Cum să-i convingeți pe părinți să vă aducă un hamster

Sunteți stabilit să obțineți un hamster de animale de companie, dar nu sunteți sigur cum să vă convingeți părinții dvs. să fie de acord cu dvs? Cu cercetare, Pregătirea și determinare, vă puteți da cea mai bună lovitură la convingerea lor! Concentrați-vă pe învățarea cât de mult puteți face despre hamsteri și mergeți numai la părinții dvs. atunci când sunteți gata să vă faceți cazul și să le dovediți că ați fi a Mare proprietar de hamster.

Pași

Partea 1 din 3:
Cum să adune mai multe informații
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un hamster pas 1
1. Hamsterii de cercetare și obiceiurile lor. Du-te online și aflați ce mănâncă hamsteri, ce cușcă este o dimensiune adecvată, ceea ce le place să facă, unde să le cumpere și alte informații relevante. Adresați-vă unui prieten care are un hamster dacă are sfaturi sau gânduri despre obținerea unui hamster. Mergeți la magazinul local de animale de companie și întrebați un angajat acolo pentru informații despre hamsteri, inclusiv cât costă hamsteri, cât de des ar trebui să hrăniți un hamster, ceea ce le place să se joace și orice alte întrebări pe care le aveți. Asigurați-vă că ați cercetat online pentru a privi mai multe surse diferite și surse fiabile, cum ar fi RSPCA.
  • Hamsterii sunt ilegali în Hawaii și Australia, deci dacă locuiți în Hawaii sau Australia, ați putea dori să căutați în alte opțiuni pentru animale de companie!
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un hamster pas 2
    2. Decideți ce tip de hamster este potrivit pentru dvs. Există cinci tipuri principale de hamsteri: Sirian, Campbell, Winter White, Roborovski și hamsterii chinezi. Majoritatea hamsterilor sunt între 3 și 5 inci (7.6 și 12.7 cm) lung, deși hamsterii sirieni sunt mai mari și cresc la între 6 și 7 inci (15 și 18 cm). Roborovski și hamsterii chinezi trăiesc mai mult și campbells și hamsterii de iarnă alb sunt hamsteri pitici. Cu toate aceste opțiuni, asigurați-vă că găsiți tipul de hamster potrivit pentru dvs!
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un hamster pas 3
    3. Pregătiți-vă să răspundeți la întrebări despre hamsteri. Părinții dvs. vor dori probabil să știe cât de lungi hamsteri live (Roborovskis și hamsterii chinezi trăiesc 2-3 ani, Sirieni 1-2 ani, albi de iarnă și campbells rus 1-1.5 ani), indiferent dacă miros sau nu (nu au!), ceea ce mănâncă (hamster hamster) și alte lucruri practice. Faceți o listă de fapte despre hamsteri și aveți aceste informații la îndemână, astfel încât să puteți răspunde la orice întrebări pe care le au părinții dvs.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un hamster Pasul 4
    4. Gândiți-vă la modul în care un hamster ar putea coexista cu un alt animal de companie. Dacă aveți un alt animal de companie, părinții dvs. ar putea fi folosiți ca o scuză pentru a nu obține un hamster. Aflați despre coabitarea hamster, găsiți o cameră pentru a vă pune hamsterul în faptul că celălalt animal de companie nu poate accesa și se pregătește să se joace cu hamsterul dvs. atunci când celălalt animal de companie nu este în cameră.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un hamster Pasul 5
    5
    Buget pentru un hamster. Cercetarea cât de mult va costa un hamster. În funcție de locul în care locuiți, un hamster va costa între 5 și 20 de dolari. O cușcă de hamster variază de la 30 până la 50 de dolari. Cheltuieli suplimentare de hamster, cum ar fi rasurile pentru fundul lor de cușcă, hamster alimente și bile de hamster, vor costa oriunde între 25 și 50 de dolari.
  • O modalitate de a arăta părinților dvs. că sunteți cu adevărat dedicați este să încercați să salvați pentru întreaga sau o parte din cheltuielile de hamster, astfel încât părinții dvs. nu trebuie să plătească pentru tot. Salvați alocația sau oferta de a face treburi pentru bani în jurul casei.
  • Partea 2 din 3:
    Cum să vă pregătiți pentru conversația dvs
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un hamster pas 6
    1. Planificați o întâlnire cu părinții dvs. Planificând o întâlnire, știi când părinții dvs. vă vor asculta. În același timp, planificarea unei întâlniri vă permite părinților să știe cât de important este un hamster pentru dvs! Cereți părinților dvs. ce funcționează și ora funcționează pentru ei și asigurați-vă că ați ales un timp în care ei vor fi bine odihnit și, în mod ideal, într-o stare bună!
    • Dacă părinții dvs. vor să știe de ce planificați o întâlnire, spuneți-le că aveți o propunere pe care doriți să o livrați.
    • Vremurile bune pentru a planifica sunt imediat după cină sau în weekend - evitați întâlnirea la vremuri de înaltă stres cum ar fi dimineața sau înainte de cină.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un hamster Pasul 7
    2. A face o prezentare. Faceți o prezentare cu toate informațiile despre motivul pentru care doriți un hamster. Includeți vizuale cu o avizier sau a Power Point. Timpul petrecut în prezentare va arăta și părinților dvs. cât de serioși sunteți!
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă aducă un hamster Pasul 8
    3. Demonstrează responsabilitatea. Arătați-vă părinților dvs. sunteți responsabili înainte de a cere un hamster. Ridica sarcini mici în jurul casei, cum ar fi ajutarea părinților dvs. să descărcați mașina de spălat vase sau să faceți spălătorii. Dacă aveți un alt animal de companie, ajutați-vă părinții să vă hrănească, să meargă sau să o speli.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un hamster Pasul 9
    4
    Salveaza. Dacă intenționați să achiziționați hamsterul dvs. sau să contribuiți bani la cumpărare, începeți să economisiți bani. Practicați cheltuieli mai puțin, făcând treburi sau alte mici sarcini pentru bani sau chiar obținerea unui loc de muncă. Arătând părinților dvs. că aveți deja bani salvați în timpul prezentării dvs. este o altă modalitate de a vă demonstra dedicarea și responsabilitatea.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un hamster Pasul 10
    5. Practicați-vă prezentarea. Concentrați-vă la vorbirea în mod clar și încet și pregătiți-vă să răspundeți la orice întrebare pe care părinții dvs. ar putea avea. Fii încrezător! Asigurați-vă că prezentarea dvs. are text și imagini care sunt mari și ușor de văzut.
  • Partea 3 din 3:
    Cum să-ți întrebi părinții
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un hamster Pasul 11
    1. Prezent pentru părinții dvs. Utilizați o voce clară și spuneți faptele despre motivul pentru care doriți un hamster. Asigurați-vă că părinții dvs. sunt așezați confortabil și vă pot vedea clar și ușor prezentarea. Cereți-i să-și ridice mâinile dacă au întrebări, dar cereți politicos să nu întrerupă prezentarea până când ați terminat.
    • Dacă părinții tăi sunt frustrați sau supărați în timpul prezentării, întrebați de ce reacționează în acest fel și încearcă să se adapteze în consecință. De exemplu, dacă sunt frustrați că întâlnirea durează prea mult, încercați să o accelerați.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă aducă un pas de hamster 12
    2. Răspundeți la întrebările pe care părinții dvs. le-ar putea avea. Sperăm că știți toate răspunsurile la întrebările lor. Dacă nu, arătați părinților dvs. că doriți cu adevărat un hamster, luând în considerare ceea ce au cerut cu atenție și să vină cu un răspuns. Dacă nu aveți nicio idee cum să răspundeți la întrebarea lor, întrebați-le dacă puteți face mai multe cercetări și prezentați informațiile mai târziu.
  • Dacă aveți un alt animal de companie, părinții dvs. ar putea întreba cum poate coexista un hamster cu acest alt animal de companie. Asigurați-vă că sunteți pregătit pentru această întrebare și aveți un răspuns bun gata!
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un hamster Pasul 13
    3. Nu plângeți sau plângeți. Amintiți-vă că părinții dvs. ar putea spune nu. Dacă o fac, încercați să vedeți dacă există o modalitate de a obține un hamster mai târziu. Ei ar putea să vă ceară să obțineți note bune sau să umblați câinele sau să demonstrați un alt fel de responsabilitate înainte de a vă lăsa să obțineți un hamster.
  • Dacă părinții dvs. sunt pe gard despre obținerea unui hamster, oferiți-vă să fiți mai responsabili fără ca ei să ceară. Dacă sari la șansa de a le arăta cât de responsabili puteți fi, care le va impresiona și vă va ajuta șansele!
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un hamster Pasul 14
    4
    Fii răbdător. Răbdarea ajută la afișarea părinților că vă pasă de un hamster! Amintiți-le ușor că doriți încă un hamster, dar asigurați-vă că nu vorbiți despre asta tot timpul - nu doriți să le deranjați. În cele din urmă, dedicarea dvs. va arăta părinților dvs. că doriți cu adevărat un hamster!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cereți părinților dvs. dacă puteți obține un hamster când sunt într-o stare bună!
  • Asigurați-vă că verificați prețul pentru obținerea hamsterului și a nevoilor sale.
  • Dacă ați pus vreodată hamsterul într-o minge de hamster, aveți grijă să îl urmăriți în orice moment, mai ales dacă casa dvs. are scări.
  • Asigurați-vă că aveți suficient timp pentru a avea grijă de un hamster!
  • Faceți o prezentare multimedia despre hamsteri și ceea ce veți face pentru a vă oferi prietenul dvs. blând.
  • Când încercați să vă convingeți părinții să vă lași să obțineți un hamster, fiți răbdători împreună cu persistenți! Chiar dacă durează un an, merită!
  • Încercați să faceți o listă de argumente pro și să nu de a obține un hamster.
  • Explicați părinților dvs. De ce hamsterul este mai bun decât alte animale de companie. Puteți explica cum nu miros și cum sunt autonome și cum se curăță. Ele sunt instruire, inteligente și se adaptează la tine. Ei învață lecții de oameni și le dau experiență.
  • Nu folosiți niciodată paturi de pin sau cedru.
  • Sugerează unele animale de companie care necesită o mulțime de eforturi pentru a avea grijă. Când spun că nu, sugerează un hamster și le reamintesc cum au nevoi foarte mici în comparație cu alte animale.
  • Dacă aveți un alt animal de companie, atunci arătați părinților dvs. cât de responsabili sunteți cu el.
  • Asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru hamsterul dvs. în casa dvs.
  • Avertizări

    Când vă luați hamsterul în sus, fiți atenți și ridicați-l încet, așa că nu vă mușcă!
  • Nu încercați să puneți două hamsteri în aceeași cușcă. Sirienii și hamsterii chinezi trebuie să fie întotdeauna singuri. Hamsterii pitici pot fi păstrați în grupuri (asigurați-vă că numai casa lui Roborovskis cu Roborovskis, albi de iarnă cu albușuri de iarnă și campbells cu Campbells), dar trebuie să obțineți o cușcă destul de mare și să aveți aceeași cantitate de roți, sticle de apă, mâncăruri alimentare, ascunzătoare și jucării pe măsură ce aveți hamsteri. De asemenea, ar trebui să cumpărați o cutie de rezervă ca luptă este comună și trebuie să le separați.
  • De asemenea, nu trebuie să obțineți un hamster decât dacă aveți suficient timp, spațiu și bani pentru a vă îngriji. Nu puneți niciodată practică sau bani deasupra bunăstării hamsterului dvs. Dacă nu aveți suficient timp pentru a vă îngriji sau suficient spațiu pentru o cușcă de dimensiuni adecvate, nu obțineți un hamster!

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar