Cum să-i convingeți pe părinți să vă aducă un iphone

Solicit părinților dvs. să achiziționeze un iPhone pentru dvs. este o cerere mare: telefonul în sine poate fi foarte scump, iar costul adăugării unei linii suplimentare cu taxele de însoțire pentru utilizarea datelor la planul lor poate fi, de asemenea, abrupt. În plus, părinții dvs. pot avea preocupări legitime cu privire la capacitatea dvs. de a utiliza telefonul dvs. smartphone responsabil. Înainte de a începe să vă gândiți la efectuarea cererii dvs., trebuie să fi stabilit o reputație cu ei de a fi responsabili și demn de încredere. De asemenea, trebuie să vă apropiați de conversația cu părinții dvs. într-un mod strategic pentru a vă îmbunătăți șansele de a vă acorda cererea. Asigurați-vă că vă ajutați în jurul casei și păstrați-vă așteptările părinților.

Pași

Partea 1 din 3:
Arătând părinților dvs. sunteți responsabil
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pasaj iPhone 1
1. Urmăriți-vă telefonul curent și alte produse electronice. Dacă aveți tendința de a pierde sau de a sparge lucrurile scumpe, părinții dvs. probabil că nu vor fi dornici să "deşeuri" Mai mulți bani pe un iPhone scump. Trebuie să dedicați câteva săptămâni sau chiar luni pentru a transforma lucrurile înainte de a vă face cererea.
  • Dacă aveți deja un telefon, păstrați o urmărire atentă. Dacă o pierdeți în mod constant, părinții dvs. vă vor aminti că atunci când le cereți să vă actualizeze la un model mai scump.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă aducă un pas iPhone 2
    2. Aveți grijă de toate lucrurile scumpe. Aveți grijă de celelalte dispozitive electronice, cum ar fi sistemele dvs. de jocuri, iPod-urile, comprimatele și / sau calculatorul. Păstrați-le curat, organizat și bine protejat. De exemplu, purtați întotdeauna laptopul în manșonul său de protecție, nu mâncați niciodată sau nu beți în jur, etc.
  • De asemenea, trebuie să fiți atenți cu bijuteriile, ceasurile și alte accesorii scumpe. Dacă ați pierdut recent cerceii scizioși pe care ați primit-o pentru Crăciun, de exemplu, părinții dvs. pot lua acest lucru ca dovadă că nu ar trebui să aveți încredere în altceva (ca un iPhone!).
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un pas 3 iPhone
    3. Rămâi în partea de sus a treburilor tale. Părinții dvs. vor observa dacă ați făcut în mod regulat treburile dvs. fără ca ei să vă facă să vă nați. Acest lucru va merge mult când vine timpul pentru a le convinge că meritați un iPhone.
  • Finalizând rapid treburile și fără plângere - și poate chiar dacă sunteți dispuși să faceți mai multe treburi - vă arătați părinților dvs. că vă luați în serios responsabilitățile și că vă interesează să vă ajutați.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pasaj iPhone 4
    4. Păstrați (sau obțineți) gradele. În timp ce un iPhone poate fi un instrument util pentru școală (mai târziu mai târziu), părinții dvs. pot fi îngrijorați că vă va distrage atenția de la studiile dvs. Înainte de a vorbi cu părinții dvs. despre obținerea unui iPhone, faceți o privire atentă și cinstită la notele dvs.
  • Dacă sunt slabi, atunci ar trebui să luați restul termenului (sau un termen suplimentar) pentru a le aduce într-un interval acceptabil. Faceți cunoștință cu instructorii dvs. pentru a obține feedback cu privire la punctele forte și punctele slabe și pentru a face un plan despre cum să vă aduceți gradele.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pasaj iPhone 5
    5. Luați în considerare obținerea unui tutore. S-ar putea să fiți în stare să vă îndrumați gratuit prin școala dvs., dar chiar dacă dvs. (sau părinții dvs.) trebuie să plătiți pentru aceasta, va fi bani bine cheltuiți:
  • Veți putea să faceți mai bine la școală și veți arăta părinților dvs. că vă luați în serios educația.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un iPhone pas 6
    6. Luați în considerare obținerea unui loc de muncă. Ca parte a strategiei dvs. de a vă convinge părinții să vă aducă un iPhone, poate doriți să plătiți pentru el. Veți avea, bineînțeles, de bani pe cont propriu pentru a putea face acest lucru.
  • Atâta timp cât părinții dvs. sunt ok cu ea, luați în considerare găsirea unui loc de muncă cu fracțiune de normă după școală sau în weekend. Domeniul de elaborare a magazinelor locale, magazinelor și / sau restaurantelor pentru a vedea dacă au deschideri.
  • Faceți publicitate serviciilor dvs. ca tutore, babysitter sau lucrător de îngrijire a gazonului sau începeți propria afacere și vânzarea de meșteșuguri sau vânzarea de bunuri de coacere.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă aducă un pasaj iPhone 7
    7. Petreceți-vă banii responsabili. Odată ce ați venit un flux de bani, este posibil să fiți foarte tentați să-l cheltuiți pe lucruri distractive, cum ar fi hainele noi, jocurile video sau nopțile la filme. În timp ce nu este nimic în neregulă cu tratarea la unele luxuri dacă vă puteți permite, aveți un obiectiv mai mare în vizor.
  • Indiferent dacă banii dvs. provin de la propria dvs. lucrare sau dintr-o alocație sau daruri, trebuie să vă arătați părinților că sunteți în stare să vă salvați și să vă bugetați banii.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un pas cu iPhone 8
    8. Face și lipiți, un buget. Luați timp pentru a elabora un buget care evidențiază venitul săptămânal / lunar și care vă afișează cheltuielile regulate. Atunci, fii foarte atent la lipirea de bugetul tău.
  • Acest lucru poate însemna că va trebui să renunți la o invitație ocazională de a ieși pentru pizza cu prietenii, dar păstrați-vă ochii pe premiu.
  • Urmând un buget, dezvoltați disciplina și concentrați-vă. În curând veți fi într-o poziție mai bună pentru a vă arăta părinților dvs. că vă puteți permite să ajutați cu costurile de a avea un plan de iPhone și de date.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătirea pentru întâlnirea dvs
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pasaj iPhone 9
    1. Cercetarea costurilor. Înainte de a vă întâlni cu părinții dvs., faceți o cercetare pe cont propriu despre costurile curente ale achiziționării sau modernizării la un iPhone. Asigurați-vă că ați aflat ce transportator utilizează familia dvs. și care este planul dvs. actual și apoi mergeți online pentru a cerceta costurile.
    • Este posibil să vă puteți obține telefonul la un cost foarte mic sau poate chiar gratuit, în funcție de programul actual al planului și recompenselor familiei dvs.
    • Chiar și așa, părinții dvs. ar putea fi necesar să plătească încă 40 de dolari pe lună pentru a adăuga un nou telefon inteligent la un plan de date partajat, care va ajunge la aproape 500 de dolari mai mult pe an. În timp ce costul ar putea fi mai mic, punctul este că trebuie să faceți tot posibilul pentru a afla care sunt costurile curente și cât de mult o povară financiară adăugarea unui iPhone va adăuga cheltuielile lunare ale familiei dvs.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pas 10 iPhone
    2. Dovediți că sunteți responsabil. Ați lucrat din greu pentru a deveni mai responsabil cu timpul, banii și bunurile dvs.: Bine pentru tine! Sperăm că părinții dvs. au observat, dar acum este momentul să le arătați dovezile.
  • Adunați copii ale cărților dvs. recente de raport sau a examenelor și alocațiilor clasificate.
  • De asemenea, este posibil să doriți să colectați pay stubs și o copie a soldului dvs. bancar curent.
  • Asigurați-vă că includeți o copie a bugetului dvs., care include suma pe care o veți putea contribui la telefon.
  • Plasați toate aceste documente într-un dosar, care va face parte din prezentarea dvs. către părinții dvs.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pasaj iPhone 11
    3. Cereți să vă așezați cu părinții dvs. Este important să alegeți timpul și locul potrivit pentru a avea această conversație cu părinții dvs. Vrei să-i conving de seriozitatea ta și vrei să faci șansele tale de a obține un răspuns pozitiv.
  • În loc să vă ambulați părinții la sfârșitul zilei de lucru, încercați următoarele: "Mama și tata, am cercetat toate avantajele de a avea un iPhone și cred că acum sunt matur și suficient de responsabil pentru a avea unul. Am pregătit o propunere pe care aș vrea să o fac cu tine. Putem vorbi despre asta cândva în acest weekend?"
  • Ei se pot întreba cine este această persoană nouă, matură, care este un semn bun pentru tine!
  • Partea 3 din 3:
    Făcând pasul tău
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pasaj iPhone 12
    1. Explicați modul în care puteți utiliza iPhone-ul pentru a rămâne organizat. Odată ce părinții dvs. au fost de acord să se așeze cu dvs., veți dori să le explicați cât de utilă poate fi. Una dintre cele mai utile caracteristici ale acestui smartphone este instrumentele organizaționale încorporate, cum ar fi caracteristica sa calendaristică.
    • Explicați modul în care puteți utiliza acest lucru pentru a urmări activitățile școlare, de lucru și extra-curriculare, și, de asemenea, să explicați cum vă pot trimite părinții dvs. informații despre programare care vor apărea apoi în calendarul telefonului dvs.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pas 13 iPhone
    2. Explicați cum veți folosi iPhone-ul pentru temele. IPhone-ul este, în esență, un computer portabil, cu acces ușor la resursele de Internet - având unul dintre ele având acces imediat la cele mai bune biblioteci, profesori și referințe.
  • Explicați părinților dvs. toate caracteristicile utile pe care le veți avea la îndemână cu un iPhone, cum ar fi dicționarul liber și aplicațiile enciclopedia și acces ușor la site-urile dvs. de clasă.
  • Este posibil să vă ajute să aveți o listă a acestor aplicații educaționale gata să-ți arăți părinților. De asemenea, puteți avea o pagină la magazinul de aplicații tras pe laptop / computer sau chiar puteți să împrumutați iPhone-ul unui bun prieten pentru a fi utilizat în timpul demonstrației dvs.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pasaj 14 iPhone
    3. Lăsați părinții dvs. să știe că veți fi atent când sunteți online sau trimiteți textul. Părinții dvs. pot fi conștienți de studii care raportează statistici alarmante, cum ar fi una recentă care indică faptul că la 1 din 3 tineri au trimis o imagine nudă a lui / ea însăși la altcineva și că mai mult de jumătate au fost rugați face acest lucru. Același studiu a sugerat, de asemenea, că copiii care sexau pot fi mai activi sexuali.
  • Lăsați părinții dvs. să știe că nu veți folosi telefonul la Sext sau să luați fotografii sexuale ale dvs. și să le promiteți că le veți spune dacă cineva altcineva vă face inconfortabil sau face progrese sexuale față de dvs. Luați poate cel mai convingător lucru pentru părinții dvs. să o obțină.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă aducă un pasaj 15 iPhone
    4. Promite-ți părinții că nu vei dormi cu iPhone-ul tău. Părinții dvs. pot fi, de asemenea, îngrijorați de faptul că veți deveni "înclinați" la iPhone-ul dvs. și veți rămâne în sus navigarea pe web și răspunsul la texte.
  • Studiile au sugerat că dormind cu telefonul dvs. lângă dvs. puteți interfera cu somnul dvs. și poate fi legat de depresie.
  • Sunteți de acord să vă opriți telefonul pe timp de noapte și să îl lăsați într-o cameră separată. În timp ce iPhone-ul are o alarmă încorporată, puteți obține cu un ceas de modă veche.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pasaj iPhone 16
    5. Promiteți să mergeți ușor cu mesajele text. Chiar dacă planul dvs. va veni cu mesaje text nelimitate, părinții dvs. pot fi îngrijorați că veți petrece prea mult timp lipită de telefonul dvs., trimiterea și răspunsul la texte de la prieteni.
  • Acest lucru vă poate face mai puțin conectat la familia dvs. și ar putea să vă rănească abilitățile de comunicare.
  • Lăsați părinții dvs. să știe că sunteți dispus să puneți telefonul în timpul cina și când toți vă petreceți împreună și să știți că nu veți trimite text atunci când este timpul să studiem timpul.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pasaj iPhone 17
    6. Fiți dispuși să vă lăsați părinții "spion" pe tine. Părinții dvs. vor fi probabil mai dispuși să vă permită să aveți un iPhone dacă sunteți deschis pentru ele folosind caracteristicile de control parental.
  • Cu acestea, părinții dvs. pot vedea cât timp petreceți pe telefonul dvs. și urmăriți site-urile pe care le vizitați, printre altele.
  • De fapt, părinții dvs. pot chiar să se simtă confortabil, oferindu-vă mai multă libertate odată ce știu că pot folosi GPS-urile și caracteristicile de urmărire pentru a ști unde vă aflați și cu cine sunteți cu cine sunteți.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pasaj iPhone 18
    7. Lăsați părinții dvs. să știe cât de recunoscător veți fi.
  • Odată ce ți-ai făcut terenul, încercați ceva de genul următor: "Mama și tata, știu că cer multe și că vă cer să aveți încredere în mine. Dacă sunteți dispus să-mi dați o șansă, nu vă voi lăsa jos, și voi fi foarte recunoscător."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un pasaj iPhone
    8. Dați părinților tăi timp să vă gândiți. Părinții dvs. pot dori sau trebuie să aibă timp să se gândească la lucruri și să discute împreună în mod privat, și cerând un răspuns imediat nu vă va ajuta cazul.
  • Lăsați-i să știe că sunteți dispus să așteptați răspunsul lor: "Mulțumesc că ați auzit. Aveți nevoie de timp pentru a vorbi despre acest lucru împreună?"
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pasaj iPhone 20
    9. Fi pregătit pentru respingere. Ați făcut cel mai bun caz pentru de ce puteți avea încredere cu un iPhone și, bineînțeles, aveți mari speranțe. Părinții tăi pot spune "nu", deși.
  • Chiar dacă aveți motivele pentru care aveți un iPhone, părinții dvs. au cu siguranță propriile lor motive pentru a spune că nu există acum. Este bine să le cereți să-și împărtășească motivele cu dvs. și dacă sunt dispuși să facă acest lucru, ați putea să vă adresați preocupărilor și să vă schimbați mințile.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pasaj iPhone
    10. Dacă da, poți sugera să-i dai o încercare de încercare și să fii dispus să dai telefonul dacă nu păstrezi toate promisiunile tale. Pentru ca acest lucru să funcționeze, trebuie să o acceptați dacă aveți nevoie să vă luați.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă aducă un pas iPhone 22
    11. Respectă decizia lor finală. Dacă părinții tăi resping toate sugestiile tale, întrebați-i dacă ar fi dispuși să-l reconsidere pe drum, și apoi să o lase la asta.
  • Veți avea mai mult noroc obținerea unui "da" în câteva luni dacă puteți păstra de la nagging sau pouting în timp ce așteptați.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pas iPhone 23
    12. Ține-te de cuvânt. Dacă părinții dvs. se întorc cu un răspuns pozitiv - felicitări pentru dvs! Acum trebuie să trăiți până la toate promisiunile pe care le-ați făcut.
  • De exemplu, dacă ați promis că ați dezactivat telefonul la ora 21 în fiecare noapte, atunci faceți-o! Nu credeți că părinții dvs. nu vor ști sau nu vor avea grijă dacă uneori verificați-l la 10 sau 11 după ce s-au culcat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că părinții dvs. știu că notele dvs. nu vor cădea.
  • Dacă spun că nu, fii răbdător. Dovedește-le că ești suficient de matur pentru a gestiona un telefon.
  • Lăsați părinții dvs. să știe că nu veți fi prea mult.
  • Găsiți oferte ieftine cu rețele bune, populare.
  • Nu te supăra dacă părinții tăi spun nu.
  • Părinții dvs. ar putea fi mai confortabili cumpara un vechi iPhone ieftin decât un nou iPhone scump. Lăsați-i să știe că sunteți în regulă cu orice model pe care îl cumpere, scump și nou sau nu.
  • Dacă părinții dvs. nu vor să aveți un telefon, probabil că le pasă de dvs. și nu doriți nici un rău să vină la dvs. online.
  • Asigurați-vă că afacerea este autentică dacă cumpărați un iPhone (utilizat).
  • Încercați să nu fiți prea dependenți de alte electronice pe care le puteți avea, pentru că atunci părinții dvs. vă pot face griji că ați fi pe telefon prea mult dacă ați fi unul. Ajutați-le foarte mult, funcționează în majoritatea cazurilor. Dacă nu, atunci faceți bine în școală!
  • Dacă părinții dvs. spun nu, puteți sugera să folosiți vechiul iPhone în loc să vă cumpărați unul nou.
  • Niciodată nu cereți / întrebați în mod repetat, deoarece va scădea șansa de a obține un iPhone de la părinții dvs. Chiar dacă spun că nu așteptați aproximativ una sau două luni pentru răspunsul lor.
  • Menționând "iPhone" la părinții dvs. vă poate ajuta să sugerați că sunteți interesat și știți despre produs. Mai întâi menționând cuvântul și apoi menționând treptat faptele precum prețul și oferă o idee despre părinții dvs. că aveți cunoștințele și acest lucru vă poate ajuta cu a vă arăta responsabilitatea părinților dvs.
  • Nu cereți vreodată un telefon dacă părinții dvs. spun că nu. Care le va arăta că nu sunteți la fel de responsabili și nu sunteți încă pregătiți pentru un telefon.
  • Dacă părinții dvs. sunt îngrijorați de cost, încercați să găsiți un telefon ieftin cu o rețea ieftină.
  • Începeți cu un model de telefon de bază pentru teste și upgrade încet.
  • Dacă părinții dvs. nu i-au dat un iPhone, întrebați-le pentru iPod Touch. Funcționează numai ca un telefon, dar nu puteți face un apel telefonic cu acesta.
  • Promite că o veți împărtăși cu frații dvs. și să le arătați ce faceți.
  • Avertizări

    Dacă părinții tăi spun că nu vă vor primi un iPhone în acest an, fiți extrem de atenți și răbdători și încercați să fiți la fel de perfecți cât puteți până până la Crăciun sau ziua de naștere. În felul acesta, părinții dvs. vor vedea cât de mult înseamnă un iPhone pentru dvs. și dacă ziua dvs. de naștere sau de Crăciun vine, ei pot lua în considerare să vă aducă unul.
  • Pierderea unui iPhone este costisitoare. Acest lucru poate cântări foarte mult în mintea unui părinte.
  • Unii părinți pur și simplu nu doresc să aveți un iPhone. În acest caz, luați telefonul că vă permiteți să aveți și să fiți recunoscători. Nu numai achiziționarea, dar rularea unui iPhone este scumpă și poate că nu au acea bani de rezervă pentru a finanța ceea ce văd cum se joacă în principal pe un telefon.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar