Cum să reproduce porcii burții

Porcii Bellied Pot sunt un animal grozav pentru a se reproduce dacă aveți mult timp și răbdare.Dacă intenționați să vă reproduceți porcul de companie, este înțelept să vă asigurați că cel puțin 3 sau 4 bebeluși sunt plasați în case bune de companie, înainte de reproducere.Fiți foarte răbdători și așteptați cel mai înfricoșător dușmani mici să sosească.

Pași

  1. Imagine intitulată Rasa de rasă Pigs Bellied Pass 1
1. Găsiți un partener potrivit pentru porcul dvs. buric. Faceți o mică cercetare asupra geneticii de porc pentru a prevedea posibilele trăsături pe care purceii le vor avea în funcție de fundalurile ambelor părinți. Creșterea pentru calități și aspect specifice vă poate ajuta să le vindeți mai repede și la prețuri mai bune.
  • Majoritatea porcilor de sex feminin pot ajunge la maturitate sexuală între vârsta de 3 până la 4 luni. Potbeliunile feminine vin în căldură la fiecare 21 de zile. Căldura poate dura 6 zile, timp în care porcul dvs. va avea o vulvă umflată și roșie.Bărbații sunt de obicei maturi sexual cu 90 de zile. Unii porci pot rambursa chiar mai devreme de 3 luni, în funcție de genetica proprie, locuințe, greutate și rată de creștere.
  • Imagine intitulată Rasa de rasă Porci bellied Pass 2
    2. Știți ce să căutați. Unii proprietari de porci de companie observă schimbări în porcii lor de sex feminin când vin în sezon. Porcii lor pot avea accidente în casă și poartă articole de uz casnic înapoi în patul lor. Acest lucru va trece la sfârșitul căldurii, dar spargerea este singura modalitate de a elimina acest comportament.
  • Imagine intitulată de rasă Porcuri burse cu burtă Pasul 3
    3. Vaccina. Cu trei săptămâni înainte de reproducerea unei vaccinări este dată femeii și porcului masculin pentru a ajuta la prevenirea bolii reproductive. O altă vaccinare este dată femeii cu două săptămâni înainte de a-și avea așternutul. Ar trebui, de asemenea, să fie viermită în acest moment.
  • Imagine intitulată de rasă Porci burtă cu burtă Pasul 4
    4. Pune-ți femeia cu bărbatul.Porcul feminin va trebui să meargă la mistreț și să fie cu el timp de două până la trei luni. Chiar dacă femeia ta a avut cicluri lunare de căldură, de obicei ia un mistreț în imediata vecinătate pentru a vă aduce femeia în ovulație. Astfel, ea va fi mai mult decât probabil că nu va fi crescută în prima lună. La începutul șederii ei, ea se va lupta cu misiunea pentru că nu face parte din turma ei. Vă puteți aștepta ca ea să fie mușcată, zgâriată și, eventual, să fie rupte de ureche în timp ce se luptă. Este important ca atât femeia, cât și mistrețul să fie la curent cu toate vaccinările lor. Este, de asemenea, înțelept ca porcii să fie testați de sânge pentru bolile porcine primare înainte de a fi plasate împreună.
  • Imagine intitulată Rasa de rasă Porci bellied Pasul 5
    5. Știți despre reproducerea liniei când se referă la porci. Este important să rețineți că reproducerea liniei nu este o opțiune cu porcii. Regula de bază pentru porcii de reproducere nu este mai aproape de cinci generații. Cu cât este mai strâns, cu atât este mai probabil ca așternutul să aibă defecte de naștere. Pentru fiecare generație "în" amelioratorul se poate aștepta la o creștere de 10% a defectelor congenitale. Prin urmare, cu creșterea unei perechi foarte strâns legate, cum ar fi tatăl la fiică, mama la fiu, amelioratorul se poate aștepta cel puțin 50% dintre bebeluși să fie deformați sau morți.
  • Imagine intitulată Rasa de rasă Porci bellied Pasul 6
    6. Așteptați 3 luni și jumătate. Perioada de gestație sau de sarcină este de 114 zile.
  • Imagine intitulată de rasă pentru porci bellied Porci Pasul 7
    7. Luați-vă femeia într-o zonă de naștere. Cu cel puțin cinci zile înainte de data scadentă, femeia ar trebui să fie deplasată într-o zonă de naștere, naștere. Această zonă de farmă ar trebui să fie complet dezinfectată înainte ca porcul mamei să se mute. Suprafața acestei zone trebuie să fie fie pământească, fie acoperită cu covoare de cauciuc lavabil, astfel încât noii copii să fie mai puțin probabil să-și piardă genunchii sau să aibă probleme cu picioarele pe măsură ce asistă.
  • Imagine intitulată Rasa oală Bellied Porci Pasul 8
    8. Oferiți paturi bune. Paturile pentru mama și bebelușii pot fi cantități mici de fân curată, hârtie mărunțită sau chipsuri de lemn. Cantitatea utilizată a fiecărui tip de material nu ar trebui să fie niciodată atât de mult încât bebelușul poate deveni încurcat în el. Articolele de uz casnic, cum ar fi covoarele sau păturile să nu fie utilizate. Această zonă are nevoie de o sursă de căldură, cum ar fi o lampă de căldură. Purceii de copii nu au control asupra temperaturii corpului timp de aproximativ 3 zile. Acestea trebuie păstrate într-un mediu de cel puțin 90 de grade în acest timp - prin urmare, poate fi necesară o sursă de căldură chiar și în timpul verii. Porcul mama se va îndepărta de căldură, ar trebui să devină prea cald. Zona de Farrowing trebuie să fie suficient de mare pentru ca ea să facă acest lucru confortabil. Dimensiunea zonei Farrying ajută, de asemenea, să împiedice zdrobirea accidentală a copiilor de către mama lor. Cele mai multe zone de furaj au 2x4 plăci atașate la părțile laterale ale zonei. Aceste panouri sunt plasate aproximativ 6 inci (15.2 cm) de la podea. Acest lucru permite copiilor să scape sub sau pe partea de sus a consiliului, în cazul în care mama lor începe brusc să se plimbe în direcția lor.
  • Imagine intitulată de rasă Porci Bellied Porci Pasul 9
    9. De obicei, cu câteva zile până la câteva ore înainte de livrarea așternutului, colostru, un fluid subțire, galben poate fi secretat de glanda mamară a mamei. Dimensiunea medie a gunoiului pentru un porc pobilit este de 6 - 8 purcei, dar până la 10-12 se pot naște. O livrare necomplicată poate dura până la 1-2 ore, cu aproximativ 15 până la 30 de minute între nașteri ale porcilor individuali. Porcii pentru copii cântăresc undeva între 6 și 12 uncii la naștere.
  • Imagine intitulată de rasă Porci burtă cu burtă Pasul 10
    10. Știți când să sunați la veterinar. Asistența veterinară ar trebui să fie căutată dacă nașterea așternutului este prelungită, tulpinile de sex feminin fără a produce porci, sunt livrate câțiva purcei și se oprește, dacă se detectează o descărcare greșită sau o placentă decăzută la Vulva sau, aproape de data scadenței, Femeia a lucrat respirația, slăbiciunea și incapacitatea de a se ridica.
  • Imagine intitulată de rasă pentru porci bellied Porci Pasul 11
    11. Obțineți un examen de sănătate. După nașterea întregului gunoi și după ce bebelușii au avut primul lor colostru, acestea trebuie îndepărtate temporar de la mama lor, astfel încât amelioratorul să le poată oferi o examinare completă. Ar trebui să căutați orice semn de defect de naștere. Este observația mea că dacă puteți vedea un defect de naștere, există un alt defect intern care se potrivește pe care nu îl puteți vedea.
  • Imagine intitulată Rasa de rasă Porci Bellied Pass 12
    12. Știți despre când să vedeți purceii. Purceii sunt înțărcați la aproximativ 6 săptămâni și nu mai devreme de 5 săptămâni. Toți purceii ar trebui să mănânce viguros alimente solide înainte de înțărcare. Acesta este un timp foarte stresant pentru bebeluși și mama lor. Cel mai bine este să mutați mama departe de gunoi, astfel încât să nu le poată vedea sau să le audă.
  • sfaturi

    Urmăriți porcii atunci când perechea de reproducere este pusă împreună.Dacă se luptă prea viguros, fiți pregătiți să le separați.
  • Luați perechea de reproducere la medicul veterinar pentru o verificare a sănătății și vaccinări. Medicul veterinar ar trebui să efectueze un examen de pre-sarcină asupra femeii pentru a se asigura că este suficient de sănătoasă pentru a se reproduce.
  • Avertizări

    Nu-i rambriți prea tineri.
  • Înainte de a lua decizia de a crea, a se vedea dacă aveți case adecvate pentru a trimite porcii la.
  • Știți că banii pe care îi cheltuiți după ei vor trebui să fie foarte mulți și este posibil să nu le puteți vinde la prețuri ridicate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar