Cum să ai grijă de un porc de companie

Porcii sunt mult mai curați decât reputația lor populară indică și pot face super animale de companie. Ele sunt sociabile și inteligente și pot deveni foarte ascultători, dar sunt și curioși, încăpățânați și - dacă sunt tratați prost - potențial periculos. Porcii interiori pot fi instruiți în casă și lesa instruiți ca câinii, dar au cerințe unice de îngrijire pe care trebuie să le pregătiți. Deci, indiferent dacă intenționați să păstrați porcul de companie în interior sau în aer liber, luați timp pentru a afla și oferiți îngrijirea corectă și veți avea un prieten adevărat de mulți ani.

Pași

Metoda 1 din 3:
Păstrarea porcilor fericiți și sănătoși
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc PET 1
1. Adoptați sau achiziționați un porc de la un crescător de reputație. Un purcel dintr-un magazin de animale sau fermă ar putea părea drăguț, dar ar putea, de asemenea, să se transforme într-un coșmar nesănătos și nesocializat. Vizitați facilitatea crescătorului și cereți să vedeți părinții prospectului prospectiv (sire și barajul), astfel încât să puteți judeca temperamentele lor și să știți ce să vă așteptați cu a voastră.
  • Porcii plini de vietnamezi tind să facă animale de companie interioare bune, în timp ce porcii Kunekune sunt, de obicei, un fel de animale de companie în aer liber. Dar, indiferent de rasă, să evalueze dacă porcul (și, dacă este posibil, părinții săi) pare, în general, calm și confortabil în jurul oamenilor.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc PET 2
    2. Dați un porc de mult timp - sau obțineți mai mulți porci. Porcii sunt foarte sociali, deci trebuie să vă puteți petrece timpul să interacționați cu ei sau vor fi disprețuiți și perturbați. De asemenea, trebuie să vă puteți afișa ca pe lider, altfel veți ajunge cu un porc răsfățat, pustiu și, eventual agresiv. Fiind un lider nu înseamnă a fi un tiran, deși - să fie ferm și asertiv, dar îngrijirea.
  • Luați în considerare obținerea a doi sau mai mulți porci în loc de doar una. Puțini oameni pot să-și petreacă în mod constant timp cu animalele de companie, oferind porcilor tăi câțiva prieteni o va păstra de la a deveni singuratic.
  • Porcii sunt mai lentă pentru a se lega cu oamenii decât câinii, de exemplu. Planificați să petreceți mai multe ore în fiecare zi în primele câteva săptămâni, oferind nevoile lor și oferindu-le atenție. Acest lucru le va face mai confortabil cu dvs. și vă va stabili ca furnizor și lider.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc PET 3
    3. Păstrați niște porci foarte inteligenți și foarte curioși ocupați. Reputația porcilor pentru inteligență este bine câștigată. Odată ce învață cum să facă ceva (trageți în sus covorul, deschideți ușa gardului și așa mai departe) nu vor uita, așa că trebuie să stați cu un pas înaintea lor. Ele pot fi, de asemenea, foarte mascate, nu spre deosebire de un copil care va încerca să vă manipuleze să vă dați drumul.
  • Este important să păstrați porcii preocupați și stimulați sau altfel pot fi distructivă atunci când sunt plictisiți.
  • Dați atât porci de interior cât și în aer liber o mulțime de jucării pentru a împinge și a juca cu.
  • Lăsați porcul să joace cu jucării pentru copii sau câini sau să le dați bile de fotbal sau chiar găleți goale pentru a împinge în jur. Ascunderea tratamentelor în cutii, bile, jucării, dozatoare sau alte containere îi vor menține, de asemenea, ocupați. Uită-te la o gimnastică mai scumpă de joc și balluri Jolly, sau pur și simplu le dați o geantă de alimentare cu apă sau un ziar pentru a juca cu.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc PET 4
    4. Afișați afecțiunea iubitoare la porcul. Porcii, ca majoritatea animalelor, se bucură de interacțiune cu companionul lor uman, și nu este neobișnuit să vedem un porc culcat pentru o tâmpenie de burtă. Vorbește cu prietenul tău, spune-le că le iubești și le lăudă pentru un comportament bun.
  • Ca și în cazul majorității animalelor de companie, consolidarea pozitivă a unui comportament bun funcționează mult mai bine decât pedeapsa pentru comportamentul rău. Porcii care sunt pedepsiți pot obține moody, îndepărtat și distructiv.
  • Recompensa un comportament bun imediat cu un pat pe cap și un "purtător bun!"Și / sau oferiți un mic tratat ca popcorn simplu sau o mică bucată de mere. Ignorați porcul (reține atenția) când prezintă un comportament rău.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc PET 5
    5. Dați-le spațiul și timpul pentru exerciții și înrădăcinare regulată. Indiferent dacă păstrați porcul în interior sau în aer liber, asigurați-vă că au camera și ocazia de a se deplasa în jur.Fără activitate fizică regulată, porcii pot deveni cu ușurință supraponderali și pot dezvolta probleme de picior și alte probleme de sănătate.
  • Înrădăcinarea este un instinct de porc natural - cea mai bună opțiune este să le dați o secțiune a curții (aproximativ 36 de metri pătrați sau 400 de metri pătrați) încât pot să se săpare până la deliciul inimii lor.
  • 6. Mergeți cu porcul dvs. ca parte a rutinei lor de exerciții. Porcii pot fi instruiți cu leșie, astfel încât să poată merge pentru plimbări cu dvs. Utilizați un ham destinat porcilor, lăsați porcul să tragă în jurul lesa pentru mai întâi mai multe sesiuni și lăsați porcul să ia în general conducerea pe plimbările voastre. Permiteți-le să determine cât timp ar trebui să fie plimbările dvs.
  • Majoritatea porcilor vor accepta în cele din urmă hamul și lesa, dar unii nu vor. Da-i timp, dar nu forțați problema dacă nu se întâmplă doar.
  • Porcul dvs. are nevoie de o mulțime de exerciții pentru a preveni constipația. Dacă nu vor tolera mersul pe o lesa, asigurați-vă că rămân activi, oferindu-le o mulțime de timp de joc și spațiu sigur pentru a alerga în jurul.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc PET 6
    7. Furnizați alimentele adecvate și apa proaspătă constantă.Porcii sunt cunoscuți pentru a mânca aproape orice, dar cea mai sănătoasă opțiune este să le păstrați într-o dietă destul de constantă. Dați-le în primul rând un aliment comercial de porc, care este o proteină scăzută, grăsimi scăzute și fibre ridicate. Completați dieta cu fructe și legume cum ar fi castraveții, salată, squash, morcovi, mere și struguri. Pentru a adăuga mai multă fibră la dieta lor, dați-le Bran sau Hay Alfalfa. Evitați producerea ca fructele citrice, ananasul, ardeii și ceapă - evită, de asemenea, să dați un porc sărat sau alimente grase.
  • Cantitatea de alimente va varia în funcție de mărimea porcului și de alți factori - consultați medicul veterinar pentru sfaturi.
  • Porcii ar trebui să aibă acces la apă curată și proaspătă în orice moment.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc PET 7
    8. Nu subestimați angajamentul pe care îl faceți. Porcii pot trăi timp de până la douăzeci de ani și vor avea nevoie de o mulțime de alimente, vaccinări obișnuite și declanșări în curs de desfășurare și tusuri, printre alte cheltuieli de timp și bani. Pentru majoritatea proprietarilor de porci, aceste costuri sunt mai mult decât depășirea de către companionat și afecțiune pe prietenii lor de porcină - dar tot trebuie să le luați în considerare.
  • Puneți întrebări cum ar fi: Care va fi probabil viața mea în cinci (sau cincisprezece) ani? Dacă mă mișc, voi putea să aduc porcii cu mine? Am pe cineva care să poată avea grijă de porc când nu pot? Am loc în bugetul meu pentru îngrijirea porcului în curs de desfășurare?
  • Costurile de îngrijire variază adesea de la aproximativ 20 - 60 $ (USD) pe lună, fără a include 100 - $ 300 De multe ori cheltuite pe an cu privire la îngrijirea veterinară.
  • Metoda 2 din 3:
    Îngrijirea porcilor de interior
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc PET 8
    1. Dați porcii dvs. o zonă de înrădăcinare în afara. Un porc de interior se va rădăcina probabil în casa dvs. - coborârea covoarelor, lovind lucrurile peste etc. - Indiferent, dar oferind un punct de înrădăcinare în aer liber va ajuta.Alegeți o zonă a curții dvs. în care nu vă deranjează să aveți o mulțime de găuri și pământul răsturnat.
    • Un singur porc ar trebui să aibă cel puțin 36 de metri pătrați (aproximativ 400 de metri pătrați) sau spațiu în exterior în roaming - dintre care este deschis spre înrădăcinare, cu atât mai bine.
    • Păstrați un ochi pe piggie interioară în timp ce se înrădăcinează afară și asigurați-vă că este conținută de un gard robust sau altă carcasă.
    • Dacă nu doriți ca un obiect să se întoarcă sau să fie rupt, încercați să îl plasați pe un contor sau undeva de pe pământ. În special, este posibil să trebuiască să mutați coșul de deșeuri. Încercați să o plasați pe contorul de bucătărie sau să obțineți un coș de gunoi mai mare, mai greu, pe care porcul tău nu poate bate.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc PET 9
    2. Configurați un spațiu definit ca al lor. Chiar dacă dați porcului dvs. o regiune relativ liberă în jurul casei, este mai bine să stabiliți o cameră sau o zonă mai mică ca "baza de acasă."O parte dintr-o bucătărie, spălătorie sau cameră de utilitate poate funcționa, mai ales dacă camera are podele ușor de curățat acoperite de covoare lavabile. Puneți lenjeria, mâncărurile de mâncare și apă și cutia de gunoi în această zonă.
  • În mod ideal, veți putea să vă constrângeți porcul în această zonă - prin ușă și / sau porți de copii robusi - după cum este necesar.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc PET 10
    3. Stabiliți o cutie de gunoi și proceduri de cot. Majoritatea porcilor iau la sa meargă la oliță destul de ușor, dar adesea le place să aibă opțiuni desemnate atât în ​​interior cât și în exterior.În interior, o tavă deschisă căptușită cu mai multe straturi de ziar va funcționa bine ca o cutie de gunoi.Puteți plasa cutia de gunoi lângă vasul de apă, dar păstrați-o mai departe de zona de așternut.
  • Cel mai bine este să lucrați atât la antrenamentul de interior și în aer liber, în același timp. Și să se bazeze pe o armare pozitivă - recompensa un comportament bun în loc de pedepsirea accidentelor.
  • Acest proces va fi similar cu scopul de formare a coatelui. Va fi nevoie de răbdare și timp, așa că încercați să rămâneți pozitivi și să păstrați sesiunile de antrenament.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc PET 11
    4. Creați o zonă de dormit confortabilă. Pentru unii porci, un pat de doggie de dimensiuni corecte este o opțiune de lenjerie excelentă. Pentru alții, o grămadă de pături va face bine. De fapt, o pungă ieftină de dormit plasată pe podea va face adesea pentru un loc de dormit confortabil.
  • Unii porci pot prefera un spațiu de dormit închis. Ați putea folosi o cutie de câine care este suficient de mare pentru ca porcul dvs. să se întoarcă sau să drapeze pe o masă de card care este configurată peste lenjerie de pat.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc PET 12
    5. Asigurați-vă că casa dvs. este sigură pentru prietenul dvs.Dacă ați avut vreodată să vă dovediți acasă, veți avea o idee destul de bună despre ceea ce trebuie să faceți pentru a-l proteja pe Piggy. Păstrați toate produsele periculoase sau obiecte ascuțite / rupte de pe rafturi sau rafturi scăzute și dulapuri cu siguranță în siguranță cu dispozitivele de blocare a copilului.
  • Porcii se luptă, de asemenea, pe podele alunecoase, astfel încât să investească într-o mulțime de covoare ieftine și ușor de curățat.
  • Porcii sunt alimentați și foarte inteligenți, ceea ce înseamnă că vor învăța rapid cum să deschidă un frigider, cămară sau un cabinet deblocat în căutarea alimentelor. Toddler-dovada Aceste zone și asigurați-vă că sunt bine închise.
  • Metoda 3 din 3:
    Porci de locuințe în aer liber
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc PET 13
    1. Furnizați o zonă sigură de dimensiuni adecvate. Porcii sunt inteligenți, victime, puternice și determinate, toate acestea fac parte din artiștii de evadare. Ei pot săpa sub, să mestece sau să bată peste garduri care nu sunt de până la snuff, și au fost cunoscute că dau seama cum să deschidă o zăvor de poartă.Investiți într-un gard robust - de exemplu, un gard de legătură cu lanț care este îngropat în pământ pentru a descuraja săparea sub ea.Indiferent cât de bun este gardul, totuși, asigurați-vă că îl inspectați în mod regulat.
    • Un singur porc ar trebui să aibă cel puțin 36 de metri pătrați (aproximativ 400 de metri pătrați) de spațiu de roaming. Adăugați aproximativ 4.5 metri pătrați (50 de metri pătrați) pentru fiecare porc suplimentar.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc PET 14
    2. Lăsați-i să se înrăutățească în noroi. Porcii nu sunt animale murdare per se, dar ei într-adevăr iubesc să se rostogolească în noroi din când în când. De fapt, deoarece porcii nu transpiră, trebuie să se spele pentru a asigura reglementarea corectă a temperaturii corpului, în special în vremea caldă. Wallow poate fi foarte simplu - o secțiune ridicată a curții pe care o utilizați în jos de câteva ori pe zi - sau poate fi secționată cu lemn de alte materiale de margini.
  • Puteți umple o piscină pentru copii cu apă pentru a lăsa porcul să se răcească și să strige în jurul. În funcție de cât de fierbinte este, ei pot dori chiar să utilizeze ambele.
  • Porcii de interior se vor bucura, de asemenea, de o nenorocire bună, atât de des - doar să le distrugeți când sunt terminați.
  • Pentru cele mai bune rezultate, în special în vreme caldă, localizați Wallow într-o zonă umbroasă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de porc PET 15
    3. Furnizați un adăpost protector care menține o gamă bună de temperatură. Asigurați-vă că porcii în aer liber au propriul loc de dormit uscat și adăpostit. Trebuie să fie cel puțin parțial acoperit de umbrire și să rămână uscat și ar trebui să fie ventilat, dar nu prea breezy. Puneți în jos unele "podele", precum și purceii vor urca în fân, în timp ce porcii adulți sunt de obicei fericiți cu rasurile din lemn (fără rumeguș).
  • Adăposturile pot fi achiziționate sau construite (căutați instrucțiuni online) - acestea ar trebui să fie de cel puțin 6 picioare (1.8 m) cu 6 picioare (1.8 m) în mărime pentru fiecare porc adult adăpostit în interior.
  • Porcii prosperă la temperaturi între 12 și 26 de grade Celsius (54-79 grade F) - Asigurați încălzirea suplimentară (prin intermediul încălzitoarelor comerciale de incintă PET) sau chiar răcire (prin intermediul ventilatoarelor inaccesibile), dacă este necesar.
  • sfaturi

    Învățați un porc pentru a răspunde la numele său și comenzile simple - de exemplu, "Nu" și "Out" sunt ușor de învățat de mulți porci.
  • Amintiți-vă că poate fi dificil pentru un porc să se uite în sus din cauza conformării gâtului său, deci păstrați-vă în minte dacă vă așteptați să priviți sau să vedeți ceva.
  • Asigurați-vă că un porc nu este plictisit toată ziua, mai ales dacă nu sunteți acasă. Oferiți lucruri de a vă distra porcul de companie și să vă îngrijiți.
  • Dați purcei o mulțime de cameră, astfel încât să se poată plimba în jur. Dați-le compania seara și cât mai des posibil în timpul zilei.
  • Porcii sunt foarte sociabili. Se recomandă să le aveți în perechi.
  • Avertizări

    Porcul tău poate deveni ars, așa că puneți protecția solară pe spate. Gândește-te la asta în acest fel - dacă ai avea nevoie de protecție solară pentru a fi în soare atât de mult, porcul tău va avea nevoie de ea. Dacă nu vă puteți aplica protecția solară în timpul zilei, oferiți-le cu o umbră adecvată peste groapa de noroi, cum ar fi o vărsare.
  • Verificați reglementările locale pentru a vă asigura că păstrarea unui porc este legală în vecinătatea dvs.
  • Ca și în cazul oricărui animal, fără îngrijire adecvată, porcul dvs. poate fi foarte periculos, mai ales dacă este manipulat greșit sau abuzat.
  • Luați în considerare puternic că păstrați doi sau mai mulți porci. Puțini oameni pot fi tovarăși constanți la animalele de companie, iar singurătatea este o soartă nemaipomenită pentru un porc.
  • Evitați să începeți un regim de îngrijire pentru un purcel care este imposibil de continuat pentru porcul adulți. Va fi greu pentru ei să înțeleagă de ce trebuie să se schimbe lucrurile.
  • Amintiți-vă că scroafele pot produce cu ușurință purcei în adolescenți pe gunoi, asigurându-vă că aveți două dintre aceleași sex sau un bărbat care a fost sterilizat.
  • Verificați reglementările locale pentru a vă asigura că păstrarea unui porc este legală în vecinătatea dvs.
  • Un purcel este un lucru fermecător și mic, dar un porc adult poate fi enorm și dacă nu se manipulează în mod sensibil ar putea deveni agresiv și chiar periculos.
  • Porniți de mână, chiar și cei bine pregătiți, cu atenție. Ei sunt consumatori vagi, iar chiar și cei docile au fost cunoscute pentru a mușca degetele în timpul hrănirii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar