Cum să expun un arest

Un cazier judiciar vă poate determina dificultăți, indiferent dacă încercați să obțineți un nou loc de muncă sau să închiriați un apartament nou. Acest lucru poate fi și mai frustrant dacă singurul blestem de pe înregistrarea dvs. este un arestare care nu a dus la condamnare. În toate cele cinci state, puteți obține această arestare a fost expusă de la înregistrarea dvs., ceea ce înseamnă că arestarea este ștersă sau eliminată din înregistrarea dvs. În multe state, puteți avea un arest arestat chiar dacă ați fost condamnat pentru o crimă, cu condiția să fi îndeplinit toate calificările.

Pași

Partea 1 din 4:
Cercetarea legislației de statSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imaginea intitulată expunerea unui pas de arestare 1
1. Determinați ce opțiuni pentru expunere sunt disponibile în dvs stat. Nu toate statele permit eliminarea cazurilor judiciare, iar cele pe care le pot permite doar în anumite instanțe.
  • Trebuie să urmați regulile și procedurile de exprimare ale statului în care ați fost arestat, chiar dacă sunteți rezident al unui alt stat.
  • Unele state permit "etanșarea" mai degrabă decât "expunerea" în mod specific. Dacă un cazier judiciar este sigilat, este ascuns de publicul larg, dar există încă în înregistrarea dvs. ca întreg. Înregistrările sigilate pot fi desigilate în unele cazuri. Expunerea elimină înregistrarea în întregime și nu poate fi anulată.
  • Imaginea intitulată expunerea unui pas de arestare 2
    2. Aflați ce crime sunt acoperite. Unele state, cum ar fi Colorado, permit exprimarea multor tipuri de infracțiuni, în timp ce altele, cum ar fi Wyoming, interzic orice exprimare deloc.
  • În general, este mai rapid și mai ușor de a obține un record de arest eliminat dacă taxele au fost respinse și nu ați fost condamnat pentru o crimă.
  • Multe state nu permit o condamnare a unei convingeri pentru o infracțiune sexuală și nu permit expunerea deloc pentru infractorii sexuali înregistrați.
  • În majoritatea statelor, expunerea este disponibilă numai pentru delictele de primă dată și pentru infracțiunile non-violente. Un arestat pentru o crimă gravă, violentă, adesea nu poate fi expusă chiar dacă arestarea dvs. nu a dus la condamnare.
  • Imagine denumită expunerea unui pas de arestare 3
    3. Examinați elementele de exprimare. Deși legile în exploatare diferă și nu există nici un proces universal, obținerea unei expuneri vă poate ajuta să realizați lucrurile pe care le-ați găsit dificil cu arestarea la înregistrarea dvs.
  • Majoritatea statelor vă permit să vă refuzați că ați fost vreodată arestat sau acuzați de o crimă dacă vi se solicită un loc de muncă sau o aplicație școlară.
  • Dacă aplicați pentru a închiria un apartament, arestarea nu va apărea, ceea ce înseamnă că proprietarii vor fi mai probabil să vă închirieze și vă pot percepe mai puțin de un depozit de securitate.
  • Dacă o singură arestare este singura dvs. perie cu legea, exprimarea acestui arest vă oferă un cazier judiciar fără cusur în majoritatea scopurilor.
  • Imagine intitulată expunerea unui pas de arestare 4
    4. Decideți dacă ați beneficia de exploatare. În funcție de obiectivele dvs. pentru a obține o expunere, procesul poate fi mai mare decât merită.
  • De exemplu, în California, o expunere nu elimină condamnarea din istoria dvs. penală, sigurează dosarul Curții, Reintroduceți-vă dreptul de a poseda arme de foc, vă permite să omiteți convingerea de la unele aplicații de angajare sau să vă permiteți să conduceți pentru Oficiul Public.
  • Înainte de a începe procesul de a solicita expunerea, asigurați-vă că în starea dvs. puteți utiliza expunerea pentru a obține beneficiul pe care îl căutați. De exemplu, să presupunem că ați fost condamnat pentru furt. Dacă doriți să puteți răspunde "nu" atunci când un potențial angajator întreabă dacă ați fost vreodată condamnat pentru o crimă, este posibil să nu vă meritați dacă statul dvs. nu vă permite să refuzați o condamnare expusă.
  • Patruzeci de state permit exprimarea arestărilor care nu au dus la condamnare, dar 11 dintre aceste state nu vă permit să negeți arestarea dacă ați cerut o cerere de angajare sau de închiriere dacă ați fost vreodată arestat.
  • Toate cele trei dintre cele 16 state care permit exprimarea convingerilor vă permit, de asemenea, să negeți convingerea dacă ați întrebat.
  • Agențiile și instanțele de aplicare a legii au încă acces la arestări exprimate și pot utiliza informațiile la investigarea unei infracțiuni.
  • Dacă sunteți condamnat pentru o altă crimă după ce ați confirmat o condamnare prealabilă, condamnarea expusă poate fi utilizată în mod condamnat. De exemplu, deși aveți confirmarea dvs. DUI, dacă sunteți condamnat pentru DUI din nou, ar fi tratat ca a doua convingere.
  • În general, dacă solicitați o licență profesională sau un loc de muncă în domeniul aplicării legii, trebuie să dezvăluiți toate cazurile judiciare pe care le-ați declanșat.
  • Partea 2 din 4:
    Calificarea pentru exprimareSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată expunerea unui pas de arestare 5
    1. Completați cu succes toate programele de probațiune sau de diversiune. Dacă ați fost condamnat pentru o crimă, trebuie să terminați tot ce a ordonat judecătorul, inclusiv plata oricăror amenzi sau restituire, înainte de a vă aplica înregistrarea dvs. înregistrată.
    • Programele de diversiune sunt adesea disponibile pentru infractorii de prima dată acuzați de infracțiuni minore. Programul durează de obicei de la șase luni la un an și poate include consilierea și reabilitarea abuzului de droguri sau alcool, serviciul comunitar și plata amenzilor sau restituirea oricăror victime.
    • Dacă ați primit o sentință suspendată și ați fost pusă la probă, trebuie să vă completați în mod obișnuit întregul termen de probă fără o singură încălcare sau un incident care să fie eligibil pentru exploatare. De exemplu, un student de colegiu condamnat pentru posesia de droguri ar putea primi o probă de 90 de zile și a ordonat să plătească o amendă. Cu condiția să raporteze ofițerului său de probațiune, îndeplinește toate condițiile de probațiune, nu au mai multe perii cu legea și îi plătește în întregime amendă, ar putea obține această condamnare a fost expusă.
  • Imagine intitulată expunerea unui pas de arestare 6
    2. Așteptați timpul necesar după arestare. Perioada de așteptare după o arest sau o condamnare înainte de a putea depune să aibă înregistrarea expusă depinde de mai mulți factori, inclusiv vârsta și severitatea crimei.
  • În unele state, obțineți doar una sau două oportunități de a expune o înregistrare de arest, indiferent dacă ați fost condamnat pentru orice crimă.
  • Perioada de așteptare nu începe până după finalizarea tuturor propozițiilor, inclusiv probațiunile, și au fost plătite alte amenzi.
  • Imagine intitulată expunerea unui pas de arestare 7
    3. Evitați săvârșirea altor infracțiuni. În majoritatea statelor, nu sunteți eligibil pentru a exploata dacă aveți acuzații penale în așteptare sau ați încălcat legea de la arestarea dvs.
  • Partea 3 din 4:
    Depunerea pentru exprimareSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată expunerea unui pas de arestare 8
    1. Localizați-vă înregistrările. În multe state, trebuie să colectați informații despre înregistrarea pe care doriți să o eliminați, inclusiv documente precum dispoziția certificată a taxei, înregistrarea de arestare, mandatul de arestare și dovada că ați completat orice programe de probă sau de diversiune comandate.
    • Documentele de care aveți nevoie sunt de obicei disponibile la secția de poliție unde ați fost arestat sau Curtea în care a fost auzit cazul dvs.
    • Probabil că va trebui să plătiți taxe pentru copii certificate ale acestor documente.
  • Imagine intitulată expunerea unui pas de arestare 9
    2. Solicitați istoria penală și înregistrările de amprente de la secția de poliție locală. Aceste și alte înregistrări similare sunt necesare în mod obișnuit pentru a finaliza o cerere de exprimare.
  • Unele state, cum ar fi Florida, necesită luați noi amprente digitale și depuse împreună cu petiția dvs. de exprimare.
  • Imagine intitulată expunerea unui pas de arestare 10
    3. Completați formularele necesare. Statul dvs. va avea formulare, numit în mod obișnuit o moțiune sau o petiție pentru exprimare, pe care trebuie să o completați pentru a solicita expunerea unui cazier judiciar.
  • Ar trebui să luați în considerare vorbirea cu un avocat de apărare criminală dacă găsiți dificil formularele sau procesul sau aveți probleme la obținerea informațiilor necesare pentru a finaliza formularele.
  • Imaginea intitulată expunerea unui pas de arestare 11
    4. Fișier și serviți formularele de exprimare. Odată finalizat, trebuie să depuneți formularele cu instanța corespunzătoare. În unele state, trebuie, de asemenea, să deserviți formularele către avocații raionale sau agențiile de aplicare a legii.
  • Va trebui să plătiți o taxă când depuneți formularele, care de obicei sunt câteva sute de dolari. De asemenea, va trebui să plătiți taxe pentru serviciul de proces. Aceste taxe sunt nerefundabile.
  • Taxa de depunere va varia în funcție de statul și județul în care ați fost arestat sau condamnați, precum și tipul de infracțiune implicată. Majoritatea statelor vă permit să solicitați renunțarea la taxă dacă nu vă puteți permite.
  • Odată depus, funcționarul vă va ștampila petiția, atribuiți un număr de doctorat și vă va oferi data și ora auzului dvs.
  • Dacă vi se cere să vă serviți petiția dvs. în expunerea la avocații raionale sau la alți oficiali de aplicare a legii, nu puteți face acest lucru. Curtea va avea o listă de companii locale de servire.
  • Partea 4 din 4:
    Participați la audierea dvsSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imaginea intitulată expunerea unui pas de arestare 12
    1. Apar în instanță pentru auzul dvs. În funcție de stat, vi se poate solicita să apară fie în fața unui judecător, fie în fața unei plăci de parole pentru o audiere sau interviu cu privire la cererea dvs. de exprimare.
    • Judecătorul are de obicei discreție cu privire la faptul că va ordona să comande în evidența locului dvs. penal pe baza faptelor și argumentelor în timpul ședinței.
    • Chiar dacă auzul poate fi oarecum mai puțin formal decât un proces, tratați-l la fel cum ați proceda oficial. Ajungeți mai devreme, îmbrăcați profesional și conservator și să se comporte în mod corespunzător. Adresa politicilor judecătorului și alți oficiali ai instanțelor și le tratează cu respect.
    • Adu-ți propriile copii ale tuturor documentelor pe care le-ați depus, precum și orice alte documente pe care le considerați relevante pentru cazul dvs.
  • Imaginea intitulată expunerea unui pas de arestare 13
    2. Răspundeți la întrebările adresate de judecător. Judecătorul trebuie să decidă dacă ați fost reabilitat cu succes și vă puteți pune întrebări despre educația, viața de familie și viața de familie, sănătatea financiară, bunăstarea fizică sau ocuparea forței de muncă.
  • Imaginea intitulată expunerea unui pas de arestare 14
    3. Ascultați orice obiecții. Audierea dvs. poate fi urmată de orice ofițeri de poliție sau de avocații de circumscripții care se opun în expunerea înregistrării dvs.
  • În funcție de obiecție, judecătorul vă poate pune întrebări despre asta.
  • Imaginea intitulată expunerea unui pas de arestare 15
    4. Urmăriți după auzul dvs. Dacă vă este acordată, va trebui să obțineți copii ale ordinului dvs. de expunere semnate și depuse și trimiteți-le la agențiile relevante de aplicare a legii. Curtea vă va informa cine trebuie să primească o copie a comenzii.
  • Dacă petiția dvs. este refuzată, cereți judecătorului să prezinte motivele refuzului și să explice ce puteți face pentru a vă curăța înregistrarea. De obicei după ce aceste probleme au fost rezolvate, puteți aplica pentru a expune.
  • sfaturi

    Înregistrările juvenile sunt, de obicei, expuse atunci când individul ajunge la vârsta majorității. În unele state, înregistrările sunt distruse. În altele, înregistrările sunt sigilate și indisponibile publicului. Dacă aveți o înregistrare juvenilă, urmăriți instanța aplicabilă pentru a vă asigura că nu sunt necesare alte acțiuni pentru a le expune.
  • Deși nu aveți nevoie de un avocat pentru a vă reprezenta în timpul ședinței dvs. în exploatare, se recomandă consultarea unui profesionist juridic. Dacă alegeți să vă reprezentați, personalul instanței poate răspunde la întrebări despre formularele de care aveți nevoie și procedurile judiciare, dar nu vă pot oferi consultanță juridică.
  • Dacă aveți un arestare greșită, o achitărie sau acuzații care au fost abandonate sau respinse, înregistrarea arestării dvs. nu va fi eliminată decât dacă luați măsuri pentru a fi eliminat.
  • În majoritatea statelor, trebuie, de asemenea, să petiți-vă statul pentru a distruge orice eșantioane de ADN care ar fi putut fi luate atunci când ați fost arestat.
  • Unele state au programe de deturnare pentru persoanele condamnate pentru infracțiunile de droguri, cum ar fi posesia sau pentru primii infractori. Aceste programe includ, de obicei, expunerea înregistrării infractorului cu finalizarea cu succes a programului.
  • În California, este posibil să puteți obține un certificat de reabilitare, chiar dacă nu puteți obține o expunere. Certificatul afirmă că sunteți membru reabilitat al societății care nu mai comite crime.
  • Dacă ați fost arestat, dar nu ați fost condamnat niciodată, este posibil să fiți capabili să obțineți un certificat de nevinovăție reală, care este mai puternică decât simpla expunere, deoarece stabilește că ați fost complet nevinovat de infracțiunea în cauză, arestarea nu ar fi trebuit să aibă loc, iar înregistrarea nu ar trebui să existe.
  • Avertizări

    Dacă ați fost arestat pentru o crimă federală, expunerea poate fi mai importantă. Nu există nicio lege federală care să prevadă expunerea cazărilor penale din orice motiv, iar instanțele federale sunt împărțite dacă judecătorii au această autoritate.
  • Guvernatorii de stat și președintele Statelor Unite pot ierta condamnările penale. Cu toate acestea, o iertare funcționează diferit decât o expunere, iar cele două nu sunt interschimbabile. Cu o iertare, arestarea și convingerea vor apărea în continuare în evidența dvs., dar va fi o linie care indică faptul că ați fost iertați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar