Cum să faci cu succes dresaj de bază

Sportul de dresaj a existat atât timp cât au fost oamenii călărind cai. Foarte pur și simplu, arta de a vă antrena calul în întregul său potențial. Astăzi, a evoluat într-una dintre cele mai reglementate discipline din lumea calului. Dressage este o serie de mișcări care sunt efectuate de către călăreț, oferind ajutoare calului lor pentru a efectua mișcări avansate, dând impresia că calul este "dansul" cu călărețul lor. În USDF (Federația Dressage a Statelor Unite) arată că dresajul a fost împărțit în cinci nivele, cu "dresaj de bază", a considerat dresajul introductiv sau de formare.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătindu-ți calul
  1. Image denumită Doar Dressage cu succes Pasul 1
1. Să-ți cunoști calul. În primul rând, asigurați-vă că vă familiarizați cu calul dvs. și că calul dvs. vă cunoaște. Înainte de a obține toate în concurență sau doar să faci dresaj pentru distracție, asigurați-vă că calul tău știe cine sunteți și știe că poate avea încredere în tine. De asemenea, trebuie să vă asigurați că aveți credință în calul vostru. Dacă nu credeți că tu sau calul tău poți să o faci, nu vei putea.
  • Învățarea Dresaj depinde în totalitate de a putea crea o legătură puternică cu calul tău. Calul tău trebuie să aibă încredere în tine să-i dai comenzi potrivite și trebuie să ai încredere în ea pentru a face ceea ce o cere.
  • Pentru a lega cu calul tău, încercați să petreceți mult timp unul cu celălalt într-un mod care să întărească faptul că sunteți liderul. Luați calul pe plimbări și conduceți-l de capăt.
  • Mirelui și scăldați calul și vorbiți-l în tonuri liniștitoare. Petrecând timp cu calul în timp ce păzește-l, hrăniți-l și călătoresc sunt alte modalități de a le lega.
  • Imagine intitulată face dressage de bază cu succes pasul 2
    2. Strângeți materialele necesare. Pentru a practica dresajul, va trebui să vă asigurați că aveți toate consumabilele pe care le veți avea și calul dvs. Aceasta include o șa de dresaj, o căptușeală de șa, etriere, o căptușeală și reini.
  • Dacă puteți, găsiți un mentor pentru ajutor. Cineva care deja concurează în dresaj poate asigura că aveți toate uneltele necesare pentru dvs., precum și calul vostru.
  • Asigurați-vă că aveți, de asemenea, o pereche bună de cizme pentru a purta în timp ce vă practicați dresajul. Foologia inadecvată poate duce la rănire.
  • Există și alte consumabile care pot fi necesare pentru concursuri - ca o coadă pentru tine sau o capotă de zbor pentru calul tău.
  • Imagine intitulată face dressage de bază cu succes pasul 3
    3. Lucrați la poziția dvs. în șa. Păstrați tocurile în jos în orice moment. Aceasta ține greutatea înapoi și corpul poziționat solid în șa. Ajustați-vă etrieri astfel încât genunchiul dvs. să fie la un unghi de optzeci de grade. Bilele picioarelor tale ar trebui să se odihnească pe irurile de etanșare. Stați în picioare în șa, fără a vă strânge spatele. Acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătățiți echilibrul în șa.
  • Păstrați mingea piciorului în fier în orice moment. Dacă vă puneți degetele de la picioare, picioarele voastre vor aluneca din fierbere dacă calul tău spooks și nu vei avea nici o șansă să stai pe.
  • Imagine intitulată disciplina Un cal fără a folosi agresiunea Pasul 10
    4. Intrați în formă. Dressage este un sport care necesită o mulțime de fitness atât de la cal, cât și de tine. Va trebui să lucrați treptat pentru a construi calul la nivelul necesar de exercițiu. De asemenea, nu doriți să împingeți animalul prea mult, deoarece ar putea fi rănit de la suprasolicitare și răniți un tendon sau ligament.
  • Pentru a intra în formă, calul dvs. va trebui să fie instruit cu 3 până la 5 zile pe săptămână timp de 30 de minute până la o oră pe zi. Cât de mult lucrați calul depinde de nivelul său de fitness de pornire.
  • Partea 2 din 3:
    Practicând mișcările de bază
    1. Imagine intitulată face dressage de bază cu succes pasul 4
    1. Lucrați pe liniile de bază ale calului. Primele trei uite - plimbare, trap, și canter - ar trebui să fie înainte și consecventă. Atât tu cât și calul tău ar trebui să te simți încrezător că călătoriți la toate cele trei metri în toate circumstanțele. Devenind confortabil cu diferite viteze necesită răbdare și practică.
    • Învățarea diferențelor în Gets ar trebui să fie fundamentul antrenamentului dvs. cu calul dvs. Mastering Aceste abilități necesită o mulțime de practici și cel mai probabil va dura luni de muncă constantă. Dar ei vor fi baza pentru toate formarea ulterioară pe care o faceți cu calul.
    • Când vă arătați calul în competiții de dresaj, va trebui să demonstrați o stăpânire a diferitelor Gets.
  • Imagine intitulată face dresaj de bază cu succes Pasul 5
    2. Practicați tranzițiile. Calul ar trebui să aibă tranziții netede, înainte, atât în ​​sus, cât și în jos. Calul tău ar trebui să mențină echilibrul, mai degrabă decât să cadă forehand și nu ar trebui să tragă împotriva rein. În mod ideal, tranzițiile ar trebui să fie ridicate în principal pe picior și scaun, cu instrucțiuni minime de mână / rein.
  • În dresaj, coordonarea este absolut necesară. Astfel încât tranzițiile trebuie să fie prompte și să apară în momentul exact că călărețul dorește să schimbe mersul.
  • Pentru a îmbunătăți tranzițiile calului, trebuie să cheltuiți mult timp practicând. Încercați să treceți de la mers pe jos la trotting și apoi de la trotting la cantritoare. De asemenea, puteți practica trecerea de la o schimbare la mers pe jos. Mergând înainte și înapoi între aceste mișcări diferite vă va ajuta calul să învețe, în timp, cum să treceți cu succes în timpul unei performanțe de dresaj.
  • Încercați să petreceți cel puțin 30 de minute până la o oră pe zi, practicându-vă tranzițiile și mersul cu calul.
  • Imagine intitulată face dress de bază cu succes pasul 6
    3. Asigurați-vă că calul dvs. se deplasează în contact cu bit. În nivel de instruire, judecătorii nu arată atât de mult pentru colecția că mulți oameni consideră că sunt caracteristici de dresaj. În schimb, ei caută predecesorul la colectare, care este dorința de a accepta contactul și de a se întinde în căptușeală.
  • Cum poți spune că un cal se întinde în căptușeală? Când țineți-vă liniștele, ar trebui să vă simțiți gura calului fără să vă agățați pe frâu.
  • Dacă vă înmuiați reins înainte, ar trebui să urmeze contactul în jos, nici să tragă în fața reinurilor și nici să renunțe la contactul.
  • Luați în considerare solicitarea unui călăreț sau a unui antrenor cu experiență pentru a vă urmări de la sol, pentru a vă asigura că obțineți contactul corect. Dacă vă luptați, vă vor ajuta, de asemenea, să vă ajute să obțineți un contact de biți.
  • Image denumită Doar Dressage cu succes Pasul 7
    4. Utilizați șoldurile pentru a întoarce calul. Când vrei ca calul tău să se întoarcă, trageți talie un pic în șa de fiecare dată. Întoarceți ușor șoldurile în direcția în care doriți ca calul dvs. să meargă. Împingeți direct cu șoldurile în direcția pe care doriți să o faceți.
  • Cu cât practici mai mult această metodă cu calul tău, cu atât mai perceptive calul tău va deveni în mișcările și comenzile intenționate. În cele din urmă, va trebui doar să vă pivotați șoldurile vreodată atât de ușor pentru ca calul dvs. să interpreteze răspunsul pe care îl așteptați de la ea.
  • Cereți calului tău să-și îndoi corpul pentru a urma orice curbă prin sprijinirea lui cu piciorul interior și în interiorul osului scaunului. Aveți grijă să nu vă luați la dispoziție - dacă v-ați uitat în jos de sus, curba corpului său ar trebui să se potrivească cu curba rândului sau cercului.
  • O altă modalitate de a gândi acest lucru este de a folosi o presiune blândă cu piciorul interior și osul scaunului. Apoi, eliberați-vă cu piciorul exterior în timp ce vă întoarceți șoldurile. Aceste indicii împreună vor spune calului unde doriți să meargă.
  • Partea 3 din 3:
    Pregătirea pentru emisiunile de dresaj
    1. Imagine intitulată face dressage de bază cu succes pasul 8
    1. Obțineți instrucțiuni profesionale de dresaj. Dacă doriți să arătați calul dvs. într-o competiție de dresaj, ar trebui să luați în considerare formarea profesională în prealabil. Un punct de vedere profesional din afara va fi capabil să recunoască greșelile pe care le-ați putea fi cu vedere în formă, tehnică sau comenzi.
    • Ar trebui să puteți contacta un club de echitație locală (sau chiar veterinar de cai sau alte entuziaști de dresaj) pentru recomandări despre cine să ceară lecții private de dresaj pentru tine și calul tău.
    • Încercați să participați la o clinică pentru începători cu calul dvs. dacă nu vă puteți permite un antrenor profesionist. De asemenea, puteți cumpăra DVD-uri de instruire sau cărți care ilustrează ce să faceți.
  • Image denumită Doar Dressage cu succes Pasul 9
    2. Practicați testele USDF. Memorarea și practica testele de nivel de instruire USDF. Ride-le pentru un instructor certificat și le cereți câteva sfaturi despre ceea ce ar trebui să lucrați. Când luați testele, un judecător vă va oferi o carte de scor cu informații despre cât de bine și calul dvs. efectuat în timpul testului.
  • Fiecare test se desfășoară pe o bază individuală - cu un cal (și călăreț) pe cont propriu pentru fiecare nivel al testului.
  • USDF testează abilitățile dvs. în unele dintre următoarele domenii: urmărirea dreptului sau stânga, mersul liber, oprirea și salutul, schimbarea frizelor și circularea dreaptă sau spre stânga.
  • Image denumită Dressage de bază cu succes Pasul 10
    3. Arată-ți calul. Iată partea distractivă. Cercetați orice spectacol de școlarizare în zona dvs. și introduceți calul în ele. După ce vă plimbați testul pentru judecător, veți primi o foaie de scor cu o evaluare a ceea ce ați făcut bine și ceea ce ați marcat prost. Încercați să luați toate criticile bine, deoarece judecătorul a avut timp să scrie pentru tine pentru tine.
  • Amintiți-vă că primul dvs. spectacol este într-adevăr doar o încercare de încercare, deoarece nu ați mai făcut-o înainte. Dați-vă permisiunea de a face prost pentru că învățați cum funcționează sistemul și ceea ce este așteptat în aceste tipuri de concursuri.
  • Există multe competiții de dresaj național și internațional din întreaga lume, inclusiv finalele de dresaj din SUA, Marele Grupul American de Asigurări de Asigurări / Campionatele Regionale USDF și Campionatul de Juniori din America de Nord și Young Riders ".
  • sfaturi

    Luați în considerare angajarea unui instructor pentru a vă ajuta și pe calul dvs. reușește.
  • Obțineți un prieten pentru a vă înregistra, astfel încât să puteți vedea cât de bun / rău faceți în timpul practicii și vedeți ce puteți face pentru a vă îmbunătăți.
  • Avertizări

    Purtați întotdeauna unelte de siguranță adecvate atunci când călătoresc sau manipulați caii. Aceasta include o casca, cizme cu tocuri si pantaloni lungi.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar