Cum se convertesc excel la csv pe pc sau mac

Thiste parere cum să salvați o copie a unei foi de calcul Excel în formatul de valori separate prin virgulă (CSV), utilizând un computer.

Pași

  1. Imagine intitulată Conversia Excel la CSV pe PC sau MAC Pasul 1
1. Deschideți un fișier de foaie de calcul Excel. Găsiți fișierul Excel pe care doriți să îl editați pe computerul dvs. și să îl deschideți.
  • Imagine intitulată Conversia Excel la CSV pe PC sau MAC Pasul 2
    2. Apasă pe Fişier tablo. Acest buton este în colțul din stânga sus al ecranului. Acesta va deschide un meniu al tuturor opțiunilor dvs. de fișier.
  • Imagine intitulată Conversia Excel la CSV pe PC sau MAC Pasul 3
    3. Clic Salvează ca În meniul Fișier. Această opțiune vă va permite să salvați această foaie de calcul într-un alt format de fișier. Dacă faceți clic pe o nouă fereastră pop-up.
  • Alternativ, puteți utiliza o comandă rapidă de la tastatură aici. Comanda rapidă pentru Salvează ca este comanda ⌘+⇧ Shift+S pe Mac, și Control+ ⇧ Shift+S pe ferestre.
  • Imagine intitulată Conversia Excel la CSV pe PC sau MAC Pasul 4
    4. Faceți clic pe bara de selectare de lângă formatul fișierului. Se află în partea de jos a ferestrei de salvare ca. Dacă faceți clic pe o listă a tuturor formatelor de fișiere disponibile pe un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Conversia Excel la CSV pe PC sau MAC Pasul 5
    5. Selectați Valori separate prin virgulă (.CSV) Ca formatul dvs. de fișier. Când este selectată această opțiune, puteți salva o copie a fișierului dvs. de calcul în format CSV.
  • Imagine intitulată Conversia Excel la CSV pe PC sau MAC Pasul 6
    6. Selectați o locație de salvare. Răsfoiți folderele din fereastra Salvare ca și selectați o locație pentru salvarea fișierului CSV.
  • Imagine intitulată Conversia Excel la CSV pe PC sau MAC Pasul 7
    7. Clic Salvați. Acest buton este în colțul din dreapta jos al ferestrei de salvare ca. Va salva o copie a foii de calcul în format CSV.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar