Cum se adaugă detalii la desenul calului

Dacă sunteți un artist experimentat sau iubitor de cal, probabil că știți deja ce să adăugați la un desen de cai, dar când Desenarea unui cal Pentru prima dată nu știți ce să atrageți pe cal pentru a face să arate mai bine. Iată câteva pași și obiecte pentru a desena.

Pași

Metoda 1 din 4:
Desenarea corpului caii
  1. Imagine intitulată Adăugați detalii la un desen de cai Pasul 1
1. Trage corpul calului. Nu colorați. Încercați să începeți cu capul, deoarece dacă este mai ușor pentru dvs. Asigurați-vă că picioarele, gâtul și fața par să scală sau altfel puteți avea un corp / cal ciudat. Nu adăugați detalii cum ar fi părul / coada sau cozile încă.
  • Imagine intitulată Adăugați detalii la un desen de cai Pasul 2
    2. Își mărturisește desenul. Când ați terminat corpul, luați câteva minute să vă uitați la desen. Ce tip de cal credeți că arată, este un ponei, un cal de schiță, un cal miniatură, un cal de călărie, un cal de curse? Imaginea pare ca calul rulează? Permanent? Creșterea? Bucking? Ce fundal credeți că ar trebui să meargă cu ea?(Dacă nu doriți un fundal să ignore întrebarea.) Este la târg, în sălbăticie, într-o pășune sau pur și simplu într-un stand?
  • Imagine intitulată Adăugați detalii la un desen de cai Pasul 3
    3. Creați un cai de vopsea sau un cai Appaloosa: Dacă ați tras un cal de cele două rase, adăugați marcaje albe pe straturile lor colorate. Caii de vopsea au, de obicei, stropi de alb peste tot corpul lor. Appaloosa poate fi albă, cu pete maro sau negre, numite haina de leopard, ele pot fi o culoare pură, cum ar fi negru și au pete albe cunoscute sub numele de culoarea fulgului de zăpadă. Sau Appaloosa poate fi orice culoare cu un număr alb alb care culoarea este cunoscută sub numele de pătură albă.(Când au o pătură albă, de obicei au pete albe în jurul zonei albe pure.)
  • 4. Adăugați orice marcaj care vă place. Calul tău poate avea șosete, o flăcări, ciorapi, patch-uri, să fie piebald, Skewbald orice vă place. Faceți-o dungi dacă doriți sau văzute. Copiați o fotografie a unui cal adevărat dacă vă place sau utilizați imaginația.
  • Metoda 2 din 4:
    Manese și cozile
    1. Imagine intitulată Adăugați detalii la un desen de cai Pasul 4
    1. Adăugați marca. Dacă vă hotărâți că calul dvs. este descris ca fiind în funcțiune, gândiți-vă la o poziție de coastă care merge cu corpul său sau altfel ați putea avea un cal de alergare cu o coamă dreaptă "în jos pe gât" atunci când ar trebui să aibă o coamă "împrăștiată" (coama ar fi curge înapoi și direct în aer. Dacă calul este în picioare să-și tragă coama dreaptă în jos pe gât. În cazul în care fundalul face să pară vânt desenați maneaua care curge un fel de spate în locuri. Dacă calul crește, trageți coama care zbura înapoi de la gât (manea nu ar trebui să atingă gâtul numai la rădăcini.) Dacă calul este bucking, trageți maneaua ce-vreodată doriți, asigurați-vă că este în aer. Desenați manea pusă, margele sau totuși vă place.
  • Imagine intitulată Adăugați detalii la un desen de cai Pasul 5
    2. Adăugați coada. O coadă de cai de alergare va zbura în spatele calului, dar dacă calul arată arabia, coada a ținut înalt (ca un steag).O coadă de cai în picioare este alegerea ta. Un cal de creștere va avea coada care curge pe un unghi. Un cal de buclă va avea coada înaltă în aer lângă picioarele din spate, va avea, de asemenea, o curbă în ea. Trageți coada
  • Imagine intitulată Adăugați detalii la un desen de cai Pasul 6
    3. Dacă desenul este un ponei de ponei sau cal, asigurați-vă că adăugați straturi de dungi de creioane pentru a face ca manea să pară groasă, trageți Mane la o lungime medie.Un cal de schiță are de obicei o coadă scurtă, cu nu prea mult straturi de păr. Unele proiecte, cum ar fi vannerul țiganilor, au un mane extrem de lungi, cu straturi groase. Caii normali de călărie Manezii pot varia, au ales lungimea / aspectul pe care îl gândiți.
  • Imagine intitulată Adăugați detalii la un desen de cai Pasul 7
    4. Amintiți-vă când desenați marane și cozi, du-te cu ceea ce arată cel mai bine cu acțiunea caii. Simțiți-vă liber să adăugați panglici sau alte stiluri de păr care arată bine, experimentați cu ceea ce aspectul panglic pare cel mai bun. Adăugați în panglici în coadă sau coadă dacă credeți că merge cu scena. Dacă calul este la un târg în desen, adăugați un arc pe coadă. Diferite arcuri colorate pe cozi pot însemna o mulțime de lucruri cum ar fi: Eu lovesc, am mușcat, sunt de vânzare, sunt un armăsar, mare sau o anulă etc.
  • Metoda 3 din 4:
    Picioarele și marcajele feței
    1. Imagine intitulată Adăugați detalii la un desen de cai Pasul 8
    1. Adăugați marcajele piciorului și feței. Când desenați un proiect de rețineți pentru a atrage în "pene". Feathering este ciorchinii lungi albi de păr care, de obicei, cresc suficient de lungă pentru a acoperi depozitul / copitele. Unele tipuri de schițe nu au pene, adăugați doar un păr suplimentar la caii / glezne.
  • Imagine intitulată Adăugați detalii la un desen de cai Pasul 9
    2. Decideți dacă doriți ca calul să aibă marcaje de picior? Caii au semne albe pe picioare numite marcaje, nu toți le au. Alegeți ce tip de stiluri de marcaje de picior doriți ca ciorapi, șosete, coronet sau chiar simplu. Dacă arătați fața de cai, amintiți-vă să adăugați un marcaj alb dacă doriți, deoarece majoritatea caii le au și ei. Stilul ar putea fi blaze, bandă, stea sau snip.
  • Metoda 4 din 4:
    Tack și echipamente / pași finali
    1. Imagine intitulată Adăugați detalii la un desen de cai Pasul 10
    1. Adăugați tack sau echipament, cum ar fi: Șaibe, căprioare, pături de șa, plăci de san, potcoave, halters cu sau fără frânghie de plumb, polo Wraps / picior de picior și bonnete de urechi. Asigurați-vă că alegeți un stil de echipament, fie în occidental, fie englezesc, fie calul ar arăta cu totul îmbrăcat în echipamente de dresaj, o competiție engleză. cu o șa de vest. Dacă vă place chiar să adăugați un călăreț.
  • Imagine intitulată Adăugați detalii la un desen de cai Pasul 11
    2. Culoare sau vopsea calul tău. Color și echipamentul. Dacă calul se presupune că arată o utilizare reală negru sau maro pentru șaibele din piele sau căprioare, deoarece aceasta este cea mai frecventă culoare pentru ei.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar