Cum să prindeți un crab

Indiferent dacă sunteți în căutarea de crabi pe o plajă pentru distracție sau căutați să colectați câteva pentru prăjituri de crab, sunteți în noroc! Există o mulțime de metode diferite pentru a prinde crabi care variază de la ușurință (privindu-se pe plajă sau folosind o linie de mână) la mai dificilă (scăzând o trotină sau folosind un vas de crab). A se vedea pasul 1 pentru a începe capturarea unui crab!

Pași

Metoda 1 din 4:
Prindeți un crab cu o oală de crab
  1. Imagine intitulată prinde un pas de crab 1
1. Colectați echipamentul corespunzător de crabare. Crabbbers care folosesc un vas de crab tind să aibă o rețea de scăpare (sau o rețea de resturi) pentru crabi errant, mănuși de crabare groase, o oală de crab, un baston de culoare (pentru a ajuta la îndepărtarea crabii din rețea) și un container pentru stocarea Crabii prins.
  • Potul de crab este o capcană pătrată mare, care este făcută din sârmă (de obicei un fel de sârmă de pui). Există intrări (numite "gâtul") în cazul în care crabii intră în capcana pentru a obține momeala, care este construită astfel încât să nu poată accesa. Crabii sunt apoi prinși în oală și trageți oala înapoi până la suprafață cu noua dvs. recompensă.
  • În funcție de zona pe care o aveți în voi, trebuie să vă imaginați dacă aveți nevoie de un vas ușor sau unul mai greu. De exemplu: În zona de sunet PUGet, majoritatea zonelor suportă vase de crab ușor, dar câteva zone, din cauza curenților de mare și a acțiunii puternice a valurilor, necesită ghivece mai grele. Dacă sunteți pescuit sportiv, de obicei nu doriți să utilizați vasele de crab comerciale care sunt de obicei 75-150 lbs. (Folosirea sportivilor pot avea tendința de a fi de 10 până la 20 lbs.
  • Stickul de sacrificare ajută la îndepărtarea crabii de pe net sau oală. Vă puteți face unul singur prin tăierea unui 5 inch (12.7 cm) Notch într-o bucată de lemn.
  • Pentru containerul de depozitare, este bine să utilizați un coș de bushel din lemn, dar puteți utiliza, de asemenea, un răcitor pentru a le stoca. În cea mai mare parte, doriți doar să vă asigurați că păstrați crabii în viață până când este timpul să le mâncați și să le depozitați în recipientul corespunzător cu gheață. Lăsați gheața în pungă din recipient și puneți crabii deasupra ei. Acest lucru îi va face mai ușor de manevrat atunci când vine timpul să le gătească.
  • Imagine intitulată prinde un pas de crab 2
    2. Obțineți momeala potrivită. Există tone de diferite tipuri de momeală pe care le folosesc profesioniști și sportivi. Va trebui să experimentați pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru dvs., dar gâturile de pui sunt una populară, deoarece acestea sunt carne de resturi și crabii par să le iubească.
  • Puteți folosi pește congelat, deoarece se descompune de obicei mai repede decât peștele proaspăt, care atrage mai bine crabi.
  • În timp ce crabii vor mânca practic orice carne neprevăzută, ați putea încerca, de asemenea, unele dintre tipurile de crabiri comerciali jurați de: EEL (acesta este unul dintre cele mai bune în funcție de crabbere comerciale, dar prețul a crescut, deoarece este o delicatețe în Europa și Asia ) - buza de taur (durabilă, ieftină și crabii par să o iubească) - Menhaden, un tip de pește furajer, este mare înghețată, dar se descompune foarte repede, așa că dacă părăsiți ghivecele pentru o vreme, ați dori Pentru a utiliza proaspete Menhaden.
  • Imagine intitulată prinde un pas de crab 3
    3. Fiți conștienți de restricțiile din zona dvs. Fiecare zonă are restricții diferite pentru cât de multe crabi puteți avea, ce fel de licență aveți nevoie, limita de dimensiune pentru crabi, unde puteți crabi și când puteți crabi. Du-te la portul dvs. local și discutați cu Harbormaster sau departamentul dvs. local pentru pește și joc.
  • Există anumite tipuri de crabi pe care o veți căuta să prindă și pe anumite persoane pe care le veți avea nevoie pentru a le arunca înapoi dacă le veți obține în vasul tău de crab. Din nou, acest lucru va fi în întregime dependent de zona dvs. De exemplu: Dacă vă prăbușiți pe coasta de est a Statelor Unite, probabil că veți fi crabi pentru crabi de gheare albastră. Dacă prindeți un crab verde sau un crab de păianjen, va trebui să o eliberați, deoarece acele tipuri de crabi nu sunt comestibile.
  • Există, de asemenea, să fie legile care protejează crabi cu sacuri de ouă, deoarece acestea trebuie să continue repopularea populației de crab. Dacă prindeți un crab cu un sac de ou, asigurați-vă că îl eliberați.
  • Scapi de orice crabi morți pe care îl prindeți. Nu știi cât timp au murit, așa că nu vrei să le mănânci. Stick pentru a-ți păstra crabii în viață până când este timpul să le puneți în oală.
  • Imagine intitulată prinde un pas de crab 4
    4. Alegeți locul potrivit. Nu veți dori să vă îndreptați spre orice corp vechi de apă și dump și o pot de crab acolo. Există locuri specifice în care crabii sunt mai abundenți. Crabii se găsesc în apă sărată, nu apă proaspătă, în special în apa maree. Acest tip de apă poate include golfuri, intrări, ocean și mlaștini de apă sărată.
  • Din nou, problema vine cu diferite zone de crabing și diferite tipuri de crabi. În funcție de ceea ce încercați să prindeți, veți pune oală într-un alt loc sau o adâncime. De exemplu: o mulțime de oameni crab de la Piers, deoarece crabii apar adesea în jurul structurilor subacvatice.
  • O regulă bună de reținut este că vasele de crab trebuie, în general, să fie setate între 20 și 150 de picioare (6.1 până la 45.7 m) în apă, sub linia cea mai mică de mare (în acest fel, oala nu iese din apă când valul iese).
  • Imagine intitulată prinde un pas de crab 5
    5. Lăsați potul peste noapte. Motivul pentru care cele mai multe vase sunt lăsate peste noapte este că crabii sunt nocturnă și asta este momentul când se rătăcesc și caută mâncare. Trebuie să vă asigurați că ați marcat în mod corespunzător vasul, astfel încât să îl puteți găsi din nou și astfel încât să nu funcționeze bărci în linie.
  • Probabil că doriți să vă ancorați cumva buzunare, astfel încât să rămână mai mult sau mai puțin în același loc. Atașați ancora aproximativ 2 până la 3 picioare (0.6 până la 0.9 m) sub geamuri, care păstrează linia scufundată, făcându-l mai puțin probabil că va fi tăiat de un elice de barcă. Oamenii folosesc de obicei o cărămidă sau o bară de metal ca o ancoră.
  • Multe dintre regulile dictează că marcajul de marker trebuie să fie roșu și alb în culori și să aibă numele și adresa dvs. și un număr de telefon. Numai numele unei persoane ar trebui să apară pe Buoy.
  • Imagine intitulată prinde un pas de crab 6
    6. Scoateți crabii din oală. Odată ce ați părăsit capcana peste noapte, este timpul să verificați vasul pentru crabi. De obicei, doriți să trageți în mod egal o capcană, dar acest lucru este mai important cu inelele de crab, astfel încât crabii să nu se alunge.
  • Scoateți crabul din capcana. Țineți crabul corect odată ce ați primit capcana la suprafața apei. Apucați crabul de picioarele din spate, astfel încât să nu vă pună în picioare.
  • Plasați crabii vii în recipientul de pe gheață. Ei vor păstra până când îl veți reveni la țărm. Cel mai bine este să mănânci crabi în 24 de ore.
  • Metoda 2 din 4:
    Trotling pentru crabi
    1. Imagine intitulată prinde un pas de crab 7
    1. Știți când și unde să utilizați Trotline. Folosirea unui trotline poate dura ceva efort și timp, dar poate obține o bună recompensă a crabelor. O trotină este, în principiu, doar o linie care este ancorată între două geamuri și setată cu momeală. Crabii primesc momeala și apoi trageți linia.
    • Un moment bun pentru a seta o trotină este încă dimineață după o noapte fierbinte, muggă, deoarece crabii tind să alerge. Diminețile sunt bune pentru a îndepărta trotina, deoarece crabii sunt mai lenți și mai puțin probabil să elibereze linia când îl trageți.
    • Cele mai bune locuri pentru a seta o trotină sunt paralele cu țărmul, unde partea de jos scade. De obicei acest lucru se întâmplă între 5 și 12 metri adâncime. Unii oameni susțin că ar trebui să-ți conduci trotul peste un fund de coajă.
  • Imagine intitulată prinde un pas de crab 8
    2. Colectați echipamentul. Trotling, care poate da o mulțime de crabi dacă se face corect, necesită o barcă. Nu puteți seta un trotline de pe un doc de doc, de exemplu. Deci, înainte de a colecta restul echipamentului, asigurați-vă că aveți acces la barcă, în primul rând. Puteți obține diferitele echipamente online sau la marina unde veți fi crabați.
  • Va trebui să obțineți la două geamuri și 5 linii (între 20 și 100 de picioare): o linie principală, 2 linii pentru a se atașa la geamuri și 2 pentru a se atașa la ancore. Pentru linie, există diferite tipuri. Decideți între o linie galbenă de ¼ inch sau o linie plumbată, deși unii oameni consideră că /32 inch (0.4 cm) Nylon pentru a fi cel mai bun material pentru linia principală. Linia poli este mai puțin costisitoare, mai subțire și plutește. Cu toate acestea, poate fi incomod să se ridice și trebuie să fie ponderat, astfel încât să se odihnească sub suprafață și nu se încurcă cu linia. Linia plumb este mai scumpă, dar sunt ușor de tras, bobina cu ușurință și se scufundă pe cont propriu. Asigurați-vă că geamurile sunt marcate cu numele și adresa dvs. Geamurile o fac astfel încât bărcile să fie mai puțin probabil să taie linia.
  • Veți dori o ancoră principală (aproximativ 15 lbs) și o ancoră pentru capătul curent în jos (aproximativ 5 lbs). Acest lucru va păstra linia de a ieși din poziție și vă va permite să găsiți din nou linia dvs. De asemenea, veți avea nevoie de 2 lungimi de lanț în greutate în jos, cu excepția cazului în care utilizați o linie plumbată.
  • Plasa DIP vă ajută să colectați crabiul în timp ce trageți linia din apă. Poate lua un pic de practică pentru a le scoate și a le depozita în răcitor, dar cu atât mai mult o faci cu atât mai ușor va deveni.
  • Stickul de propulsie este atașat la barca ta. Atașați linia la bastonul de susținere atunci când rulați linia (trageți-o din apă). Acest lucru va face ca linia să vină mai bine și să nu bată crabii. Împreună cu aceasta, veți avea nevoie de un gaf sau un cârlig pentru a trage în sus linia din partea de jos.
  • Veți avea nevoie, de asemenea, de șnuri și clipuri pentru a găti momeală la linia principală. Snoute (numite și troturi) sunt de 6 inch (15.2 cm) linii de picurare cu momeală atașată pe care o atașați la linia principală cu 3 inch (7.6 cm) Mini-clipuri din oțel inoxidabil.
  • Imagine intitulată prinde un pas de crab 9
    3. Pregătiți linia. Legați momeala pe linie folosind snodele și mini-clipuri. Veți face acest lucru la fiecare 4 până la 5 picioare (1.2 la 1.5 m) pe linia principală. Linia trebuie să fie ponderată în partea de jos pe ambele capete cu lanțul. Puteți utiliza 2 până la 3 picioare (0.6 până la 0.9 m) din lanțul galvanizat. Greutățile vor fi conectate la geamurile printr-o linie, astfel încât să puteți întocmi linia când este timpul să îl verificați.
  • Luați cele 4 lungimi mai mici de frânghie (ar trebui să fie de aproximativ 20 de picioare). Atașați 1 dintre aceste frânghii la o ancoră, atașați coarda la geamuri. Luați al doilea 20 de picioare (6.1 m) frânghie și atașați-l la aceeași geantă și atașați o lungime de lanț la celălalt capăt al acestuia. Atașați linia principală la lanț. Faceți același lucru pentru cealaltă parte.
  • Eelul sărat este considerat cel mai bun momeală. Tăiați-l în 3 inch (7.6 cm) piese, /2 la 1 inch (1.3 la 2.5 cm) în diametru. Puiul de pui sau buze de taur (de asemenea, tăiate de 1/2 la 3 inci) lucrează destul de bine.
  • Imagine intitulată prinde un pas de crab 10
    4. Aruncați linia. Acest lucru poate suna simplu, dar este dificil să se concentreze pe scăderea liniei și de a lucra barca. Este posibil să aveți nevoie de un amic împreună cu dvs. pentru a vă ajuta să vă ocupați de barcă. De asemenea, doriți să vă asigurați că nu vă lăsați linia în jurul altor crăpători care își aruncă liniile, deoarece există o șansă bună să se încurce împreună.
  • Puneți prima greutate și baliză. Ca valul și vântul te transportă, dezlănțui linia, adăugând șnodii și momeți în timp ce mergeți. Când ajungeți la capătul liniei dvs., plasați al doilea buzunar și plasați cea de-a doua ancoră.
  • Lucrați linia cu vântul și fluxul, pentru că este dificil să rulați linia chiar și fără barca să fie împinsă peste tot. Veți dori să lăsați barca să devină în timp ce renunți la linia, pentru că acest mod va urma curenții și vă puteți concentra pe linia în sine.
  • Imagine intitulată prinde un pas de crab 11
    5. Trageți în sus linia. Odată ce ați terminat să renunțați la linia, luați-vă barca înapoi la început și utilizați cârligul pentru a prinde și aduceți lent linia principală la suprafața apei. Alunecați linia peste cilindrul dvs. (care este montat pe barcă). Lăsați linia să se ridice de la apă la aproximativ 30-40 de grade unghi și să o păstreze.
  • Veți plia crabii în apă când vin la suprafață. Fi cât de repede poți, pentru că crabii tind să elibereze momeala când distrug suprafața. Adesea este cel mai bine să aveți 2 persoane, 1 pentru a lucra linia și cealaltă pentru a neț cu crabii.
  • Încercați să evitați să vă aruncați umbra pe linie, deoarece aceasta poate provoca crabii să spună și să renunțe la linia.
  • Imagine intitulată prinde un pas de crab 12
    6. Aruncați din nou linia și repetați procesul. Puteți repeta acest proces de mai multe ori într-o dimineață, dacă sunteți rapid despre asta. Odată ce ați făcut primul merge în jur, aruncați linia încă o dată și asigurați-vă că aveți tot momeala de care aveți nevoie pe linie. Așteptați un pic odată ce linia este setată și apoi treceți prin tragerea din nou.
  • Imagine intitulată prinde un pas de crab 13
    7. Depozitați echipamentul corect. Odată ce ați terminat Trolling pentru Crab, doriți să vă asigurați că vă stocați echipamentul în mod corespunzător, altfel nu veți obține cât mai multe utilizări din ea. Diferiți oameni jurați prin diferite metode de stocare, inclusiv prin punerea trotline în congelator, dar ar trebui să întrebați producătorul de Trotline, cât de bine să îl stocați.
  • Una dintre principalele moduri de a stoca o trotină și orice momeală atașată încă într-o "murătură," O soluție puternică de saramură, care o va ajuta să o păstreze. Faceți această soluție cu 4 kg de sare pentru fiecare 5 galoane (18.9 l). Un 5 galon (18.9 l) găleată magazine de aproximativ 750 de metri de trotină de 5/23 inch. Consistența va fi corectă atunci când o cartofi brută sau ouă plutește pe suprafață.
  • Neck-urile de pui trebuie depozitate într-un frigider (de preferință unul vechi și nu cel principal).
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind o linie de mână
    1. Imagine intitulată prinde un pas de crab 14
    1. Colectați echipamentul. Manipularea pentru crab este mult mai ușoară decât celelalte metode din acest articol și există mai puține lucruri de care aveți nevoie. Practic, tot ce aveți nevoie este o plasă de baie, o linie sau un șir suficient de lungă pentru a ajunge la fundul apei și momeală.
    • Puteți reuni de la o barcă sau de pe un doc, deci va trebui să luați în considerare că atunci când veți obține linia dvs.
    • Uneori trebuie să întemeiați sfârșitul liniei, astfel încât să se scufunde în partea de jos.
    • Pentru momeală, gâtle de pui, anghilă sau pește funcționează bine. Doar atașați o bucată la linia dvs. înainte de ao scufunda.
  • Imagine intitulată prinde un pas de crab 15
    2. Legați linia în jos. Veți dori să legați linia în jos și să așteptați un pic, astfel încât crabii să aibă șansa de a găsi momeala și de a fi atașați. Veți simți când crabul a coborât pe momeală.
  • Imagine intitulată prinde un pas de crab 16
    3. Trageți linia încet. Nu vrei să spui crabul, astfel încât să plece. Cu cât crabul este mai mare, cu atât mai probabil va fi să vă sperie și să renunțați, așa că mergeți cu atenție. Când se apropie de suprafață, îl scoopi în plasă.
  • Fiți atenți la faptul dacă există un curent sau un val, asigurați-vă că plasați plasa, astfel încât, dacă crabul vă permite să mergeți în plasă și să nu se îndepărteze.
  • Imagine intitulată prinde un pas de crab 17
    4. Puneți crabul într-un răcitor. Asigurați-vă că aveți gheață acolo, astfel încât crabul să devină lentă și mai ușor de gestionat. Evitați să le luați cu mâinile goale. Bucătărie sau clești de crab specializate de lucru Găsiți aici.
  • Metoda 4 din 4:
    Prinderea unui crab pe plajă
    1. Imagine intitulată prinde un pas de crab 18
    1. Merge la o plajă. Cele mai multe plaje din întreaga lume au un tip de crab de plajă pe care le puteți găsi de-a lungul țărmului. Acestea variază în culori, de la crabul obișnuit de culoare verde închis în Anglia până la crabul invaziv al țărmului asiatic, care sa răspândit din habitat natural (și non-invaziv) din Asia la coasta de est a Statelor Unite ale Statelor Unite.
    • În timp ce puteți găsi aceste crabi pe cele mai multe plaje, aceștia rockieri tind să fie mai bine pentru a le găsi, deoarece crabiul le place să se ascundă sub stânci.
    • Asigurați-vă că aduceți de-a lungul unui pail și o mistrie mică sau mănuși. Nu vrei cu adevărat să ridici crabii cu mâinile goale, pentru că te pot prinde, chiar și crabii mici.
  • Imagine intitulată prinde un crab pasul 19
    2. Găsiți o stâncă mare. Cracii cu trei țărmuri cu adevărat mici se pot ascunde sub pietre mici sau se pot urca în nisip, dar cele mai bune locuri pentru a le găsi sunt sub roci mai mari. Îi place să se ascundă sub aceste roci și când întoarceți stânca, ei tind să se scufundă în protecția nisipului.
  • De exemplu, crabii țărmului din Pacificul de Nord-Vest, în Statele Unite, (numit Hemigrapsus nudus și H. Oregonensis) poate fi găsit cu ușurință sub roci. Ele variază de la mai mici decât un deget la dimensiunea unui timp de jumătate de dolar.
  • De asemenea, puteți găsi de multe ori crabi Hermit pe Shorelines Rocky. Uită-te în piscine de maree și sub roci.
  • Imaginea intitulată prinde un pas de crab 20
    3. Check out orice bazine de maree. Acesta este locul în care crabii tind să se colecteze pentru a se hrăni și se mișcă în jur. Piscinele de mare sunt locuri minunate pentru a găsi toate tipurile de viață marină, inclusiv crabi Shore. Dacă găsiți o piscină de maree și nu vedeți nimic la început, continuați să urmăriți. Există întotdeauna ceva pe o piscină de maree.
  • Imagine intitulată prinde un pas de crab 21
    4. Ridicați crabul și puneți-l în găleată. Puneți un pic de nisip umed în găleată, astfel încât crabul să nu se usuce. Puteți să-l urmăriți în jurul valorii de nisip și să vă scufundați pe partea laterală, în modul în care se mișcă crabi. Aceasta este o activitate deosebit de distractivă de a face cu copiii de la plajă.
  • Gestionați cu ușurință crabi, în special crabii mici. Ei au cochilii grele, dar sunt încă delicate pentru manipularea umană.
  • Imagine intitulată prinde un pas de crab 22
    5. Puneți crabul înapoi. Nu luați crabi acasă ca animale de companie. Majoritatea locurilor au legi și reguli împotriva eliminării faunei sălbatice, care sunt atât de importante pentru menținerea unui ecosistem înfloritor. Crabii pe care îi găsești pe țărm nu merită să mănânci.
  • Ar trebui să lăsați mai ales un crab singur dacă vedeți că are ouă atașate. Acestea sunt femelele care așteaptă ouăle lor să tragă și nu ar trebui să fie deranjate.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că pentru trotlining, cu atât linia mai lungă, cu atât este mai greu greutatea trebuie să fie.
  • Începeți să se prăbușească la mare sau la un nivel ridicat, când apa se mișcă cel mai puțin.Mai mult crab sunt susceptibile de a se mișca și de a mânca când nu trebuie să lupte cu valul.
  • Avertizări

    Niciodată nu dăunează în mod intenționat crabi și le întoarce mereu în locul pe care le-ai găsit după un timp, dacă nu intenționezi să le gătești și să le mănânci. Doar gătiți și mâncați crabi care sunt comestibile și că sunteți licențiat să luați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar