Cum să sărbătoriți ziua de naștere a pisicii

Dacă vă iubești pisica, poate doriți să sărbătoriți ziua de naștere. Există multe moduri distractive, festive pentru a vă arăta pisica pe care o aveți grijă. Organizați festivitățile înainte de timp. Decideți dacă să aruncați o petrecere mare sau să aveți o mică sărbătoare cu doar tu și pisica ta. Furnizați tratamente și jucării pisica dvs. se va bucura. Străduiți-vă să vă răsfățați pisica pe tot parcursul zilei, astfel încât să se simtă special în ziua cea mare.

Pași

Partea 1 din 3:
Organizarea festivităților
  1. Imaginea intitulată sărbătorește pisica
1. Gândește-te dacă pisica ta se va bucura de o petrecere mare. Este pisica ta foarte socială? Tind să fugă la ușă pentru a saluta oaspeții? Dacă da, pisica dvs. se poate bucura de o mulțime de oameni în jurul valorii de ziua de naștere. O pisică mai timidă, totuși, nu se poate bucura de o petrecere. Dacă pisica dvs. se ascunde în dulap când prietenii s-au terminat, ia în considerare o petrecere pentru doar doi dintre voi.
  • O pisică mai rezervată poate, de asemenea, să aibă doar câțiva oameni. Dacă aveți câțiva prieteni, pisica dvs. este deosebit de atașată, luați în considerare invitarea lor la petrecere.
  • Imaginea intitulată sărbătorește pisica
    2. Pregătiți un tort de ziua de naștere pentru ziua cea mare. Este ușor să faci un tort pentru pisica ta. În timp ce pisica dvs. nu poate aprecia un tort de ziua de naștere încărcat cu zahăr, puteți face un tort folosind carne, tratamente și alte lucruri se bucură.
  • Cumpărați o cutie de alimente de pisici în stil pate la supermarket. Alegeți o marcă și aromă că pisica ta iubește, dar una este suficient de solidă pentru a ține o formă. Deschideți recipientul, întoarceți-l cu susul în jos și lăsați-l să alunece pe o placă, astfel încât să rămână într-o formă asemănătoare tortului.
  • Decorați tortul cu alte tratamente pisica ta îi place. Ai putea să-l oprești cu niște felii de curcan, sau ai putea să-ți stropești mânia preferată a pisicii tale sau tratează peste tort.
  • Imaginea intitulată sărbătorește pisica
    3. Furnizați alimente și gustări. Pisica ta va iubi cu alimente și gustări speciale pentru ziua de naștere. Dacă aveți și oamenii, asigurați-vă că oferiți alimente și gustări pentru acești oaspeți. Gândiți-vă la gustări drăguțe, pisici pe care le-ați putea oferi oaspeților.
  • Vedeți dacă puteți găsi orice tratare specială la un magazin de animale de companie locale. De asemenea, ați putea scoate cantități mici de carne, cum ar fi tonul și păsările de curte, pe care pisica dvs. este sigur de a vă bucura.
  • Dacă aveți oameni peste, puteți furniza alimente cu degete mici. Ceva distractiv ar putea fi o prăjitură în formă de pisică. Puteți să vă faceți unul singur, folosind o tavă de tort de specialitate sau o comandă de la o brutărie locală. De asemenea, puteți face cupcakes decorate cu mușchi de pisici și nasuri, sau face cookie-uri decupate în formă de pisici.
  • Imaginea intitulată sărbătorește pisica
    4. Luați în considerare găzduirea unui eveniment de ziua de naștere pentru caritate. Dacă aveți o mulțime de oameni, gândiți-vă la efectuarea evenimentului într-o caritate. Dacă vă iubești pisica, gândiți-vă la alte pisici care au nevoie. Ați putea solicita un adăpost local ce fel de bunuri au nevoie donate. Cereți oaspeților să aducă lucruri precum paturile vechi, jucării și alte elemente pentru pisici în nevoie.
  • De asemenea, puteți solicita donații monetare. Păstrați o cutie de pantofi în timpul petrecerii și cereți oamenilor să lase puțin bani pentru adăpostul local.
  • Imaginea intitulată sărbătorește pisica
    5. Trimiteți invitații distractive. Dacă vă decideți să aveți oameni, puteți trimite invitații. Poate fi distractiv să includeți o imagine drăguță a pisicii dvs. în invitații. De asemenea, ar trebui să informați oamenii cât de vechi se întoarce pisica dvs. în acest an, dacă știți.
  • Dacă invitațiile de hârtie sunt în afara bugetului dvs., puteți trimite invitații electronice care includ o imagine a pisicii dvs. De asemenea, puteți face ceva de genul unei pagini de eveniment Facebook și puteți include o fotografie a pisicii dvs. acolo.
  • Partea 2 din 3:
    Oferind pisicilor tale
    1. Imaginea intitulată sărbătorește pisica
    1. Faceți o carte de naștere prietenoasă pentru pisici. Cardurile pot părea ca ceva să se bucure doar o persoană. Cu toate acestea, dacă faceți o cartelă interactivă, o pisică se poate juca, pisica dvs. poate iubi primirea unui card. Multe pisici se bucură de jocuri de puzzle, deci o carte cu o jucărie mică sau tratați ascunse în interior ar putea fi distractiv pentru o pisică mai jucăușă.
    • Puteți face o carte la domiciliu cu hârtie de construcție. Adăugați decorațiuni Pisica dvs. poate juca cu, cum ar fi panglicile și corzile Dangly. Doar asigurați-vă că nu includeți nimic, pisica dvs. ar putea fi înghițită.
    • Tăiați o jucărie sau tratați în interiorul cardului pentru a găsi pisica dvs. O jucărie parfumată cu catnip poate fi deosebit de distractivă, dacă pisica ta tinde să se bucure de catnip.
  • Imaginea intitulată sărbătorește pisica
    2. Construiți decorațiunile pe care le puteți bucura. Dacă aveți oaspeți peste, decorațiile pot fi distractive. Cu toate acestea, încercați să includeți lucrurile pe care pisica dvs. se poate bucura. Poți să decorezi cu lucruri cum ar fi șiruri și pufballs, și să-i păstreze suficient de puțin pentru pisica ta să se desprindă de perete.
  • Asigurați-vă că orice decorațiuni interactive sunt prietenoase cu pisici. Unele corzi și obiecte mai mici ar putea fi înghițite și pot provoca daune. Stick la jucării și obiecte pisica ta a jucat cu siguranță înainte.
  • Imaginea intitulată sărbătorește pisica
    3. Oferiți niște jucării noi de casă. O jucărie de casă poate fi o modalitate distractivă, ieftină de a arăta pisica pe care o aveți grijă. Puteți crea un fort temporar făcut cu perne și pături pentru pisica dvs. să joace în ziua de naștere. De asemenea, puteți coase o jucărie folosind resturi de pâslă și umplutură. Puteți face ceva super simplu prin mișcarea unei bucăți de tinfoil. Pisica ta va iubi să urmărească această nouă jucărie.
  • Imaginea intitulată sărbătorește pisica
    4. Dă-i pisicii niște jucării noi. De asemenea, puteți să vă opriți de un supermarket local sau un magazin de animale de companie și să achiziționați niște jucării pentru pisica dvs. Încercați să găsiți o varietate de distracție, jucăriile noi pisica dvs. se va bucura.
  • Gândiți-vă la jucăriile pe care pisica voastră a iubit în trecut. Dacă pisica ta iubește jocurile de puzzle, aceasta poate fi o opțiune frumoasă. Acest lucru poate fi deosebit de frumos dacă ați plecat mult în timpul zilei. Un joc de puzzle vă poate păstra pisica să se plictisească fără tine.
  • De asemenea, puteți încuraja oaspeții să aducă jucării noi, dacă se simt ca să facă acest lucru. Nu vrei să presezi pe nimeni să dai un cadou, dar unii oaspeți pot dori să vă ofere pisicii.
  • Partea 3 din 3:
    Păstrați-vă pisica fericită
    1. Imaginea intitulată sărbătorește pisica
    1. Răsfățați pisica pe tot parcursul zilei. Pisica ta merită să fie răsfățată puțin la ziua de naștere. De la începutul zilei până la sfârșit, faceți un efort suplimentar pentru a vă face ca pisica să se simtă iubită.
    • Puneți pături proaspete în patul pisicii voastre.
    • Permiteți accesul la pisica la un loc pe care l-ați restricționa în mod normal. De exemplu, clarificați defingurile de la un mantel pentru această zi.
    • Deschideți perdelele lângă un loc unde pisica îi place să se strecoare. Permiteți-i să facă plajă.
    • PET pisica ta în plus pe tot parcursul zilei. Permiteți-i să urce în poala ta și să se hrănească.
  • Imaginea intitulată sărbătorește pisica
    2. Adăugați o fereastră nouă. Pisicile iubesc având perse în casa ta. O surpriză frumoasă de ziua de naștere ar fi să furnizeze o fereastră nouă. Încercați să curățați un raft sau o masă lângă fereastră pentru a permite pisicii dvs. să privească în afara zilei.
  • De asemenea, puteți investi într-un apartament Kitty. Ele pot fi un pic mai scumpe, dar pisica ta va iubi având propriul spațiu la salon. Aceasta poate fi o mare zi de naștere.
  • Imaginea intitulată sărbătorește pisica
    3. Jucați cu pisica voastră. Vrei ca pisica ta să se simtă iubită în ziua de naștere. De-a lungul zilei speciale a pisicii dvs., jucați cu el. Încurajați pisica dvs. să folosească toate jucăriile de ziua de naștere sau să se joace cu vechi favorite. Începeți să jucați dimineața cu pisica dvs., astfel încât să se simtă îngrijit în ziua de naștere.
  • Imaginea intitulată sărbătorește pisica
    4. Asigurați-vă că totul rămâne în siguranță. O petrecere de ziua de naștere poate fi distractivă, dar există unele preocupări legate de siguranță pentru a ține minte. Pisica ta nu se va bucura de ziua de nastere daca se incepe sa se doage in timpul festivitatilor.
  • Dacă includeți o listă de oaspeți, includeți numai animalele de companie pisica dvs. este familiară și confortabilă cu. Animalele nefamiliare în timpul unei părți pot provoca stres inutil.
  • Aveți grijă atunci când invitați familii cu copii mici. Asigurați-vă că copiii aflați în participare știu cum să interacționeze în siguranță cu animalele.
  • Păstrați articolele de prim ajutor la îndemână, precum și numărul de telefon al unui medic veterinar.
  • sfaturi

    Dacă nu știți când sa născut pisica voastră, atunci sărbătoriți ziua în care a venit să trăiască cu dvs.
  • Dacă aveți mai mult de o pisică și este doar una dintre zilele lor de naștere, celelalte pisici se pot simți părăsiți. Asigurați-vă că le includeți și vă distrați și cu ei.
  • Evitați să folosiți folia de staniu ca o jucărie, deoarece pisicile urăsc senzația de folie de tablă pe labele lor, dacă nu înfășurați staniu în fața simți, atunci pisica va iubi că se înclină!
  • Avertizări

    Evitați utilizarea lapte ca un tratament. Pisicile se luptă de fapt să digere lapte și se pot îmbolnăvi de la a-l mânca.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar