Cum să contactați u.s. Senatorii

Dacă sunteți cetățean al Statelor Unite, este important să știți cum să contactați senatorii naționali. Majoritatea cetățenilor care ajung la oficialii lor aleși fac acest lucru pentru a cere reprezentanților lor să voteze un anumit mod asupra unei legislații. Începeți căutarea dvs. prin tragerea site-ului oficial al Senatului și căutați informații de contact, inclusiv un număr de telefon și o adresă de e-mail. Dacă nu găsiți informațiile pe care le doriți, puteți găsi, de asemenea, informațiile de contact pe site-ul fiecărui senator.

Pași

Metoda 1 din 2:
Identificarea senatorilor dvs
  1. Imagine intitulată Contactați Senatorii S.S. Pasul 1
1. Vizitați site-ul Senatului și găsiți senatorii dvs. de stat. Puteți găsi site-ul Senatului online la: https: // senat.Gov. De acolo, faceți clic pe meniul derulant din colțul din stânga sus al paginii. Derulați în jos până când vedeți numele statului dvs. Faceți clic pe numele statului, iar site-ul web vă va redirecționa pe o pagină care enumeră atât senatorii statului. În majoritatea cazurilor, această pagină va lista, de asemenea, informațiile de contact ale senatorului.
  • Fiecare stat în u.S. are 2 senatori aleși. Fiecare senator servește un mandat de 6 ani.
  • Imagine intitulată Contactați Senatorii S.S. Pasul 2
    2. Defilați printr-o listă de senatori dacă cunoașteți numele senatorului dvs. Deschideți un browser web și navigați la: https: // senat.Gov / General / contact_information / senators_cfm.CFM. La această pagină web, veți vedea o utilizare completă a tuturor celor 100 de u.S. Senatorii. Dacă știți numele senatorului dvs., parcurgeți în jos pagina până când le găsiți. Rețineți că această listă de senatori nu este alfabetică după numele de familie. Este organizat de stat. Deci, cei doi senatori din Alabama vor fi enumerați mai întâi, iar cei 2 din Wyoming vor fi listați ultima dată.
  • De asemenea, puteți căuta senatori după clasă de pe pagina web dată mai sus. Clasificarea se referă la cât timp a fost un senator în funcție și când sunt pentru realegere.
  • Imagine intitulată Contactați Senatorii S.S. Pasul 3
    3. Faceți clic pe numele senatorului pentru a vedea informațiile de contact ale acestora. În cazul în care pagina pe care ați participat doar nu listați o parte din informațiile de contact ale senatorului (E.G., numărul lor de telefon), faceți clic pe numele senatorului. Acest lucru vă va direcționa la site-ul lor de Senatul profesional. De acolo, căutați un link care spune "Contactați-mă" pentru a găsi numărul de telefon și adresa de e-mail și adresa fizică.
  • Dacă nu vedeți un link "Contactați-mă", căutați o legătură sinonimă în partea de sus a paginii web. De exemplu, paginile web ale unor senatori au link-uri care au citit "Connect" sau "Cum pot ajuta."
  • Dacă preferați să mergeți direct la pagina web a senatorului dvs. și să nu navigați prin site-ul Senatului, căutați numele lor într-un motor de căutare online. Site-ul oficial al senatorului va fi, de obicei, primul rezultat.
  • Metoda 2 din 2:
    Contactarea biroului senatorului
    1. Imagine intitulată Contactați Senatorii S.S. Pasul 4
    1. Telefonați biroul senatorului prin apelarea liniei directe. Numărul de telefon al senatorului ar trebui să fie afișat pe aceeași pagină web care arată celelalte informații de contact. Odată ce ați găsit numărul de telefon, sunați la acea linie direct dacă doriți să vorbiți cu cineva din biroul senatorului. Din moment ce este puțin probabil ca senatorul în sine să răspundă la telefon, probabil că veți ajunge să vorbiți cu un membru al personalului de birou al senatorului.
    • Dacă întâmpinați după orele de lucru normale, probabil veți obține o înregistrare vocală.
  • Imagine intitulată Contact U.S. Senatorii Pasul 5
    2. Sunați la U.S. Capitol de comutare dacă nu puteți găsi numărul senatorului. În unele cazuri - de exemplu, dacă un nou senator a fost ales - este posibil să nu puteți găsi numărul de telefon al senatorului pe pagina lor web. În acest caz, sunați la tabloul de distribuție la (202) 224-3121. Un operator de tablă va răspunde la linia. Cereți operatorului să vă conecteze la biroul senatorului pe care doriți să-l vorbiți.
  • Tabloul de la Capitol ar trebui să răspundă de o persoană live în timpul programului de lucru luni până vineri.
  • Imagine intitulată Contactați Senatorii S.S. Pasul 6
    3. Trimiteți un e-mail senatorului dacă aveți acces la internet. E-mailul este unul dintre cele mai ușoare și mai convenabile mijloace de a ajunge la oficialii dvs. aleși. Adresa de e-mail a fiecărui senator va fi listată pe aceeași pagină care arată restul informațiilor lor de contact. Asigurați-vă că e-mailul dvs. este politicos și politicos - chiar dacă nu sunteți de acord cu votul pe care senatorul dvs. le-a exprimat - și semnează numele la sfârșitul mesajului.
  • Ca o curtoazie, includeți adresa dvs. de corespondență fizică la sfârșitul e-mailului. Mulți senatori (sau personalul lor de birou) vor trimite o scrisoare fizică în răspuns, mai degrabă decât să răspundă la adresa dvs. de e-mail.
  • Imagine intitulată Contactați Senatorii S.S. Pasul 7
    4. Lăsați-vă feedbackul într-un formular de comentariu dacă este dat. Unii senatori au setat paginile web pentru a conține un formular de comentarii, mai degrabă decât să furnizeze o adresă de e-mail. În acest caz, puteți introduce comentariile sau întrebările pentru senator direct în caseta de text. Asigurați-vă că includeți și alte informații pe care le cere formularul de comentariu, inclusiv numele și adresa dvs. de e-mail. Odată ce ați completat formularul de comentarii, faceți clic pe "Trimiteți" pentru a depune comentariul.
  • De exemplu, John Barlesso, un senator republican de la Wyoming, are un formular de comentarii pe site-ul său web și nu enumeră o adresă de e-mail: https: // Barinareso.senat.Gov / Public / Index.CFM / FORMULAR DE CONTACT.
  • Imagine intitulată Contactați Senatorii S.S. Pasul 8
    5. Scrieți o scrisoare senatorului dacă preferați corespondența de hârtie. Scrierea unei scrisori fizice poate părea veche la unii cititori, dar este cel mai tradițional și formal mijloc de a contacta senatorul dvs. Pe partea frontală a plicului și în partea de sus a scrisorii, adresați-vă scrisoarea senatorului după cum urmează: onorabilul Ioan Ossoff. Senatul Statelor Unite. Washington, D.C., 20510. Deschideți corpul scrisorii dvs. cu: "Stimate senator Ossoff."
  • Trimiterea unei scrisori asigură, de asemenea, că veți primi un răspuns de copie a hârtiei de la senator sau la biroul lor.
  • Imagine intitulată Contactați Senatorii S.S. Pasul 9
    6. Trimiteți o scrisoare unui comitet Senatului dacă aveți o preocupare largă. Comitetele Senatului sunt compuse dintr-un grup de senatori și au jurisdicție asupra unor domenii specifice ale U.S. guvern. Dacă doriți să ajungeți la oficialii aleși cu privire la o problemă pe care nici un singur senator îl supraveghează, cel mai bun pariu este să scrieți unui comitet Senatului. Abordați partea superioară a literei (și a frontului plicului) după cum urmează: (numele comitetului). Senatul Statelor Unite. Washington, D.C., 20510.
  • Există 20 de comitete ale Senatului în total. Acestea includ Comisia pentru etică, Comisia pentru energie și resurse naturale și Comitetul pentru Servicii Armate. Pentru o listă completă a comitetelor, vizitați: https: // senat.Gov / comitete / index.HTM.
  • Când corespundeți cu un comitet Senatului, cel mai probabil veți primi un răspuns de copie a hârtiei de la membrii sau președintelui senior al Comitetului.
  • sfaturi

    Este acceptabil să trimiteți fie o scrisoare scrisă sau o scrisoare scrisă senatorului dvs. Dacă trimiteți o scrisoare scrisă, scrieți cât mai departe posibil.
  • Fiți conștienți că este relativ puțin probabil ca să fiți în contact cu senatorii înșiși. Senatorii sunt ocupați și, deoarece pot primi sute de e-mailuri și apeluri telefonice într-o zi, au lăsat personalul lor să facă față corespondenței.
  • Dacă contactați biroul unui senator dintr-o altă stare din greșeală, nu vă vor răspunde cel mai probabil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar