Cum de a anula abonamentele de e-mail

Uneori, puteți primi abonamente prin e-mail și mesaje de marketing prin e-mail pe care nu le reamintesc înscrieți-vă sau că nu vă mai interesați. Cele mai multe servicii de abonament prin e-mail și companii de marketing vă vor permite să anulați abonamentul cu aceștia făcând clic pe un "Dezabonare" sau "Anulați abonamentul de e-mail" Link în corpul de e-mail pe care îl primiți de la ei. Alte servicii și companii pot solicita să luați pași suplimentari care să implice vizitarea site-ului web pentru a finaliza procesul de anulare a abonamentului. Există, de asemenea, unele servicii de gestionare a e-mailurilor terțe care vă vor dezabona adresa de e-mail de la abonamente pentru dvs. - Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor trebuie să plătiți pentru aceste tipuri de servicii. Continuați să citiți acest articol pentru a afla despre diferitele moduri pe care le puteți anula abonamentele de e-mail pe care nu le mai doriți să le primiți.

Pași

Metoda 1 din 2:
Dezabonați prin e-mail
  1. Imagine intitulată Anulează abonamentele de e-mail Pasul 1
1. Localizați-o pe "Dezabonare" Link în abonamentul de e-mail pe care doriți să îl anulați. În majoritatea cazurilor, orice corespondență de e-mail pe care o primiți sub formă de abonamente, buletine de știri, anunțuri și multe altele, pot fi anulate făcând clic pe un "Dezabonare" Link inclus în e-mail.
  • Defilați la partea de jos a oricărui e-mail pe care îl primiți de la serviciul de abonare sau de la companie pe care nu mai doriți să primiți corespondența și căutați "Dezabonare" legătură.
  • Căutați variații ale "Dezabonare" link dacă nu îl puteți localiza inițial în e-mail. Uneori această opțiune va fi intitulată ca "Anuleaza abonarea," "A renunța," sau "Modificați preferințele de e-mail."
  • Imagine intitulată Anulează abonamentele de e-mail Pasul 2
    2. Dezabonați de la abonamentul de e-mail folosind "Dezabonare" legătură.
  • Faceți clic direct pe "Dezabonare" Link în e-mail pentru a anula abonamentul. În cele mai multe cazuri, veți fi redirecționat către o pagină web pe acel domeniu specific specific site-ului care confirmă abonamentul dvs. a fost anulat.
  • Urmați instrucțiunile de pe ecran ale site-ului furnizate, dacă sunt necesare pași suplimentari pentru anularea abonamentului. De exemplu, unele site-uri web vă vor solicita să faceți clic pe butoanele marcate "A renunța" sau "Anuleaza abonarea" Pentru a procesa anularea - în timp ce alte site-uri web vă vor solicita să introduceți motivul pentru anularea sau adresa dvs. de e-mail.
  • Imagine intitulată Anulează abonamentele de e-mail Pasul 3
    3. Răspundeți utilizând "Dezabonare" în linia de subiect. Unele abonamente prin e-mail vă vor instrui să vă dezabonați de la poștă prin răspuns la expeditor și să introduceți "Dezabonare" în linia de subiect.
  • Introduceți comanda de dezabonare utilizând același format în care este afișat în corpul abonamentului de e-mail. Acest lucru vă va asigura că sunteți desăvârșit cu succes din corespondență. De exemplu, dacă un abonament vă instruiește să introduceți "Dezabonare" În toate capacele, răspundeți la e-mail utilizând același format.
  • Metoda 2 din 2:
    Servicii de gestionare a e-mailurilor terțe părți
    1. Imagine intitulată Anulează abonamentele de e-mail Pasul 4
    1. Utilizați serviciile sau software-ul unei companii de administrare a e-mailurilor terțe. Există multe tipuri de servicii de gestionare a e-mailurilor și software destinate atât persoanelor fizice, cât și pentru întreprinderi care pot fi folosite pentru a gestiona și a anula abonamentele de e-mail.
    • Vizitați orice motor de căutare pe Internet și introduceți expresii de căutare a cuvintelor cheie, cum ar fi "Serviciul de gestionare a e-mailului" sau "Software de management prin e-mail" Pentru a localiza companiile care gestionează e-mailul.
  • Imagine intitulată Anulează abonamentele de e-mail Pasul 5
    2. Verificați dacă software-ul sau serviciul conține o caracteristică care va anula abonamentele. Exemple de companii de management prin e-mail care vor ajuta la anularea abonamentelor de e-mail sunt "Dezabonare" și "SendBlaster," ambele fiind prezentate în secțiunea Surse din prezentul articol.
  • Examinați termenii, condițiile și serviciile furnizate de fiecare companie pentru a confirma că veți primi asistență în ceea ce privește anularea abonamentului prin e-mail.
  • Imagine intitulată Anulează abonamentele de e-mail Pasul 6
    3. Utilizați serviciul de gestionare a e-mailului pentru a anula abonamentele de e-mail. Veți primi instrucțiuni sau asistență în ceea ce privește modalitățile prin care puteți îndeplini această sarcină la înscrierea pentru serviciu.
  • sfaturi

    Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea "Dezabonare" Link într-un e-mail sau cu anularea unui anumit abonament prin e-mail, vizitați "PC Mag" Site-ul oferit în secțiunea Surse din acest articol pentru a găsi instrucțiuni pentru metoda de anulare pe mai multe site-uri web. Uneori, companiile vă vor face dificil să anulați abonamentele, astfel încât acestea să nu-și piardă afacerea sau cititorii.
  • Creeaza o "Dummy" Contul de e-mail cu o adresă de e-mail pe care nu o veți folosi niciodată, cu excepția furnizării de site-uri web și alte servicii care au nevoie de adresa dvs. de e-mail înainte de a putea utiliza serviciile lor. Acest lucru vă va împiedica adesea să luați timp pentru a anula abonamentele de e-mail sau pentru a gestiona preferințele de e-mail cu acel serviciu special.
  • Avertizări

    Unele abonamente prin e-mail vor solicita să vă conectați la contul dvs. online pentru site-ul respectiv pentru a finaliza procesul de dezabonare. De exemplu, dacă doriți să vă dezabonați de la e-mailuri de 1-800 de flori, va trebui mai întâi să faceți clic pe "Indeparteaza-ma" Link de la un e-mail, conectați-vă la contul dvs. de 1-800 de flori online, apoi trimiteți un e-mail la "Eliminați răspunsul [AT].1800 de fluide.COM" din contul dvs. pentru a fi dezabonat de la viitoarele corespondențe.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar