Cum să curățați o scurgere a chiuvetei

O scurgere murdară poate mirosi groaznic și poate fi nesanitar să se folosească. Dacă doriți să păstrați o scurgere liberă mirositoare și bacterii, este important să păstrați scurgerea chiuvetei. Curățarea unei scurgeri de chiuvetă poate fi mult mai greu decât curățarea unui bazin de chiuvetă, deoarece este dificil să ajungeți cu un burete tradițional. Din fericire, există metode pe care le puteți utiliza pentru a curăța o scurgere regulată a chiuvetei sau a unei scurgeri de eliminare a gunoiului folosind ingrediente naturale, cum ar fi lămâul și oțetul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind oțet și bicarbonat de sodiu
  1. Imagine intitulată Curățați o scurgere a chiuvetei 1
1. Scoateți capacul de evacuare. Scoateți toate capacele care sunt în partea de sus a scurgerii. Dacă aveți un dop de evacuare pop-up, rotiți capacul în sens contrar acelor de ceasornic pentru al scoate din scurgere. Eliminați orice exces de alimente care au rămas de la spălarea vesela sau părul construit în apropierea vârfului scurgerii. Gol din chiuvetă înainte de a începe curățarea scurgerii.
Sfat de experți

Încercați să rulați un instrument de șarpe prin scurgere de 3-5 ori pentru a aduna orice păr sau resturi în scurgere, apoi spălați scurgerea cu apă fierbinte.

Prețul Bridgett

Prețul Bridgett

Curățarea casei ProfessionalBridgett Prețul este o curățenie Guru și Co-Proprietarul Maideasy, o companie de service service care deservește Phoenix, zona metropolitană Arizona. Ea deține un maestru de conducere de la Universitatea din Phoenix, specializată în marketingul digital și tradițional.
Prețul Bridgett
Prețul Bridgett
Curățenie Curățenie profesională
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de scurgere a chiuvetei 2
    2. Spălați scurgerea cu apă clocotită. Se fierbe o oală de apă într-un fierbător și se toarnă în jos înainte de a începe. Această culoare inițială va elimina orice particule mai mici care au fost construite în scurgere.
  • Imagine intitulată Curățați o scurgere a chiuvetei 3
    3. Se toarnă 1/2 cană (110.40 g) de bicarbonat de sodiu în jos. Măsurați o ceașcă de 1/2 (110.40 g) de bicarbonat de sodiu într-o ceașcă de măsurare. Se toarnă încet pulberea în jos.
    Sfat de experți
    Prețul Bridgett

    Prețul Bridgett

    Curățarea casei ProfessionalBridgett Prețul este o curățenie Guru și Co-Proprietarul Maideasy, o companie de service service care deservește Phoenix, zona metropolitană Arizona. Ea deține un maestru de conducere de la Universitatea din Phoenix, specializată în marketingul digital și tradițional.
    Prețul Bridgett
    Prețul Bridgett
    Curățenie Curățenie profesională

    Utilizați un curățător de portocale pentru o alternativă plăcută. Îmi place să scot scurgerea cu apă fierbinte, apoi vărsăm un produs pe bază de portocale în jos chiuveta împreună cu căldura. Care va curăța în totalitate scurgerea și mirosul și creează un miros frumos care pătrunde în întreaga baie. Apoi, când porniți chiuveta pentru a vă spăla mâinile, va activa din nou mirosul, așa că este foarte minunat.

  • Imagine intitulată Curățați o etapă de scurgere a chiuvetei 4
    4. Se toarnă o ceașcă de 1/2 (118.29 ml) de oțet alb în josul scurgerii. Se toarnă oțetul deasupra sifonului de copt pentru a crea reacția chimică care ar trebui să curețe și să vă dezinfecteze scurgerea. Soda de copt va începe de la Fizz.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de scurgere a chiuvetei 5
    5. Permiteți amestecul în scurgere la Fizz timp de 10 minute. Lăsați amestecul să stea timp de 10 minute, iar soluția va funcționa în jos de scurgere pentru a elimina potențialele cloturi sau acumularea.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de scurgere a chiuvetei 6
    6. Spălați chiuveta ultima dată cu apă fierbinte. Fierbeți o altă oală de apă și se toarnă în jos chiuveta pentru a spăla soda de copt rămasă și oțetul în chiuveta ta. Dacă încă mirosi mirosul de oțet de la chiuvetă, îl puteți spăla din nou cu o altă oală de apă clocotită.
  • Metoda 2 din 3:
    Curățarea unei scurgeri de evacuare a gunoiului
    1. Imagine intitulată Curățați o etapă de scurgere a chiuvetei 7
    1. Tăiați o lămâie în felii. Tăiați o bucată de lămâie în felii individuale care sunt suficient de mici pentru a se încadra în fiecare secțiune a unei tăvi de IceCube.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de scurgere a chiuvetei 8
    2. Puneți felii într-o tavă de gheață și pe cele de sus în vârstă cu oțet. Umpleți tava cubului de gheață cu oțet. Oțetul va ajuta la dezamorizarea și dezinfectarea gunoiului de evacuare a gunoiului. Va curăța, de asemenea, crevii în chiuveta de eliminare a gunoiului.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de scurgere a chiuvetei 9
    3. Permiteți cuburilor de gheață să se întărească. Lăsați tava în congelator peste noapte și permiteți tuturor cuburilor de gheață să se întărească.
  • Imagine intitulată Curățați o scurgere a chiuvetei 10
    4. Plasați cuburile de gheață în eliminarea gunoiului. Spargeți cuburile de gheață din tavă și lăsați-le în scurgerea de gunoi.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de scurgere a chiuvetei 11
    5. Porniți eliminarea gunoiului până când vă rupeți toată gheața. Rulați apă rece peste cuburile de gheață și porniți eliminarea gunoiului. Lamele ar trebui să desființeze gheața, iar citrice și oțetul ar trebui să-și împrospăteze mirosul și să-ți curățe scurgerea. Odată ce ați terminat, executați apă rece pentru a clăti scurgerea.
  • Apă rece întărește uleiuri și grăsime, astfel încât lama de evacuare a gunoiului să le poată rupe.
  • Metoda 3 din 3:
    Păstrați-vă scurgerea curată
    1. Imagine intitulată Curățați o etapă de scurgere a chiuvetei 12
    1. Păstrați grăsimea, cafeaua de cafea și părul din scurgere. Un motiv comun care scurgerea devin înfundați este că puneți lucrurile greșite în jos. Evitați să puneți alimente, părul, terenurile de cafea sau grăsimile în jos scurgerea chiuvetei, deoarece poate provoca confuzii.
    • Dacă trebuie să eliminați uleiul, colectați-l într-un vas de sticlă după gătit și aruncați-l în gunoi.
    • Dacă vă radeți peste chiuvetă, puteți linia bazinul cu prosoape de hârtie sau pungi de bacanie pentru a prinde părul înainte de a merge în jos.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de scurgere a chiuvetei 13
    2. Clătiți-vă scurgerea cu apă clocotită după ce vă spălați mâncărurile. Dacă faceți o curățare profundă a bazinului dvs. de chiuvetă sau spălați feluri de mâncare în chiuveta dvs., turnați apă fierbinte în jos în scurgere după aceea. Acest lucru poate împiedica formarea mirosurilor în scurgerea.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de scurgere a chiuvetei 14
    3. Utilizați un ecran de plasă sau un capac de scurgere. Utilizarea unui capac de scurgere va împiedica lucrurile să se scurgă, ceea ce vă va permite să o curățați mai puțin frecvent. Dacă nu aveți o acoperire de scurgere, puteți obține, de asemenea, un ecran de plasă ca o alternativă.
  • Imagine intitulată Curățați o scurgere a chiuvetei 15
    4. Se toarnă în mod regulat înălbitorul în scurgere. O dată sau de două ori pe săptămână, turnați înălbitorul în jos și lăsați-l să stea peste noapte. Acest lucru va ajuta la prevenirea acumulării bacteriilor și mirosurilor din interiorul scurgerii. Dacă nu-ți place mirosul de înălbitor, poți stropi bicinari de sodiu în jos după ce îți curăți mâncărurile pentru a absorbi mirosul murdar.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Fierbător sau oală pentru a fierbe apă
    • Bicarbonat de sodiu
    • oțet alb
    • Lămâie
    • Tava de cub de gheață
    • Albire
    • Ecranul ochiului sau capacul de scurgere (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar