Cum să fii original

Vrei să fii original, dar cum o faci? Una dintre cele mai bune modalități de a fi originale este prin îmbrățișarea pe care o aveți fără a încerca să fiți pe altcineva. Găsiți lucrurile care vă fac unice și sărbătoriți-le (nu le ascundeți!). Provocați-vă să vă gândiți la cutie și să acționați creativ. În ansamblu, fiind original înseamnă că sunteți unic și exprimați ceea ce vă place.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbrățișând cine sunteți
  1. Imaginea intitulată BE ORIGINAL PASUL 1
1. Recunoașteți propria dvs. unicitate. Sunteți, într-un sens, deja original. În timp ce vor exista oameni care sunt asemănători cu tine, purtați haine similare și aveți idei similare, nimeni nu a avut experiențele pe care le aveți sau să vedeți lumea din exact același punct de vedere. Recunoașteți că ființa de care sunteți sunteți deja unică și nu aveți nevoie să vă schimbați.
  • S-ar putea să vă simțiți jenat de lucruri care vă fac să vă simțiți diferit. Cu toate acestea, aceste diferențe nu vă definesc. Ele fac parte din cine sunteți și adăugați la experiența dvs. unică.
  • Recunoaște modul în care experiențele dvs. formează cine sunteți. Nu va exista niciodată o persoană care vă poate replica în întregime experiențele, gândurile, experiențele și ideile dvs.
  • Imaginea intitulată BE ORIGINAL PASUL 2
    2
    Au încredere în tine. A fi original înseamnă că ați putea obține o căldură sau o reacție pentru alegerile dvs. Oamenii nu vor reacționa întotdeauna bine la ceea ce percep ca fiind diferiți, astfel încât să construiască încrederea în ceea ce faceți vă va ajuta să vă arătați și pe alții că sunteți mândri că sunteți originali. Gândiți-vă pozitiv despre tine și păstrați-vă constructivul de auto-vorbe.
  • De exemplu, dacă purtați un costum îndrăzneț și unic la școală, spuneți-vă: "Mă simt minunat și arăt minunat."
  • Nu vă comparați cu ceilalți, mai ales dacă aveți tendința de a vă pune într-o lumină negativă. Probabil veți găsi pe alții care credeți că sunt mai inteligenți, îmbrăcați mai bine sau mai mult "original" decât tine.Doar fi tu.
  • Încercați să vă înconjurați cu oameni de susținere care nu vă trag în jos. Veți avea un timp mai ușor de încredere în dvs. dacă aveți un sistem bun de asistență.
  • Imaginea intitulată BE ORIGINAL PASUL 3
    3. Încercați o nouă experiență. Experiențele noi vă vor prezenta noi perspective și idei. Este posibil să nu vă plac întotdeauna, dar sunt modalități de a descoperi ceea ce sunteți pasionați și de a vă oferi o nouă perspectivă. Încercați să fiți spontană și participarea intenționată la activitățile pe care în mod normal nu le-ați face. Dacă nimic altceva, veți avea o experiență unică și o poveste distractivă pentru a le spune altora.
  • Înscrieți-vă pentru o clasă de dans swing sau o clasă de artă. Aflați o nouă limbă pentru a obține o perspectivă diferită asupra vederii lumii.
  • Căutați fluturași în comunitatea dvs. pentru spectacole de muzică gratuite, prelegeri și clase. În acest fel, puteți încerca ceva nou la nici o cheltuială.
  • Metoda 2 din 3:
    Exprimându-vă creativ
    1. Imaginea intitulată BE ORIGINAL PASUL 4
    1. Găsiți o priză de distracție. Descoperiți activități și hobby-uri care vă ajută să vă exprimați în mod unic și creativ. exprima-te într-un mod care este semnificativ pentru dvs. Acest lucru ar putea fi pictura, sculptarea, coaserea, crearea de bijuterii, făcând lemn de lemn, cântând sau compune muzică. Partea importantă este că aveți o modalitate de a vă exprima într-un mod unic pe care îl bucurați.
    • Gândiți-vă înapoi la ceea ce vă bucurați de copil și găsiți modalități de a construi pe asta. Angajați partea jucăușă și vedeți unde vă duce.
    • S-ar putea să utilizați propriul corp pentru a exprima originalitatea. Acest lucru ar putea include modul în care vă îmbrăcați, părul sau modificările, cum ar fi piercing-uri sau tatuaje.
  • Imaginea intitulată BE ORIGINAL PASUL 5
    2. Dezvoltați-vă stilul. Acest lucru merge pentru modă, artă și totul între ele. Luați-vă interesele și puneți-vă propria răsucire pe ele. Dacă nu știți de unde să începeți să creați un stil, faceți ceva care vă interesează până când veți găsi locul tău dulce."Fiți dispuși să vă riscați și să nu vă definiți stilul.
  • De exemplu, dacă sunteți fotograf, faceți fotografii ale oamenilor, locurilor, animalelor și naturii și utilizați diferite lentile și tehnici. Observați ce rezonează cu dvs. și puteți începe să vă dezvoltați în cadrul cadrului. Cu practică, ați putea găsi că stilul dvs. este luarea fotografiilor peisajului alb-negru.
  • Vă evaluați în mod constant munca și dvs. Gândiți-vă la ce faceți bine și la ceea ce vă puteți îmbunătăți.
  • Imaginea intitulată BE ORIGINAL PASUL 6
    3. Luați riscuri în loc să fie concentrate asupra perfecțiunii. Dacă vă simțiți constrânși prin a fi perfect sau având o idee perfectă, probabil că nu vă veți atinge potențialul de a crea ceva cu adevărat original. Fiți dispuși să ia riscuri și să experimenteze eșecul. În timp ce creați, fiți dispuși să vă apropiați de lucruri neconvenționale și să faceți schimbări mai târziu. Nu este nevoie să vă puneți munca într-o cutie.
  • De exemplu, dacă de obicei, trageți linii curate în schiță, experimentați cu linii imperfecte și vedeți cum vă afectează munca.
  • Imaginea intitulată BE ORIGINAL PASUL 7
    4. Prezentați-vă unic. Dacă doriți să arătați originalitatea altora, aspectul dvs. este o modalitate excelentă de a vă prezenta stilul unic. Aflați ce vă place să purtați și ceea ce se simte confortabil. Găsiți un stil de îmbrăcăminte pe care vă bucurați (cum ar fi dramatic, clasic, romantic) și faceți-vă propriul dvs.
  • Dacă vă place un aspect clasic (ca un tricou și blugi), faceți ceva original cu accesoriile dvs. sau alegeți pantofi care pop. Puteți purta și o centură distractivă sau puteți face unele modificări DIY la tricourile dvs.
  • Dacă faceți cumpărături în locuri neobișnuite, aveți mai multe șanse să găsiți haine pe care nimeni altcineva le va avea. Încercați magazine de îmbrăcăminte secundare, magazine de îmbrăcăminte de epocă, piețe de purici și bazare.
  • Mai ales dacă purtați o uniformă, puteți ieși afară prin punerea efortului dvs. în detaliile aspectului dvs. De exemplu, nepotrivirea șosetelor sau bijuteriilor sau purtați o coafură care este unică în mod unic.
  • Metoda 3 din 3:
    Gândindu-se în afara casetei
    1. Imaginea intitulată BE ORIGINAL PASUL 8
    1. Brainstorm ideile tale. Puneți deoparte ceva timp doar pentru a genera idei. Gândiți-vă la un scop sau la o problemă, apoi începeți să vă gândiți la soluții. Lăsați mintea dvs. să-și exprime toate ideile, chiar dacă întâmpinați inițial că sunt bune sau rele. Scrieți-vă ideile și permiteți-le să evolueze.
    • Dați-vă o limită de timp, astfel încât să puteți veni cu cât mai multe idei cum puteți în acel moment. După aceea, treceți și alegeți cele mai bune idei și lucrați cu ei.
  • Imaginea intitulată BE ORIGINAL PASUL 9
    2. Ia măsuri asupra ideilor dvs. Nu este suficient doar să ai idei minunate, trebuie să acționezi asupra lor. Oamenii ar putea respecta că sunteți un gânditor creativ, dar ceea ce contează este ceea ce faceți cu ideile voastre. Acțiunea asupra ideilor dvs. este modul în care veți fi cunoscut sau amintit.
  • Scrieți toate ideile dvs. și ați scos pe cele care nu sunt realiste. Găsiți modalități de a exprima cele pe care le puteți crea!
  • De exemplu, dacă aveți o idee pentru o rețetă de cină originală, jucați în jur cu unele ingrediente până când vasul are un gust ca perfecțiunea.
  • Imaginea intitulată BE ORIGINAL PASUL 10
    3. Luați o pauză de la proiectul dvs. dacă vă simțiți blocați. Ați observat că o mulțime de oameni creativi tind să se amâne? Uneori, amânarea vă poate ajuta să fiți mai creativi. Luând o pauză de la munca dvs. (dar păstrarea acestuia în spatele minții dvs.) vă poate ajuta să vă apropiați diferit și să încercați lucruri noi. Deci, dacă sunteți blocat pe ceva, dă-vă o pauză și reveniți mai târziu. Ceva nou te-ar putea lovi.
  • De exemplu, dacă scrieți o piesă și doriți să o faceți original, luați o pauză de la ea (zile, săptămâni sau chiar luni) și vedeți ce ați venit.
  • Imaginea intitulată BE ORIGINAL PASUL 11
    4. Observați ce vă place în lucrările altora. Lucrările artistice originale, declarațiile de modă sau opiniile nu apar din nimic. Ele sunt construite pe un cadru de idei, scrieri, picturi și îmbrăcăminte de la oameni care au venit înaintea lor. Se uită la lume într-un mod diferit. Observați ce vă place sau apreciați, apoi brainstormind căi de a construi.
  • Luând ceva și punerea propriei întors pe ea este o modalitate de a face arta originală. De exemplu, scrieți o poveste de basm, dar faceți-o despre animale sau faceți setarea în spațiul cosmic.
  • Imaginea intitulată BE ORIGINAL PASUL 12
    5. Colaborați-vă ideile cu alții. Lucrul împreună cu alții vă poate ajuta să vă deblocați creativitatea și să vă ajute să creați ceva cu adevărat unic împreună. Lucrul cu altcineva vă poate ajuta, de asemenea, să vă gândiți diferit, atât ca o persoană, cât și ca o echipă. Chiar dacă aveți doar brainstorm cu o altă persoană, contribuția lor vă poate ajuta să dezvoltați ceva nou încât nu ați fi dezvoltat pe cont propriu.
  • De exemplu, dacă scrieți știință-ficțiune, colaborați cu un scriitor de ficțiune istoric și scrieți o scurtă poveste împreună.
  • Imaginea intitulată BE ORIGINAL PASUL 13
    6. Lucrați cu un mentor experimentat. Un mentor vă poate ajuta să vă identificați punctele forte și slăbiciunile și să vă perfecționați abilitățile. Având o perspectivă diferită vă poate ajuta să vedeți lucruri dintr-un punct de vedere diferit. Când căutați un mentor, găsiți pe cineva care vă interesează și care are propriul lor sentiment de individualitate. Această persoană ar trebui să fie experimentată și vă oferă sfaturi și îndrumări din viața reală.
  • De exemplu, dacă sunteți un pictor, găsiți un pictor pentru a vă îndruma cine a vândut câteva picturi sau este cunoscut pentru propriul stil unic.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar