Cum să ai grijă de porci de guinee abisinian

Cu straturile lor tufted și personalități spunky, porcii de guinee abisiniană fac tovarăși excelenți. În timp ce sunt ușor de îngrijit, sunt o întreținere puțin mai mare decât alte rase de porc Guineea. Sunt sociale și au o mulțime de energie, așa că Abby va avea nevoie o cușcă mare și o mulțime de timp de joc. Sunt predispuși la bolile legate de obezitate, deci o dietă bine echilibrată este vital. În timp ce Abby-ul dvs. se va ocupa de cea mai mare parte a îngrijirii sale, periajându-l în fiecare zi va întări legătura și va împiedica tangles.

Pași

Metoda 1 din 4:
Oferind cel mai bun habitat
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru cobaiul abisinian Guineea Pasul 1
1. Casa Abyssinianul dvs. în cea mai mare cușcă posibilă. Casa animalul dvs. în cea mai mare cușcă pe care spațiul dvs. de locuit și bugetul îl pot găzdui. Abisinienii sunt cunoscuți pentru energia lor ridicată, astfel încât au nevoie de o mulțime de spațiu pentru exerciții fizice. O dimensiune bună pentru un porc de guinee este de aproximativ 7 metri pătrați (0.65 de metri pătrați), sau 30 de inci (76 cu 91 cm).
  • Multe cuști anunțate pentru porcii Guineei sunt în jur de 2 metri pătrați, ceea ce este prea mic pentru un abisinian activ.
  • Nu utilizați un acvariu de sticlă sau o cușcă cu un fund de fir. Acvariile de sticlă nu permit suficient flux de aer, iar fundul de sârmă poate răni picioarele și picioarele unui cobai.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru porcii de guinee abisiniană Pasul 2
    2. Acoperiți partea de jos a cuștii cu așternuturi moi. Partea de hârtie comercială este populară și controlează mirosul. În timp ce nu controlează mirosul, Timothy Hay este o opțiune bună, deoarece Guineea porci iubesc să tunel și să o mănânce. Pentru cele mai bune din ambele lumi, utilizați așternutul de hârtie pentru stratul de bază și fânul pentru partea de sus.
  • Stați departe de șlefurile de lemn, de paie și pisică, care pot provoca fiecare leziuni sau probleme de sănătate.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru porcii de guinee abisiniană Pasul 3
    3. Plasați o zonă ascunsă în cușcă. O zonă de ascundere întunecată va oferi porcului dvs. Guineea un loc pentru a vă odihni și a ajuta la prevenirea stresului. Puteți găsi o cutie de ascuns online sau la magazinul local de animale de companie. De asemenea, puteți folosi doar o cutie de carton, un vas de flori sau un tub mare din PVC.
  • Dacă aveți mai mult de un porc de guinee, asigurați-vă că fiecare animal are propria sa ascunzătoare.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru porcii de guinee abisiniană Pasul 4
    4. Păstrați cușca departe de schițe și surse directe de căldură. Ca toți porcii Guineei, abisinienii sunt predispuși la supraîncălzire, astfel păstrați cușca departe de șeminee, ferestre însorite și alte surse de căldură directă. Acestea preferă temperaturi între 65 și 75 de grade Fahrenheit (18 până la 24 de grade Celsius), astfel încât să mențină cușca departe de zonele neîncălzite, dramatice, de asemenea.
  • Abisinienii sunt deosebit de sociali și doresc să fie în jurul proprietarilor lor, astfel încât camera de familie este o locație bună cu cușcă. Cu toate acestea, au o audiere sensibilă, astfel păstrați cușca departe de televizoare, vorbitori și alte surse de zgomot puternic.
  • Metoda 2 din 4:
    Hrăniți-vă abisinianul
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru porcii de guinee abisiniană Pasul 5
    1. Păstrați apă curată în cușcă în orice moment. Abby-ul dvs. ar trebui să aibă întotdeauna acces la apă proaspătă curată într-un castron sau container de sticlă închisă. Probabil că va dori să joace și să stea într-un castron de apă, deci va trebui să schimbați apa de mai multe ori pe zi.
    • O sticlă închisă nu va trebui să fie schimbată cât de frecvent. Gurtul său ar trebui să fie metal, astfel încât Abby-ul dvs. nu poate mesteca prin ea.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru porcii de cobai abisinian Pasul 6
    2. Oferiți o aprovizionare constantă de fân de iarbă. Timothy, livadă sau fânul brome este cea mai importantă parte a dietei animalului dvs. de companie. Fânul oferă fibră un vas de cobai și ajută la uzura dinților.
  • Du-te pentru fânul de iarbă în loc de fânul de legume, cum ar fi Alfalfa, care conține prea multă proteină și calciu și poate duce la obezitate.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru porcii abisiniană Guineea Pasul 7
    3. Hrăniți peletele de porci din Abby Guineea în mod moderat. Peletele de porci din Guineea oferă vitamine și minerale necesare, dar o aprovizionare constantă poate duce la obezitate. Abisinienii sunt predispuși la bolile legate de obezitate, cum ar fi diabetul, astfel încât să ar trebui să oferiți doar o mică parte zilnică.
  • O bună dimensiune a porțiunii este 1/8 cană (30 ml) de pelete pe 2 lire (0.9 kg) de greutate.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru cobaiul abisinian Guineea Pasul 8
    4. Oferiți o mică parte din fructe sau legume proaspete. Fructele sau legumele spălate vor păstra dieta de porc a guinei bine rotunjită și va ajuta să-i împiedice să se plictisească cu alimentele sale. Opțiunile bune includ grădini de vânătoare, muștar și collarde, struguri, kiwis și portocale. Se servește 1/2to 1 cană (120 până la 240 ml) în fiecare zi și îndepărtați porțiuni neregulate în câteva ore pentru a preveni creșterea bacteriană.
  • Porcii Guineei, de obicei, nu-i plac mâncarea rece, astfel încât să-i dați fructe și legume la temperatura camerei.
  • Nu vă alimentați salata de gheață, nuci sau semințe cu cochilii, produse lactate și bomboane.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru porcii de guinee abisiniană Pasul 9
    5. Asigurați-vă că primește suficientă vitamină C. Ca toate celelalte rase, porcii abisinieni de guinee trebuie să consume o mulțime de vitamina C. Hrănirea peletelor IT fortificată cu vitamina C și porțiunile zilnice de fructe și legume proaspete vor ajuta la satisfacerea nevoilor sale nutriționale.
  • De asemenea, puteți cumpăra comprimate de vitamina C masticabile pentru cobai sau suplimente care se dizolvă în apă.
  • Metoda 3 din 4:
    Menținerea rutinelor de curățare și îngrijire
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru porcii de cobai abisinian Pasul 10
    1. Da cusca a Curățenie zilnică. Transferați animalul dvs. de companie într-o cușcă de rezervă sau la un loc sigur, apoi scoateți excluziile, eliminați alimente neobișnuite și înlocuiți lenjeria murdară. Spălați recipientele de alimente și apă cu apă caldă, cu apă cu săpun și le clătiți bine înainte de a le reîncărca.
    • Când faceți curățenia dvs. zilnică, verificați pericolele potențiale și deteriorarea cuștii. Verificați abandonele pentru semne de boală, cum ar fi diareea.
    • Purtați mănuși de latex sau cauciuc, utilizați consumabile de curățare desemnate numai pentru curățarea cuștii și spălați-vă mâinile când ați terminat.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru porcii de guinee abisiniană Pasul 11
    2. Dați cuștilor o curățare profundă săptămânală. Luați totul din cușcă și aruncați toate paturile vechi. Curățați cușca cu apă caldă, cu apă cu săpun și utilizați un pad de frecare sau o periuță veche de dinți pentru a elimina orice depozite încăpățânate de la bare și podea. Utilizați un dezinfectant cumpărat de magazin sau o soluție ușoară de înălbire pentru a dezinfecta cușca, jucăriile și containerele alimentare și apă.
  • Clătiți cușca și accesoriile cu apă caldă după dezinfectarea acestora.
  • Lăsați totul să se usuce complet, apoi adăugați pat proaspăt și puneți cușca înapoi împreună.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru porcii de guinee abisiniană Pasul 12
    3. Periați-vă abisinianul în fiecare zi. În timp ce ele sunt considerate porci de guinee cu părul cu părul scurt, abisinienii au o haină unică care necesită o întreținere. Utilizați o perie moale de păr sau o periuță de dinți pentru a muri animalul pentru a preveni încurcările. Periați spre exterior din centrele rozetelor tobate pe umeri, înapoi și posterioare.
  • Acordați o atenție deosebită capătului din spate, care este în mod special predispus la depozitele de maturi și compactate. Dacă porcul dvs. Guineea are o tendință de a obține blănuri în spate, tăiați blănurile mai scurte în acea zonă. Puteți să o faceți singur sau să vă adresați medicului veterinar să vă ajute.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru porcii de guinee abisiniană Pasul 13
    4. Scăldați porcul dvs. Guineea numai atunci când este necesar. Abisinienii se ocupă de cea mai mare parte a îngrijirii lor și preferă propriul lor miros la cea a produselor de curățare. Cu toate acestea, animalul dvs. de companie nu va fi fericit dacă stratul său frumos devine murdar sau lipicios, deci o baie ocazională ar putea fi necesar.
  • Umpleți un bazin cu aproximativ un centimetru (două-trei cm) de apă caldă, apoi plasați porcul de guinee în bazin. Dați-i un minut să se adapteze și să-l pet și să ofere tratamente, așa că știe că este sigur.
  • Umezi blana cu mâinile, dar ai grijă să-ți eviți fața și urechile. Masați-l ușor cu șamponul marcat pentru cobai, apoi clătiți tot reziduul cu săpun cu apă caldă.
  • Prosopul uscați cobaiul și periați blănurile pentru a preveni covorașul.
  • Metoda 4 din 4:
    Jucând cu animalul dvs. de companie
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru porcii de guinee abisiniană Pasul 14
    1. Dați jucăriilor de mestecat pentru animale de companie și mestecați bastoane. Ca și alți rase de porci Guineea, abisinienii trebuie să mestece pentru a-și purta dinții, ceea ce cresc în mod constant. Mestecat bastoane și jucării de mestecat, cutii de carton, rulouri de prosop de hârtie și lemn netratat sau răchită sunt toate opțiunile minunate.
    • Păstrați backup-urile la îndemână, astfel încât să puteți înlocui jucăriile distruse atunci când este necesar.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru porcii de guinee abisiniană Pasul 15
    2. Lăsați-vă Guineea Porc să joace în afara cuștii sub supraveghere. Toți porcii de guinee sunt animale sociale, dar abisinienii iubesc fi cu proprietarii lor Chiar mai mult decât alte rase. În plus față de satisfacerea nevoilor sale sociale, zilnic în afara cuștii va oferi exercițiului dvs. activ Abby. Întotdeauna vă supraveghează îndeaproape animalul de companie când este în afara cuștii sale și asigurați-vă că camera este securizată și rezistentă la cobai.
  • În timp ce sunt sociali, abisinienii de obicei nu le place să fie ținute sau să se prăbușească. Țineți cont de acest lucru când copiii mici interacționează cu Abby-ul.
  • Evitați roțile și bilele de exerciții. Sunt atât răi pentru spatele lui Guineea, iar o minge poate duce la cursa de căldură.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru porcii de guinee abisiniană Pasul 16
    3. Asigurați-vă că zona de joacă din cușcă este dovada Guineei porc. Abyssinienii sunt notorați răutăți, deci va trebui să vă asigurați că nu poate intra în probleme în timpul plăcii de joc. Păstrați-l departe de cablurile electrice, covoarele sau alte obiecte care ar putea să-l ispitească. Asigurați-vă că nu poate ajunge sub canapele sau paturi, în orificii sau în alte locuri unde s-ar putea să se piardă.
  • Păstrați alte animale de companie în afara timpului de cușcă și supravegheați copiii atunci când interacționează cu porcul dvs. Guineea.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru porcii de cobai abisinian Pasul 17
    4. Ia-ți Abyssinianul un tovarăș. Super-social Abby va fi mai fericit dacă are un coleg de joacă, mai ales dacă nu poți cheltui o mulțime de timp de calitate cu ea. Îngrijirea mai multor porci de guinee nu este prea exigentă decât deținerea doar una. Cel mai important lucru este de a oferi o incintă suficient de mare.
  • Credeți sau nu, este ilegal să aveți doar un singur porc Guinee în Elveția!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar