Cum sa adune viermii de ferestre

Viermele de ferestre sunt adesea folosite ca momeală pentru pescari, dar sunt, de asemenea, integrați la grădini sănătoase și sunt mari în zonele de compost, deoarece descarcă rapid problema organică și o transformă în sol bogat în nutrienți. Viermii sunt activi la momente diferite din diferite motive, deci, dacă știți când să le căutați, adunând câteva pentru grădina dvs., ferma de vierme sau compost va fi simplă. Nu numai că este liber să adune viermii de ferestre, dar este o mare activitate pentru ca copiii să participe, de asemenea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Săpat pentru viermi
  1. Imagine intitulată Adunați râii de râuri Pasul 1
1. Asamblați echipamentul dvs. Veți avea nevoie de: o lopată sau o lopată și un recipient umplut cu sol umed și frunze.
  • Un moment ideal pentru a căuta viermii de ferestre este atunci când deja săpat în sus sol, cum ar fi în timpul grădinării, clădirea gardului sau săpat o fundație. Dacă mergeți mai adânc decât suprafața, veți găsi diferite tipuri de viermi, inclusiv de noapte.
  • Rochie pentru grădinărit. Vei săpat prin sol pentru viermi, deci probabil că vei fi murdar. Poate doriți să purtați haine vechi, tampoane genunchi, mănuși de grădinărit, cizme de grădinărit sau pantofi.
  • Imagine intitulată Adunați râii de râuri Pasul 2
    2. Săpa pentru viermi. Selectați un plasture de pământ în curtea din spate, grădină sau pădure și începeți să săpați o mică gaură. Pe măsură ce ridicați solul, treci prin el pentru viermi și colectați orice pe care îl găsiți. Un loc excelent pentru a săpa pentru viermi este aproape de un flux sau sursă de apă.
  • De asemenea, puteți încerca să săpați într-o grădină comunitară sau la o podea de pădure, dar ar trebui să evitați săparea pământului în terenuri de golf privat, câmpuri și parcuri publice.
  • Fi cât mai liniștit posibil, astfel încât vibrațiile tale să nu spună viermi.
  • Asigurați-vă că vă uitați sub roci, jurnale și alte elemente situate pe teren.
  • Imagine intitulată Adunați râii de râuri Pasul 3
    3. Săpat cu grijă în jurul viermilor care rezistă. Viermii sunt echipați cu Setae, care sunt părul care îi ajută să se deplaseze pe pământ. Acest lucru poate face dificilă tragerea viermilor direct din pământ. Săpat în jurul unui vierme care încearcă să se înfurie înapoi în pământ, fiind atent să nu taie viermele. Odată ce ați slăbit solul, va fi ușor să scoateți viermele și să îl puneți în recipientul de depozitare.
  • Imagine intitulată Aduna pas cu pasul 4
    4. Continuați săpați până când vă colectați viermii. Când ați epuizat un patch de sol, înlocuiți solul și începeți săpați o nouă gaură la câțiva metri distanță. Repetați procesul de săpare și căutare și înlocuiți solul când ați terminat.
  • Metoda 2 din 3:
    Vânătoare pentru viermi noaptea
    1. Imagine intitulată Adunați viermii de râuri Pasul 5
    1. Plasați o bucată mare de carton umed pe gazonul dvs. Faceți asta cu o noapte înainte de vânătoarea dvs. de vierme. Acest lucru va atrage viermi.
  • Imaginea intitulată Adunați râii de râuri Pasul 6
    2. Asamblați-vă uneltele. Viermele de râuri își petrec zilele îngropate subteran în sol, se suprapun pe timp de noapte pentru a se hrăni cu materia organică. Prin urmare, puteți să colectați viermi pe timp de noapte, fără a fi nevoie să sapă ca și cum ați fi în timpul zilei. Nu veți avea nevoie de instrumente fanteziste pentru vânătoarea de vierme, dar ar trebui să luați:
  • O lanternă cu o lumină plictisitoare sau roșie în ea. Râii nu pot vedea, dar pot simți lumina și se vor îndepărta de o lanternă strălucitoare.
  • O lopată sau o lovitură mică pentru a muta solul în jurul valorii sau transformarea acestuia.
  • Imaginea intitulată Adunați râii de râuri Pasul 7
    3. Pregătiți recipientul de vierme. Puteți utiliza un recipient din Styrofoam, metal, plastic, sticlă sau carton. Umpleți-l trei sferturi din calea cu solul umed și acoperiți solul cu frunze moarte, umede. Frunzele vor ajuta la menținerea pământului umed și să ofere viermi cu alimente.
  • Un cada de unt, cafea poate, borcan, cadă de înghețată sau o găleată veche. Asigurați-vă că recipientul dvs. este gol și curat înainte de a depozita viermi în ea.
  • Viermii au nevoie de oxigen, astfel încât găuri în capacul este suficient de mare pentru a lăsa aerul să treacă, dar nu atât de mare încât viermii se pot întinde și își scria drumul.
  • Imagine intitulată Adunarea râurilor Pasul 8
    4. Așteptați ca soarele să se stabilească. Când se întâmplă, du-te în curtea din față, curte sau grădină. De asemenea, puteți încerca o pădure, un câmp sau chiar un teren de golf. Mergeți încet, încet și liniștit. Viermii nu pot auzi, dar pot simți vibrațiile.
  • De asemenea, puteți vâna viermi în timpul zilei dacă a plouat. Viermii au nevoie de umiditate pentru a supraviețui, astfel încât acestea vin adesea deasupra solului pentru a migra în timpul furtunilor de ploaie sau când solul. După următoarea furtună, ieșiți afară și căutați viermi pentru a colecta pe gazon, trotuar și a drumului de acces.
  • Imaginea intitulată Adunați râii de râuri Pasul 9
    5. Utilizați lanterna pentru a căuta viermi. Adunați-le pe cei pe care îi găsiți și le stocați în recipientul dvs. Va trebui să lucrați repede, pentru că dacă viermii se simț vin, se va răsuci înapoi în sol.
  • Viermele de râuri sunt cele mai active în primăvară și căderi, pentru că nu le place extreme reci sau fierbinți. Cu toate acestea, ei vor fi, de asemenea, activi în timpul nopților de vară.
  • Căutați pelete sau grămezi mici de sol pe suprafața solului, care sunt dovada activității de râs.
  • Imaginea intitulată Adunați râii de râuri Pasul 10
    6. Uită-te sub carton. De asemenea, întoarceți pietrele, jurnalele și frunzele. Viermii vor fi atrasi de solul umed sub lucrurile din pământ, astfel încât să se întoarcă ceva care se află pe teren pentru a găsi viermi.
  • Utilizați-vă lopata sau lopata pentru a întoarce frunzele și stratul superior de sol dacă aveți probleme cu găsirea de viermi.
  • Metoda 3 din 3:
    Coaxing viermi cu vibrații
    1. Imagine intitulată Adunați râii de râuri Pasul 11
    1. Asamblați-vă uneltele și echipamentele. Worm Grunting, uneori numit fermecător vierme, este procesul de utilizare a vibrațiilor pentru a atrage râurile de ieșire din pământ. Pentru această activitate, veți avea nevoie de containerul dvs. de vierme, o miză de lemn este de aproximativ două picioare lungime cu un capăt ascuțit și un capăt plat și un fișier metalic gros cu un inch (cunoscut sub numele de fier de robinet).
    • Alternativ, puteți folosi o amenajare dacă nu aveți un fier în roți, dar probabil că veți avea nevoie de un ciocan să conduceți miza în pământ.
  • Imagine intitulată Adunați râii de râuri Pasul 12
    2. Selectați locația dvs. Un câmp umbros sau o zonă împădurită cu sol umed este cea mai bună locație pentru fermecătorul vierme. Undeva lângă un flux de alergare sau un mic corp de apă este chiar mai bun.
  • Imagine intitulată Adunați râii de râuri Pasul 13
    3. Conduceți miza în pământ. Utilizați fierul de rotație sau ciocanul pentru a conduce miza la jumătatea terenului.
  • Imaginea intitulată Adunați râii de râuri Pasul 14
    4. Rulați fier de rotație peste miză. Pentru a crea vibrații care vor conduce viermii de la sol, trebuie să recreați vibrațiile pe care le-au făcut mișcări în timp ce se sapră prin terenul căutând viermi să se hrănească. Rulați fișierul (sau lama manipulării) peste partea superioară a mizei la un ritm mediu.
  • Pe măsură ce viermele simt vibrațiile, ei își vor face calea spre suprafață să scape de prădător pe care îl gândesc că este aproape. Fiți gata să adunați viermii pe măsură ce se întinde și le colectează în recipient.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Contrar credinței populare, majoritatea viermilor nu ar trebui să fie refrigerate. Păstrați-le în recipientul lor cu sol umed și materie organică la temperatura camerei și din lumina directă a soarelui. Canadian Nightcrawlers sunt singurii viermi care au nevoie de temperaturi mai reci și refrigerare pentru a supraviețui.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar