Cum să vă decorați casa fără a cheltui bani

Când casa ta începe să se simtă învechită, primul lucru care probabil sare în mintea ta este o renovare. Și în timp ce ați putea fi descurajați după ce începeți să trageți costurile, nu abandonați încă ideea! Cu un pic de creativitate, vă puteți decora casa fără a cheltui bani prin reorganizarea spațiului dvs. și reproșarea obiectelor vechi de uz casnic.

Pași

Metoda 1 din 3:
Reorganizarea spațiului
  1. Imagine intitulată Decoreaza-ti casa fara a cheltui bani pasul 1
1. Grămadă arunca perne pe canapeaua dvs. pentru a face camera mai invitatoare. Găsiți o cameră cu o canapea ca fiind accentul principal, cum ar fi camera de zi sau camera de oaspeți. Adună suficiente perne pentru a acoperi întreaga lungime orizontală a canapelei și aranjați-le pe canapea pentru a oferi confort.
  • Alegeți perne cu modele diferite pentru a crea o privire neplăcută.
  • Selectați culori complementare pentru un aspect mai coeziv.
  • Imagine intitulată Decorează-ți casa fără a cheltui bani Pasul 2
    2. Puneți oglinzi pe pereți dacă nu puteți pune găuri în ele. Pentru casele cu ziduri de cărămidă sau oameni care nu doresc să folosească un ciocan și unghii, așezați oglinzi mari pe pereți. Unghi-le un pic pentru a crea iluzia vizuală că linia de plafon este mai mare decât este de fapt. Oglinzile luminează, de asemenea, camerele reflectând lumina și creează iluzia unei ferestre suplimentare.
  • Utilizați oglinzi în camere de zi sau în spații care au nevoie de lumină suplimentară.
  • Imagine intitulată Decoreaza-ti casa fara a cheltui bani pasul 3
    3
    Mutați mobilierul aglomerat departe de perete pentru a face ca camera să pară mai mare. Dacă tot spațiul de perete este preluat de mobilier, mutați unele din mobilierul 2 până la 4 picioare (0.61 la 1.22 m) de la perete pentru a face ca camera să pară mai mare. Grupați-le împreună pentru a crea puncte focale care încurajează activități diferite. Încercați să vă asigurați că există cel puțin câteva spații deschise pe perete fără mobilier.
  • Scaune de grup în apropierea mesei de cafea pentru a încuraja conversația. Pentru canapele, trageți-le puțin înainte. Acest lucru face mai ușor să se miște în jurul lor și să încurajeze oamenii să ia un loc rapid și să plece așa cum vă place.
  • Imagine intitulată Decoreaza-ti casa fara a cheltui bani Pasul 4
    4. Selectați o schemă de culori pentru elementele de pe manta dvs. pentru a crea o temă de cameră. Alegerea unei culori comune pentru elementele de pe manta dvs. este o modalitate excelentă de a unifica obiecte independente cu o temă. Selectați o culoare care se remarcă prin intermediul mobilierului din cameră și începeți să căutați casa dvs. pentru articole din această familie de culori. Cărți, plăci, ceramică și pitchers sunt toate alegerile minunate.
  • Luați în considerare celelalte culori din cameră. De exemplu, dacă casa dvs. are o temă alb-negru, selectați aceste culori pentru articole cum ar fi plăci, cadre de imagine, vase și boluri mici.
  • Imagine intitulată Decoreaza-ti casa fara a cheltui bani pasul 5
    5. Organizați plantele dvs. creativ pentru a le face să iasă în evidență. Găsiți plante mai mici pe care le puteți crește și le îngrijora și le clustește împreună pentru a da iluzia spațiului. Afișați și atârnați-le la înălțimi diferite. Când încep să devină mai mari, le transferați în ghivece mai mari.
  • Plantele interioare ieftine includ pothos, aloe, plante de păianjen, plante jad și copaci din cauciuc.
  • Adresați-vă prietenilor cu suculenți dacă vă puteți folosi butașii propagă noi și să economisiți niște bani.
  • Imagine intitulată Decoreaza-ti casa fara a cheltui bani pasul 6
    6. Grupați-vă afișările în numere impare pentru a le conduce. Numerele impare sunt mai atrăgătoare vizual decât chiar și pentru că vă forțează ochii să exploreze gruparea. Plasați orice obiecte sau cadre pe care le aveți afișate în grupuri impare numerotate, cum ar fi trei sau cinci. De exemplu, dacă aveți 4 cadre de imagine deasupra șemineului, îndepărtați unul!
  • De asemenea, puteți aplica această regulă grupurilor de mobilier, obiecte pe blaturi și numărul de modele din fiecare cameră.
  • Imagine intitulată Decoreaza-ti casa fara a cheltui bani pasul 7
    7
    Instalați o tijă de perdea deasupra ferestrei dvs. dacă aveți un plafon scăzut. Aceasta este o modalitate excelentă de a face ca camera să pară mai înaltă. Selectați tije care extind 2 până la 3 inci (5.1 la 7.6 cm) dincolo de părțile laterale ale cadrului ferestrei pentru un aspect tradițional. Pentru a face fereastra să pară mai largă, extindeți tija 10 până la 15 inci (25 până la 38 cm) dincolo de margini. Utilizați perdele 95 în (240 cm), astfel încât acestea să fie suficient de lungi pentru a atinge podeaua și a așeza parantezele tijei de aproximativ 8 cm (20 cm) deasupra cadrului ferestrei.
  • Măsurați lățimea ferestrei orizontală la 3 puncte și luați notă de cea mai lungă măsurătoare. O schiță înainte de a cumpăra perdelele pentru referință.
  • Instalați ancore de perete dacă locațiile de instalare a suportului nu se aliniază cu știfturi de perete.
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea creativă cu articolele de uz casnic
    1. Imagine intitulată Decorează-ți casa fără a cheltui bani Pasul 8
    1. Creați lucrări de artă utilizând cadre vechi pentru o atracție estetică. Strângeți cadrele vechi de imagine și selectați cele care se potrivesc cu tema casei sau a camerei. Imprimați o imagine sau o vorbă de pe Internet care vă place și afișați-o în camera dvs. de zi. De asemenea, puteți desena o imagine sau găsiți o imagine artistică într-o revistă pentru a fi afișată.
    • Dacă aveți fire de imagini, legați-le pe cadrele vechi și atârnă niște bijuterii de la ei. Adăugați fire suplimentare pentru a crea mai multe nivele pentru bijuterii.
    • Pentru cercei mai lungi, puneți firele la capătul superior al cadrelor.
  • Imagine intitulată Decorează-ți casa fără a cheltui bani Pasul 9
    2. Adăugați un alergător de masă Macheshift pentru a actualiza o masă mică, simplă. Alergătorii de masă sunt lungi, cârpe înguste, în mod obișnuit, pe partea de sus a unei mese goale sau de masă. Găsiți un panou vechi de tratare a ferestrei, o bucată de scrap de țesătură modelată sau o eșarfă supradimensionată. Lăsați-o în jos orizontal pe lățimea mesei pentru a acționa ca un alergător de masă improvizată.
  • Puneți lumanari, flori și borcane de zidar cu bomboane și gustări pe alergătorul de masă.
  • Imagine intitulată Decorează-ți casa fără a cheltui bani Pasul 10
    3. Stivuiți cărți hardcover pentru a crea o masă laterală ieftină. Dacă aveți suficiente cărți hardcover pe partea mare, stivă-le pentru a crea o masă laterală unică. Încercați să utilizați cărți care sunt de aceeași dimensiune pentru mai multă stabilitate. Poziționați-le între scaune în zona de locuit și de a le completa cu o vază de flori. Acest lucru este deosebit de util dacă aveți prea multe cărți pentru a se potrivi în rafturile dvs.
  • Selectați cărți cu scheme de culori similare pentru a crea o temă frumoasă.
  • Evitați utilizarea cărților pașaparte, deoarece acestea sunt mai predispuse să cadă.
  • Imagine intitulată Decoreaza-ti casa fara a cheltui bani Pasul 11
    4
    Legați-vă înapoi perdelele cu centuri vechi sau eșarfe pentru un aspect elegant. Cortina Tiebacks sunt o modalitate excelentă de a adăuga unele elegante și stil într-un pansament de fereastră. Căutați dulapul pentru niște eșarfe vechi și curele cu nuanțe sau culori similare ca perdelele dvs. Instalați două /4 Inch (1.9 cm) Cârlige Cupa de pe fiecare parte a perdelelor dvs. pentru a vă ține rivelele în poziție. Le puteți achiziționa de la magazinele hardware.
  • Instalați-vă tăvile de perdea despre jumătatea drumului la 2/3 din calea perdelei și aproximativ 3 inci (7.6 cm) de la marginea ferestrei.
  • Imagine intitulată Decorează-ți casa fără a cheltui bani Pasul 12
    5. Decoreaza-ti casa cu borcane de fructe din sticla pentru un aspect natural. Luați toate fructele pe care le aveți în bucătărie și plasați-le în borcane de sticlă. Încercați să utilizați borcane cu o lățime care se potrivește cu două fructe. Umpleți fiecare borcan cu apă și plasați-le în jurul casei dvs. Plasați culori similare împreună pentru a crea accente frumoase.
  • De exemplu, plasați lămâi într-un borcan de sticlă și limes în altul. Plasați cele două unul lângă celălalt pentru un contrast frumos.
  • Luați niște ramuri cu frunze din afară și plasați-le în borcanele de sticlă cu fructele.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea de articole gratuite pentru a decora cu
    1. Imagine intitulată Decorează-ți casa fără a cheltui bani Pasul 13
    1. Adunați câteva decorațiuni pe o plimbare de natură pentru teme de pământ. Faceți o plimbare în jurul parcului local sau a rezervației naturale și căutați câteva elemente naturale frumoase. Căutați bastoane, flori și plante care ar arăta frumos în casa ta. Păstrați un ochi pentru răsuciți ramurile și lucrurile cu o formă unică pe care nu ați găsi în altă parte. Culorile albe și fildeș sunt mari adăugări la teme naturale.
    • Solicitați oficialilor dacă vi se permite să luați articole când vizitați rezervele naturale și zonele de conservare.
  • Imagine intitulată Decoreaza-ti casa fara a cheltui bani Pasul 14
    2. Păstrați în căutarea unui mobilier gratuit ori de câte ori este posibil. Căutați canapele și mobilierul pe care oamenii îl aruncă în cartierul dvs. Scour secțiunea gratuită a anunțurilor online. Dacă aveți prieteni în căutarea de a scăpa de mobilier, luați-le!
  • Postați-vă pe social media pentru a permite prietenilor și urmașilor dvs. să știți că sunteți interesat de mobilier folosit. Niciodată nu știi ce sunt oamenii pregătiți să arunce!
  • Imagine intitulată Decoreaza-ti casa fara a cheltui bani pasul 15
    3. Vizitați un magazin de experiență pentru mobilier ieftin ca o ultimă soluție. Dacă aveți probleme cu găsirea de mobilier și decorațiuni, vizitați un magazin de știri. Căutați scaune, canapele, mese, plăci și orice altceva pe care le aveți în mintea voastră. Păstrați așteptările dvs. scăzute și rămân deschise și veți avea un timp mai ușor de găsit lucruri.
  • Continuați să vizitați în mod regulat - niciodată nu știți ce va apărea!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar