Cum să cumpărați un porc de guinee

Guineea Pigs poate face animale de companie excelente pentru proprietarii responsabili. Înainte de a achiziționa un cobai, asigurați-vă că înțelegeți angajamentul necesar și aveți livrările adecvate gata înainte de a vă aduce noul animal de companie. Pentru a începe, ar trebui să înțelegeți de unde să cumpărați cobai și să vă asigurați că luați acasă un animal de companie sănătos și sigur. Acest articol vă va învăța pe dvs. și nu vă cumpăr să vă cumpărați noul porc de guinee.

Pași

Partea 1 din 3:
Decizia de unde să cumpere porcul de guinee
  1. Imagine intitulată Cumpărați un pas de cobai 1
1. Luați în considerare magazinele de animale de companie. În multe privințe, un magazin de animale de companie este cel mai convenabil calea de cumpărare a unui cobai. Puteți selecta și aduce acasă porcul dvs. Guineea în aceeași zi fără așteptare și hassle pe care ați putea întâlni o salvare. Cu toate acestea, magazinele de animale de companie au, de asemenea, o serie de dezavantaje și mulți proprietari de porci Guineea sfătuiesc să le folosească. S-ar putea să ajungi cu un animal de companie nesănătos și prost comportat.
  • Un dezavantaj la magazinele de animale de companie sau magazinele departamentului care vând porci de guinee și alte animale cuști mici, este că lucrătorii sunt adesea cunoscuți în legătură cu nevoile animalelor de companie. Porcii de Guineea pot fi păstrați în condiții proaste, iar lucrătorii ar putea să nu poată răspunde la întrebări de bază despre îngrijirea noului dvs. animal de companie. Porcinele de la magazinul de animale de companie sunt, de asemenea, adesea afectate în ceea ce privește rasa și sexul, astfel încât nu veți ști exact ce obțineți.
  • Un traseu de companie mai fiabil ar fi comercianții cu amănuntul bine cunoscuți, cum ar fi un magazin de animale de companie locale, cu o reputație solidă. În aceste tipuri de magazine, lucrătorii au, în general, unele cunoștințe despre îngrijirea porcului Guineea. Există, de obicei, mai mult un proces de adopție și veți primi informații despre sănătatea, îngrijirea, întreținerea și socializarea Guineei. Prețurile variază în funcție de sezon, dar Guineas merge de obicei de 30 până la 60 de dolari.
  • Înțelegeți că magazinele de animale de companie nu ar trebui să fie neapărat prima dvs. opțiune. Ele sunt notorii pentru vânzarea necorespunzătoare a porcilor Guineei și există o mulțime de rapoarte despre clienți care cumpără porci de guinee gravide sau mixte, în timp ce sunt complet neștiutizați. Cele mai multe tind să vândă echipamente care nu sunt potrivite și pentru porcii de la Guineea! Rețineți de la cumpărarea de la un magazin de animale de companie, dacă nu știți că au o bună reputație.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de porc Guineea 2
    2. Gândiți-vă la o salvare. Guineea de salvare a porcului ajută la re-Home Guinea porci care au fost abandonați de foștii proprietari. Salvarea tind să fie mai angajați să găsească case de calitate pentru animalele de companie, deci veți fi învățați cum să vă îngrijiți de porcul dvs. Guineea dacă treceți printr-o salvare.
  • Site-uri precum Petrfinder.com vă poate ajuta să localizați porcii Guineei care au nevoie de case noi în zona dvs. De asemenea, multe adăposturi de animale iau cobai și alte animale de companie exotice. Verificați adăposturile din zona dvs. pentru a vedea dacă aceștia iau cobai și dacă sunt disponibile în prezent pentru adoptare.
  • Adoptarea de la o salvare este un proces și munca necesară variază de la adăpost la adăpost. În general, există o formă de aplicare în care vă verificați că sunteți angajat să oferiți o casă iubitoare și sigură pentru noul dvs. animal de companie. Este posibil să trebuiască să reduceți referințele. Dacă da, alegeți alți proprietari de animale de companie, aveți animale de companie pentru anterior sau persoane care au avut grijă de animalele dvs. în trecut. Astfel de oameni pot confirma că sunteți un proprietar responsabil de companie.
  • Salvările pot fi, în general, de încredere în luarea în considerare a lucrătorilor în cea mai mare parte voluntari care și-au pus energia și timpul spre ridicarea porcilor de guinei maltratați înapoi la sănătate și găsirea ca locuințe iubitoare. Puteți avea încredere în ei să vină acasă cu un porc de guinee pe care știți că este sănătos și puteți lăsa încrezător că nu ați fost dezinformat.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de porc Guineea 3
    3. Intreaba in jur. O altă modalitate de a găsi un porc de guinee este prin solicitarea altor proprietari de porci din Guineea. Ei vă vor putea să vă dau o privire interioară în traseul pe care l-au luat.
  • Dacă știți pe cineva cu un porc de la Guineea, întrebați-l de unde și-a luat dacă el ar recomanda adăpostul sau magazinul de animale de companie.
  • Adresați-vă prietenilor care dețin porci de la Guineea pentru a vă informa dacă vreuna dintre femelele lor are copii. S-ar putea să fiți în stare să adoptați de la un prieten, dar amintiți-vă că va trebui să puneți niște bani suplimentari pentru vaccinări și, dacă alegeți, spaying sau neutering.
  • De asemenea, puteți solicita medicul veterinar pentru sfaturi. S-ar putea să vă poată îndrepta în direcția crescătorilor de protecție sau salvați de calitate.
  • 4. Găsiți un crescător de reputație. Un crescător de cunoștințe, cu ani de experiență și expertiză, în general, rasează porcii Guineea cu o linie de sânge puternică și gene sănătoase. Achiziționarea porcului Guinee printr-un crescător poate fi mai scump, deoarece cei mai mulți crescători de reputați numai pe porci de Guinee Purebred pentru spectacole sau ca un hobby. Cercetare Credite înregistrate în jurul zonei dvs. Evitați crescătorii din curte care nu sunt înregistrate și rase pentru profit.
  • Pentru a identifica un crescător de reputație, cereți recomandări de la un medic veterinar exotic sau căutați online Guineea de reproducere a porcilor. De asemenea, puteți vizita spectacolele pentru a afla mai multe despre crescătorii din zona dvs.
  • Găsiți un crescător care este pasionat și îngrijitor de reproducere și are grijă de bunăstarea porcilor lor de guinee. Un crescător bun nu este doar în afacere pentru a face bani sau profit - ei de obicei nu își vândă porcii de guinee la prima persoană care arată cu bani în mână. Un crescător bun este cel care este implicat personal în fiecare vânzare.
  • Verificați instalația de reproducere când ajungeți. Dacă porcii Guineei nu sunt îngrijiți în mod adecvat, probabil că aveți de-a face cu un crescător de curte și puteți risca să fiți vândut un animal de companie bolnav sau nesănătos. Cereți o mulțime de întrebări când ajungeți.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătirea angajamentului
    1. Imagine intitulată Cumpărați un pas de porc Guineea 4
    1. Înțelegeți elementele de bază ale îngrijirii lui Guineea. Înainte de a achiziționa un porc de guinee, familiarizați-vă cu felul de îngrijire a porcilor de la Guineea. Doriți să vă asigurați că aveți timp și bani pentru a vă angaja cu adevărat la animalul dvs. de companie înainte de a efectua o achiziție.
    • Porcii de guinee sunt animale sociale. Deși nu este imposibil face un porc de guinee fericit fără un partener de cușcă, Poate fi dificil. Porcii Guineei se dezvoltă atunci când au un partener de cușcă și multe salvați vor dori să adoptați o pereche împreună. Luați în considerare cumpărarea a două cobai pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie nu este singuratic. Cu toate acestea, ar trebui să vă asigurați că nici doi bărbați sau un bărbat și o femeie ar trebui să fie plasați împreună pentru că există deja prea mulți porci de guinee nedorite din lume. Asigurați-vă că nici doi porci de guinee de sex masculin nu sunt împreună eter, cu excepția cazului în care sunt legați sau cel puțin unul este sterilizat.
    • Porcii Guineei trăiesc aproximativ 6 ani. Știți cât de vechi este porcul dvs. Guineea când îl cumpărați și cât timp vă puteți aștepta să trăiască. Trebuie să știți că sunteți în stare să vă angajați la porcul de guinee pentru acel interval de timp.
    • Asigurați-vă că aveți acces la un veterinar cu experiența necesară pentru a vă trata porcul de guinee. Porcii Guineei sunt adesea considerați animale de companie exotice, ceea ce înseamnă că nu toți veterinii sunt dispuși să le ia drept brevete. Găsiți un veterinar bun înainte de a cumpăra un porc de guinee.
    • Mulți oameni cumpără porci de guinee presupun că sunt mai mult un angajament estetic și că, la fel ca peștele, sunt mulțumiți să se plimbe în jurul valorii de nesupravegheate. Nu este cazul. Porcii Guineei au nevoie de timp din cușcă pentru a alerga și a explora și vrea să se joace cu oamenii lor. Porcul dvs. Guineea va avea nevoie de atenție și de îngrijire în fiecare zi. Dacă obțineți un porc de guinei lungi, angajamentul va fi și mai mare, deoarece îngrijirea zilnică este necesară.
    • Dacă aveți pisici, reconsiderați obținerea unui porc de guinee. Pisicile vor vedea cobai ca pradă. Dacă aveți pisici, asigurați-vă că există un spațiu pe care îl puteți păstra cusca guinei care este în afara ei. Cu toate acestea, nu a pus niciodată o cușcă de cobai în afara. Guineea Pigs nu tolerează bine frigul.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de porc Guineea 5
    2. Cumpărați alimente de porc Guineea. Înainte de a cumpăra cobai, asigurați-vă că aveți consumabile adecvate. Începeți cu selectarea unei mărci bune de alimente pentru animalul dvs. de companie.
  • Guineea alimente de porc este vândută la majoritatea magazinelor de animale de companie. Ar trebui să alegeți o dietă făcută special pentru porcii Guineei, așa cum doriți să vă asigurați că primesc o nutriție adecvată din dieta lor. În plus față de mâncarea magazinului de animale de companie, porcii de la Guineea trebuie, de asemenea, să mănânce legume și unele fructe ca o masă zilnică.
  • Suplimentele cu vitamina C sunt importante pentru porcii de la Guineea, deoarece nu pot stoca sau fabrică vitamina C pe cont propriu. Adăugați vitamina C la apa lor în fiecare zi pentru a vă asigura că primesc vitaminele corespunzătoare în dieta lor.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de porc Guineea 6
    3. Obțineți o cușcă și consumabilele corespunzătoare. Porcul dvs. de guinee va avea nevoie de o cușcă, deoarece porcii Guineei nu pot fi lăsați într-o casă nesupravegheată.
  • Puteți găsi o cușcă la un magazin de animale de companie. Încă o dată, mergeți la un retailer bine cunoscut, cum ar fi PETCO sau PET SMART sau o afacere locală comună. Doriți să vă asigurați că lucrătorii pot răspunde la orice întrebări pe care le puteți avea.
  • Casa porcului dvs. Guineea trebuie să fie bine ventilată și suficient de mare pentru a stoca un castron alimentar, sticlă de apă și așternut. Nu există o dimensiune stabilită pentru o cușcă de porci Guineea, dar știți că mai mare este, în general, mai bună. Acest lucru este în special cazul dacă aveți doi sau mai mulți cobai, deoarece disputele teritoriale sunt mai puțin probabil într-o cușcă mai mare.
  • Având o zonă de așternut este, de asemenea, importantă. Porcii de guinee ar trebui să aibă acces la fân sau iarbă la Burrow în și Guineea Pig Safe pot fi achiziționate la majoritatea magazinelor de animale de companie. Asigurați-vă că desemnați o anumită zonă a cuștii pentru somn.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de porc Guineea 7
    4. Achiziționați o sticlă de apă și un castron. Aveți nevoie de o sticlă de apă și un castron pentru a stoca alimentele lui Guineea Pig.
  • Porcul tău de guinee va avea nevoie de o sticlă de apă, nu pur și simplu un castron pentru a stoca apa. Acest lucru se datorează faptului că porcii guineei pot fi ușor dezordonați și doriți să vă asigurați că apa lor este liberă de resturi și mâncare. Puteți achiziționa un castron de apă pentru a se atașa la o cușcă sau cutie la un magazin de animale de companie. De fapt, unele cutii vin cu o sticlă de apă deja atașată.
  • Bowlurile alimentare pot fi, de asemenea, achiziționate la magazinele de animale de companie. Asigurați-vă că marca pe care o obțineți este Sigur Guineea Pig. Dacă sunteți confuz, întrebați-vă medicul veterinar.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de porc Guineea 8
    5. Găsiți jucăriile potrivite. Guineea de porci ca să joace, deci asigurați-vă că aveți o varietate de jucării disponibile pentru animalul dvs. înainte de a le muta în casa dvs.
  • Hidey House sunt o opțiune, care sunt case mici din lemn sau carton care pot fi plasate într-o cușcă de cobai. Ele pot fi achiziționate online sau puteți face propria casă Hidey folosind carton. În general, ar trebui să aveți o casă Hidey pentru numărul de porci de guinee într-o cutie. Acest lucru reduce luptele.
  • Bile mici pot fi achiziționate la magazinele de animale de companie, pe care porcii Guineea iubesc să arunce și să urmărească. Este mai sigur să mergi să cumperi o jucărie special comercializată pentru cobai ca materialul folosit în alte jucării de companie, ar putea să nu fie Guineea Pig Seif.
  • Guineea de porci iubesc, de asemenea, să mestece. Articolele de uz casnic, cum ar fi prosop de hârtie sau rulouri de hârtie igienică, pot fi plasate în cușcă pentru divertisment.
  • Partea 3 din 3:
    Selectarea porcului Guineei
    1. Imagine intitulată Cumpărați un pas de porc Guineea 9
    1. Decide asupra genului. Înainte de a vă face selecția, decideți dacă doriți un bărbat sau o femeie.
    • Dacă achiziționați porci Guineea în perechi, vă recomandăm să obțineți două dintre aceleași sexe. Doi bărbați sau două femei au tendința de a se obține mai bine decât cobaii de sexul opus și nu există riscul de reproducere accidentală. Dacă sunteți nou la porcii Guineei, este mai bine să mergeți cu traseul mai sigur și să alegeți aceleași perechi de gene.
    • Masculii pot fi teritoriali. Dacă obțineți doi bărbați, optați pentru o cușcă mai mare pentru a reduce tensiunea peste teritoriu
    • Cu toate acestea, oricând aveți o pereche de porci de guinee, asigurați-vă că ați duplicat lucrurile cum ar fi pieile și bolurile, astfel încât să nu existe o tensiune peste resurse atunci când aduceți mai întâi porcii de cobai acasă.
    • Unele locuri vor refuza să vândă sexe mixte ca porci de guinee cresc în mod constant și nu se opresc! Scroafele au o rată de mortalitate de 20% în timpul sarcinii. Este foarte încruntat de a se reproduce, deoarece poate fi periculos pentru scroafă și puii prea.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de porc Guineea 10
    2. Alegeți o rasă. Porcii Guineei vin într-o varietate de rase și rase încrucișate. Obțineți un sentiment general de tipul de cobai pe care îl căutați înainte de a face selecția.
  • Porcii de guinei lungi, ca peruvii sau Shetlands, vor avea nevoie de îngrijirea zilnică pentru a menține un strat elegant, fără încurcătură. Dacă vă place aspectul unui porc de guinee mai lung, țineți cont de angajamentul de timp adăugat. Veți avea nevoie, de asemenea, să obțineți ocazional porcul dvs. Guineea, deci asigurați-vă că găsiți un groomer.
  • Dacă primiți un cobai de la o salvare, probabil că veți ajunge cu un fel de crossbreed. Cereți lucrătorilor la salvare despre trăsăturile fiecărei rase, strămoșii de porci din Guineea este compusă pentru a vă asigura că personalitatea Guineei Pig se potrivește cu nevoile dvs. și dorește ca proprietar de animale de companie.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de porc Guineea 11
    3. Asigurați-vă că porcul de guinee ales este sănătos. Când vă uitați la potențialii porci de guinee, știți cum să recunoașteți sănătatea bună.
  • Porcii sănătoși de guinee alerga pe toate patru. Fiți atenți la porcii lentă de guinee, în special a celor cu piele flacără și patch-uri chel.
  • Porcii Guineei ar trebui să aibă o respirație netedă, constantă, iar ochii și urechile lor ar trebui să fie clare, luminoase și fără descărcare.
  • Simțiți corpul cobaiului pentru a vă asigura că este plină și fără bulgări neobișnuite sau umflături.
  • sfaturi

    Când îți aduci casa de porc de la Guineea, s-ar putea ascunde câteva zile sau să se comporte nervos. Asta este normal. Este nevoie de timp pentru porcul dvs. de guinee pentru a se adapta. Dați-i spațiul de care are nevoie până când se calmează.
  • Stați departe de cuștile magazinului de animale de companie. Acestea sunt prea scumpe pentru dimensiunea lor, și chiar cele mai mari cele disponibile comercializate ca "Potrivit pentru doi porci de guinee" nu sunt potrivite pentru unul. Optați pentru o cușcă C & C, care este mai mult de lucru pentru a înființa, dar mult mai ieftin și mai bine pentru sănătatea / bunăstarea lor.
  • Avertizări

    Nu cumpărați niciodată un porc de guinee o roată de exerciții. Porcii Guineei nu fac bine cu roțile și ar putea fi răniți dacă se blochează în interiorul spițelor.
  • Porcii Guineei fac, de obicei, mai bine cu un partener de cușcă. Se recomandă să le cumpărați în perechi, deoarece porcii de guinee pot deveni deprimați și dezvoltă probleme de sănătate dacă trăiesc în singurătate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar