Cum de a îngheța un negru

Dacă v-ați ocupat de o negucă încăpățânată, care nu pare să plece, ar putea fi timpul să sunăm la pistoalele mari-azot lichid. Crioterapia, A.K.A. înghețarea unui negru, este o modalitate eficientă de a scoate cele mai multe negi și de a nu lăsa în urmă un semn sau o cicatrice. Azotul lichid poate fi cu adevărat periculos dacă nu este manipulat sau utilizat în mod corespunzător, dar medicul dumneavoastră îl poate aplica direct la malul tău pentru a scăpa de ea o dată pentru totdeauna. Pentru a vă ajuta să înțelegeți procesul, am pus împreună o listă a ceea ce puteți face și vă așteptați atunci când vine vorba de negi înghețați cu azot lichid.

Pași

Metoda 1 din 10:
Alegeți un kit de crioterapie la domiciliu pentru ao face singur.
  1. Imagine intitulată înghețarea unei negri cu azot lichid Pasul 7
1. Ele nu folosesc azot lichid, dar pot fi eficiente. Kiturile de înghețare a necuvântării supra-the-the-ului utilizează un amestec de dimetil eter și propan. În timp ce azotul lichid este cel mai eficient mod de a îngheța o nega, poate fi aplicată numai de un medic. Cu toate acestea, kiturile la domiciliu pot fi eficiente pentru verucile dvs. Alegeți una de la farmacia dvs. locală și aplicați tratamentul direct la negatul dvs. în funcție de instrucțiunile de pe ambalaj.
  • Câteva produse de îngheț populare la Home Wart includ DR. Freezeaway-ul lui Scholl, Histofreezer și Gelul Freeze Max Zim.
Metoda 2 din 10:
Luați în considerare un alt tratament WART pentru copiii mici.
1. Crioterapia poate fi dureroasă. Deoarece crioterapia poate include efecte secundare, cum ar fi iritația, durerea și umflarea, este de obicei folosită numai pentru adolescenți și adulți. Pentru copiii cu adevărat mici, este posibil să doriți să alegeți un tratament alternativ, cum ar fi un medicament de peeling care utilizează un acid cum ar fi acidul salicilic sau acidul tricloracetic, care sunt mai puțin dureroase și pot fi aplicate la domiciliu.
  • Puteți găsi peeling medicină și alte tratamente WART la farmacia dvs. locală. Le puteți comanda, de asemenea, online și le-ați expediat la domiciliu.
  • Unii medici pot refuza să trateze copiii mici cu crioterapie.
Metoda 3 din 10:
Faceți o întâlnire cu crioterapie cu medicul dumneavoastră.
1. Ei vor putea trata negiul cu azot lichid în biroul lor. Dacă medicul dumneavoastră nu efectuează tratamente de crioterapie, acestea vă pot face referire la un alt medic sau dermatolog care o face. Apelați și programați o întâlnire pentru a efectua medicul dumneavoastră să efectueze în siguranță tratamentul cu azot lichid și cu echipamentul potrivit în biroul lor.
  • De asemenea, puteți căuta dermatologi în zona dvs. și puteți face o întâlnire cu ei, de asemenea.
Metoda 4 din 10:
Lăsați medicul să elimine stratul superior dacă este necesar.
1. Vârcolele foarte groase pot avea nevoie de pielea suplimentară pe partea superioară. Vârcolele deosebit de groase și încăpățânate pot forma un strat exterior care poate împiedica ca tratamentul de înghețare să fie pe deplin eficient. Dacă acesta este cazul, medicul dumneavoastră va folosi un instrument special pentru a răsturna și a elimina pielea suplimentară pentru a ajuta azotul lichid să pătrundă în negru.
Metoda 5 din 10:
Permiteți medicului dumneavoastră să aplice azotul lichid.
  1. Imagine intitulată înghețarea unei negi cu azot lichid Pasul 9
1. Ei pot folosi o sondă, tampon de bumbac sau spray. De obicei, un anestezic local nu este necesar, dar în unele cazuri, medicul dumneavoastră o poate folosi pentru a amorga zona. Medicul dvs. va aplica azotul lichid direct la negi și va începe înghețarea zonei imediat.
Metoda 6 din 10:
Așteaptă o durere și un blister.
  1. Imagine intitulată Congelați o nega cu azot lichid Pasul 10
1. Zona poate fi sensibilă pentru aproximativ 3 zile. În timp ce nu veți simți malul în sine, veți simți o senzație rece urmată de dureri ușoare în pielea din jurul negului dvs. atunci când medicul dumneavoastră aplică azotul lichid. În câteva ore de tratament, un blister va forma probabil. Asta e bine! Este o parte naturală a procesului de vindecare.
  • Încercați să nu vă rupeți sau să vă rupeți blisterul.
  • Durerea de la tratamentul inițial ar trebui să se limpezească după aproximativ 3 zile.
Metoda 7 din 10:
Curățați zona dacă blisterul se rupe.
1. Va ajuta la prevenirea răspândirii virusului wart. Toate verdele sunt de fapt cauzate de același lucru: o infecție din virusul papilomei umane (HPV). În timp ce negul tău moare și corpul tău vindecă după crioterapie, virusul din negi se poate răspândi și poate provoca alte negi să se formeze. Dacă blisterul se rupe, curățați ușor zona cu săpun și apă pentru a preveni infecțiile, precum și răspândirea virusului HPV.
Metoda 8 din 10:
Apelați-vă medicul dacă aveți semne de infecție.
1. Urmăriți o febră și o descărcare de mirositoare sau gălbui. Dacă se formează dungi roșii în piele în jurul negului dvs., începeți să aveți o febră, sau blisterul începe evacuarea gălbui, ar putea fi un semn al unei infecții. Dacă sunt lăsate netratate, infecțiile pot duce la tot felul de alte probleme, deci contactați-vă de medicul dumneavoastră. Ei pot prescrie medicamente, cum ar fi antibioticele pentru a ajuta la tratarea infecției.
Metoda 9 din 10:
Repetați tratamentul de 2-4 ori.
1. Tratamente multiple se vor asigura că negrul este complet eliminat. De obicei, 1 tratament nu este suficient pentru a distruge pe deplin o nega. La fiecare 1 până la 3 săptămâni, medicul dumneavoastră va trebui să re-trateze negiul cu azot lichid pentru a avea grijă de ea.
  • De obicei, medicul dumneavoastră va aștepta până când pielea dvs. sa vindecat de la ultimul tratament înainte de a aplica altul.
Metoda 10 din 10:
Discutați cu medicul dumneavoastră dacă tratamentele nu funcționează.
1. Ei vor putea recomanda alte opțiuni. Uneori, crioterapia nu poate fi eficientă pentru negul tău. Din fericire, există și alte opțiuni, cum ar fi arderea negiului, tăindu-l sau chiar eliminându-l cu un Lazer. Discutați ce opțiuni sunt cele mai bune pentru dvs. și veți găsi o modalitate de a scăpa de acea negie de pesky.
  • Aceste alte tratamente sunt de obicei rezervate pentru negi care nu vor răspunde la crioterapie și uneori pot lăsa în urmă o cicatrice.

sfaturi

Dacă sunteți îngrijorat sau nu sunteți sigur de tratamentele de crioterapie, nu trebuie să le faceți! Majoritatea verucilor vor clarifica de fapt pe cont propriu. Pur și simplu poate dura ceva mai mult.

Avertizări

Nu încercați să aplicați azot lichid la verucile dvs. pe cont propriu. Poate provoca arsuri de brostbite și criogene. Trebuie să fie gestionată și aplicată în mod corespunzător de un expert medical.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar