Cum să fii un babe de plajă

Fiind un babe de plajă este vorba despre a avea un stil de întreținere redusă, laad-spate și o atitudine în timp ce se distrează pe plajă. Indiferent dacă sunteți în vacanță la țărm sau îndreptați-vă la plaja locală, puteți obține aspectul și personalitatea Beach Babe cu doar câteva schimbări simple ale dulapului și atitudinii dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Privind ca un babe de plajă
  1. Imagine intitulată Fii o plajă Babe Pasul 1
1. Alegeți un costum de baie distractiv. Purtați un bikini sau o piesă frumoasă care vă face să vă simțiți confortabil și drăguț. Încercați un costum de baie într-o culoare sau un model strălucitor pe care nu l-ați purtat în mod normal. Alunecă într-o gardă de gardă sau o gardă de rash, dacă te duci navigând.
  • Încercați un costum de baie alb sau neon pentru a scoate bronzul în piele. Sau du-te cu roșu strălucitor pentru acel aspect clasic de plajă inspirat de Baywatch!
  • Alegeți o singură bucată sau un tankini dacă doriți să vă acoperiți burta. Dacă aveți un piept mai mare, un costum structurat cu Underwire este o mare alegere - dacă aveți un piept mai mic, mergeți la manevre sau înfrumusețare pe partea de sus.
  • Imagine intitulată Fii o plajă Babe Pasul 2
    2. Purtați haine pe plajă. Alunecați pe o acoperire ușoară de baie, o rochie formată, sau un tricou strălucitor, rezervor sau un vârf de cultură cu pantaloni scurți. Amintiți-vă să coordonați culorile sau modelele cu costumul de baie dacă puteți! Top aspectul tău cu o pălărie mare de soare, pălărie de coadă de paie sau capac.
  • Aduceți un strat cald, ca o pătură ușoară, un hoodie sau un drăguț tricotat, dacă te îndrepți spre plajă noaptea.
  • Imaginea intitulată Fii o plajă Babe Pasul 3
    3. Ia coafura. Purtați-vă părul într-un bun sau la coadă de cal, sau în jos și tun. Obțineți valuri plajene dacă aveți păr drept prin păstrarea acestuia în panglici înainte de a lăsa în jos sau punerea părului umed în patru chifle mici înainte de culcare și lăsându-vă părul în dimineața. Dacă aveți părul curat sau un AFRO, lăsați-l să slăbească sau să încerce panouri mici.
  • Încercați un produs spray de sare sau faceți-vă propriul prin combinarea sarei de mare și a apei într-o sticlă de pulverizare. De asemenea, puteți adăuga ulei de cocos și balsam de lasă în amestec pentru a păstra părul hidratat.
  • Pentru culoarea blondă naturală a soarelui, combinați sucul de lămâie proaspătă sau ceaiul de mușețel cu apă într-o sticlă de pulverizare și spray de la mijloc până la capetele părului înainte de a ieși la soare. Faceți acest lucru în mod regulat pentru a începe să vedeți o diferență în culoarea părului.
  • Imagine intitulată Fii o plajă Babe Pasul 4
    4. Luați-l ușor pe machiaj. Nu purtați deloc machiaj sau lipiți la o luciu de buze ușoare sau Chapstick. Puteți purta rimeluri, dar asigurați-vă că este varietatea impermeabilă.
  • Încercați un Chapstick care a încorporat SPF pentru o strălucire moale, care va păstra și buzele de a se îmbogăți sau uscate și uscate din vânt.
  • Utilizați un hidratant colorat cu SPF, care vă va oferi fața cu umiditate, protecție la soare și fundație toate într-una.
  • Imagine intitulată Fii o plajă Babe Pasul 5
    5. Purtați accesorii minime. Alegeți câteva ochelari de soare simple și pălărie de cowboy de paie sau altă pălărie de soare și mergeți desculț sau în flip-flops sau alte sandale. Optați pentru bijuterii simple, inspirate pe plajă ca un colier împletit, brățară sau brățară gleznă cu câteva cochilii sau margele. Aduceți o pungă drăguță și colorată pentru a purta prosopul, protecția solară și sticla de apă.
  • Imagine intitulată Fii un babe de plajă Pasul 6
    6
    Obține un bronz. Veți primi în mod firesc un bronz strălucitor, petrecând o mulțime de timp pe plajă, dar faceți-o bine prin aplicarea o mulțime de protecție solară, fiind în soare pentru perioade scurte de timp și hidratarea pielii înainte și după. Utilizați o loțiune colorată, precum și un impuls suplimentar de bronz și strălucire.
  • Utilizați un protecție solară care este SPF 15 sau mai mare, aplicați-o cu 30 de minute înainte de a ieși afară și a reaplica după fiecare două ore și după de fiecare dată când vă uziți sau transpirați.
  • Aduceți o umbrelă și scaun, de asemenea, ca să puteți obține o pauză de la soare de fiecare dată când o dată.
  • Metoda 2 din 3:
    Acționând ca un babe de plajă
    1. Imagine intitulată Fii o plajă Babe Pasul 7
    1. Acționați distracție și flirt. Indiferent dacă sunteți în mod natural de ieșire sau un tip mai liniștit, scoateți-vă cea mai bună parte a flirtei și atitudinea în jos pentru orice. Du-te la plajă cu prieteni buni, deci ești mai confortabil. Încercați să flirtezi cu un surfer vorbind cu ei despre cât timp au fost surfing (și întrebați dacă vă pot învăța!) sau chat cu un salvamar despre surf.
    • Dacă aveți o personalitate mai rezervată, aruncați doar solo prin așezarea la bronz pe un prosop sau scaun în timp ce ascultați muzică sau citiți o carte sau o revistă. Liniștită și misterioasă pot face și pentru o atitudine de plajă!
    • Fii ușor și du-te cu fluxul! Doar plecați de prietenii care sunt angajați într-un argument sau altă dramă și acceptați cu ușurință atunci când există o schimbare de planuri sau o idee nouă în grupul dvs. Beach Babe atitudine este totul despre a fi pus înapoi și fără griji!
  • Imagine intitulată Fii un babe de plajă Pasul 8
    2. Participați la activitățile de plajă. Redați volei pe plajă, aruncați un frisbee sau skateboard pe panoul. Aflați cum să navigați, Boogie Board sau înotați în ocean. De asemenea, puteți încerca navigație, jet de schi sau schi de apă la aventură în continuare offshore. Verificați locurile de închiriere de la Boardwalk sau în apropiere pentru a vă întreba cum puteți obține o lecție despre îmbarcarea, navigarea sau navigarea în Boogie și unde să închiriați sau să cumpărați toate echipamentele necesare.
  • Dacă sunteți de vacanță sau noi în oraș, discutați cu localnicii despre petreceri de plajă sau alte lucruri distractive pentru a participa pe țărm.
  • Imagine intitulată Fii o plajă Babe Pasul 9
    3. Aflați Lingo. Includeți un surfer clasic Vorbește în conversațiile dvs., cum ar fi "total", "radical", "tip" și "departe!"De asemenea, puteți ridica niște termeni legați de surful, cum ar fi" gnarly "sau" da kine "atunci când valurile sunt minunate pentru navigarea sau" bider de gleznă "când sunt prea mici.
  • Imagine intitulată Fii o plajă Babe Pasul 10
    4. Faceți prietenii de plajă. Capul în jos până la plajă și a lovi o conversație! Alăturați-vă cu un grup de plajă și întrebați-i ce fac pentru distracție în jurul țărmului. Săriți într-un joc de volei pe plajă sau alăturați-vă unui grup care joacă în mod regulat un sport de plajă pentru a deveni activ și pentru a întâlni oameni noi.
  • Metoda 3 din 3:
    A trăi ca un babe de plajă
    1. Imagine intitulată Fii o plajă Babe Pasul 11
    1. Ajunge la plajă cât mai des posibil. Dacă locuiți lângă plajă, faceți un efort de a fi acolo în fiecare zi sau în fiecare weekend dacă puteți. Sau, dacă luați o vacanță la o plajă locală, faceți unele cercetări și alegeți un loc unde există plaje populare pentru plajă, surfing sau alte sporturi de apă, în funcție de ceea ce căutați să faceți.
    • Asigurați-vă că știți ce este temperatura apei dacă intenționați să înotați sau să navigați! Oceanul Atlantic este, în general, foarte cald decât Pacificul, de exemplu. Fi pregătit cu un wetsuit dacă este necesar.
    • Dacă sunteți de vacanță, încercați să vă îndreptați într-o locație mai caldă în lunile de iarnă, cum ar fi Mexic, Bali sau Caraibe, pentru a maximiza timpul de plajă.
  • Imagine intitulată Fii o plajă Babe Pasul 12
    2. Ia un loc de muncă lângă plajă. Dacă locuiți într-un oraș de plajă, plătiți să petreceți mai mult timp pe plajă și să vă sprijiniți stilul de viață, obținându-vă un loc de muncă ca instructor de surf, un salvamar sau un vânzător sau un server la magazinele de plajă și restaurante.
  • Imagine intitulată Fii o plajă Babe Pasul 13
    3. Capul la plajă devreme pentru a prinde surful. Ieșiți la plajă în dimineața devreme pentru a prinde cele mai bune valuri (sau doar pentru a vorbi pe unii surferi!). Verificați diagramele locale de maree, rapoartele Buoy și informații despre pauzele de la o anumită plajă pentru a găsi cele mai bune momente și condiții pentru Surf Mare.
  • Imagine intitulată Fii o plajă Babe Pasul 14
    4. Check out petreceri de plajă noaptea. Deși probabil vă veți petrece cea mai mare parte a timpului pe plajă în timpul zilei, capați-vă în nopțile de week-end pentru a vedea dacă există un bonfire, o petrecere sau un alt eveniment care se întâmplă și se va alătura distracției.
  • sfaturi

    Fii sincer cu tine! Nu trebuie să schimbi cine trebuie să fii un babe de plajă. Purtați și faceți ceea ce vă bucurați cu adevărat și veți fi în mod natural atractiv și distractiv să fiți în jur.

    Avertizări

    Să fie în siguranță atunci când înotați, navigarea sau orice alte activități din ocean, ca surf dur și riptide pot fi periculoase. Acordați atenție oricăror semne de avertizare, stați în afara apei în timpul vânzătorilor și furtunilor înalte și nu intrați niciodată fără un salvamar prezent.
  • Dacă aveți păr tratat cu culori, stați departe de produsele de păr care conțin sare. Ei vor face culoarea dvs. să se estompeze mai repede.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar