Cum să hrăniți crabiul hermit

Hrănirea noului dvs. crab pustnic este o sarcină esențială pentru a vă asigura că crabul dvs. este fericit și sănătos. Hrănirea unui crab de pustnic se poate dovedi a fi suficient de ușoară, deși este un proces surprinzător de multi-fațetă. Aveți grijă să oferiți alimentele adecvate și să corectați tipul de apă pentru crabitul micului dvs. prieten.

Pași

Partea 1 din 2:
Hrănirea noului crabDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Hermit Crabi Pasul 1
1. Alegeți o hrană de înaltă calitate de crab comercial. Există mai multe soiuri de alimente comerciale de crab disponibile pe care le puteți utiliza ca bază pentru dieta crabului. Mai mult, puteți alterna între acestea și puteți oferi crabul cu o dietă bine echilibrată.
  • Hermit Mâncarea de crab este disponibilă în formă de pelete, în formă de gel, în formă de pulbere, sau cum ar fi mâncarea de câine conservată. Dacă alegeți oricare dintre aceste tipuri de alimente, dați crabi mici aproximativ 1 linguriță pe zi.
  • În general, toate formele conțin multe substanțe nutritive care nu au fost găsite în fiecare alimentație umană, cum ar fi taninurile, carotenoidele și celuloza, pentru a numi câteva.
  • Există un anumit conflict dacă să vă simțiți sau nu mâncarea de crab comercial. Cu toate acestea, consensul este că alimentele ecologice este mai bună decât non-organic și că ar trebui să evitați să cumpărați alimente comerciale care au sulfat de cupru sau etoxhin.
  • Imagine intitulată Hermit Crabi Pasul 2
    2. Alegeți diferite legume colorate și texturate. Crabi de pustnic nu numai că iubesc legume și fructe, sunt capabili să consume o mare varietate de ele. Ar trebui să schimbați meniul rotind între Kale, Broccoli, Banane și orice alt fruct sigur sau veggie, cum ar fi mango, papaya și nucă de cocos. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați crabul de a se plictisi cu aceleași alimente vechi, pe lângă asigurarea unei cantități bine echilibrate de vitamine și minerale găsite în diferite legume.
  • Puteți servi legume crude atâta timp cât le clătiți bine în apă (fără săpun!).
  • Unii cred că este important să rețineți că principala sursă de nutriție ar trebui să fie de la o alimentație comercială de crab, cu legume și fructe adăugate doar ca un tratament suplimentar.
  • Imagine intitulată Crabi Hermit Pasul 3
    3. Oferiți lemn pentru crabul dvs. Crabii iubesc lemnul pentru că pot juca pe ea și se bucură, de asemenea, să o mănânce. O caracteristică pozitivă a lemnului este că durează mai mult și nu trebuie înlocuită zilnic. Este, de asemenea, disponibilă în mod abundent disponibil în fața ușii din față.
  • Există mai multe tipuri de lemn pentru bucuria lor, cum ar fi mesteacan, stejar, cenușă sau cholla, pentru a numi câteva.
  • Crabul tău este o creatură mică, deci nu este nevoie să le hrăniți de mai multe ori pe zi. Hrăniți crabul o dată pe zi pentru a păstra fructele și legumele proaspete.
  • Alimentele cum ar fi lemnul vor dura mult mai mult, astfel încât schimbați lemnul când îl vedeți devine subțire, vechi sau altfel unappetizat.
  • Imagine cu titlu Hermit Crabi Pasul 4
    4. Dați-le suficientă proteină. Mulți proprietari noi de crab neglijează să ofere o sursă sau o varietate de proteine ​​adecvate. Proteina este importantă pentru menținerea musculatura a crabului, exoscheletul și, de asemenea, pentru a ajuta la prelucrarea carbohidraților. Mai multe proteine ​​face pentru o crab mai puternică.
  • Puteți selecta dintr-o gamă largă de surse de proteine ​​disponibile pe scară largă, cum ar fi proteina animalelor (Turcia, carne de vită neseronată, rață), fructe de mare (homar, somn, sepie), sau grubs (chimici de sânge, râme). Puteți chiar să surprindeți unele dintre acestea din curtea voastră (doar săturați niște viermi după o ploaie proaspătă).
  • Ar trebui să includeți o nouă sursă de proteine ​​zilnice. Proaspăt în acest caz înseamnă că în fiecare zi va trebui să furnizați alimente noi, înlocuind vechea proteină.
  • Sursele de proteine ​​pe care le serviți pot fi crude sau gătite, inclusiv carnea. Crabii se bucură de mâncarea de carne de pe os, dar nu fac bine cu sosuri sau unt. Asigurați-vă că excludeți aceste. Fructe de mare pot fi de asemenea servite brute sau aburite.
  • Imagine intitulată Crabi Hermit Hermit Pasul 5
    5. Dă-ți crabul trata. Doar pentru că proteina este esențială pentru dieta lui Hermity, nu înseamnă că nu poți trata puținul sex din când în când. În afară de fructe și legume, puteți da crabului un mic unt de arahide ca un tratament. Doar asigurați-vă că vă uitați la ingrediente, astfel încât să puteți evita zaharurile suplimentare și alte elemente nedorite.
  • Unt natural de arahide va fi cel mai bun. Dragă, iarbă spălată, mixul de traseu și popcornul sunt alte tratamente favorabile.
  • Imagine cu titlu Hermit Crabi Pasul 6
    6. Suplimentați mâncarea crabului cu calciu. În timp ce crabiul de pustnic sunt omnivori și mănâncă aproape orice, ele pot fi o atenție deosebită atunci când vine vorba de a asigura că au o dietă completă.
  • Este important să completați alimentele cu sursa de calciu. Dați-le substratul de nisip calcios, coajă de stridii zdrobite sau tăieturi. Fiecare dintre acestea este bogat de calciu, care va ajuta la întreținerea cochiliei și dezvoltarea exoscheletului. Neglijarea acest lucru ar putea duce la o crab nesănătoasă.
  • Imagine intitulată Hermit Hermit Crabi Pasul 7
    7. Hrăniți crabul noaptea. Crabii sunt nocturni, astfel încât să fie feed noaptea sau seara. Dacă aveți probleme cu amintirea, puteți seta întotdeauna un cronometru. Mai bine, faceți timpul de hrănire o parte din rutina zilnică.
  • Este recomandat să eliminați carnea și fructele de mare în dimineața următoare pentru a evita atragerea muștelor și a altor dăunători.
  • Imagine intitulată Crabi Hermit Pasul 8
    8. Utilizați mâncăruri superficiale. Vasele pe care le alegeți vor avea un impact deosebit asupra bunăstării crabului dvs.
  • Mâncărurile mai înalte nu vor permite crabii să-și acceseze liber mâncarea. Înălțimea optimă pentru un fel de mâncare alimentară este una care este superficială.
  • Crabii sunt, de asemenea, sensibili la metale. Asigurați-vă că alegeți mâncăruri din plastic sau ceramică.
  • Cel mai bun tip de fel de mâncare va fi, de asemenea, non-poros. Imperfecțiunile mici din materiale poroase (piatră, unele materiale plastice) permit creșterea bacteriilor și a germenilor.
  • Partea 2 din 2:
    Controlul mediului crabuluiDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Crabi Hermit Pasul 9
    1. Da apa de crab. Prietenul tău va avea nevoie de un loc de a bea, baie și de a juca. Puneți o farsă superficială o apă proaspătă în carcasa zilnic. Crabul dvs. va decide când și ce cantitate să bea.
    • Va trebui să tratați orice robinet sau apă îmbuteliată cu un dechlorinator de apă. Acest lucru este crucial deoarece crabii de pustnic sunt sensibili la clor și cloramină (o combinație de clor și amoniac care afectează galeria lor).
    • Dacă aveți un crab ecuadorian de crab (Land Crab), dați-i un castron de apă proaspătă și un castron de apă sărată. Aceste crabi necesită ambele tipuri de apă pentru a-și păstra galeria umedă (da, crabi au branhii!). Fără atât sare, cât și apă proaspătă, bordurile se usucă și crabul sufocă.
  • Imagine intitulată Crabi Hermit Pasul 10
    2. Controlați nivelul de umiditate. Cantitatea de umiditate din aer afectează în mod direct sănătatea crabului dvs. mic, deci țineți-vă un ochi pe ea. Ar trebui să vă străduiți să mențineți un nivel de aproximativ 70% umiditate în casa crabului dvs. Menținerea mediului umed necesită doar ca plasați un burete natural în interiorul unui vas de apă din incintă, ceea ce ajută la dispersarea umidității.
  • Asigurați-vă că plasați buretele în imediata apropiere a încălzitorului rezervorului. Acest lucru va asigura că apa se evaporă din burete.
  • Imagine intitulată Crabi Hermit Pasul 11
    3. Curățați incinta crabului. Asigurați-vă că păstrați în partea de sus a curățării incintei crabului, inclusiv felurile de mâncare.
  • Este posibil să observați un reziduu sau un film pe vasul de apă. Chiar dacă aceasta este o apariție comună, naturală, trebuie să o curățați în mod regulat. Ca o notă suplimentară, atunci când schimbați apa, curățați și alte nedorite de la Crabitat, cum ar fi fecalele de crab. Acest lucru va ajuta la reducerea contaminării apei, precum și reducerea unor emanații odiferate din casa crabului.
  • sfaturi

    Avertizări

    Utilizați numai apă dechlorantă. Apa de la robinet conține clor și cloramine, ambele care nu sunt bune pentru crabiul Hermit.
  • Când se utilizează cenușă, asigurați-vă că urmați liniile directoare locale privind transportul acestui lemn, fiind atenți să nu răspândi boala din lemn de cenușă.
  • Nivelul de umiditate din casa dvs. poate afecta umiditatea crabitației dvs., deoarece umiditatea este extrasă din casa crabului în casa dvs. (care ar putea varia de la 40-60%).
  • Pe măsură ce crabul tău mănâncă, va crește. Oferiți cel puțin 2 cochilii suplimentare pentru fiecare crab. Cojile ar trebui să fie puțin mai mari decât dimensiunea curentă a crabului, aproximativ 10-15% mai mare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar