Cum de a curăța o scurgere franceză

Scurgerile franceze necesită, în general, o întreținere foarte mică, dar pot deveni ocazional înfundați sau deteriorați. Închiriați un șarpe de canalizare electrică pentru a vă hrăni în scurgere pentru a ieși afară. Efectuați inspecții anuale pentru a vă asigura că scurgerea dvs. este în stare bună și prevenirea inundațiilor sau daunelor din cauza blocajelor neodată. Dacă procesul de întreținere și de curățare este mai mult decât doriți să luați singur, angajați specialistul Adrain pentru a avea grijă de ea.

Pași

Partea 1 din 2:
Dezghețând o scurgere franceză
  1. Imagine intitulată Curățați o etapă franceză de scurgere 1
1. Închiriați un șarpe electric de canalizare. Pentru a vă curăța scurgerea franceză, închiriați un șarpe electric de canalizare (sau auger), o bobină de cablu cu motor cu un tăietor cu două vârfuri la vârful său. Apelați două sau trei locații de închiriere (e.G. Magazine de hardware, magazine de închiriere de echipamente) pentru a compara prețurile, care ar trebui să fie în jur de 65 USD sau mai mult pentru o închiriere de jumătate de zi. Alegeți între un model de 50 de picioare și 100 de picioare (în funcție de lungimea scurgerilor francez) și optați pentru o mașină cu /4 Inch (1.9 cm) cablu.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă franceză de scurgere 2
    2. Pregătiți-vă pentru ridicarea grea. Dacă nu conduceți un camion, van sau SUV, împrumutați unul sau întrebați un prieten pentru un lift cu șnecul, care este prea greu pentru a fi pus într-un trunchi de mașină. Adresați-vă unui angajat al magazinului de închiriere pentru a vă ajuta să ridicați mașina în vehicul și să vă atrageți ajutorul unui membru al familiei, unui prieten sau vecinului de a vă mișca odată ce ajungeți acasă. Dacă mutați șarpele pe cont propriu, utilizați o rampă pentru ao ușura din vehicul.
  • Majoritatea șnecilor au două roți pe cadru, permițându-vă să le mutați ușor odată ce sunt pe teren.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă franceză de scurgere 3
    3. Alimentați cablul în scurgere. Descoperiți intrarea în scurgerea franceză. Dacă scurgerea dvs. franceză este conectată la un decor de jgheab, detașați descendența pentru a continua. Porniți burghiul și alimentați încet cablul în.
  • Pentru a vă proteja mâinile, purtați mănuși groase în timp ce manipulați cablul.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă franceză de scurgere 4
    4. Opriți când simțiți rezistența. Când cablul îndeplinește rezistență (indicând faptul că a atins o înfundare sau a ajuns la o întoarcere în țeavă), opriți-l în scurgere și retrageți-l suficient pentru a elibera tăietorul. Încet ușurează-o înainte de o dată. Fie cablul va găsi calea în jurul unei îndoiști, sau o blocaj va face ca acesta să se întoarcă, permițând capătul tăietorului să lucreze prin obstrucție.
  • Este posibil să trebuiască să răsuciți cablul și să o mutați ușor înainte și înapoi pentru ao obține în jurul unei îndoiști.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă franceză de scurgere 5
    5. Scoateți complet cablul în întregime dacă întâmpinați confuzii mari. Dacă cablul întâlnește o înfundare mare încât nu se poate șterge, scoateți-o în întregime trăgând-o ușor și prin utilizarea comutatorului invers al motorului de șarpe (dacă este necesar). Ștergeți cablul cu o cârpă umedă, deoarece recolile pentru a elimina construirea. Odată ce cablul este în întregime, opriți mașina și îndepărtați resturile (e.G. bucăți de rădăcină de copac, frunze) de la tăietor.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă franceză de scurgere 6
    6. Repetați procesul până când scurgerea este clară. Repetați procesul de alimentare a cablului în scurgere până când toate obstrucțiile sunt șterse. Dacă se lucrează blocaje mari, puteți auzi apa construită de apă din țeavă, precum și alte resturi. Trecând prin procesul de cel puțin două sau trei ori este normal să se poată dezvălui și să clarifice în mod adecvat o scurgere franceză.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă franceză de scurgere 7
    7. Furtunul de scurgere. După ce s-au strecurat cu burghiul, hrăniți o grădină de grădină în scurgere și porniți-o. Permiteți apa să scadă resturile suplimentare. Pentru curățarea adăugată, introduceți furtunul în scurgere, în același timp cu curățarea cablului în timp ce faceți o ultimă lovitură. Rulați apa timp de 5 minute sau până când este clar.
  • Dacă aveți o mașină de spălat sub presiune, utilizați-o pentru a spăla scurgerea.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă franceză de scurgere 8
    8. Apelați un profesionist. Dacă nu puteți clarifica o înfundare în scurgere după mai multe încercări, contactați un serviciu profesionist de curățare a scurgerilor pentru a evita rănirea țevilor cu burghiul. Căutați mai multe opțiuni pentru servicii (online sau în listă locale) pentru a compara prețurile și disponibilitatea. Rețineți că prețurile pot varia, dar curățarea standard a scurgerilor costă în general în sus de 250 USD pe vizită.
  • Partea 2 din 2:
    Menținerea unui canal francez
    1. Imagine intitulată Curățați o etapă franceză de scurgere 9
    1. Curățați-vă în mod regulat scurgerea franceză. Curățarea regulată a scurgerii dvs. franceze este necesară pentru a preveni acumularea de murdărie și resturi care ar putea provoca o înfundare. În fiecare săptămână, utilizați o grămadă de grădină pentru a șterge suprafața scurgerii pentru a îndepărta orice resturi care ar putea împiedica fluxul de apă. În cazul unei furtuni, construcții din apropiere sau a unei alte apariții care pot duce la resturi în exces, clarificați zona cât mai curând posibil pentru a preveni backupul.
    • Dacă scurgerea dvs. are jaluzele, asigurați-vă că scoateți capacul și curățați interiorul scurgerii și a fiecărui slot de glot.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă franceză de scurgere 10
    2. Inspectați anul tău francez anual. În timp ce canalele franceze pot funcționa de ani de zile fără probleme, acestea ar trebui să fie inspectate o dată pe an pentru a se asigura că nu există blocaje prezente. Alegeți un moment al anului când programul dvs. va găzdui această sarcină și când vremea facilitează-o (e.G. În timpul verii, când sunteți în vacanță și nu există zăpadă sau ploaie excesivă). Programați inspecția înainte de a începe orice alte proiecte din zona înconjurătoare (e.G. Plantarea unei grădini sau construirea unei punți) în cazul în care trebuie să efectuați reparații.
  • Dacă aveți o ploaie puternică, inspectați sistemul de evacuare pentru a vă asigura că acesta încă se scurge rapid sau dacă a fost construit.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă franceză de scurgere 11
    3. Inchiriere echipament de inspecție a conductelor. Sunați mai multe magazine de hardware sau locații de închiriere de echipamente pentru a compara prețurile de închiriere pentru echipamentele de inspecție a țevilor. Aceste camere video mici, montate pe cablu, înfășurate în scurgerea și transmite imagini înregistrate pe un monitor video, dezvăluind obstacole, țevi prăbușite sau alte probleme. Modelele variază în caracteristici, calitate și disponibilitate, astfel încât costurile pot varia semnificativ în funcție de locația și nevoile dvs.
  • Un model mai puțin costisitor ar trebui să fie adecvat pentru identificarea unui simplu clog sau deteriorări.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă franceză de scurgere 12
    4. Obțineți o inspecție profesională. Dacă inspecția dvs. proprie a scurgerii dvs. franceze este lipsită de fructe sau dacă doriți să fiți siguri de starea scurgerii dvs., apelați un specialist profesionist de scurgere. Experții pot verifica scurgerile rapid și eficient și vă pot spune definitiv dacă există probleme care ar putea provoca scurgeri, inundații sau daune. Specialiștii de scurgere pot, de asemenea, să se ocupe de curățarea sau reparațiile dacă sunt dezvăluite pentru a fi necesare.
  • sfaturi

    Dacă scurgerea dvs. franceză se conectează la sistemul dvs. de jgheab, curățați jgheaburile și coborâșurile în timpul inspecției anuale. Investiți într-un ecran jgheab pentru a păstra resturile viitoare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar