Cum să obțineți backlink-uri pentru site-ul dvs

O legătură care indică înapoi pe pagina dvs. web dintr-o altă pagină web este numită Backlink. Un backlink este un criteriu esențial în diferite factori SEO, cum ar fi rangul paginii, traficul web, clasamentul cuvintelor cheie și multe altele. Cu cât aveți mai multe backlink, cu atât crește reputația dvs. Acest articol va elucida diverse metode pentru a obține backlink-uri pentru site-ul dvs. Web.

Pași

  1. Imagine intitulată Obțineți backlink pentru site-ul dvs. Pasul 1
1. Trimiteți site-ul dvs. către directoarele web. Alegeți directoarele web cu înaltă PR. Este posibil să trebuiască să vă conectați la directorul web după ce ați înregistrat și verificați adresa dvs. de e-mail. După ce v-ați conectat, puteți trimite site-ul dvs. web în directorul și așteptați un bsite.nl cu un site de marcare socială. Site-urile de marcare socială sunt site-uri care vă permit să marcați sau să indicați paginile dvs. web în cadrul genurilor adecvate. Cele mai multe site-uri de marcare sociale oferă un backlink instant.
  • Imagine intitulată Obțineți backlink pentru site-ul dvs. Pasul 2
    2. Scrieți un comentariu la postul dvs. de blog preferat și furnizați un link înapoi la site-ul dvs. sau pe propriul dvs. blog Post de la comentariu.
  • Imagine intitulată Obțineți backlink-uri pentru site-ul dvs. Pasul 3
    3. Utilizați profiluri pe site-uri de socializare.Asigurați-vă profilul individual și al companiei pe site-uri sociale ca Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Digg, Stumbleupon, Squidoo, Reddit etc.
  • Liniați site-ul dvs. site-ul dvs. social.
  • Nu lăsați profilurile dvs. incomplete, faceți ca acesta să arate ca un profil complet. Lăsați Google să știe tot ce este necesar pentru compania dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți backlink pentru site-ul dvs. Pasul 4
    4. Obțineți backlink din posturile forumului. Forumurile sunt portaluri de discuție în care oamenii discută un anumit subiect sau rubrică și vor fi diferite fire de discuții. De asemenea, puteți participa la un forum care se încadrează în domeniul expertizei sau al site-ului dvs. și oferă un link înapoi la pagina dvs. web.
  • Imagine intitulată Obțineți backlink pentru site-ul dvs. Pasul 5
    5. Scrieți un articol informativ și interesant. La sfârșitul articolului puteți posta un hyperlink pe pagina de pornire a site-ului dvs. Apoi trimiteți articolul dvs. la diverse reviste online, cum ar fi Ezine și Amazon. Odată ce articolul dvs. este aprobat, puteți obține un backlink.
  • Imagine intitulată Obțineți backlink pentru site-ul dvs. Pasul 6
    6. Scrieți un blog Post la un astfel de site web cu un backlink pe site-ul dvs. Web. După ce vă înscrieți și trimiteți, așteptați să vedeți dacă postul dvs. de blog este acceptat. Dacă este, puteți obține un backlink la pagina dvs. web.
  • Imagine intitulată Obțineți backlink pentru site-ul dvs. Pasul 7
    7. Scrieți un articol Wikipedia. Odată ce ați scris și ați publicat un articol despre Wikipedia care leagă de site-ul dvs., veți primi un link valoros înapoi.
  • sfaturi

    Motoarele de căutare iubesc noul. Actualizați în mod regulat.
  • Scrieți conținutul de calitate și oamenii vor avea mai multe șanse să se conecteze la dvs.
  • Avertizări

    Este dificil să obțineți backlink de la .Gov și .edu.
  • Scrierea unui articol Wikipedia care leagă site-ul dvs. web nu este un loc de muncă ușor.
  • Asigurați-vă că backlink-urile dvs. sunt din site-uri reputate.
  • Când încercați să obțineți backlink de la bloguri sau articole de comentarii, scrieți întotdeauna comentarii care sunt relevante pentru pagina dvs. și domeniul dvs. de backlinking. De asemenea, ar trebui să scrieți comentarii numai sub genul relevant al unui articol, astfel încât este util cititorului și face mai multă valoare. Cu alte cuvinte, nu spam - legăturile dvs. vor fi probabil șterse și veți ajunge la reducerea valorii backlink.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar