Cum să ai grijă de crabi

Crabi de hermit (afectuos numite hermi) sunt mari animale de companie de a avea. Este posibil ca ei să nu fie la fel de drăguți sau cuddly ca un cățeluș, dar sunt distractiv să se joace și vor învăța copii sensul de îngrijire pentru o altă creatură vie. Urmați acești pași pentru a configura habitat de crab (un crabitat) și îngrijirea pentru Hermie.

Pași

Metoda 1 din 2:
Configurarea "Crabitat"
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru crabi Hermit Pasul 1
1. Asigurați-vă că obțineți dimensiunea potrivită a rezervorului. Un rezervor de zece sau douăzeci de galoane este bun pentru două până la patru hematuri mici.Un rezervor de douăzeci și patruzeci de galoane este bun pentru o duzină mică sau de trei până la patru hermite mari. Hermitorii de crabi sunt animale sociale și ar trebui să aibă cel puțin două crabi cu ei.Casa potrivită pentru crabii dvs. ar trebui să fie una care deține umiditate, dar încă mai permite în aerul proaspăt. Un rezervor de pește sau un acvariu reptile, de obicei, face frumos. Puteți chiar să clătiți acel rezervor vechi de scurgere de la mansardă și îl folosiți! Terorii acrilici tind să funcționeze mai bine, deoarece dețin umiditatea și căldura mai eficientă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru crabi Hermit Pasul 2
    2. Asigurați-vă că casa lui Hermit este umiditatea potrivită. Ar trebui să cumpărați un higrometru (ecartament de umiditate). Acestea vă vor ajuta să monitorizați și să mențineți o umiditate relativă de 75-85%. Crabii de pustie respiră prin branhii (întăriți) și nu pot respira în mod corespunzător decât dacă aerul este suficient de umed. Gama ideală este de cel puțin 75% umiditate relativă. Umiditatea mai mică de 70% va provoca sufocarea, care ucide încet peste câteva săptămâni sau luni și este extrem de dureroasă.
  • O modalitate excelentă de a crește umiditatea rezervorului dvs. este în mod natural de a adăuga mușchi natural în rezervor. Crește umiditatea, iar crabiul de pustnicie mănâncă-o. Căutați mușchiul ca mușchiul de reptil de la Fluker la magazinul dvs. local de animale de companie. Bureții funcționează, de asemenea, bine și pot fi găsite și la un magazin de animale de companie. Dar bureții se murdăresc ușor și trebuie să fie schimbate la fiecare două până la trei săptămâni.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru crabi Hermit Pasul 3
    3. Asigurați-vă că rezervorul dvs. este temperatura potrivită. Crabi de hermit sunt animale tropicale și fac cel mai bine la temperaturi calde. 75-85 ° F este intervalul adecvat de temperatură. Deteriorarea căldurii sunt ireversibile, iar temperaturile sunt prea scăzute încetinesc metabolismul crabului. Un încălzitor sub-rezervor conceput pentru crabi de pustnic, montat pe partea din spate a rezervorului este o modalitate bună de a vă menține rezervorul umed. Un mediu necorespunzător poate determina crabul dvs. să devină letargic și inactiv, să-și piardă membrele și ar putea provoca moartea. Cumpărați un termometru pentru a păstra un ochi asupra temperaturii rezervorului.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru crabiul Hermit Pasul 4
    4. Obțineți substrat. Substratul este stratul de material pe care îl plasați pe podeaua rezervorului. Nisipul de aroga de zahăr este singurul nisip pe care ar trebui să-l utilizați, deoarece alte grade ar putea tăia crabul, iar nisipul poate avea umpluturi dăunătoare. Utilizați apă sărată dechlorinată pentru a umezi nisipul la a "castel de nisip" consistența. De asemenea, puteți utiliza fibre de nucă de cocos comprimate (vândute ca lenjerie de pat ecologică sau junglă). Extindeți fibra de cocos în aceeași apă sărată pe care ați oferi crabii pentru a preveni mucegaiul / mucegaiul. Substraturile pe care crabiul nu le pot sapa, cum ar fi pietriș de acvariu (nu pot fi deținute) sau nisip de calciu (aglomerări și pot avea un miros fault) nu sunt acceptabile ca un substrat. Substratul dvs. ar trebui să fie de cel puțin 3-5 ori mai mare decât înălțimea crabului tău cel mai mare și ar trebui să fie un material pe care crabii le pot sapa cu ușurință și să construiască peșteri pentru a ameliora stresul, ascunde și stol.
  • Multe crabi le place, de asemenea, să îngropa și chiar să se amestece în mușchi umedi, cum ar fi mușchiul reptil al lui Fluker (nu Decorative sau spaniole Moss!)
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru crabi Hermit Pasul 5
    5. Păstrați substratul curat. Substratul murdar poate duce la mucegai care poate fi dăunător pentru crabii de pustnicie. Schimbați-l la fiecare 6 luni. Cu toate acestea, în fiecare lună ar trebui să faceți o scurtă verificare pentru a vedea dacă există o creștere a mucegaiului sau o infestări de furnici sau acri. Dacă vedeți oricare dintre aceste lucruri, schimbați imediat substratul. Este o idee bună "Spot curat" Orice bălegar și alimente pe care le-au târât crabii de la castronul alimentar sau îngropați. Ar trebui să curățați numai substratul atunci când crabul dvs. de pustnic nu se înmulțește (un crab care a îngroșat subteran și trece printr-un proces de vărsare și regrow este exoskeletul). Nu mișcați niciodată un crab topit.
  • Dacă doriți să mergeți în plus, puteți să vă sterilizați substratul de nisip. Nisipul poate fi sterilizat în cuptor. Puneți nisipul într-o tigaie mare de prăjire (una utilizată numai în acest scop!) și puneți-o în cuptor. Setați temperatura la 250 de grade (F), (120 grade Celsius) și lăsați-o să fie de aproximativ 2 ore.
  • O dată la fiecare două până la trei săptămâni, fierbeți toate cochilii și mâncărurile din rezervorul dvs. într-o tigaie de apă sărată dechlorată. Făcând acest lucru va asigura că mucegaiul și bacteriile nu vor crește și nu vor afecta crabul. Permiteți bolurilor și copiilor să se răcească înainte de a le plasa înapoi în "Crabitat".
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru crabi Hermit Pasul 6
    6. Obțineți jucării de alpinism. Hermitorii de crabi iubesc să urce! De fapt, în sălbăticie, vor urca pietre mari expuse de mare de mare pentru a căuta alimente. Bustenii sau cioburile Choya sunt minunate pentru acest lucru. Choya nu este toxică și are găuri în el pentru a le apuca. Puteți să-l înclinați într-un colț al rezervorului dvs., pur și simplu nu puneți-l prea înalt sau crabii dvs. se vor urca. Plasele Lego și de cânepă funcționează și bine. Crabii de pustie sunt uneori numiți "crabii de copaci" pentru că vor urca copaci să mănânce insecte și vegetație. Nu, totuși, cumpărați jucării vopsite, deoarece vopseaua ar putea fi dăunătoare pentru craburi dacă este ingerată.
  • Jucării naturale: roci naturale și scoici pe care le ridici la plajă sunt lucruri minunate pentru a împrăștia în jurul valorii de "Crabitat." Scoici de scoici fac chiar feluri de mâncare mari. Doar asigurați-vă că le fierbeți în apă clocotită, astfel încât acestea să devină sterilizate înainte de a le pune în rezervor.
  • Jucării din plastic: Plantele din plastic făcute pentru reptile sunt excelente pentru crabi pentru a urca și a se ascunde, doar amintiți-vă să folosiți capacul rezervorului dvs., astfel încât crabii să nu poată urca.Asigurați-vă că nu mănâncă plasticul și nu-l îndepărtează imediat dacă sunt!
  • Nu folosiți niciodată reptile "Jurnal de busteni de pin", deoarece pinul este iritant la crabi și poate fi toxic.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru crabi Hermit Pasul 7
    7. Oferiți crabi-ului cu un loc ascuns. Crabi de crăciun, ca majoritatea animalelor, doresc un loc să se simtă în siguranță și să se ascundă când se simt amenințați. Puteți folosi o jumătate de cochilie de nucă de cocos pe care o vând la magazinele de animale de companie pentru crabi mici sau folosiți vase sparte, cochilii mari etc. Doar asigurați-vă că crabul nu se va bloca și, de preferință, este capabil să scape dacă o face.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru crabi Hermit Pasul 8
    8. Adăugați câteva plante vii în rezervorul dvs. Plantele vii pot fi o mare adăugare la orice rezervor. În special, plantele precum bambusul (asigurați-vă că este un bambus real și nu Dracaena Sanderiana, care este vândută ca "Lucky Bamboo"), Venus Fly Traps Bromeliads (plante de aer) și plante de păianjen sunt printre plantele sigure. Fiți avertizați - crabii de pustici pot gusta pe ele, deci nu există nici o garanție că plantele vor avea timp să crească.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru crabiul Hermit Pasul 9
    9. Furnizați hematică cu apă.Toate speciile de crab de pustnic trebuie să aibă acces la apa dulce și apă sărată. Va trebui să oferiți două feluri de mâncare pentru crabi. Crabii de hermit trebuie să echilibreze salinitatea apei în cochilii - vasele ar trebui să fie suficient de profunde încât crabul dvs. poate obține apă în cochilie (c. Perlatus, A.K.A. Crabi de pustie de căpșuni, trebuie să se poată să se supună), dar asigurați-vă că sunt capabili să iasă. O modalitate bună de a face acest lucru este de a le oferi o zonă de apă înclinată, în cazul în care o parte este superficială și ușor de a urca din, în timp ce celălalt este adânc și se pot supune în apă. Line zona cu roci sau ceva pe care le pot prinde. Plasticul este prea alunecos și vor avea probleme cu urcarea pantei.
  • Dacă aveți crabi mari și mici, puteți pune mici roci sau un mic burete natural în mâncărurile de apă, astfel încât să fie destul de adânc încât crabi mari pot lăsa apă în cochilie, dar crabii mici nu vor fi prinși în vasul de apă și se îneacă.
  • Puteți cumpăra sare de acvariu pentru pește marin (nu pește de apă dulce) de la cele mai multe magazine de animale de companie și un pic merge mult. Nu folosiți niciodată sare destinată consumului uman, deoarece agenții anti-patizați pot fi dăunători. Majoritatea sărurilor de marcă de crab sunt, de asemenea, săruri de masă. Pre-amestecat "pustnicul de crab apă" nu are salinitatea corectă. Utilizați un brand ca Oceanul Instant, Oceanic, etc.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru crabi Hermit Pasul 10
    10. Asigurați-vă că apa este decorată. Clorul, chloraminele și metalele grele din cele mai multe apă de la robinet pot ucide crabii de pustnic, determinând branhii la blister (provocând eventuala sufocare). Îmbătrânirea apei va îndepărta clorul, dar nu și cloraminele, așa că dechlorinatorul este o necesitate dacă utilizați apă de la robinet. Zoomed apa condiționată este o marcă bună de utilizat.
  • Dacă nu doriți să decolorați apa de la robinet, puteți utiliza apa de primăvară. Cu toate acestea, asigurați-vă că nimic nu a fost adăugat la apă. De exemplu, apa Dasani conține sulfat de magneziu "pentru gust", și asta e rău pentru crabi.
  • Metoda 2 din 2:
    Îngrijirea crabei tale
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru crabi Hermit Pasul 11
    1. Știți că există diferite tipuri de crabi de hermit pe care le puteți cumpăra. Există șase tipuri de crabi Hermit disponibile pentru vânzare în Statele Unite. Toate sunt în genul Coenobita.
    • Cel mai frecvent tip de acolo este Caraibe (Coenobita Clypeatus, care este, de asemenea, numit "Pp" Pentru pincherul purpuriu datorită, ați ghicit-o, Pincherul său purpuriu mare. Pinchers violet sălbatic se găsesc în Insulele Caraibe. Cel mai probabil, când vedeți un crab de pustnic într-un magazin, veți vedea unul dintre acești tipi. Pincherul purpuriu este cel mai bun pentru a începe, deoarece ceilalți sunt mai delicați și necesită o îngrijire mult mai detaliată și mai intensă. Celelalte tipuri sunt Rugosus "Covor" sau "Ruggy" (Rugosus), căpșuni (Perlatus), Ecuadorian sau "E" (compresus), cavipe sau "Cav" (Cavipes), Komurasaki "Viola" (Violascens), indoneziană sau "Indo" (Brevimanus).
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru crabi Hermit Pasul 12
    2. Manipulați-vă hermicurile cu grijă. Fiți răbdători cu ei atunci când primiți mai întâi hematorii - ei vor lua puțin timp să se adapteze la noua lor casă. Când îți iei crabiul de pustnic, lăsați-i în cușcă pentru câteva zile. Când vedeți că nu bănuiesc în cochilie când treceți până atunci așteptați o altă zi și încercați să vă țineți crabul de pustnic. Lăsați-vă că crabul de la Hermit vă explorează mâna și vă obișnuiți cu dvs.
  • Odată ce le-ai luat acasă, ei trec printr-o "De-stresing" perioadă care poate dura doar câteva zile și atâta timp cât două luni. În acest timp, schimbați în mod regulat mâncarea și apa și nu le deranjați. Uneori, chiar și cu cele mai bune eforturi ale celui mai experimentat crabber, crabul Hermit pot să cedeze să posteze stresul de cumpărare (P.P.S.) și mor.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru crabi Hermit Pasul 13
    3. Știți că crabii merg prin plimbări și au nevoie de cochilii extra. În cazul în care crabul se scurge sub substrat timp de câteva săptămâni, nu vă faceți griji. Atâta timp cât nu se stinge ca peștii morți, e în regulă. Vă rugăm să nu vă deranjați crabul în acest timp. El va trebui să fie singur și dacă este deranjat, stresul l-ar putea ucide. Din când în când, un exoscheleton al crabului devine puțin strâns, și ca un șarpe își vărsa pielea, un crab își va vărsa exoscheletul și va crește puțin. Nu luați exoskeletul departe de crab! El va trebui să o mănânce pentru a-și întări noul Exoskeleton.
  • Dacă aveți un crab bolnav, nu vă panică. Păstrați un rezervor de izolare într-un dulap cu suficient substrat pentru a săpa sub alimente complet și ample și apă. Dacă un crab acționează bolnav, el poate fi pe punctul de a stola. Acest rezervor trebuie, de asemenea, să fie păstrat cu umiditate și o temperatură adecvată așa cum a fost menționat anterior.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru crabi Hermit Pasul 14
    4. Oferiți cochilii pentru Hermie. Când cresc crabi de pustnic, au nevoie de cochilii mai mari. Este important să păstrați o mulțime de cochilii de crab extra, similare cu dimensiunile crabiului dvs. în rezervor în orice moment. O dată pe lună, rotiți câteva cochilii neperturbate cu diferite stiluri de cochilii.
  • Purple Pincher Hermit Crabi preferă cochilii cu deschideri rotunde, circulare.Ei vor alege deschiderile circulare peste deschiderile ovale. Crabii de pustici Ecuadorian vor prefera o deschidere ovală, deoarece au abdomenul mai mare.
  • Nu cumpărați niciodată cochilii vopsite! Deși companiile pot pretinde că vopseaua este în siguranță, vopseaua poate cipul și dacă crabii o mănâncă, poate fi toxică. Majoritatea craburilor de pustie, când sunt prezentate cu o alegere, vor alege a "natural" coajă peste una pictată, chiar dacă nu este dimensiunea potrivită. Consultați avertismentele pentru informații despre ce fel de cochilii pentru a evita.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru crabi Hermit Pasul 15
    5. Oferă o dietă constantă și variată. Crabii de hermitori sunt scufundări prin natură și vor mânca aproape orice. Feriți-vă de alimente comerciale, deoarece are mulți conservanți, cum ar fi sulfatul de cupru, care vă poate face rău pustnicului. Nu-i hrăniți nimic picant, fierbinte sau cu conservanți în ea.
  • Crabii de pustnic iubesc părțile de argint și creveții care sunt proaspete, Krill uscat, viermi de sânge etc., și alte fructe de mare. În mod normal, puteți cumpăra aceste alimente de pește la magazinul dvs. local alimentar.
  • Dacă gătiți, lăsați deoparte o bucată de friptură sau de pui, non-marinată pentru a grăbi ușor pentru crabi. De asemenea, mănâncă carne crudă.
  • Dacă aveți mai mult de douăzeci de crabi, încercați să obțineți un cap de pește de pe o piață locală de pește. Ele sunt de obicei fericite să le dea departe. Puteți pune toate crabii într-un rezervor mare sau într-un recipient mare de depozitare din Rubbermaid curat, (limpede, fără capac, sau capac cu găuri foarte mari tăiate în capul de pește și un castron de apă și le lăsați acolo să mănânce câteva ore. În cea mai mare parte, nu veți dori să faceți acest lucru foarte des, deoarece duhoarea este destul de rea, dar crabii dvs. vă vor iubi pentru asta!
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru crabiul Hermit Pasul 16
    6. Știți ce fel de fructe și legume ca hematie. În afară de mâncarea cărnii, crabi de pustnic, de asemenea, iubesc diferite fructe și legume, printre alte resturi (sunt demersuri după toate.) Nu uitați să vă schimbați hrana aproape în fiecare zi sau în noapte. Crabii de pustnic iubesc să-și îngropă mâncarea nesigură și acest lucru poate cauza turnarea și este dezordonată.
  • Crabii de pustnic iubesc fructele proaspete ca ananas, măr, pere, struguri, cantaloupe, pepene verde, mango, papaya, căpșuni, banane, etc. Spălați-vă fructul cu atenție înainte de ao tăia, pentru a evita pesticidele.
  • Crabii vor merge nebun pentru șuvoi de cocos.
  • Crabii de hermit vor mânca, de asemenea, unt natural de arahide pe toast de grâu integral, ouă fierte tare, cochilii de ouă (fierte), popcorn (simplu, nesealizat și dezbrăcat).
  • Evitați orice din speciile de plante alium (ceapă, usturoi etc.).
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru crabi Hermit Pasul 17
    7. Joaca-te cu ei. Unii crabi de pustie iubesc atenția. Când sunt treji, iau cu grijă de crabita lor. Ce le place lor sa faca? A urca! Lăsați-i să urce pe toată cămașa dvs. în timp ce vă uitați la televizor sau să le exercitați în timp ce umblă pe ambele mâini (ca o banda de alergare). Este important ca ei să nu cadă niciodată și nu sunt prea mult timp pentru că au nevoie de umiditate. Falling de la o înălțime de 3 picioare (0.9 m). poate fi fatal pentru ei, iar teama de a cădea este numărul unu motiv pentru crabii. Păstrați-le într-o poziție în care nu vor cădea și probabil că nu vor fi prins.
  • Amintiți-vă că au nevoie de umiditate. Umiditatea tipică a casei este de numai 40% și chiar mai puțin cu AC și Heat. Când branhii de crab sunt expuși la umiditate scăzută, se simte asemănător cu modul în care ne simțim când ne menținem respirația prea lungă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru crabi Hermit Pasul 18
    8. Fiți conștienți de faptul că crabii de pustnic pot să-i prindă. În timp ce în general se prăbușesc numai atunci când se tem sau se simt cornened, ei pot prinde din nici un motiv, așa că fi pregătit. Răsturnarea sau rularea apei pe crabi pentru a le face să-și elibereze înțelegerea, poate să le rănească și va duce probabil la menținerea pe mai mult și mai strânsă. Vă rugăm să fiți foarte atenți atunci când le manipulați. Puteți evita să fiți prăbușiți ținând mâna plat și strânsă, astfel încât crabul pustnicului să nu aibă (cât de mult) pielea de a prinde.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu hrăniți crabi de pustnic înainte de o călătorie lungă într-o mașină. Ei pot obține mișcări bolnave, ceea ce le poate determina să moară.
  • Când crabul tău te împiedică, nu este pentru că el înseamnă, ci pentru că este fie speriat de căderea de la mâna ta sau de foame. Pune-l înapoi și așteaptă o vreme să-l ia înapoi. Nu vă disciplinați crabi când vă fixează. Ei fac doar ceea ce instinctele lor le spun sa faca si nu vor intelega.
  • Dacă sunteți speriat sau îngrijorat de faptul că ați putea fi ciupit de crab, încercați să puneți mănuși sau șosete pe mâini.
  • Umpleți rezervorul cu jumătate de apă și jumătate de nisip. Utilizați apă sărată ne-clorurată.
  • Adoptați sau cumpărați crabi care sunt plini de viață, nu letargic. Crabii letargici pot fi bolnavi. Cu toate acestea, unele crabi pot fi doar stresate sau în mod natural timide, nu sunt bolnave.
  • Încercați să nu faceți niciun zgomote sau sunete puternice în timp ce le manipulați. Le poate sublinia.
  • Un miros de pește mort ar putea indica un crab mort. Alte cauze ale unui miros ar putea fi dacă le-ați hrănit recent fructe de mare.
  • Crabii doresc să îngroape alimentele, să schimbați substratul o dată pe lună (dacă nu vedeți o sapă de crab sub nisip).
  • Crabii de pustie nu pot rasa fara echipament special. Ei trebuie să aibă un climat tropical și, cel mai important, oceanul pentru a se reproduce.Deci, dacă nu aveți un 100 de galon (378.5 l) rezervor se înființează în mod expres în acest scop, nu veți vedea niciodată o zoeea (hatchling).
  • Nu folosiți cochilii vopsite, cipul și apoi crabii mănâncă chips-urile de vopsea. Vopseaua este, de fapt, toxică pentru crabi. Ar trebui să utilizați doar cochilii naturale.
  • Uită-te într-un magazin de animale de companie pentru jucăriile de crab Hermit.
  • Puteți utiliza o sticlă de pulverizare pentru a vă ajuta să păstrați rezervorul umed.
  • Dacă crabul tău Hermit se ascunde departe de tine foarte mult, dă-i un spațiu. Dacă hermie îl îngheață în substrat, ei pot fi timizi sau moli.
  • Nu vă deranjează crabii în timp ce sunt îngropați. Ele sunt fie stresate, lovind sau doar având o pauză. Doar dacă mirosi un miros de pește, ar trebui să le sapi.
  • Majoritatea oamenilor cred că crabiul de hermit sunt animale de companie aruncate, dar ele pot trăi de-a lungul timp de 20 de ani dacă sunt îngrijite în mod corespunzător.
  • Țineți mâna peste sau pe o masă în timp ce țineți un crab de pustnic. Acest lucru este mai puțin înfricoșător pentru crab decât să-l țină peste o picătură de 4 picioare.
  • Dacă credeți că crabul dvs. este murdar, înmuiați-l în apă la temperatura camerei timp de 1 minut, apoi lăsați-l să se usuce timp de 5 minute.
  • Dacă vedeți că crabul dvs. începeți să fiți mai puțin activi sau ochii lor devin albi, ceea ce înseamnă că sunt în plâns. Puneți-le în același rezervor, dar puneți-le într-un loc bun și o încurcătură cu apă distilată. Așteptați una sau două zile și crabul ar trebui să fie bine. Nu suflați crabul sau atingeți-l. Noua sa piele este foarte sensibilă, așa că nu te încurca cu ei atât de mult până când își vor întoarce culoarea. Care durează aproximativ o lună.
  • Asigurați-vă că aveți nisip și nu pietriș. Dacă aveți pietriș, atunci crabii nu pot să se îngroape și ar putea muri cu ușurință.
  • Încercați să jucați cu ei în fiecare zi. Prea multă interacțiune umană determină stresul de crabii și este posibil ca crabi de pustnicie să moară de stres.
  • Dacă aveți două sau mai multe crabi de pustici într-un singur loc și unul este înmulțit, asigurați-vă că le separați. Ceilalți crabi de pustnic vor mânca crabul de pustnic care se mișcă.
  • Când vă manipulați mai întâi crabul de pustnic, țineți-l deasupra ceva moale sau foarte aproape de pământ. Dacă l-ai lăsat, atunci crabbiul tău ar trebui să fie ok. Este, de asemenea, bun să-l puneți înapoi în crabitația lui dacă îl aruncați astfel încât să se poată recupera.
  • Crabii de pustie sunt creaturi foarte sociale. În sălbăticie pot fi în grupuri de până la 100 sau mai multe!
  • Unii crabi ca alimentele făcute de om ca untul de arahide, testează astfel apele cu hrănirea lor.
  • Dați-vă apă lui Hermie printr-un burete, deoarece îi face să se simtă normal să poată prinde buretele în timp ce beau prin antenele lor.
  • Când primiți mai întâi un crab de pustnic, așteptați câteva zile pentru ca acesta să se obișnuiască cu împrejurimile sale, atunci va începe să iasă din cochilie.
  • Adăugați cel puțin trei jucării diferite de alpinism pentru pustnicul dvs., pe măsură ce îi place să urce!
  • Crabii de hermit iubesc să sapă, așa că trebuie să vă asigurați că pustnicul are suficient substrat pentru a se îngropa atunci când se mișcă.
  • Amintiți-vă să vă schimbați alimentele în fiecare zi sau în noapte.
  • Crabii de pustie au nevoie de îmbogățire. O modalitate de a face acest lucru este făcând un labirint. Labirintul dvs. poate începe să fie simplu, atunci puteți face complicat cu obstacole pentru a trece prin anumite zone.
  • Dacă utilizați nisip pentru crabita ta, uită-te în fibre de nucă de cocos. Nisipul ar putea să se prăbușească atunci când crabul tău.
  • Avertizări

    Nu utilizați săpun pentru a curăța crabiții sau jucăriile! Odată ce crabii și nisipul sunt îndepărtate, puteți folosi o pulverizare de oțet alb și clătiți bine. Jucării, cochilii (goale!), iar jurnalele Choya trebuie fierte în apă sărată (pentru a preveni mucegaiul) pentru curățare și stabilite pe prosoape să se usuce.
  • Dacă aveți exterminatorii vizitați casa dvs. în mod regulat, nu le-ați pulverizat în acea cameră. Puneți un prosop sub ușă pentru a menține fumul departe. Puneți-le într-un dulap pentru câteva zile, dacă este posibil. Ele nu sunt bug-uri, dar sunt destul de legate de faptul că pesticidele le vor face rău. și fii atent.
  • Dacă aveți în vedere decorarea cu lemn de pluș, "mobila" sau obiecte din lemn sau plante vii, asigurați-vă că vă faceți temele. Multe tipuri de lemn și plante sunt otrăvitoare pentru crabi de pustnic, cum ar fi bambus norocos și copaci verzi.
  • Nu aruncați crabul, pentru că ar putea duce la răniri sau la moarte.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un rezervor de sticlă sau un rezervor de plastic
    • Capac solid pentru rezervor (sticlă sau plexiglas sau plastic)
    • Două feluri de mâncare de apă
    • Apă de primăvară și apă sărată (nu "face" apă sărată cu sare de masă și apă de la robinet, care conține niveluri dăunătoare de clor (câteva picături de dechlorinator lichid funcționează bine).
    • Vasele de apă destul de mari pentru ca cel mai mare crab pentru a se supune, dar nu atât de adânc încât să vă înece crabii mai mici (cochilii de scoici deschise funcționează bine pentru crabi mici)
    • O cale ascunsă (jumătate de nucă de cocos cu o ușă tăiată sau o oală de flori îngropată pe partea ei oferă un loc bun pentru o singură dată) și pentru o ascunzătoare pe care le puteți aduce un pod și vor rămâne sub ea
    • Shell-uri suplimentare, cel puțin una puțin mai mică decât cochilia curentă a crabului, una de aproximativ aceeași dimensiune și una puțin mai mare decât dimensiunea lor curentă, dar întotdeauna asigurați-vă că aveți extras. Nu folosiți cochilii vopsite, deoarece vopseaua va cipa. Dacă crabul tău mănâncă vopseaua, se poate îmbolnăvi și / sau moare.
    • Substrat, la consistența Sandcastle (cel puțin 2 centimetri în profunzime)
    • Oțet alb (pentru curățare) (opțional)
    • Alimente proaspete sau ecologice (alimentele ambalate pot avea conservanți nocivi în ele)
    • Ceva de a urca pe (cum ar fi lemnul Choya sau un pod mic)
    • Un scooper SCOOPER (o lingură de plastic va funcționa)
    • Jucării (puteți obține jucăriile bune la Walmart și Petsmart prea)
    • Mănuși (doar în cazul în care se strângeau! Trebuie să fii foarte atent cu ghearele lor)
    • Un termometru și un higrometru (pentru verificarea nivelului de umiditate)
    • Un încălzitor rezervor de reptile (dacă locuiți într-o casă care este de obicei mai rece decât 75 de grade)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar