Cum să găsiți distracție în tot

Uneori, poate fi dificil să se distreze când ceea ce faci într-adevăr nu este distractiv deloc. Din fericire, viața ta poate fi mult mai distractivă dacă îți schimbi doar perspectiva. Cu doar câteva instrumente, puteți învăța cum să vă distrați practic orice.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând bucurie o prioritate
  1. Imagine intitulată Găsiți distracție în orice pas 1
1. Joaca. Adulții își asumă adesea că viața lor ar trebui să fie serioasă, plină de angajamente de muncă și de familie. Cu toate acestea, Playtime este la fel de important atunci când sunteți mai în vârstă ca atunci când sunteți copil. Adulții joacă să învețe și să-și extindă orizonturile, să se simtă provocate, să se distreze și să se piardă într-o activitate plăcută. Nu vă puteți aștepta să vă distrați să vă găsiți. Trebuie să încorporați activ activități distractive pe care le bucurați în programul dvs. zilnic și / sau săptămânal.
  • Exemple pentru încorporarea mai multor jocuri în viața dvs. ar putea fi luarea unui nou hobby artistic, petrecând mai mult timp cu copiii sau începeți un joc obișnuit sau o noapte de film pentru dvs. și cu niște prieteni.
  • Imagine intitulată Găsiți distracție în orice pas 2
    2. Uită-te pe partea strălucitoare. Puteți învăța să vă distrați în majoritatea activităților caută garniturile de argint. Chiar și sarcinile înfricoșătoare vă oferă ceva util - trebuie doar să căutați pozitivi și să le îmbrățiți.
  • Practicați găsirea garniturilor de argint în fiecare zi cu următoarea activitate. Puneți deoparte 10 minute zilnic timp de 3 săptămâni. Începeți prin listarea a 5 lucruri pe care le bucurați despre viața dvs. (e.G. "Vizionarea soarelui crește în fiecare dimineață" sau "Audinați-vă alte râde semnificative"). Acum, gândiți-vă la un moment în care lucrurile nu au mers atât de bine. Descrie situația. Apoi, căutați trei moduri pe care le puteți privi pe partea strălucitoare a încercării.
  • De exemplu, mașina dvs. se rupe pe drumul spre muncă. Ești frustrat și nerăbdător așteptând mecanicul. Dar timpul de așteptare vă oferă ocazia de a citi peste poezie pe care cel mai bun prieten al dvs. v-a cerut să citiți. De asemenea, aveți câteva minute pentru a vă apela și a vă verifica pe mama dvs. În cele din urmă, așteptarea vă permite să vă colectați gândurile înainte de a vă îndrepta într-o nouă zi de lucru. Observarea garniturilor de argint vă ajută să vedeți că există adesea pozitive în timpul situațiilor negative.
  • Imagine intitulată Găsiți distracție în orice pas 3
    3. Sărbătoriți, totul. Este posibil să nu vă distrați în viață, deoarece nu profitați de minunile și de succesele. Ați ajuns la o realizare în ultima vreme? Sărbătoriți-o. Prietenul tău tocmai a obținut un nou loc de muncă sau a renunțat la acele kilograme nedorite? Sărbătoriți-o. Căutați modalități de a vă bucura de micile victorii ale vieții.
  • Obțineți un calendar care enumeră concediu ciudat și face eforturi pentru a participa la celebrarea cât mai mult posibil.
  • Imagine intitulată Găsiți distracție în orice pas 4
    4. Renovați-vă mediul. La locul de muncă, la școală, sau acasă, aduceți mai multă distracție în împrejurimile voastre. Redecorați biroul sau dormitorul în culori interesante și luminoase care vă fac să zâmbiți. Obțineți niște plante pentru a avea grijă. Schimbați mediul cu diferite iluminare, țesături, culori și alte decor, cum ar fi cărțile, care luminează starea de spirit.
  • Culorile pe care le alegeți pentru mediul dvs. pot influența pozitiv starea de spirit și perspectivele asupra vieții. Un studiu a arătat că indivizii dintr-o cameră verde au fost mult mai puțin susceptibili să se simtă stresați ca pe unul roșu.
  • În general, oamenii se simt mai fericiți în jurul galbenelor și verdele. Dacă aceste culori par prea mult pentru pereți, selectați lucrări de artă, elemente decorative sau chiar flori care aduc aceste nuanțe de primăvară. De asemenea, puteți aduce jucăriile distractive, cum ar fi bilele sau bilele de stres pentru a vă ridica starea de spirit în mediul dvs. de origine.
  • Metoda 2 din 3:
    Bucurați-vă de lucrurile mici
    1. Imagine intitulată Găsiți distracție în totul Pasul 5
    1. Savurati in sunete bune. Indiferent de activitatea pe care o faceți, sunetul poate avea un impact drastic asupra cât de mult vă bucurați de ea. De exemplu, poate că trebuie să vă curățați dormitorul sau bucătăria. Corata este o drag, dar porniți unele dintre melodiile preferate și devine un concert de curățare de distracție.
    • Identificați sunetele care vă fac fericiți sau relaxați. Muzică. Copii râd. Rolling Ocean valuri. Păsările cuibesc în copaci. Scopul de a vă înconjura cu aceste sunete mai mult. Dacă nu puteți ajunge la ele în mod natural, ascultați-le de pe YouTube.
    • Identificați sunetele care vă fac supărați, trist sau supărați. Horning trafic. Un telefon sună de pe cârlig. Scopul este de a evita aceste sunete, dacă este posibil. Dacă nu puteți, contracarați-le cu sunete care vă plac, cum ar fi ascultarea muzicii liniștitoare prin urechi pentru a acoperi apelurile non-stop. Sau, poate niciodată nu te simți liniștit, și o bună doză de tăcere vă poate ajuta să vă bucurați mai mult de sarcinile dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți distracție în tot pasul 6
    2. Observați atingerea fizică încântătoare. Oamenii doresc căldura și atingerea altora, deoarece este expresia noastră principală a compasiunii. În această vârstă din ce în ce mai digitală, atingerea a devenit și mai importantă pentru tine să prosperi. Atingerea stimulează siguranța și securitatea, îmbunătățește bunăstarea generală, construiește încrederea, crește legătura echipei și reduce riscul de boală.
  • Angajați-vă în activități și înconjurați-vă cu oameni a căror atingere vă aduce bucurie. Acest lucru poate aduce mulțumiri la mai multe zone ale vieții tale.
  • Imagine intitulată Găsiți distracție în orice pas 7
    3. Savurați alimentele pe care le iubiți. Chiar și mâncarea poate fi distractivă când o faci cu minte. Mulți oameni asociază mâncarea cu sentimente vinovate. Poate ar trebui să spui "Nu" la acea felie de tort de ciocolată la partidul de birou sau popcornul suplimentar de butter la filme. Cu toate acestea, atunci când practicați mâncarea de mâncare, mai degrabă decât să mâncați fără minte, vă puteți bucura de mai multe alimente pe care le iubiți fără vinovăție.
  • Pentru a practica mâncarea de mâncare, selectați un aliment, cum ar fi o ciocolată de dimensiuni de mușcătură sau o mușcătură mică de fructe. Observați forma alimentară, mirosul, dimensiunea, textura. Care este reacția dvs. de a privi la mâncare (i.E. salivare, nerăbdare etc.)? Așezați mâncarea în gură timp de 30 de secunde fără mestecare. O dată 30 de secunde au trecut, începeți mestecarea. După aceea, comparați înțelegerea gustului și texturii alimentelor înainte și după masă. Apoi, comparați această experiență cu experiența obișnuită de a mânca.
  • Începeți practicarea mâncării atente la aproape fiecare masă. Îndepărtați distragerile precum televizorul sau cărțile și concentrați-vă în întregime pe alimentele pe care le consumați.
  • Imagine intitulată Găsiți distracție în orice pas 8
    4. Zâmbet. Dacă ați fost stresat în ultima vreme, este posibil să aveți nevoie să tencuiți pe un zâmbet pentru a contracara efectele secundare negative ale stresului. Cercetarea de la proiectul mai mare de la Berkeley arată că zâmbind (chiar și fals zâmbitor) are beneficii pozitive asupra sănătății fizice. Ajută inima să se recupereze mai devreme de experiențele stresante.
  • Pentru a vă stimula starea de spirit și bunăstarea fizică, zâmbiți când faceți sarcini, nu vă place mult. Te vei simți mai bine pentru asta.
  • Metoda 3 din 3:
    Modificarea perspectivei dvs
    1. Imagine intitulată Găsiți distracție în totul Pasul 9
    1. Petreceți ziua ca turist. Când trăim într-un loc de luni sau ani, ne oprim să-l vedem ca extraordinar sau interesant. Revigorați-vă pasiunea pentru zona dvs. locală, jucând turist pentru această zi.
    • Vizitați muzee, parcuri și galeriile de artă din zona dvs. Faceți fotografii și încercați să experimentați aceste locații ca turist. Încercați un restaurant pe care nu l-ați mai plecat sau nu ați comandat o nouă alegere din meniu la locul dvs. preferat. Experimentați-vă viața din perspectiva unui Outsider - ați putea redescoperi ceea ce vă place despre asta.
  • Imagine intitulată Găsiți distracție în totul Pasul 10
    2. Practicați meditația. Când vă gândiți la meditație, ați putea să vă imaginați mai degrabă munca decât să jucați. Deși este nevoie de liniște și concentrare, meditația poate fi o activitate distractivă pentru dvs. De fapt, vă permite să vă conectați cu sinele dvs. interior și cu mediul exterior, ceea ce înseamnă că puteți deveni mai conștient de toate punctele de vedere pentru distracție în jurul vostru.
  • Pentru a face distracție de meditație, căutați un partener care poate face activitatea cu dvs. Schimbați-vă mediul, ceea ce se poate dovedi provocator și interesant. De asemenea, puteți găsi meditații ghidate cu sunete și solicitări interesante.
  • Imagine intitulată Găsiți distracție în totul Pasul 11
    3. Hush-talk-ul negativ. Dacă vocea din cap se plâng constant sau critică, poate fi greu să vă bucurați de viață. Depășiți auto-discuția negativă pentru a invita vibrații mai pozitive în zilele voastre. Pentru a opri auto-discuția negativă, urmați acest proces în patru etape.
  • Plătiți mai multă atenție gândurilor dvs.
  • Decideți dacă gândurile dvs. sunt utile sau nefolositoare (eu.E. Își îmbunătățesc sau vă înrăutățesc situația)?
  • Opriți gândirea negativă în piesele sale. Alegeți să nu angajați sau să distrați gânduri negative.
  • Transformați auto-vorbirea negativă în gânduri pozitive. De exemplu, "Nu voi avea niciodată timp să petrec cu prietenii mei din cauza tuturor acestor sarcini" pot fi refracționate pozitiv "Dacă lucrez cu adevărat greu pe aceste misiuni și evit-le să le scoatem, pot să iau o pauză pe jumătate și să stau cu prietenii mei".
  • Imagine intitulată Găsiți distracție în totul Pasul 12
    4. Cultivați o inimă recunoscătoare. Fiind recunoscător vă poate ajuta să vedeți mai multe activități cât mai plăcute, mai degrabă decât nesatisfăcătoare. Există multe modalități în care puteți demonstra recunoștință, cum ar fi exprimarea mulțumirilor și începeți un jurnal de recunoștință. Cu toate acestea, una dintre cele mai eficiente metode de schimbare a perspectivelor este de a vă schimba limba.
  • De exemplu, ne plângem adesea sau Nag despre toate lucrurile pe care trebuie să le facem. O sugestii este de a schimba limba dvs. pentru a descrie toate lucrurile pe care le faci. Schimbarea "trebuie să" la "ajunge la" poate avea o rotire extrem de pozitivă pe modul în care vă priviți și bucurați-vă de viața voastră.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar