Cum să hrăniți hamsterii pitici

Hamsterii pitici sunt animale drăguțe și foarte mici care măsoară doar aproximativ două până la patru centimetri în lungime. Ele sunt o întreținere relativ scăzută, ceea ce le face grozav să păstreze animalele de companie. Ele sunt mici bile de energie și au un metabolism foarte rapid, deci este important ca ei să mănânce o dietă bine echilibrată care îi păstrează fericită, sănătoasă și activă.

Pași

Partea 1 din 2:
Învățați ce să vă hrăniți hamsterul pitic
  1. Imagine intitulată hrană hamsteri pitic Pasul 1
1. Hrani hamster hamster hamster comercial hamster. Hamsterii pitici au o dietă similară cu alte soiuri de hamster. Un suport al dietei hamsterului dvs. Dwarf ar trebui să fie alimente comerciale de hamster, pe care le puteți achiziționa la magazinul dvs. local de animale de companie. Mâncarea comercială de hamster vine în formă peletată și constă în mod obișnuit din semințe, pelete, boabe și biți de porumb cracked.
  • Mâncarea comercială de hamster are o valoare nutrițională ridicată, dar nu ar trebui să fie singurul tip de alimente pe care le hrăniți hamsterul dvs. pitic.
  • Formularea peletelor vă permite hamsterii dvs. pitic să-și lumineze mâncarea, ceea ce poate fi bun pentru igiena sa dentară.
  • Alegeți o alimentație comercială care are aproximativ 15-20% proteină.
  • Dacă aveți timp, puteți alsoma mâncarea proprie de hamster.
  • Imagine intitulată hrană hamsteri pitic Pasul 2
    2. Dați fructele și legumele proaspete de hamster. Fructele și legumele adaugă o nutriție suplimentară, precum și varietate la dieta hamsterului tău. Asigurați-vă că spălați bine fructele și legumele cu apă proaspătă pentru a îndepărta orice pesticide sau alte substanțe chimice. Exemple de produse pe care le puteți hrăni hamsterul Dwarf sunt sparanghel, broccoli, banane și afine.
  • Includeți treptat fructe și legume în dieta hamsterului dvs. pitic pentru a reduce probabilitatea de a dezvolta diaree. Începeți prin hrănirea unei mici bucăți de produse pe săptămână, apoi se deplasează încet până la hrănirea unei piese mici o dată pe zi. Dacă el dezvoltă diaree, nu mai hrăniți să producă și să permită diareei să se rezolve înainte de a încerca din nou.
  • Ierburile, cum ar fi Basil și Coriander, sunt, de asemenea, bune pentru a vă hrăni hamsterul pitic.
  • Imagine intitulată hrană hamsteri pitic Pasul 3
    3. Includeți o sursă bună de proteine ​​în dieta hamsterului dvs. pitic. Proteina este un nutrient important pentru hamsterul dvs. pitic. Din fericire, există mai multe surse de proteine ​​mari din care puteți alege. De exemplu, semințele brute și nesalterate, cum ar fi floarea soarelui, in și susanul, sunt bogate în proteine. Lintele sunt o altă sursă de proteine ​​bune.
  • Dacă nu sunteți prea squeamish, îl puteți hrăni, de asemenea, insecte (lăcuste, vierme, cricketuri), care sunt bogate în proteine. Luați în considerare achiziționarea de la magazinul local de animale de companie, deoarece cele pe care le capturați în afara pot avea microorganisme care ar putea face hamsterul dvs. pitic bolnav.
  • Cantități mici de lactate (iaurt simplu, cabana) și carne (Turcia, pui) sunt, de asemenea, surse bune de proteine.
  • Imagine intitulată hrană hamsteri pitic Pasul 4
    4. Adăugați fibre la dieta hamsterului dvs. pitic. Sursele naturale de fibre, cum ar fi Hay Timothy și Hay Alfalfa, sunt surse bune de fibre. Hamsterul tău pitic nu poate fi un fan al fânului, dar îi poți da o sumă mică pentru a vedea dacă o va place.
  • Imagine intitulată Hrană hamsteri pitic Pasul 5
    5. Hrăniți hamsterul dwarf greu tratează o dată pe săptămână. Hard Trates Ajutați-vă hamsterul pitic să-și păstreze incisivii depuși, ceea ce este bun pentru igiena sa dentară generală. Îi poți lăsa pe el pe biscuiți de câini mici, hamster comercial tratează sau o mică ramură luată dintr-un copac purtător de fructe.
  • Hamsterul dvs. pitic poate avea și tratamente moi. Exemple de tratate moale includ pâine integrală de grâu și ouă amestecate.
  • Imagine intitulată hrană hamsteri pitic Pasul 6
    6. Furnizați hamsterul dvs. pitic cu apă proaspătă. Apa este la fel de importantă pentru dieta hamsterului dvs. pitic ca mâncare. Cumpărați o sticlă de apă cu dimensiuni de hamster cu o stem și cu bile de la magazinul local de animale de companie. Mingea reglementează cât de multă apă iese de fiecare dată când hamsterul ia o băutură.
  • Nu dați hamsterul dvs. un castron de apă sau un fel de mâncare. Deși ar putea părea ca un lucru bun de făcut, un castron de apă sau un fel de mâncare va duce la o mizerie apoasă în cușca de hamster. Măsinile apoase pot duce la creșterea mucegaiului care ar putea să vă facă hamsterul bolnav.
  • Umpleți complet sticla de apă pentru a crea un vid în interiorul sticlei. Acest lucru va împiedica scurgerea apei atunci când reîncărcați-o.
  • Poziționați flaconul în cușcă, astfel încât să nu fie lumină directă a soarelui. Lumina directă a soarelui poate provoca formarea algelor în interiorul sticlei. Acest lucru nu va face hamsterul tău dwarf bolnav, dar va însemna că va trebui să curățați mai des sticla de apă.
  • Sticla de apă poate fi asigurată în interiorul cuștii cu două clipuri mici pe care le puteți găsi la magazinul dvs. local de animale, în cazul în care clipurile nu au venit deja cu sticla.
  • Imagine intitulată hrană hamsteri pitic Pasul 7
    7. Aflați ce alimente nu trebuie să vă hrăniți hamsterul pitic. Deși există o mulțime de alimente umane pe care le puteți hrăni hamsterul, există alte alimente care le pot face rău și ar trebui să fie ținute din dieta sa. De exemplu, există anumite fructe și legume pe care nu trebuie să le hrăniți hamsterul pitic, inclusiv frunzele de roșii, cartofi brute și ceapă. Fructele citrice (portocale, lămâi) ar trebui evitate, de asemenea, deoarece sunt prea acide pentru el.
  • Conținutul de apă al unui pepene verde este prea mare pentru el.
  • Migdalele conțin acid cianic, care poate face hamsterul dvs. pitic foarte bolnav.
  • Semințele de fructe pot fi dăunătoare pentru hamsterul dvs. pitic. Dacă doriți să vă alimentați fructele de hamster pitic care au semințe (mere, piersici, prune), asigurați-vă că scoateți mai întâi semințele.
  • Ciocolata conține o substanță numită teobromină care poate afecta negativ sistemul circulator al hamsterului tău pitic.
  • Partea 2 din 2:
    Hrăniți hamsterul pitic
    1. Imagine intitulată hrană hamsteri pitic Pasul 8
    1. Selectați castronul alimentar adecvat pentru hamsterul dvs. pitic. Bowl-ul de alimente ideal pentru hamsterul dvs. pitic este mic și ceramic. Dacă achiziționați un castron mare, va fi mai probabil să-l depășiți. De asemenea, bolurile mari iau o mulțime de spațiu cuștii. Bolurile ceramice sunt rezistente la mestectate, ceea ce reprezintă un beneficiu față de bolurile de plastic. Zgârieturile din cauza mestecării pot duce la creșterea bacteriană, astfel încât un castron ceramic va reduce probabilitatea ca bacteriile să crească sau pe castron.
    • Bolurile ceramice sunt, de asemenea, foarte robuste, ceea ce le face dificil de răsturnat, spre deosebire de bolurile de alimente din plastic.
    • Așezați vasul de alimente cât mai departe posibil de la baia desemnată de hamster."Hamsterii aleg un loc în cușcă pentru a face toată afacerea lor. Odată ce ați dat seama unde este acel loc, asigurați-vă că ați pus vasul de alimente pe partea opusă a cuștii.
    • Curățați vasul alimentar o dată pe săptămână când vă curățați cuscarea hamsterului piticului.
  • Imagine intitulată hrană hamsteri pitic Pasul 9
    2. Hrăniți hamsterul dvs. pitic în același timp în fiecare zi. Există o dezbatere cu privire la faptul dacă hamsterii ar trebui să fie hrăniți în dimineața seara. Un beneficiu pentru hrănirea lor seara este că ei vor fi deja treji, deoarece sunt animale nocturne. Pe de altă parte, hrănirea lor dimineața înseamnă că alimentele vor fi acolo când se trezesc sporadic pe tot parcursul zilei.
  • Indiferent de timpul în care alegeți să vă hrăniți hamsterul pitic, rămâneți în concordanță cu hrănirea cu el în același timp.
  • Amintiți-vă că hamsterii pitici au un metabolism foarte ridicat, astfel că vor avea nevoie de acces la alimente în orice moment.
  • Imagine intitulată hrană hamsteri pitic Pasul 10
    3. Observați obiceiurile alimentare ale hamsterului tău pitic. Dieta hamsterului dvs. Dwarf ar trebui să conțină o varietate de alimente, astfel încât să primească toate substanțele nutritive care are nevoie în sumele corecte. Cu toate acestea, hamsterul tău pitic nu poate ca tot ce îl hrănești. Dacă observați că nu mănâncă în mod constant o anumită mâncare, opriți-o pentru altceva.
  • De exemplu, dacă observați că nu-i place un fel de fructe (e.G., Apple), înlocuiți-l cu un alt fruct (e.G., banană). Păstrarea unei varietăți de alimente vă va permite să opriți cu ușurință o mâncare pentru altul.
  • Întrerupeți hrănirea de mâncare care îl face rău (e.G., diaree cauza consumului de pepene verde).
  • Imagine intitulată hrănire hamsteri pitic Pasul 11
    4. Nu ați depășit hamsterul pitic. El va avea nevoie doar de o lingură de mâncare hamster în fiecare zi, plus tratamentul ocazional și alimentele proaspete. În timp ce o lingură de alimente ar putea arăta ca o mulțime în comparație cu aceste creaturi mici, hamsterii pitici au de fapt metabolisme foarte rapide și pot mânca aceeași cantitate ca și verișorii lor mai mari.
  • Nu fi tentat să umpleți vasul său goale. Hamsterii au pungi de obraz în care își vor face mâncarea pentru a salva mai târziu. Ei au, de asemenea, o tendință de a-și păstra mâncarea sub așternutul de cușcă. Faptul că bolul hamster al hamsterului tău este gol nu înseamnă neapărat că el a mâncat toată mâncarea lui.
  • Imagine intitulată hrană hamsteri pitic Pasul 12
    5. Îndepărtați orice alimente neobișnuite. Acest lucru este deosebit de important pentru fructe și legume, deoarece acestea pot deveni rapid răsfățate și mucegăite. Hrăniți numai cantitatea de fructe pe care hamsterul dvs. dwarf o poate mânca într-o zi. Acest lucru poate face o încercare și eroare înainte de a determina ce este această sumă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu luați hamsterii de la coadă, deoarece le va răni.
  • Staliile de broccoli sunt un tratament sănătos și nutritiv pentru hamsterii pitici.
  • Dacă hamsterul dvs. pitic are probleme cu sticla de apă, vidul poate fi prea puternic. Dacă este cazul, turnați o parte din apă pentru a diminua puterea vidului. Nu lăsați prea multă apă, deși - acest lucru ar putea cauza scurgeri de apă.
  • Avertizări

    Dacă incisivii hamsterului dvs. pitic nu sunt ținute depuse prin GNAWING, ele pot deveni prea lungi. Incisivii care sunt prea lungi pot face dificil ca hamsterul dvs. pitic să mănânce și ar putea chiar să perceapă acoperișul gurii.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar