Cum de a alege un minpin

Pinitarele miniaturale au crescut în popularitate în ultimii ani. Acest "câine mare într-un corp mic", este inteligent, plin de energie și ușor de păstrat în orice dimensiune acasă. Inițial din Germania, Pinscherul miniatural (poreclit "minpin" sau mai frecvent "Min PIN") de fapt, deloc legat de Pinscherul Doberman Pinscher. Similitudinea în forma corpului și colorarea a creat această comparație, dar PIN-ul MIN a fost o rasă dezvoltată prin amestecarea altor rase, inclusiv știfturile germane, dachșe-urile și geloșii italieni pentru a crea un câine ideal pentru șobolani de vânătoare. MIN PIN-urile au personalități unice și găsirea codului potrivit pentru familia dvs. va avea timp și o considerație.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea codului dvs. min
  1. Imagine intitulată Alegeți un pas minpin 1
1. Examinați pedigree și istoricul sănătății câinelui. În timp ce sănătatea și comportamentele părinților și a litterilor lor din trecut nu indică neapărat că catelul dvs. va fi bolnav bolnav sau prost, pedigree de câine care include numeroase preocupări de sănătate sau comportament poate ridica un steag roșu. Când se întâmplă acest lucru, este posibil să doriți să căutați un alt crescător sau o pereche de reproducție.
  • Cereți să petreceți timpul atât cu barajul (mama), cât și cu sirele (tatăl). Dacă este posibil, cereți să petreceți timp cu puii de la gunoi din trecut, de asemenea. Dacă părinții și frații sunt fericiți și sănătoși, este mai probabil să obțineți un catelus sănătos.
  • Examinați rapoartele de sănătate ale părinților și cel puțin trei generații de pedigree. Căutați cauze și vârste de moarte și orice preocupări majore de sănătate.
  • Întrebați despre personalitatea părinților. Veți dori să știți lucruri cum ar fi cum interacționează cu alți câini și oameni. Aflați dacă câinele a mușcat vreodată o persoană sau dacă se luptă frecvent cu alte animale. Părinții care coacă o mulțime sau scapă frecvent pot fi, de asemenea, semne de avertizare.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas minpin 2
    2. Recunoașteți bolile și tulburările comune comune. În general, Pinscherul miniatural este un câine sănătos cu puține probleme medicale. Cunoașteți cele mai frecvente boli dintre pinchii miniaturali și semnele lor de avertizare. Căutați-le atunci când evaluați câinele. Întrebați despre testarea acestor preocupări la părinți și cățeluși pentru a vă asigura că selectați un câine sănătos.
  • Entropionul este o tulburare a ochilor. Genele câinelui irită ocularul care provoacă infecții și alte preocupări grave de sănătate.
  • Degenerarea retinei progresivă (PRA) distruge celulele nervoase din partea din spate a ochiului și poate provoca orbire.
  • Distrofia corneană apare la ambii ochi, iar câinii moștenesc de obicei această boală de la unul dintre părinții lor. Aceasta duce la inflamație în cornee și a fost legată de o serie de boli cronice și sistemice.
  • Glaucomul este o boală care afectează atât oamenii, cât și câinii. Apare atunci când presiunea în priza de ochi crește continuu. În majoritatea cazurilor, glaucomul duce la orbire.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas minpin 3
    3. Evaluați sănătatea lui Min PIN. Întrebați crescătorul, magazinul de animale de companie sau facilitatea de adopție a animalelor de companie pentru istoria sănătății câinelui. Aceasta ar trebui să includă programul de vaccinare și de viermi, astfel încât să știți când urmează să fie actualizate. Dacă animalul de companie a cunoscut orice preocupări de sănătate în trecut, acestea ar trebui incluse în raport, precum și tratamente care au fost administrate.
  • 4. Luați în considerare programul de socializare al crescătorului. Este important să vă asigurați că amelioratorul pe care îl cumpărați are un bun program de socializare pentru puii lor. În caz contrar, pinul min pe care îl luați acasă poate ajunge la probleme de anxietate sau de agresiune mai târziu. Întrebați crescătorul despre programul lor de socializare înainte de a alege un PIN min de la acel crescător.
  • Programele de socializare ar trebui să înceapă la naștere și să continue până când catelul are 16 săptămâni.
  • Puppurile PIN de min ar trebui să fie expuse la o varietate de atracții, sunete, oameni și medii ca parte a programului lor de socializare.
  • Dacă amelioratorul nu are un program de socializare și păstrează puii izolați, atunci acesta este un steag roșu. Nu cumpărați de la un crescător care nu socializează puii lor.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas minpin 4
    5. Evaluați câinele pe baza standardului de rasă. Clubul American Kennel și Clubul de Pinscher Miniatură din America prezintă atât înălțimea medie, greutatea, tipul de strat, cât și alte standarde de rasă pentru minunatele min. În timp ce acestea nu sunt neapărat de o importanță deosebită atunci când alegeți un animal de companie, PIN-urile minunate care sunt departe în afara standardului pot fi transversale, probleme de sănătate sau prezente în jos.
  • Înălțimea medie a unui știft min de la umăr la masă este între 10 și 12 ani.5 inci.
  • Lungimea codului minut ar trebui să fie egală cu înălțimea sa la umăr. Femelele tind să fie puțin mai lungi decât sunt înalte.
  • Haina trebuie să fie scurtă, netedă, elegantă și greu. AKC acceptă culorile stratului roșu, cerbul roșu (negru amestecat), negru și bronz, negru și rugină, ciocolată și bronz și ciocolată și rugină.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas minpin 5
    6. Căutați comportamente comune minunate. MIN PIN-urile sunt de obicei foarte energice, inteligente, curioase despre noile stimuli, și se apropie de alți câini și oameni. Dacă unul dintre puii pare să se îndepărteze de toți ceilalți câini sau ascunde când ajungeți, acesta este un semn ca câinele nu poate fi foarte bine socializat. Dacă aveți mult timp să vă petreceți cu noul câine, aceste pui skittish pot fi socializate. Escaparea este una dintre cele mai problematice comportamente MIN PINS Expoziție. Dacă câinii sunt într-un stilou, căutați câini care încearcă să găsească modalități de a ieși din incinta lor.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas minpin 6
    7. Petreceți timp cu câinele. Cel mai important lucru pe care îl puteți face înainte de a alege un câine nu este sigur că este aprobat AKC. Se asigură că PIN-ul min este potrivit potrivit pentru dvs. Câinii care arată energia, par dispuși să joace, și care nu se înfundă sau timid departe de dvs. sunt de obicei bune, dar nu știți niciodată cum se vor comporta acasă. Majoritatea crescătorilor și magazinele de animale de companie au o indemnizație de perioadă de încercare. În acest timp, sunteți în stare să luați casa de câine cu dvs. pentru câteva zile sau chiar săptămâni, dar încă mai aveți o opțiune pentru a returna catelul, dacă nu este potrivirea corectă. Profita de acest lucru. Vă permite să cunoașteți codul PIN și cum se va potrivi în casa dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Selectarea unui mâncăru de păsări min sau locație cu amănuntul
    1. Imagine intitulată Alegeți un pas minpin 7
    1. Verificați online. Vizitați Clubul Kennel American (sau organizația similară din țara dvs. de origine) pentru a revizui o listă de crescători de reputație. AKC oferă informații exacte despre găsirea unui crescător de încredere, cumpărând un catelus sănătos și cum să planificați pentru îngrijirea dvs. de îngrijire a câinelui dvs. De asemenea, puteți verifica cu Clubul de Pinscher din America. Această organizație oferă informații neprețuite despre crescătorii locali, organizațiile de salvare Min PIN și locațiile de retail renumite pentru a achiziționa un PIN min.
    • Mulți crescători au, de asemenea, propriile site-uri web. Verificați acestea pentru informații despre așternuturile curente și trecute.
    • Dacă un crescător are o prezență online, ei pot avea, de asemenea, recenzii online de la clienți care ar putea fi informative.
    • Verificați și mediile sociale ale crescătorilor locali. Aceste site-uri au adesea feedback nefiltrat din partea cumpărătorilor din trecut, fotografii ale garniturilor trecute și alte informații care se pot dovedi utile.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas minpin 8
    2. Întrebați un medic veterinar local. Va trebui să stabiliți o relație cu un veterinar înainte de a aduce acasă noul dvs. cod PIN, astfel încât să căutați sfaturi de la practica dvs. veterinară locală este un loc de plecare benefic. Un crescător care are o relație bună cu un medic veterinar este deja un semn bun, deoarece acest lucru înseamnă că aduc puii în tratament. Dacă un veterinar crede că amelioratorul este în mod adecvat îngrijirea și creșterea câinilor sănătoși, este probabil un pariu sigur.
  • Dacă aveți deja un veterinar care tratează alte animale din gospodăria dvs., începeți acolo. Dacă nu aveți un veterinar, este bine să găsiți unul înainte de a obține un nou animal de companie. Adresați-vă prietenilor și membrilor familiei pentru recomandări, citiți recenzii online și vizitați practicile veterinare pentru a vă asigura că alegeți o practică sigură pentru noul dvs. animal de companie.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas minpin 9
    3. Apelați sau trimiteți un e-mail unui crescător. Acesta este un prim pas bun înainte de a decide să cumpere de la un crescător sau chiar pierderea timpului care le vizitează. Contactul inițial este o mare oportunitate de a construi raportul cu un crescător, adunați informații despre politicile lor și începeți să evaluați dacă acestea sunt reputate. Luați timp pentru a pune întrebări care vă vor oferi informații de bază despre practicile amelioratorului.
  • Întrebați cât de multe litri pe care crescătorul produce în fiecare an. Crescătorii care produc în mod constant lituri pot fi ceea ce este numit "Mill Puppy."Acesta este un crescător care forțează câinii să se împerecheze prea frecvent, ceea ce poate produce puii slabi sau nesănătoși.
  • Întrebați câți câini are crescătorul și câte câți sunt crescuți. Acesta este un steag roșu dacă crescătorii au mai mult de două sau trei perechi de reproducere de câini la un moment dat.
  • Întrebați cât de des sunt crescute barajele (femelele). Crediții de reputație nu ar trebui să-și împingă barajele pentru a transporta așternuturi mai mult de două sau trei ori în fiecare an.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas minpin 10
    4. Vizitați un potențial crescător. Odată ce ați avut șansa de a vorbi cu crescătorii și să aveți câțiva, vă veți simți confortabil să cumpărați, cereți să vizitați facilitatea lor. Un crescător de reputație ar trebui să fie fericit să vă arate în jur, să vă permiteți să petreceți timp cu câinii părinte și să interacționați cu orice așternut de pui de pui. Bunele de crescători de știri minunați sunt de obicei mândri de a vorbi despre câinii și așternuturile lor.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas minpin 11
    5. Solicitați magazine pentru animale de companie pentru informații despre crescător. Multe magazine de animale de companie achiziționează oferta de cățeluși de la "Puppy Mills."Acești crescători sunt câini de împerechere în mod constant și adesea nu le permit să se odihnească între așternuturi. Dacă nu ați cumpăra un câine de la un crescător fără informații despre sănătate, personalitate și pedigree a părinților, nu ar trebui să acceptați acest lucru de la un magazin de animale de companie.
  • Dacă magazinul dvs. de animale de companie cumpără de la crescători de reputație, ei vă vor oferi informații despre locul în care au fost crescuți puii și în majoritatea cazurilor, informații de contact pentru a contacta direct amelioratorul.
  • Dacă magazinul de animale de companie nu oferă informații despre istoria, pedigree-ul și crescătorul sănătos al câinelui și părinților, nu cumpărați animale de companie din acel magazin.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas minpin 12
    6. Ia în considerare adopția. Există numeroase birocersuri miniaturate crescute în fiecare an care au nevoie de case bune, dar din orice motiv nu sunt adăpostite. De aceea adopția este atât de importantă. Salvarea unui adult sau a catelului este, de asemenea, o modalitate excelentă de a obține un PIN min la un preț accesibil. PIN PIN PIN pot costa între 400 de dolari și 700 de dolari, dar salvează de obicei cuprins între 50 și 100 de dolari din adăposturi sau un mic taxă de reabilitare din alte salvați.
  • Verificați cu serviciul de biriatul de la Internet Miniature (IMPS) aici http: // Minpinrescue.Org /.
  • Clubul de Pinscher din America are, de asemenea, o divizie dedicată în întregime de salvare a câinilor http: // minpin.Org /?PAGE_ID = 23821.
  • Metoda 3 din 3:
    Asigurarea unui PIN min este potrivit pentru familia dvs
    1. Imagine intitulată Alegeți un pas minpin 13
    1. Luați în considerare spațiul dvs.. Pinscherul miniatural este alegerea perfectă dacă locuiți într-un apartament. Acești câini mici pot obține o activitate adecvată în casă și cu câteva plimbări pe zi. Dacă lăsați singuri în curtea împrejmuită, asigurați-vă că este sigur, deoarece PIN-ul min poate încerca să scape.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas minpin 14
    2. Plan de îngrijire. Pinscherul miniatural este foarte inteligent și învață foarte repede. Fără o pregătire adecvată ca un catelus, PIN-ul min poate deveni încăpățânat, dar cu persistență, chiar câinii mai în vârstă care încearcă să afirme dominația și să reziste la antrenament pot fi instruiți. Atâta timp cât vă petreceți timp pentru a interacționa și integrați codul dvs. de minune în casă, sunt minunate, foarte distractive animale de companie.
  • Nu lăsați un pin min singur cu nimic de făcut.Sunt câini inteligenți și au nevoie de stimulare mentală pentru a preveni comportamentul distructiv.
  • Protejați-vă pinul de la frig.Din cauza dimensiunilor lor mici și a stratului scurt, știfturile ministe sunt sensibile la vreme rece. Planificați să le păstrați în cea mai mare parte în interior în timpul vremii reci.Încercați un pulover de câine sau strat pe ele în timpul iernii atunci când sunt în aer liber.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas minpin 15
    3. Aduceți o casă minimă pentru un proces. Indiferent dacă acesta este primul tău câine sau 50, niciodată nu știi cum te vei lega cu noul tău animal de companie. Din acest motiv, majoritatea crescătorilor și comercianților cu amănuntul au o politică de returnare. Scopul este de a vă asigura că aveți câinele drept pentru casa și familia dvs. și că câinii sunt capabili să găsească o casă în care vor fi în siguranță și fericiți. Profitați de aceste politici dacă aveți nevoie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar