Cum să-i convingeți pe părinți să vă lași să obțineți un piercing

La vârstele de 10-16 ani este când băieții și fetele trec, de obicei, prin pubertate și doresc să schimbe ceva despre ei înșiși.Piercing-urile permit unei persoane să se exprime, să adauge o nouă dimensiune costumului lor și să-și schimbe stilul individual.Cu toate acestea, obținerea unui piercing la o vârstă fragedă necesită permisiunea părinților dvs.Deși acest lucru pare dificil, este de fapt foarte ușor.În cel mai scurt timp, veți primi părinții dvs. permisiunea de a obține un piercing!

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă să vă confruntați cu părinții
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 1
1. Efectuați cercetări în piercinguri.Primul pas în convingerea părinților dvs. pentru a vă permite să obțineți un piercing, este să știți exact ce pierdeți doriți.Unele dintre piercing-urile mai populare sunt urechea, burta, buza și / sau limba.Fiecare dintre aceste piercinguri vine în diferite forme, dimensiuni și culori diferite.Listele pot fi găsite online sau la o unitate de piercing din apropiere.
  • De exemplu, dacă ați fi de a obține un piercing în ureche, există aproximativ 10-15 locuri diferite pe ureche, unde piercingul ar putea fi localizat.Aceasta include lobul, tragusul, conchul interior, etc.Știți exact ce tip de piercing doriți și unde doriți să se afle.
  • În ceea ce privește bijuteriile, ați putea dori un barbell, un cerc închis, un cerc deschis, un conector, un tunel de carne etc.
Nu: Începeți cu un piercing mare sau neobișnuit Părinții dvs. este puțin probabil să permită.
Do: Luați în considerare piercingurile pe care le-ați văzut pe părinți sau pe prietenii lor.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 2
    2. Găsiți o facilitate de piercing de înaltă calitate.Utilizați cărți telefonice sau liste de publicitate online pentru a găsi o facilitate din apropiere.Căutați evaluări așa cum au fost date de clienți, de obicei pe o "5 stele" scară.Facilitățile care au mai puțin de 4 stele nu ar trebui să fie luate în considerare.După ce găsiți unul, mergeți la locul în persoană pentru a verifica.Rețineți curățenia instalației și atitudinea lucrătorilor.Cereți unor clienți în magazin despre experiențele lor trecute acolo și le scrieți în jos.
    Sfat de experți
    Roger Rodriguez

    Roger Rodriguez

    Piercing Specialistroger Rodriguez, cunoscut și sub numele de Roger Rabb!T, este proprietarul anticului de podoabă Piercing, un studio de piercing cu sediul în zona din Los Angeles, California. Cu peste 25 de ani de experiență de piercing, Roger a devenit coproprietarul mai multor studiouri de piercing, cum ar fi perforarea corpului de invidie și piercing-ul rebelului rebel și învață ambarcațiunile de perforare a corpului la antice aborne. El este membru al Asociației Piercilor Profesioniști (App).
    Roger Rodriguez
    Roger Rodriguez
    Piercing specialist

    Expertul nostru este de acord: Cercetarea procesului de piercing, studiourile din zona dvs. și orice legi locale. Părinții dvs. vor fi mai potriviți să vă dorească undeva de reputație, mai degrabă decât orice tatuaj de cartier și studio de piercing, deci alegeți un studio cu o reputație solidă. În cele din urmă, fiecare stat are propriile legi individuale atunci când vine vorba de piercing minor, deci va trebui să cercetați și acest lucru.

  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 3
    3. Adresați-vă prietenilor despre experiențele lor cu piercing-uri.Unii dintre prietenii dvs. au avut probabil experiențe, fie să obțină piercing, și / sau să-și convingă părinții să obțină un piercing.Ei vor putea să vă dea cunoștințe de primă mână despre nivelele de durere implicate în piercing, preferințele lor atunci când vine vorba de bijuterii și unde au plecat să obțină un piercing înainte.
  • Asigurați-vă că scrieți aceste informații pe o foaie de hârtie.Veți dori să adăugați tidbite despre ceea ce au trebuit să vă spună argumentului dvs. mai târziu.
    Nu: Menționați un prieten părinții dvs. consideră a "influenta negativa."
    Do: Releu faptele pe care le-ați învățat din aceste conversații.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 4
    4. Notați de ce obținerea piercing-ului este importantă pentru dvs.Folosind limba clară și concisă, creați o listă a principalelor motive pentru care aveți nevoie și doriți un piercing.Ele pot varia de la lume, la foarte grave.Recunoașteți atât estetica (bijuteriile sunt frumoase) și emoționale (mă simt bine în interior) motive.După ce ați creat o listă, trageți tot ce ar putea fi în afara părinților dvs. și celor care nu sunt atât de importante.Formează acele gânduri în propoziții coerente, cu substantive, adjective și verbe.
  • De exemplu: Vreau un conector negru pe urechea mea.Acest lucru se datorează faptului că este un frumos plus și mă face să mă simt mai independent ca o persoană.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 5
    5. Practicați-vă argumentul.Puteți face acest lucru în fața unei oglinzi sau în fața unora dintre prietenii dvs.Încercați să memorați cât mai mult de argument, astfel încât să se simtă mai convingător părinților dvs.Utilizați un ton puternic, dar non-confruntat, atunci când se utilizează cuvinte și / sau puncte specifice.Mai degrabă decât să memoreze un script, adăugați în fraze suplimentare pe măsură ce practicați.Face ca argumentul să sune cât mai convingător posibil.Practicați cel puțin 3-4 ori.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 6
    6. Adunați împreună materialele pentru a vă prezenta părinților dvs.Veți dori să aveți o imagine a piercing-ului exact pe care doriți să obțineți.Imagini ale instalației pe care doriți să o obțineți la piercing la.Broșuri și broșuri referitoare la piercinguri.Statistici medicale care citează rata de infecții în rândul persoanelor străpunse.Ideea este să fii mai pregătit decât trebuie să fii.Dacă părinții dvs. au o întrebare sau o anchetă, doriți ca informațiile fie în cap, fie la vârful degetelor.
  • Notă, nu doriți să prezentați statistici medicale care să conțină argumentul dvs.Dacă observați că toate statisticile medicale sunt negative pentru un anumit piercing, ar trebui să-l obțineți în altă parte.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 7
    7. Așteptați până când știți că timpul este corect.Părinții dvs. ar trebui să fie într-o stare bună când le așezați în jos.Vei dori, de asemenea, ceva timp pentru tine.Gândiți-vă la cercetarea pe care ați efectuat-o.O decizie erupție cutanată sau necondiționată nu este aproape niciodată una bună.Așteptând o săptămână suplimentară, o lună sau un an vă poate oferi timp să vă pregătiți și să vă gândiți la ceea ce sunteți pe punctul de a face.
  • Dacă observați că strigă foarte mult, nu le confruntați încă.Dacă se ocupă de o problemă traumatică, nu le-au suprasolicitat.
  • Partea 2 din 3:
    Așezându-vă părinții în jos
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 8
    1. Spuneți părinților dvs. că doriți să aveți o conversație serioasă.Lăsați-i să știe că acest lucru nu este un fel de glumă.Utilizați limbajul forțat și fiți asertiv.Lăsarea notelor nu este la fel de bună ca inițial confruntarea cu părinții dvs. să le informeze că doriți să vorbiți.Setați un timp și o zi cu ei.Nu doriți să le bombardați cu informații, ci mai degrabă, lăsați-o deoparte un anumit moment în care poate avea loc o discuție serioasă.
    Nu: Menționați încă piercing-ul. Dați-le timp să se întrebe despre ce este vorba și majoritatea părinților se vor sfârși la fel.
    Do: Spune "Vreau să vorbesc cu tine despre ceva serios. Nu este nimic rău, dar este important."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 9
    2. Stai jos într-un spațiu confortabil.Un loc minunat pentru a avea o discuție serioasă este într-o cameră de zi sau într-un dormitor.Diminuează iluminatul, astfel încât să nu distragă atenția.De asemenea, doriți să vă asigurați că telefoanele dvs. sunt oprite și lăsate departe.T.V. ar trebui, de asemenea, să nu fie pe, care poate fi o distragere majoră, de asemenea.Asigurați-vă că dvs. și părinții dvs. sunteți așezat aproape împreună, astfel încât vorbirea nu este ciudată.
  • S-ar putea să vrei perne în jur, ceea ce se poate simți mai bine când stai jos.Vrei tu, și părinții tăi să fie cât mai confortabil posibil.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 10
    3. Începeți prin descrierea realizărilor dvs.Puteți să vă afișați succesul academic, evenimentele pe care le-ați oferit voluntar sau membrii familiei pe care l-ați ajutat.Aceasta este o modalitate excelentă de a sparge gheața și de a arăta părinților dvs. ceea ce ați realizat.Acest lucru va ușura conversația în ceva mai controversat cum ar fi un piercing.După ce ați încălzit părinții dvs. și amintiți-vă de faptele voastre bune, ele pot fi mai receptive la ceea ce urmează să le întrebi.
  • Listează tot AS și B primiți recent în școală.Spuneți-le despre rapoartele cărților pe care le-ați scris.Spune-le că ajutați și alți copii cu școala lor.
  • Activități de voluntariat, cum ar fi la o unitate de sânge, sau curățați un drum, arată părinților dvs. că sunteți un adult responsabil responsabil.
    Nu: Continuați mai mult de câteva propoziții, care pot suna suspicios.
    Do: Deplasați-vă dacă părinții dvs. vă întreabă despre ce este vorba despre acest lucru.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 11
    4. Așezați-vă cazul.Fie citiți din declarațiile pregătite, fie vorbiți din memorie.Utilizați brațele când vorbiți ca să arătați emoție și angajament.Utilizați propoziții clare, logice.Nu uitați să rămâneți la punct și să nu vă îndepărtați în alte domenii de conversație.Dacă părinții dvs. se întrerup, reamintiți-le că vor avea un rând pentru a pune întrebări mai târziu.Afișați argumentul dvs., dați dovezi și apoi repetați argumentul dvs. din nou.
    Nu: Vorbiți asupra părinților sau patrona-le.
    Do: Spune "Știu că aveți întrebări, aș vrea să vă spun mai întâi detaliile."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 12
    5. Evitați comportamentul irațional și emoțiile.Plângând, plângând și / sau se încruntă arată părinții că nu vă puteți ocupa de emoțiile dvs. și, prin urmare, nu suficient de matur pentru a obține un piercing.Vrei să fii calm, rece și colectat.Vorbiți cu inima, dar nu lăsați-o să ajungă la tine.Prezentați-vă ca o gândire clară, un adult rațional, care are fapte pentru a-și susține argumentul.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 13
    6. Prezentați-vă părinții cu materiale.Dați părinților dvs. imaginile și broșurile pe care le-ați colectat.Puteți să le dezmembrați individual în timp ce vin în timpul argumentului dvs. sau le dați părinților dvs. la sfârșitul discuției dvs.Subliniați ce element este ceea ce părinții dvs. nu sunt confuzi.Vrei să se întoarcă mai târziu la aceste materiale și să știe ce să se aștepte.
  • Dacă doriți, puteți citi broșurile cu ele sau le puteți citi și apoi să vă pună întrebări.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 14
    7. Adresați-vă părinților dvs. pentru întrebări și / sau răspunsuri.Conversația nu este unilaterală.Vrei să-ți faci părinții implicați într-un dialog.De fiecare dată când pun o întrebare, aveți un răspuns clar gata.Dacă părinții tăi simte slăbiciune, sau o lipsă de cercetare, ei se vor îndoi serios de disponibilitatea dvs. de a obține un piercing.Dacă nu știți un răspuns, trebuie să le trimiteți la site-uri specifice unde pot găsi răspunsul pe care îl caută.Nu le lăsați să se întrebe, cu îndoieli în mintea lor.
  • Partea 3 din 3:
    Stabilirea unui argument mai puternic pentru piercing-ul dvs
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 15
    1. Luați părinții dvs. la facilitatea de piercing.Un pic de împingere suplimentară este uneori necesar pentru a convinge părinții că sunteți gata.Arătați-le unde este instalația.Luați-le înăuntru și introduceți persoana pe care o să vă piercing.Demonstrați-le cât de curat este locul.Arătați-le imagini în interiorul facilității piercing-urilor din trecut ale oamenilor.Puteți chiar să lăsați părinții dvs. să vorbească cu unii dintre clienți acolo pentru a obține comentariile despre facilitate și nivelul de profesionalism.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 16
    2. Să creeze un contract sau un acord.Părinții tăi ar putea fi bine cu tine obținerea unui piercing dacă poți fi de acord cu unele prevederi.Acest lucru ar putea implica creșterea clasei în școală, făcând mai multe treburi în jurul casei sau tratarea mai bună a fraților.Împreună, scrieți pe hârtie exact termenii contractului și când trebuie să realizați obiectivele.Dacă întâlniți obiectivele, ar trebui să fiți garantat un piercing.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 17
    3. Să le reamintească în mod consecvent, acest lucru este important pentru dvs.Uneori, o discuție nu este suficientă.Unii părinți sunt încăpățânați, în timp ce alții sunt pur și simplu răi să-și asculte copiii.Cu toate acestea, nu vă lăsați să vă dați jos.Întotdeauna reamintiți-le în următoarele zile și săptămâni că un piercing este încă important pentru dvs.Scrieți-le note, poate mai bine explicând argumentele dvs.Puteți chiar să programați discuții serioase în viitor și să vă angajați în continuare un dialog deschis cu părinții dvs.
    Nu: Aduceți piercing-uri atunci când părinții dvs. sunt într-o stare proastă.
    Do: Arătați-le noi informații, cum ar fi blogurile scrise de părinți în aceeași situație.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 18
    4. Invitați-i să vină să obțină un piercing cu tine.În loc să-i întrebe despre "Pericolele" de a obține un piercing, aduceți-i împreună cu dvs.Ei se vor simți mai confortabil în picioare de partea voastră pe măsură ce obțineți un piercing.Ei ar putea chiar să vrea să obțină și să obțină un piercing, creând astfel un moment de îmbinare a familiei.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 19
    5. Salvați bani pentru a achiziționa piercing-ul.Un semn de maturitate este că vă asumați responsabilitatea pentru cel puțin o parte din finanțele dvs.Mulți părinți trăiesc Paycheck la Paycheck, și nu au bani în plus pentru a scoate un piercing.Aplicați pentru un loc de muncă și salvați-vă propriile bani.Asigurați-vă că aveți suficient pentru a acoperi piercingul și bucata de bijuterii pe care o doriți.Spuneți părinților dvs. că sunteți dispus să plătiți pentru o parte din sau pe întreaga procedură din buzunar.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un pas de piercing 20
    6. Mergeți peste și dincolo de treburile zilnice.Nici măcar nu trebuie să vorbești cu părinții tăi pentru a-ți demonstra nivelul de maturitate.Face rufele sau felurile de mâncare fără a fi întrebat.Voluntar pentru a scoate gunoiul sau pentru a ridica fratele tău din jocul său de fotbal.Petreceți mai mult timp cu familia în noaptea de noapte și / sau ieșiți la cină cu ei.Să fie o parte reală a familiei și să le arătați că vă asumați responsabilitatea.Ei ar putea apoi să vă reciprocă și să vă recompenseze pentru nivelul de maturare și în picioare.
    Nu: Menționați piercing de fiecare dată când faceți o corvoadă.
    Do: Continuați să faceți treburi suplimentare pentru cel puțin o perioadă scurtă de timp după piercing.
  • sfaturi

    Vorbește clar când vorbești cu părinții tăi.Rămâneți concentrat pe obiectiv.
  • Cercetarea dvs. ar trebui să fie amănunțită.Ar trebui să știți tipul de piercing pe care îl doriți, bijuteriile pe care le doriți, facilitatea pe care doriți să o faceți și la consecințele medicale potențiale.
  • După discuția inițială, faceți o pauză.Întoarce-te într-o lună pentru a da părinților tăi timp să-l înmulțească.
  • Cumpărați bijuterii clipuri pentru a vedea cum arăți cu piercing înainte de ao obține permanent.
  • Avertizări

    Nu plângeți, nu plângeți, să argumentați sau să vă strigați. Care doar arată părinților tăi cât de imatur sunteți.
  • Piercing, în funcție de tip, provoacă o gamă largă de dureri.Cel mai bine este să vă consultați cu un medic și un profesionist de piercing pentru a obține opinia lor despre ce tip de durere să se aștepte.
  • Nu face "gândac" parintii tai.În timp ce persistența este notabilă, nagging-ul constant poate duce la neîncredere.Nu oferi părinților tăi o scuză pentru a-ți refuza piercingul tău.
  • Aveți grijă de infecții.Piercing-urile noi trebuie să fie menținute corespunzător, astfel încât întotdeauna curățați și dezinfectați zona nou străpunsă.
  • Fi gata de respingere.Unii părinți sunt atât de încăpățânați încât nu doresc să se bauze.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar