebui să fie permis timp liber în afara pentru a păși pe iarbă. De asemenea, ar trebui să-l hrăniți o varietate de produse proaspete.
  • Stick la legume scăzute de calorii cum ar fi verde cu frunze, țelină, morcovi și castraveți. Evitați legumele de calorii mai mari, cum ar fi legumele conservate, porumbul, piulițele și semințele.
  • Fructele pot fi date porcului tău ocazional ca un tratament, dar nu ar trebui să fie o capsumă a dietei porcului tău. Stați departe de fructele uscate, deoarece acest lucru este ridicat în calorii.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas miniatural Pork Pasul 5
    5. Asigurați-vă că porcul dvs. are acces la apă proaspătă. Porcii au nevoie de acces la apă potabilă proaspătă în orice moment. Indiferent dacă vă păstrați porcul în interior sau în exterior, asigurați-vă că păstrați un castron de apă proaspătă lângă porcul. Verificați în mod regulat castronul de apă și înlocuiți-l după cum este necesar. Dacă apa se murdărește, înlocuiți-o cu apă curată.
  • Partea 2 din 3:
    Interacționând cu porcul
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc miniatural de porc 6
    1. Încurajați-vă porcul să se deplaseze. Contrar credinței populare, nu este normală sau sănătoasă pentru ca un porc să fie chubby. Ar trebui să vă asigurați că porcul dvs. devine exerciții fizice. Dacă nu sunteți în stare să lăsați roamul de porc în afară, asigurați-vă că se mișcă în interior.
    • O modalitate bună de a încuraja mișcarea ascunde alimentele. Împrăștiați pelete în jurul podelei când vă hrăniți porcul. Ascundeți tratează în jurul casei pentru ca porcul să găsească.
    • Puteți să vă luați ușor porcul pentru plimbări în mod regulat, de asemenea. Ai nevoie doar de un ham și o lesa, care poate fi achiziționată la orice magazin de animale de companie.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc miniatural
    2. Gunoi antrenează porcii. Un porc ar trebui să aibă o cutie de gunoi în casa ta. Ar trebui să utilizați o cutie mai superficială decât ați fi pentru o pisică, deci un porc ar trebui să intre și să iasă. Așezați ziare pentru ca porcul să elimine. De asemenea, puteți folosi chips-uri de lemn atâta timp cât nu sunt cedru.
  • Majoritatea porcilor vor folosi cutia de gunoi, fără prea mult efort. Dacă porcul dvs. deferați în afara casetei, puneți fecalele în cutia de gunoi, astfel încât porcul să știe unde să meargă.
  • Lăudați porcul pentru utilizarea casetei. Porcii sunt foarte inteligenți și pot înțelege laude. Dacă spui ceva de genul ăsta, "Un porc bun!" După ce porcul îți folosește cutia de gunoi, va începe să înțeleagă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas miniatural Porc Pas 8
    3. Jucați cu porcul dvs. în mod regulat. Porcii sunt animale sociale. Ei prosperă pe joc, așa că asigurați-vă că vă jucați cu porcul în mod regulat. Un porc care nu are suficientă atenție nu va fi fericit și poate acționa.
  • Puteți folosi jucării de câine din cauciuc pentru porc. Puteți arunca aceste jucării pentru porc și va urmări și le va prinde.
  • Porci, de asemenea, ca jucăriile de puzzle. Multe magazine de animale de companie vinde jucării în cazul în care plasați un tratament în interiorul unei cutii un porc trebuie apoi dezasamblat.
  • De asemenea, ar trebui să păstrați o cutie de murdărie în casa dvs. Porcii iubesc înrădăcinarea în jurul murdăriei. Cu toate acestea, de dragul casei dvs., păstrați caseta de murdărie pe o țiglă sau laminată pentru a ușura curățarea.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc cu miniatural Perfect 9
    4. Monitorizați interacțiunea porcului cu copiii mici. În general, porcii potbenzi nu fac animale de companie excelente pentru copiii mici. Asigurați-vă că copiii mici înțeleg limitele porcului. Încurajați-i să fie blând cu porcul. Nu lăsați niciodată un porc nesupravegheat cu copii mici.
  • Asigurați-vă că copiii mici își spală mâinile înainte de a mânca porcii. Dacă porcii miroase alimente la mâna unui copil, ei pot mușca.
  • Partea 3 din 3:
    Păstrați porcul sănătos
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas miniatural Porc Pas 10
    1. Spay sau neutru porcul. Nu doriți ca un porc pobelly să se reproducă dacă nu sunteți pregătit să vă ocupați de purcei. Există, de asemenea, anumite probleme de sănătate și comportamentale asociate maturității sexuale. Masculii dau un miros rău și pot prezenta un comportament sexual inadecvat față de oameni. Femelele vor intra în căldură în mod regulat și pot elimina în afara cutiei de gunoi și pot face zgomote puternice.
    • Porcii potbelici ajung la maturitate sexuală în jur de 8 săptămâni de vârstă. La scurt timp după ce porcul dvs. are vârsta de 8 săptămâni, faceți o întâlnire pentru a fi spionată sau neterată.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas cu miniatural Pork Pasul 11
    2. Păstrați-vă casa în siguranță pentru porcul dvs. Doriți să vă asigurați că porcul dvs. poate naviga în siguranță acasă.Porcii pot intra cu ușurință în dulapuri și pot ajunge la ingerarea substanțelor periculoase.
  • Puneți încuietori de copii pe dulapuri din capacul porcului sau asigurați-le închise cu benzi de cauciuc. Încercați să păstrați materiale periculoase în dulapuri mai mari.
  • Elemente clare din rafturi în care porcii pot ajunge. Un porc ar putea să bată un element peste și să se rănească.
  • Asigurați-vă că păstrați plantele din acoperirea porcului. Porcii pot săpa prin plantele casei.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc cu miniatural
    3. Asigurați-vă că găsiți un veterinar care va trata porcii. Este posibil să trebuiască să sunați la câțiva veterinari înainte de a găsi unul dispus să trateze porcii. Nu fiecare veterinar are experiență cu porci pobelly. Dacă animalul de companie aconvențional nu vă poate lua porcul, vedeți dacă puteți găsi un animal de creștere calificat în zona dvs.
  • 4. Rămâneți la curent cu îngrijirea medicală de bază. Porcii potbenzi necesită îngrijire medicală de bază să prospere. Faceți întâlniri regulate cu veterinarul dvs. pentru a vă asigura că porcul dvs. rămâne la curent cu îngrijirea de bază.
  • Ca toate animalele de companie, porcii potbelici au nevoie de vaccinări obișnuite. Asigurați-vă că ați primit animalul vaccinat în fiecare an.
  • De asemenea, veți avea nevoie de tăiere regulată a copitei. Ar trebui să aveți un medic veterinar, dacă este posibil.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    La achiziționarea unui porc, lucrați numai cu crescătorii care par să aibă grijă de sănătatea și bunăstarea generală a animalului. Un crescător responsabil nu vă va vinde un porc fără a avea o conversație cu dvs. despre îngrijirea de bază.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar