Cum să creați un habitate de crab de pustnic

Crabii de pustici sunt crustacee unice care pot trăi foarte mult vieți în habitatul drept. Dacă vă gândiți să cumpărați unii - indiferent dacă sunt crabi de teren sau crabi de apă sărată - trebuie să le oferiți un rezervor bine întreținut și alimentele și apa potrivită. Odată ce începeți să dezvoltați un habitat, să o ajustați pe baza faptului că crabii dvs. sunt o specie de pământ sau de apă sărată. După aceasta, sunt foarte ușor de îngrijit!

Pași

Metoda 1 din 3:
Dezvoltarea unui habitat de crab de pustnic
  1. Imagine intitulată Creați un Habitat Hermit Crab Pasul 1
1. Alegeți un rezervor cu 15 galoane (57 L) de spațiu pe 2 crabi. Aceasta este cantitatea minimă de spațiu pe care ar trebui să-i dați crabii. Asigurați-vă întotdeauna că rezervorul dvs. are un capac pentru a împiedica scăparea crabii și pentru a se asigura că aceasta deține umiditate. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați un capac de plasă acoperit cu plexiglas sau un capac de ecran cu încuietori. De asemenea, puteți acoperi un capac de plasă cu folie de plastic sau stripare meteo. Crabii de pustie nu au nevoie de aer. În schimb, ei respiră prin branhii. Dacă umiditatea dvs. este mai mică de 75%, veți sufoca încet și dureros.
  • Nu folosiți niciodată rezervoare din plastic, deoarece nu dețin căldură sau umiditate bine.
  • Jumbo Hermit Crabs necesită aproximativ 5 galoane (19 L) de spațiu pe 1 crab.
  • Imagine intitulată Creați un Habitat Hermit Crab Pasul 2
    2. Plasați 6 până la 10 inci (15 până la 25 cm) de joc Sandmixed cu EcooEarth pe partea de jos. Regula de bază este de cel puțin jumătate din înălțimea rezervorului dvs. pentru a le oferi adâncimea corectă pentru tuneluri. Adâncimea corectă a substratului va ajuta la combaterea sau stresul cu crabii și, de asemenea, să vă mențină o umiditate adecvată în rezervor.Crabii dvs. trebuie să se îngroape în timpul moliției, care este procesul care le permite să crească. Achiziționați nisipul de joc de la un magazin de reparații la domiciliu. "pustnic crab" Nisipurile de la magazinele de animale de companie are deseori substanțe chimice dure, iar nisipul de joc este mai ieftin la magazinul de îmbunătățire a casei. Veți dori să amestecați jocul și ecooearth la o consistență similară cu un castel de nisip.
  • Pentru crabi de teren, așternutul de frunze și coaja fac un plus frumos la substratul dvs., dar nu sunt necesare atât timp cât rezervorul dvs. are o bază de nisip și eco-pământ.
  • Imagine intitulată Creați un Habitat Hermit Crab Pasul 3
    3. Oferiți crabii cu ascunderea locurilor și obiectelor pentru a urca pe. Dă-ți rezervorul cel puțin 3-5 mari cochilii de crab goale goale pentru fiecare 1 crab. Aceste cochilii oferă adăpost și locuințe pentru crabi în timp ce cresc și pot fi achiziționate de la magazinele de animale de companie. De asemenea, puteți adăuga un jurnal natural natural și netratat atât pentru alpinism, cât și pentru adăpost.
  • Schimbați cochilii inițiale pentru cele mai mari, deoarece crabii cresc mai mari.
  • Nu folosiți niciodată cochilii vopsite - sunt periculoase și pot fi toxice pentru crabi.
  • Achiziționați sucursale și viță de vie la magazinele de alimentare cu animale de companie sau magazinele de dolar pentru crabii să urce.
  • Evitați orice conifere și nu utilizați metalul în interiorul rezervorului.
  • Imagine intitulată Creați un Habitat de crab Hermit Pasul 4
    4. Instalați un încălzitor de rezervor (UTH) o parte din rezervorul dvs., niciodată sub substrat. Crabii de pustie au nevoie de o serie de temperaturi, deoarece sunt cu sânge rece. Se bazează pe posibilitatea de a se deplasa peste mediul lor pentru a-și ajusta temperatura corpului. Plasați un UTH sub o parte a încălzitorului dvs. (nu contează la care) pentru a crea un sfârșit mai cald și pentru a oferi o astfel de interval. După aceea, adăugați termometre-unul pentru capătul rece și unul pentru capătul mai cald.
  • Achiziționați UTHS de la magazinele de animale de companie sau furnizorii online.
  • Imagine intitulată Creați un Habitat Hermit Crab Pasul 5
    5. Păstrați temperatura rezervorului între 75 până la 82 ° F (24 până la 28 ° C) în timpul zilei. Setați temperatura rezervorului cu un controler de temperatură și monitorizați-l în mod regulat. Dacă nu puteți citi mai direct temperatura, utilizați un termometru LCD. O mică baie în temperatură pe timp de noapte este normală, atâta timp cât nu merge sub 72 ° F (22 ° C). Amintiți-vă că perioadele extinse de temperaturi răcoroase vă pot face crabi bolnavi și chiar să moară.
  • Păstrați un ochi pe temperatura zilnică. Temperatura la capătul răcitor al rezervorului trebuie să fie de aproximativ 70-72 ° F (21-22 ° C) și până la 82 ° F (27.8 ° C) la capătul cald.
  • Deși scafurile de temperatură de noapte sunt normale, temperatura rezervorului nu trebuie să rămână niciodată la 72 ° F (22 ° C) pentru perioade lungi de timp.
  • Imagine intitulată Creați un habitate de crab pustnic Pasul 6
    6. Expuneți crabiul de pustnic la un ciclu normal de 12 ore de lumină și întuneric. Plasați rezervorul într-o locație care expune crabi la un ciclu standard de lumină. De asemenea, puteți instala lumini aeriene dacă rezervorul dvs. nu are suficientă lumină. Asigurați-vă întotdeauna că becurile nu sunt acoperite de o barieră de plastic sau de sticlă și să le înlocuiască la fiecare 12 luni. Doar amintiți-vă că crabii au nevoie de un ciclu de întuneric și de lumină de 12 ore.
  • Nu setați rezervorul în lumina directă a soarelui. Un rezervor de sticlă va amplifica căldura soarelui și poate supraîncălzi foarte repede, ceea ce poate provoca daune termice și boală la crabi.
  • Dacă crabii dvs. primesc suficientă lumină în timpul zilei, puteți sări peste luminile rezervorului.
  • Instalați becurile UVB pentru a oferi atât lumina cât și căldura pentru crabi. Aceasta este o opțiune excelentă dacă aveți probleme la obținerea temperaturii rezervorului suficient de fierbinte. Dacă aveți nevoie să vă încălziți crabi noaptea, utilizați bulbi care nu eliberează razele UV.
  • Imagine intitulată Creați un Habitat Hermit Crab Pasul 7
    7. Hrăniți-vă crabiul de crăpături întunecate, carnea, fructele tocate și semințele. Crabii de hermitori sunt scovengers și necesită o dietă foarte diversă - nu pot trăi numai pe alimente comerciale. Oferiți porții zilnice de alge marine și alge, proteine ​​sub formă de carne, alimente bogate în calciu, turnare organice de vierme, surse de chitină cum ar fi viermi și creveți și fructe și legume proaspete. Crabii dvs. au nevoie de celuloză, care se găsește în coaja de plută, lemn de struguri și lemn de cholla.
  • Dați crabii tăiate de cocos, papayas, mango și orice fructe care sunt comune în habitatul lor nativ.
  • Pentru carne și fructe de mare, le puteți servi crude sau gătite și cu sau fără oase. Doar asigurați-vă că nu există unt, sare sau sos pe ele.
  • Întotdeauna puneți carnea în habitat pe timp de noapte și scoateți-o dimineața pentru a preveni muștele sau scufundarea.
  • Imagine intitulată Creați un habitate de crab pustnic Pasul 8
    8. Puneți Hermit Habitat de crab în mediul sigur și stabil. Țineți întotdeauna rezervorul într-o cameră care rămâne la o temperatură acceptabilă și constantă. Acest lucru înseamnă departe de orificii care eliberează aerul rece și departe de ferestrele și locațiile în aer liber care le expun la lumina directă a soarelui.
  • Păstrați habitatul departe de animalele de companie și zonele în care utilizați Köln, Hairpray și Deodorante de cameră.
  • Metoda 2 din 3:
    Ajustarea habitatului pentru crabi de pământ
    1. Imagine intitulată Creați un Habitat Hermit Crab Pasul 9
    1. Așezați un vas de apă proaspătă și un vas de apă sărată marină în castron. Furnizați crabii cu un vas de apă sărată marină și altul cu apă proaspătă. Asigurați-vă că au acces la ambele momente. Pentru a crea apă sărată, cumpărați sare de calitate marină și amestecați 1 uncie (28 g) pe 4 cani (950 ml) de apă.
    • Ambele feluri de mâncare de apă trebuie să fie libere de amoniac, cloramine și clor. Clorul va blisterul bara de crab. Utilizați întotdeauna un balsam de apă care îndepărtează cloraminele și metalele grele, deoarece multe case au țevi de cupru și crabi de pustnic sunt deosebit de sensibili la cupru.
    • Asigurați-vă că mâncărurile de apă sunt cel puțin la fel de adânci ca cel mai mare crab. Nu este adevărat că se vor îneca. Bolurile tupperware sau tăvile mici de vopsea funcționează bine.
    • Dați crabii mai mici o modalitate de a urca din castron, cum ar fi pietricele mici de sticlă sau pietricele râului neacoperite.
  • Imagine intitulată Creați un habitate de crab de pustnic Pasul 10
    2. Creați un substrat de 5 mediul de creștere a pieselor și 1 parte Eco Pământ. Nisipul Aragonite este cea mai bună alegere pentru un mediu în creștere, urmată de fibră de cocos. Ambele materiale pot fi găsite în magazinele Reef. Fibra de cocos trebuie extinsă cu apă îmbuteliată sau apă dechlorată. Nu folosiți niciodată nimic cu cedru sau orice alt conifer.
  • Coralul zdrobit este, de asemenea, un substrat adecvat, deși este de obicei o opțiune mai scumpă.
  • Asigurați-vă că Eco Pământul este uscat când îl amestecați în nisip pentru a preveni substratul din apă.
  • Imagine intitulată Creați un habitate de crab pustnic Pasul 11
    3. Păstrați umiditatea între 70 și 80% în orice moment. Instalați un higrometru în rezervor și monitorizați umiditatea zilnic. Un substrat umed vă va ajuta să păstrați umiditatea în sus. Pentru ao menține umede, bateți o gaură în fiecare colț al substratului și turnați /4 (59 ml) de apă în ele la fiecare 3 până la 4 săptămâni.
  • Pour {{Convert | 1/2 | Cupa | ml | adj = pe || de mușchi de rezervor peste substrat pentru a crește umiditatea. De asemenea, puteți plasa paharul în rezervor pentru a vă oferi crabi o groapă de mușchi pentru a vă ascunde. Nu folosiți niciodată mușchi de turbă.
  • Nu folosiți bureți - ei port bacterii și vă pot face crabiul de hermitori bolnavi.
  • Metoda 3 din 3:
    Adaptarea habitatului la crabiul de pustnicie cu apă sărată
    1. Imagine intitulată Creați un Habitat de crab Hermit Pasul 12
    1. Umpleți rezervorul cu apă sărată fără clor. Asigurați-vă că adăugați ½ ceasca (118 grame) de sare de mare pentru fiecare 1 galon (3.8 l) de apă. Se amestecă bine sarea de mare și așteptați până când se dizolvă și apa este clară. Așteptați 2 până la 3 ore până când apa este la temperatura camerei înainte de ao adăuga la acvariu.
    • Achiziționați apă sărată pre-amestecată din magazinele de animale de companie.
  • Imagine intitulată Creați un habitate de crab pustnic Pasul 13
    2
    Păstrați pH-ul apei între 8.0 și 8.4. Utilizați hârtie de pH pentru a testa PH-ul apei zilnic. Pentru a crește pH-ul, adăugați 1 linguriță (4.9 ml) de sodă de coacere pentru fiecare 5 galoane (19 l) de apă. Pentru a reduce pH-ul, adăugați mușchi de turbă.
  • Cumpărați hârtie de hârtie și mușchi de turbă de la magazinele de animale de companie.
  • Imagine intitulată Creați un Hermit Crab Habitat Pasul 14
    3. Testați-vă în mod regulat apa pentru nitrit și amoniac. Dip amoniacul în apă în mod regulat pentru a asigura că nivelele sunt nedetectabile. În mod similar, utilizați benzi de nitrați pentru a vă asigura că nivelele sunt mai mici de 10 ppm.
  • Achiziționați atât lucrări de testare a amoniacului, cât și a nitritelor din magazinele de animale de companie, furnizorii cu box-box sau magazine online.
  • Imagine intitulată Creați un Habitat Hermit Crab Pasul 15
    4. Păstrează gravitație specifică între 1.021 și 1.028. Se toarnă o probă a apei de habitat într-un recipient și introduceți un hidrometru. După ce se oprește plutirea, verificați linia de plutire și citiți gravitatea specifică corespunzătoare. Când nivelurile de gravitate specifice sunt prea mari, înlocuiți apa sărată cu apă dulce de 10% la un moment dat pentru ao reduce. Dacă nivelurile de gravitate specifice sunt prea mici, ridicați-o înlocuind până la 10% din apa dulce cu apă sărată la un moment dat.
  • Cântarele hidrometrice Citiți "gravitație specifică," care este raportul dintre densitatea lichidului față de densitatea apei.
  • Asigurați-vă că apa de înlocuire este aceeași temperatură ca apa acvariului.
  • Nu modificați gravitatea specifică mai mare de 0.001 pe zi. Ceva mai mult poate provoca șocuri pentru crabii de pustnicie. Dacă este necesar, ajustați salinitatea pe parcursul a 3 până la 4 zile.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Urmăriți cu atenție crabii pentru semne că au mâncat. Crabii de crăciun mănâncă în general în cantități foarte mici - poate că nici măcar nu poți spune dacă crabul tău a mâncat nimic. Cu toate acestea, dacă vă lăsați nisipul lângă vasul de mâncare, probabil că veți vedea piese în el dacă au mâncat. S-ar putea să găsiți și substratul în felul de mâncare în sine.
  • Asigurați-vă că vă oferiți o mulțime de surse de alge marine, chitină, calciu, proteine, fructe proaspete, semințe și legume!
  • Avertizări

    Noi crabi de pustie au nevoie de timp pentru a se adapta la noua lor casă și nu ar trebui să fie ținute sau deranjate timp de 2 până la 3 săptămâni după ce le-ați rezolvat.
  • Crabii de pustie le place să înoate în mâncărurile de apă pentru a-și umple apa de coajă și pentru a echilibra salinitatea în ea. Dați-le întotdeauna mâncăruri de apă, care sunt cel puțin la fel de adânci ca fiind înalte. Ei nu se vor îneca atâta timp cât le dați o cale de a urca.
  • Nu utilizați apă de la robinet. Utilizați întotdeauna un balsam de apă care îndepărtează cloraminele și metalele grele sau folosiți apă distilată. Dacă utilizați apă distilată, trebuie să utilizați apă sărată marină pentru a înlocui electroliții care lipsesc din apa distilată.
  • Schimba mâncarea zilnic și nu oferă niciodată crustacee crude - uneori poartă boli care vă pot ucide crabii.
  • Niciodată să săpăm un crab îngropat. Un crab îngropat poate încerca să se estompeze și să deranjeze că poate însemna moartea sa. Amintiți-vă că crabii de pustici sunt foarte susceptibili de stres.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Rezervor de sticlă, acvariu sau terariu
    • 2 vase de apă
    • Mixul de sare marin și balsamul de apă care îndepărtează metalele grele și cloraminele.
    • Umiditatea și manometrele de temperatură
    • Alpinismul de jucării și ascunderea locurilor
    • Shells suplimentar (pentru molid)
    • Substrat sigur
    • Plasă de plasă și un capac pentru a ține umiditate
    • Sursa de căldură pentru climatele răcoroase
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar