Cum să veniți cu idei

Ați fost vreodată blocat gândindu-vă la un subiect pentru noul proiect? Sau nu știți ce ar trebui să fie numele următorului dvs. capitol în carte? Ideile bune necesită muncă grea, un spațiu pentru a vă distanța de noțiunile dvs. preconcepute și de o placă sonoră pentru a vă testa ideile împotriva.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea creierului în mișcare
  1. Imaginea intitulată Introduceți-vă în pasul irlandez 6
1. Scufundați-vă în subiect. Pentru a vă face creierul pe calea dvs. pentru a veni cu o idee, trebuie să îl înconjați cu o mulțime de informații relevante. Ce înseamnă acest lucru va depinde de ce tip de idee încercați să veniți.
  • Dacă încercați să veniți cu o teorie, faceți o mulțime de cercetări relevante. Ar trebui să faceți studii care să vă tulbure ideile existente. Dacă v-ați atins până la punctul în care aveți atât de multe informații pe care credeți că știți mai puțin despre subiect decât ați făcut-o înainte, creierul dvs. va lupta să reconcilieze faptele cu teoriile dvs. chiar și atunci când simțiți că l-ați oprit.
  • Dacă lucrați la ficțiune, citiți o mulțime de autori care încearcă să facă lucruri similare. Citiți cărți care vă familiarizează cu setarea locului pe care îl scrieți. Citiți teoria literară pentru a vă oferi o perspectivă asupra modului de scriere. Citiți filozofia pentru a obține idei pe care ați putea dori să le abordați în ficțiunea voastră.
  • Dacă sunteți un artist, petreceți ceva timp revizuirea lucrărilor altor artiști în domenii similare.
  • Imaginea intitulată introduceți-vă în pasul irlandez 19
    2. Cunoașteți oameni noi și diferiți. Interacționarea cu oamenii din afara grupului dvs. social normal vă va expune idei și perspective noi. Acest lucru este esențial pentru a dezvolta "distanța psihologică", care este una dintre cele mai importante condiții prealabile pentru creativitate.
  • Distanța psihologică este atunci când începeți să vă uitați la lucruri dintr-o altă perspectivă decât cea pe care sunteți obișnuiți. Odată ce începeți să vă puneți în pantofii unei persoane diferite, este mai ușor să vă apropiați de problemele dvs. într-un mod în care nu v-ați gândit înainte.
  • Imaginea intitulată Introduceți-vă în pasul irlandez 17
    3. Du-te undeva noi. Călătoria este, de asemenea, o modalitate bună de a crea "Distanța psihologică."Expunerea dvs. la noi atracții și sunete vă va face să vă gândiți la lucrurile dintr-o nouă perspectivă. Uneori vă puteți salva un bilet de avion și vă puteți folosi imaginația pentru a transforma familia în necunoscuți.
  • Chiar imaginându-vă într-un loc nou vă poate face să vă apropiați de lucrurile dintr-o perspectivă nouă și mai creativă.
  • În mod similar, oamenii s-au dovedit a fi mai creativi atunci când își imaginează problema cu care se ocupă de a se întâmpla în viitorul îndepărtat.
  • Alternativ, practicați mintea pentru a începe să vă uitați la lumea voastră într-un mod nou. Concentrați-vă pe ceva specific în mediul dvs. și încercați să îl experimentați în întregime. Observați lucruri care vă vor trece în viața de zi cu zi.
  • Un exemplu util de spirit este de a acorda o atenție deosebită mediului social aglomerat. Mergeți la o plimbare într-o zonă urbană sau așteptați într-un parc aglomerat. Uită-te la modul în care oamenii interacționează unul cu celălalt. Fiți atenți la idiosincrasele lor și imaginați-vă ce se întâmplă în capul lor. Acest lucru vă va pune în pantofii unei alte persoane.
  • Imagine intitulată Supătare de întâlniri de afaceri Pasul 6
    4. Obțineți un stilou și scrieți. Permiteți-vă ideilor să curgă liber. Vă puteți concentra pe subiectul pe care lucrați, dar permiteți-vă să vă aventurați în altă parte dacă acest lucru este necesar pentru a menține lucrurile care curg. A face intrările de jurnal în fiecare zi poate fi o modalitate bună de a începe să scrieți. Chiar dacă accentul se pune pe chestiuni personale, ați putea să vă plimbați în munca dvs. creativă dintr-o nouă perspectivă.
  • Imagine intitulată Disciplina Pasul 6
    5. Păstrați un program. Când nu sunt idei, poate fi ușor de descurajat și amâna. Cu toate acestea, de obicei nu veți experimenta o epifanie până când nu ați luptat cu adevărat să lucrați prin problemele dvs. Faceți termene limită și forțați-vă să vă îndepliniți. Dacă ceea ce produceți până la termenul nu este spectaculos, cel puțin știi ce nu a funcționat și cum să se îmbunătățească în viitor.
  • Imagine intitulată Detectarea depresiei în tine și altele Pasul 3
    6. Efectuați structurat Brainstorming sesiuni. Cererile unei sesiuni riguroase de brainstorming structurate vă pot forța să creați mai mult decât altfel. Setați o limită de timp și obiective pe care nu sunteți sigur că vă puteți întâlni. Dacă nu reușiți, veți produce mai mult decât ați fi dacă nu v-ați fi provocat.
  • De exemplu, dați-vă 30 de minute pentru a veni cu 30 de idei. Doar scrieți cât mai repede posibil.
  • Dați-vă 30 de minute pentru a scrie două pagini de material.
  • Alternativ, dă-ți o oră pentru a schița un desen.
  • Este puțin probabil ca să ieșiți cu un mare produs final, dar acest tip de provocare vă poate forța să veniți cu idei noi.
  • Imagine intitulată Detectarea depresiei în tine și pe alții Pasul 6
    7. Aflați ce să uitați. Partea principală a procesului creativ va fi întotdeauna excluzând lucrurile care nu contează. Știind ceea ce nu contează la început poate fi dificil - ca tipuri de creative, avem tendința de a dori totul - dar ar trebui să începeți să scrieți câteva idei, chiar dacă nu par mai bine fondate la început. Începeți să structurați informațiile importante din cap și să executim ceea ce nu pare să se potrivească.
  • Partea 2 din 3:
    Dezactivând de la locul de muncă
    1. Imagine intitulată Desensitizarea de la durerea Pasul 4
    1. Creați condițiile potrivite pentru a apărea epifanii. Epiphanii sunt rare și dificil de controlat, dar ele sunt adesea ideile cele mai importante și mai identifice pe care le producem. Epiphanii sunt produse de mintea noastră inconștientă, luptându-se cu idei care ne-au dominat mintea conștientă. Pentru a avea o epifanie, prin urmare, avem nevoie de amândoi să lucrăm cu iveală cu idei, dar și să luăm timp în mod periodic pentru a le permite să percolate.
    • Asta nu înseamnă că ar trebui să decolezi tot timpul. Încercați să vă dați cel puțin o oră pe zi pentru a vă lăsa mintea să rătăcească în mod natural. Luați cel puțin o zi în fiecare săptămână în același scop.
  • Imagine intitulată rochie ca tine însuți, fără a privi pasul 1
    2. Fă-te fericit. Ne putem supăra și frustrați când se luptă să-mi dau seama ceva. Aceste sentimente vor întrerupe procesul nostru creativ. Trebuie să luăm ceva timp să fim fericiți. Cum facem acest lucru care va varia cu gusturile noastre individuale.
  • Încercați cumpărăturile. Verificați câteva dintre atracțiile și sunetele în timp ce vă aflați în afara casei.
  • Surfingul web este o modalitate de a vă distrage atenția care vă expune la idei și informații noi.
  • Imagine intitulată Îmbrățișează pasul 2
    3
    Bucura-te de natura. Du-te afară în curtea ta și uită-te la cer. Merge într-o excursie. Limpezeste-ti mintea. Încercați să vă concentrați asupra naturii, mai degrabă decât pe problemele pe care le-ați luptat cu. Lăsați mintea să se rătăcească în mod natural și ați putea găsi ceea ce căutați.
  • Imaginea intitulată devine mai experimentată din punct de vedere muzical
    4. Ascultați o muzică. Puneți muzică pentru a vă relaxa și a vă șterge mintea. Încercați să puneți muzică nouă care vă va scoate din ruta dvs. intelectuală. Alternativ, puneți pe o muzică care va provoca emoții puternice care vă pot inspira.
  • Imagine intitulată Citiți pasul 1
    5
    Medita. Meditația este modalitatea clasică de a vă clarifica mintea. Odată ce v-ați îndepărtat mintea, unele dintre blocurile mentale și noțiunile preconcepute care împiedică creativitatea voastră se vor prăbuși.
  • Închideți ochii și concentrați-vă pe un singur lucru. Poate fi o frază pe care o repetați în cap sau o imagine pe care o imaginați în ochiul minții voastre. Dacă mintea voastră începe să se rătăcească în altă parte, trageți-o ușor înapoi la ceea ce meditați.
  • Meditația minunată sa dovedit a crește creativitatea, permițând o parte conștientă a minții voastre să aibă prioritate față de creierul reactiv, reptilian obișnuit. Pentru a îndeplini meditația minunată, stați în poziție verticală în poziția încrucișată, cu puține distrageri. Dedicați aproximativ 25% din atenția dvs. la controlul și respectarea respirației. Țineți-vă ochii deschiși și acordați o atenție deosebită tuturor lucrurilor din împrejurimile voastre. Când mintea voastră începe să rătăcească, focalizați-o înapoi în mediul dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Testarea ideilor tale
    1. Imagine intitulată Citiți pasul 6
    1. Puneți-vă ideea pe hârtie. Odată ce ceva a apărut în capul tău, este important să vezi dacă funcționează. Începeți să o cartografiați pe hârtie, desenați-o sau scriind-o. Asigurați-vă că aveți o înregistrare a ceea ce ați venit cu acest lucru, astfel încât să nu uitați.
    • Luați în considerare păstrarea unui notebook la îndemână, astfel încât să puteți scrie ideile înainte de alunecare.
  • Imagine intitulată Alegeți cărți despre relațiile Pasul 3
    2. Cercetați-vă ideea. O idee ar putea părea bun la început, ci să fie nefondată. Dacă este o teorie empirică, testați-l împotriva dovezilor pentru a determina dacă este valabilă. Dacă este o idee literară sau artistică, reveniți la munca altor artiști pentru a determina cât de original este. Vedeți dacă înțelegerea dvs. a cadrului sau a faptelor complotului sunt realiste.
  • Imagine intitulată Alegeți cărți despre relațiile Pasul 5
    3. Vedeți ce spun criticii. Ar trebui să căutați în mod constant feedback pentru a vă îmbunătăți munca. Dacă puteți obține feedback profesional care este minunat, dar, dacă acest lucru nu este fezabil, începeți cu cercul dvs. social. Aruncați-vă ideile către prietenii dvs. sau altor semnificative. Doar pentru că o idee sună bine pentru noi nu înseamnă că va zbura cu alți oameni.
  • sfaturi

    Cel mai important, relaxați-vă și folosiți-vă imaginația!
  • Încercați să nu vă frustrați sau să renunțați deoarece uneori este greu să vă gândiți la un subiect sau o idee. Deci, încercați cel mai bine și sperăm că veți veni cu ceva grozav!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar